| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 19:53
- Nahlásit
Martina
ale zase má Ola pěknou dekoraci doma ve váze tam ještě vydrží.
My zapomněli na zahradě jeden květináč a ejhle poházena kytka po zahradě a květináč rodrbaný.Přišli jsme domů a Meggina samozřejmě radost ale po chvilce dobrovolně zaleze do kotce no a my hned víme která uhodila.Tím poznáme,že něco provedla.Vlastně se trumpeta dobrovolně přizná.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 19:53
- Nahlásit
Martina
Taky jsem si říkala, že jsem si měla tu jejich krátkodobou krásu víc vychutnat, když jsem dnes viděla, jak si tam bimbají...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:32
- Nahlásit
ola
Ber to pozitivně, tulipány houby vydrží a za 3 dny by stejně zdechly. Tudíííž žádná škoda ne?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:35
- Nahlásit
Martina
To je fakt, vlastně si ještě můžu pochvalovat, že rovnou nevyhrabala cibule...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:36
- Nahlásit
alli
DKK vyhodnotí každý veterinář ta do chovu není potřeba, to se nemusí posílat k Mudr. Dekrovi jen SA, on jí vyhodnotí a pak výsledek projde zpravodajem boxerklubu
Při posílání snímku se musí přiložit potvrzení o zaplacení 150 Kč do boxerklubu a protokol o RTG s iniciáli
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:38
- Nahlásit
Vcelka
přeju pevné nervy při výcviku
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:54
- Nahlásit
articek
Blahopřeji k úspěchu na MS!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:10 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
::Dannie
díky, umístění nic moc, ale výkon Irisy a body dobrý.
Teď nás čeká tvrdší oříšek. Koncem měsíce jedeme na CACIT na Slovensko mezi všechny plemena. To už bude těžší.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:13
- Nahlásit
articek
Vrbové na Slovensku? Chtěla jsem tam jet kouknout,ale nevím,jestli mi to vyjde... Tak pokud tam nedojedu, budu aspoň držet pěstičky!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:14
- Nahlásit
Dannie
Jo, JO, Vrbové. Jet se tam aspoň podívat stojí za to.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:27
- Nahlásit
articek
Už jsem slyšela že to stojí za to... Letos to asi bohužel nevyjde... Snad příští rok....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 20:11
- Nahlásit
Tak jak? Byl jste někdo v Otěšicích na výstavě?
Dnes bylo super počasí. Teda aspoň u nás. Byla jsem s klukama a Fee na prochajdě. Bobule lezla do řeky, jenže do vody se jí nějak nechtělo, takže si jenom nabalila bláto po břicho a v autě pak smrděla jak leklá ryba...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 19:12
- Nahlásit
podle mých informací tam bylo přihlášeno asi 60 psů, výsledky jsou na pandoře
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 21:21
- Nahlásit
My se byli včera v Otěšicích podívat, bylo nádherně, všude spousty boxíků, byla to první klubovka na který jsem se byla mrknout a moc se mi tam líbilo. Ondra moc na výstavy není, ale taky ho okouzlilo tolik placatek pohromadě. Akorát trochu brblal, že nám nechce nikdo žádnýho půjčit na hraní Já se hlavně soustředila na pozorování vystavujících, jak se běhá v kruhu, jak se ukazují zuby a tak.... Potkali jsme se tam s Eliny ségrou a bráchou, tak to bylo super. Oba vystavovali, tak mě pak trošku mrzelo, že jsem Eli taky nepřihlásila, ale je fakt, že by jsme tam byly asi za paka Domluvila jsem se s pánem od Nory - ségra, že se přihlásíme do Prahy, tak musíme trénovat. Celou noc na dnešek se mi o tom zdálo, tak si myslím, že tak týden před výstavou nebudu spát. Taky mě zarazilo, že už byli na svodu, já pořád čekala, že nás někam sezve chovatelka, a nejdřív se na svod dostaneme až v srpnu, to bude Elině skoro rok, tak snad to není pozdě. Musím jí napsat. Jo a na vlastní oči jsem viděla Barona, a to je fakt kus!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 22:20
- Nahlásit
Libka
Koukám,že samý super zážitky,to je fajn.Taky bylo nádherný počasí,co?I když na placatky možná trošku moc vedro a hlavně dusno.To já týden před výstavou nemůžu spát a neni mi nejlíp.My jedem teď v sobotu do Olšan a už nervičky pracujou... K tomu svodu...určitě není pozdě,my taky pořád čekali,jakože nám chovatel řekne a nakonec jsme nevydrželi a volali mu...Byli jsme v 11 měsících a byla tam fenka,který byly skoro 2 roky.Praj musí být svod splněnej,abys mohla na zkoušku chovnosti,takže v klidu,máte čas... A Baron je fakt nádhernej,já ho poprvé viděla minulej týden v Letňanech a vážně na mě udělal dojem...
Jinak my měli cvičákovskej víkend,oba dny od rána do večera cvičeníčko,bylo to super a ještě jednou díky všem,co mi takhle nadálku pomohly se stopama...Vypadalo to,jako by to ani nebyla naše tlamice...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
Krista
Počasí bylo fakt skvělý, docela foukal vítr, tak to nebylo tak strašný. Do Olšan jsem se chtěla taky podívat, ale zrovna jsem v práci, takže smůla No každopádně všem kdo budou vystavovat budeme držet palce.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 17:53
- Nahlásit
Díky za info ohledně DKK.
V pátek jsme byli na cvičáku, měli jsme polosoukromou hodinu, byli jsme tam jen dva. Vše bylo dobré až opět na přivolání. V sobotu jsem jí tahala letos první dvě klíšťata a v neděli jsme navštívíli ZOO, Allis i zvířata v ZOO měli zážitek, velmi zaujala šimpanze, který žužlal proutek, nespustil z ní oči a Allis z něho, nakonec od něho ten proutek dostala, syn to zhodnotil:"Tak to bylo hustý, on jí ten proutek hodil." Lamy se také přišly podívat až k ohradě, co že to tam je, ale bohužel jsem byla pomalá s foťákem, než jsem si ho nachystala, tak je syn vyplašil. Jinak pár fotek jsem dala na stránky www.volny.cz/marketahr . A ještě jeden postřeh ze ZOO, když se Allis šla koukat na zvířátka, hned jsem měli volný výhled, hned kolem nás bylo spoustu místa.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 18:12
- Nahlásit
alli
když se Allis šla koukat na zvířátka, hned jsem měli volný výhled, hned kolem nás bylo spoustu místa.
Jak to?To se jí lidi tak báli?A co jiknak,líbilo se to allis?My taky plánujem s naší opičkou návštěvu ZOO....
K tomu přivolání-i my stále bojujem,někdy v pohodě a někdy si spíš dělá srandu..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 18:18
- Nahlásit
alli
Fotečky jsou hezoučký,jdu doprohlídnout celý stránky...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:02
- Nahlásit
Krista
Hodně lidí z ní mělo respekt a to na zvířata ani neštěkala ani nevrčela. Myslím, že se jí to líbilo, hnala se ke každé ohradě a sledovala, co tam je. A zajímavé také bylo sledovat reakce těch zvířat, skoro všechna ji vnímala a sledovala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:18
- Nahlásit
Ahojte,
tak to byl super víkendík co? My co jsme si naplánovali, to jsme krásně stíhali, ty 3 dny volna by měly být furt!!!
Libka
tak to závidíme super zážitky z Otěšic! A chovatelka (naše ) nebyla? Moc krásný fotečky placatek!
Krista
bezva, že se vám ve výcviku daří! a na výstavě v Olšanech se bude určitě taky dařit!
alli
parádní fotky!!! to mě úplně dostalo - ta komunikace vaší placaté opičky s tím opičákem! to je bombastický jak jí pohodila klacík, Giordina by z toho byla taky celá unešená. Taky se tam chystáme už dlouho, ale tak jsi mě navnadila, že tam snad vyrazíme už tento víkend!
Mně ty boxerský ksichtíky s černou maskou připomínají právě opičky... třeba těm opicím přijdou naše tlamy boxeří taky podobný jejich soudruhům
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 20:19
- Nahlásit
Denisa
Mně ty boxerský ksichtíky s černou maskou připomínají právě opičky...
to mě taky,Megginka vypadá jak gorilí mláďátko...
Teď o víkend to fakt vypadalo,že ji někdo vyměnil...Stopička v poho,ani rybičky nežrala a šla jen po stopě,obrana je dobrá většinou,tak ani tentokrát nezklamala a poslušnost sice trošičku horší než jindy,ale pořád to bylo docela slušný...
Kde vy jste byly o víkend(psalas to ty,že někam vyrážíte?-nechce se mi to hledat...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 20:30
- Nahlásit
alli
Tak to u nás se žádný uvolňování místa v ZOO nekonalo, tam bylo tak strašně našviháno, že se ty lidi nechali raději oslintat, než aby uhnuli, to bylo o nervy Taky jsem prohlásila, že další návštěvu ZOO podstoupím teprve až budou děti, nejlépe ve čtvrtek ráno a tak v únoru. Jinak super fotečky!
Denisa
Jo, paní Blašková byla, ale pomáhala se zakládání a předáváním posudků v kruhu, tak to jsem jí nechtěla otravovat, měla tam docela fofr, a najednou zmizela a už jsme jí neviděĺi, tak to mě mrzelo. Ona nás určitě viděla, ale jestli nás poznala, to netuším. Musím jí poslat aspoň fotky "dětiček".
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 22:01
- Nahlásit
Ahoj holky, tak vás všechny zdravím, jak vidět měli jste se všichni dobře. My měli víkend hodně moc pracovní, nahazovali jsme barák, tahlo se to každý den dvanáct hodin v kuse, ale je vše hotovo a jsme spokojený. Já byla v neděli na cvičáku, ale moc jsme toho nestihli, Michal přišel o půl hodiny dýl a já pak potřebovala jít zase o hodinu dřív, takže sme stihli udělat jen stopu. Se stopou byl Michal ale spokojený, Viky prý čuchá moc dobře, tak aspoň něco. Stačil mi ale vyjet po dobrmanovi, zrovna když sem držela vodítko ne na konci ale uprostřed, takže mám spálený obě ruce a ještě jednu ruku odřenou, jak sem ho nemohla udržet a šla sem k zemi.
V neděli sme pak večer měli na cvičáku oslavu a musim říct že jsme se ožrali jak dobytkové. Bylo to ale dobrý, už dlouho jsem se takhle nenasmála, zjistila sem že Michalovi je teprv 21 let, je to ještě floutek.
Jinak Víťa celý víkend pomáhal zedníkum a bylo to jak sem řikala že bude krást věci a taky furt zdrhal jak sme měli otevřený plot. No takže včera jsme uznali že ten kotec postavíme a prostě když se bude dít něco takového, tak se tam zavře a bude klid, protože se nás pěkně nazlobil. Včera sme potřebovali aby šel na chvíli domu a on si prostě postavil hlavu a nešel, tak sem ho přicvakla na vodítko že ho dovedu domu a on se zapřel, pak si i lehnul na na záda a nehnul se. Tak sem ho nakonec musela na chvíli přivázat ke stolu.
Zítra dám zase nějaký nový fotky na Vikyho stránky.
ola
tulipány moc pěkný, vidíš, vidíš to jsi jí nutila u nich pózovat a takhle se ti to vymstilo. No nám zase pro změnu čim dál víc černaji tůje.
articek
díky za přání, pevný nervy při výcviku budu potřebovat, někdy fakt pěnim. Myslim že u něj nebudou problém stopy ani obrany, ale spíš ta poslušnost. Některý věci nám docela jdou, ale taková chůze u nohy nic moc a třeba povel vstaň to taky nechce nějak chápat.
Na Slovensko pojedete se kterym psem? A jakou první zkoušku máte v plánu s Bessy? A jaká vlastně jinak je? Je taky tak zlobivá? Koukala sem že jsou na vašich stránkách fotky Bonnie, ta je taky krásná.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit
Krista
ne, to myslím psala Markét... my tentokrát normoš chalupa, cvičák, 2x stopička, výlet s pesáky... ale stihla jsem i hodně nepsích akcí... fakt ty 3 dny volna, to bylo žůžo!
Libka
aha! jo a fotky jí pošli, bude jistě ráda! já jsem jí když byla G. malá a mladá posílala furt fotečky a i psaní co G. vyvádí za neplechy a byla vždy potěšena
Vcelka
no tak to je ten váš výcvikář dítko! jejdanánku, to je zajíc, tak starý je můj bratříček, no téda!
Vikoušek pomocník! Tak co fotos? G. na chajdalupě taky pomáhala, oni to chudáci myslí dobře! Jo, ale taky kradla! Celý velký motouz rozmotala po zahradě, okousala topůrko od sekyrky, no a co kdo položil na zem, to ona poponesla někam úplně jinam, takže to dotyčný musel hledat... no klasika. Při rytí jsem ji musela přivázat ke stromu, se mi ji nechtělo furt peskovat...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:54
- Nahlásit
Ahojda, tak koukam ze se o vikendu nikdo nenudil ze. No ani my. Celou sobotu jsem stravila v lese, na takovem oschlem parezu kde jsem lezla na vetev (ale nastesti jsme se stridali). Nasla me ale nastesti vetsina pesanu. Domu jsem prijela naprosto mrtva a padla jsem vcelku za vlast. V nedeli jsme se jeli mrknout na vyhlaseni vysledku, tak se mnou jela Tina. Museli jsme se navleknout do nasich uniforem, tak jsem si rikala ze kdyz si nas tam fotil chlapek do novin, ze se taky v nich nejaka ta nase fotka objevi a hle ono nic, Je tam jen jedna z vyhledavani, takze zase s Tinou nebudeme medialnima hvezdama
Jinak my tam opet lehce vyjela po dvou pesanech, tak se na me vsichni divali jako co ze to mam za trhace. No a v nedeli jsem cele odpoledne vyklizela a odbordelarovala svuj pokoj (teda takovych pokladu jsem tam jeste z mladi mela). Takze jsme naplnili kufr fabie a jeli do odvezt do kontejneru. Pak jsme sli s celou nasi smeckou na prochajdu, coz byl taky zazitek a rev vsech moznych psu (samoze vcetne mych) pres celou vesnici. No a v pondeli jsem jeste pechovala igelitove tasky vsemoznych k vyhozeni. Takze ted mam uz vyklizeny pokoj, vse v prepravkach (dneska jsem se docela bavila kdyz jsem hledala neco na sebe) a dalsi vikend nas ceka to vtipne skrabani a pak uz snad i to malovani...
Vcera jsme taky dali prochazku, tak pak Tina konecne padla za vlast. No a ja vlastne taky...
No nic, musim jit uklizet fotoatelier...tak si pak snad neco poctu
Jo Alli, super fotecky!!! To souzneni s tim opicakem je krasny! Jinak je z Allis krasna fesanda!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit
Krista
Ano, to to jsem byla já, ta víkendová cvičitelka. Strávili jsme nádherný víkend na Vysočině, bylo s námi cca 40 boxerů + 2x grifonek, 1x bordík a 1x buldoček.
Stopy, poslušnosti a samozřejmě obrany, a to se dvěma figuranty. Byl to záhul jak pro psy (hlavně ve dne), tak pro psovody (hlavně večer u baru)
A teď už se všichni moc těšíme, až se sejdem na letním táboře... už aby to bylo. S boxeráři je to vždycky úplná pohoda.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit
Markét
Tak to muselo bejt super!!!!Takovejch placatejch čumáčků pohromadě.....To ti fakt docela závidim... A to bylo od boxerklubu,že tam bylo tolik boxíků?Já ještě nikdy na nic podobnýho nenarazila...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit
Tak jsem dala nějaký fotky na Vikyho stránky a taky jsem použila na úvodní stránku boxerů v nouzi jednu malou fotku od Corli a pak boxerku Hatty v brýlích. No musim to pak ještě vymyslet nějak jinak, už musim jít taky dělat něco jinýho teď jsem zase projížděla útulky jestli někde neni boxík, tak sem od rána pořádně nic neudělala.
Tenhle víkend byl fakt krásný, to počasíčko je paráda.
Chválim taky fotky Allis a Elišky.
Denisa
jo jo je to mlaďas, je to takový náš mladý diktátor, kdybys viděla jak umí velet, sranda byla že on se ti snaží radit i při tý chlastačce co máš dělat, prostě s náma někdy jedná jak se psama. Ale je s nim sranda, v neděli sme se tak odvázali, že sem se chovala jak puberťák. Akorát je taky pěkně drzej, když viděl na mym mobilu fotku Zdeňka, tak mi řekl že vypadá jak muj táta. Zdeňkovi sem to radši ani neřikala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
Paja s Tinou
Celou sobotu jsem stravila v lese, na takovem oschlem parezu kde jsem lezla na vetvi
tak tato věta mě teda pobavila! a nemáš nějaká fota???
Markét
a co kominíčci? mňam, mňam!
Vcelka
vše jsem skoukla, hezkýýýý!!!! třeba super je Vikoušek s konvičkou!
...no oni takoví lidi co jsou "diktátoři" ti to se psama náramně umí... no jo, to bych potřebovala taky, já se vždy jen do diktátora stylizuju a G. stejně ví, že za chvilku budu zase ten vysmátý kamarád...! jsem holt málo nasírací typ. to co jiným přijde jako, že si z nich pes dělá šoufky, tak mně přijde vtipný, jakože jsem pyšná jakého mám boxera se smyslem pro humor! a pak mi chybí ta mužská ješitnost, jim se to tak krásně velí těm psům... já když to někdy vidím na cvikoších, se musím v duchu smát... no končím úvahu...
drzej teda vypadá, aby jednou od toho "taťky" nedostal po tlamě! (no úplně vidím svýho bratra!)
|