| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Viky taky rád olizuje slepičí hovínka, naštěstí je doma nemáme, tak jen když na ně někde narazíme po cestě. S tou vodou to je přesný. My máme na zahradě jeden sud do kterýho máme svedený jeden okap a Viky taky občas stojí u sudu a chlemtá z něj vodu, přitom je v něm taky hnusná voda a ve svojí misce má furt čerstvou vodu. Jsou to prasátka.
Viky dostal pěkný průjem v pondělí když sme šli na procházku, z ničeho nic srajda a pak po cestě furt tlačil a šla z něj jen žlutá voda a pak už to bylo dobrý a byl v pohodě. Tak nevim z čeho to měl.
Paja s Tinou
no tak vidíš budete mít boxeřího kámoše.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:19 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Chodka
Tchýně koukám ty naše miláčky pěkně kazej... Já než mojí skorotchýni vysvětlila,že Megginku budu krmit pouze tim,čim uznám já za vhodný,tak nám z ní udělala tlusťocha a pak jsme to pracně shazovaly...Cpala do ní všechno možný-rohlíček k snídani,ke svačině pacholík,k obědu co se najde,ke svačině sladký,co oni měli ke kafi,a jako bonbónek buřt z grilu a k tomu všemu normální krmení.Já myslela,že ji uškrtim-denně hádky,že sladký ani toho buřta a čerstvej rohlík vážně nepotřebuje...Denně jsme se hádaly,než to pochopila a řekla,že ona už jí nic nedá,ať si třeba chcípne!!!!Nechápu jako proč,když normálně žere....Jak maj tu Berňačku,tak jí tak krmí dál a dospělo to k tomu,že čuba v 15 měsících potřetí hárá,kulhá a oni se sní bojej k doktorce,protože vědi,že dostanou vynadáno,že je tlustá........ Ale nic s tim dělat nechtěj...Až přestane chodit úplně,asi se budou divit.....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:23
- Nahlásit
Vcelka
My měli to samý,taky z ničeho nic..Ale asi to bylo tou vodou a ožranýma shnilýma kytkama...Jinak byla pod dohledem a nic nežrala(krom jídla)...Už jsem skotchýni ten hrnec i s vodou a kytkama vyhodila....
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
Krista
To já teda tchyni mám vycvičenou Meggině nedá nic jenom třeba tvaroh vylízat z misky když peče no a potom má to co v kuchyni si sama vyluxuje.(teda pes).To teda Berňačka musí být chudinka alespoň, že si to vysvětlila tchyni ohledně tvojí Meggi.
Vcelka
Takový průjem má Meggina občas venku taky, mě to přijde tak že jak lítá tak se jí to v břiše nějak rozpumpuje a má to potom řidký.Doma se jí to nestane.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit
Krista
koukám, už aby jste bydleli ve svym co?
Jojo s rodičema je to kříž, taky tohle občas řešim když přijedem na návštěvu a vidim jak tchán Vikyho při obědě krmí pod stolem a můžeš to řikat horem dolem. NO ale neni to tak hrozný docela už si daji říct. Horší je to když ho vezmem na nějakou akci, to musim být furt ve střehu a ty lidi jsou fakt dementi, jsem pak vždycky akorát nasraná.
Ta Berňačka je teda chudák, takhle toho psa akorát zmrví.
Chodka
VIky když sme na prochajdě, tak kadí třeba třikrát a to druhý a třetí je už pak taky řídký. To v pondělí ale bylo něco jinýho, to chcal prdelí.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit
Chodka,Vcelka
Už aby to bylo...Máme barák,ale tam se nedá bydlet,takže buď rekonstrukce,nebo zbourat.No,vzhledem k naší finanční situaci a když to chcem co nejdřív,tak asi ta rekonstrukce...
Ono,já nechci rodiče nějak pomlouvat,ale co je moc,to je moc...Mě je Polynky(berňačky) fakt líto,když vidim,jak se sotva valí.Vždyď štěndo v 15 měsících by si mělo hrát,běhat a mít radost ze života..ale ona jen leží,popochází a kulhá a nechce(a asi ani nemůže) si hrát...Kdybych mohla,tak až se budem stěhovat,vezmu si jí s sebou,ale ona je na ně hrozně fixovaná,takový lidi,co nemaj ani rozum,by psa mít neměli...
Hlavně s tim háránim,už bych s ní byla u veta-hárala se v 8,ve 12 a teď znova v 15 měsíích...To podle mě neni normální.Nebo myslíte,že je?
Mě připadá,že někde na těch akcích,jak píšeš,to ty lidi dělaj naschvál,když viděj,že se ti to nelíbí...Bych jim taky vždycky dala pár facek a pořádně je přežrala,aby jim bylo blbě...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:34
- Nahlásit
Krista
no ono se řiká že než přestavovat starý barák tak je lepší ho zbourat a postavit místo něj nový a řekla bych že je na tom dost pravdy. Asi taky záleží v jakym stavu ten barák je, ale i tak ta rekonstrukce spolkne dost peněz. Sem hrozně šťastná že jsme měli tu možnost postavit si vlastní bydlení, sice měsíčně dost splácíme a ještě pár let budeme, ale máme svoje, nový, voňavý, prostě svuj klid. Děti by měli bydlet samy a ne u rodičů, nedělá to dobrotu i kdyby tam ty vztahy byli sebelepší. No jenže v dnešní době jsou ty byty a pozemky tak děsně drahý, že co pak ty mladý lidi maji dělat.
Ty lidi nemaj rozum, ještě jí tim přejídánim zabijou.
No já na akci deseti lidem řeknu ať mu tu kořeněnou klobásu nedávaji a jedenáctýho neuhlídám a on mu dá půlku klobásy. Když mu pak něco řeknu, tak maji ještě řeči co si jako myslim že ta výborná klobáska pro mýho psa neni dost dobrá? No to je prostě bez komentáře to se pak seberu a jedu domu, Viky pak leží v posteli a ta klobása je z něj cítit. Bráchy pes ten po takový akci pak druhý den furt jezdil po prdeli jak ho pálila. Tak už tak nějak sme rezignovali a ty psi radši tam neberem.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:43 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Vcelka
U nás chtěj za pozemek 1000 kč/m2...a nejmenší pozemek má 950 m2,takže to v úvahu nepřichází.Na tom baráku je nejhorší to,že je bez základů a celej z opuky...Kydybyse zboural,tak jen za odvoz dáme šílenejch peněz..Ale myslim,že i kdyby jsme chtěli přestavovat,tak do toho baráku ťuknem a spadne...Uvidíme,ale už to musíme řešit,s rodičema je to už oboustranně neúnosný...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:49
- Nahlásit
No já na akci deseti lidem řeknu ať mu tu kořeněnou klobásu nedávaji a jedenáctýho neuhlídám a on mu dá půlku klobásy. Když mu pak něco řeknu, tak maji ještě řeči co si jako myslim že ta výborná klobáska pro mýho psa neni dost dobrá? No to je prostě bez komentáře to se pak seberu a jedu domu,
To je fakt hrůza,takový blbci..Kdyby jim tak chtělo bejt tak špatně jako tomu chudáčkovi psovi.U nás je to to samý.Meggi má kvůli tchýni citlivej žaludek a trávení,jakmile sežere něco fakt nevhodnýho,tak začne mít hroznej průjrm,zvracet,nespí,klepe se prostě hrůza.Pak je na antibotikách... Už jsme to měli dvakrát a veterinářka říkala,že z toho překrmování kravinama v mládí má citlivej trávicí trakt a je náchylnější na záněty ve střevech...To tě pak akorát štve,když vidíš,jak kazej i Polču.Doktorka jim říkala,když jí bylo tak 9 měsíců,že na svuj věk má 8 kg(!) nadváhu a od tý doby jí neviděla a Polynka je jednou taková...Je mi z toho fakt hrozně....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit
Krista
no to je právě hrozný tyhle ceny za pozemky, tady kde dělám už se začínaji pohybovat taky přes 800kč/m2 přitom je to tu taková prdel, to my měli ještě kliku že u nás sme za něj tenkrát dali jen 100kč/m2 což je za lidovku a to máme 1200m2. Koupili sme ho v nejvyšší čas. Tak vy ale pozemek máte k tomu baráku, takže jen do toho ťuknout a něco by se třeba dalo použít na základy a do desky. No jo ale to je všechno práce tak na dva roky než by jste mohli bydlet, no a dva roky s rodičema už asi nevydržíte.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
Vcelka
Ta cena za pozemek tady je taky na vsi,hrůza!!Jenže čím dýl budem čekat,tím to bude horší..
Právě,je to tu čím dál víc na prášky,úplně cítíš tu napjatou atmosféru...To chce prostě co nejdřív pryč...Konečně budeme mít klid a taky-budeme mít druhou placatici...
Ono pár lidí nám radilo jít do bytu,ale Meggi by se tam zbláznila,je zvyklá lítat po dvorku,kdy se jí zachce,pak na vycházce většinou navolno...A hlavně,tady za byt dáš pomalu to,co za menší domek...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit
Krista
to jsou věci který prostě v životě nepochopim, že ty lidi nejsou schopný si to uvědomit že to těm psum nesvědčí. Přitom by měli mít víc rozumu než my, když jsou starší ne?
Jedu domu, Víťa čeká, dneska mu kolem baráku postavili lešení tak se určitě nenudil. Tak pevný nervy se starouškama.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Krista
ty ceny letí nahoru furt to je fakt a dost šílenym tempem. A taky je fakt že za byt dáš pomalu to samý co by jsi dala za domek. My sme si nevymýšleli nějaký blbosti, prostě sme udělali klasický menší hranatý domek, žádný výkusy nikde, jednoduchá střecha a postavili sme něco málo přes milion, takže to je v pohodě. Než tohle dát za byt, tam radši domek s kouskem zahrady.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Vcelka
Měli by mít víc rozumu,ale je to horší,než s děckama...
Pozdravuj Vikyho a že Meggi posílá velikou uslintanou pusinku...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit
Vcelka
My taky chcem něco jednoduchýho,nemusí to bejt ani patrový,tak se teď všude možně ptáme...Uvidíme,no..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 17:30
- Nahlásit
Krista
Vcelka
Holky máte recht, bydlení s rodičema dělá dobrotu fakt málokdy. Já bych nechtěla bydlet s našima ani s manželovo rodičema, a to máme super vztahy. Jsme si ve svým domečku, zahrádka sice menší, ale pořád se tam jeden (až dva!) boxeři vejdou...
Jinak u nás byl pořádnej pršák, takže sedíme doma na zadku. Všude okolo se to černá a asi ještě něco spadne. Mno, bobulce to nevadí, neb inhaluje vůni z papiňáku, kde se jí vaří 1/4 vepřové hlavičky...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 17:39
- Nahlásit
Hele, v galerii je "nějaká" boxerka Terka?!? Chodí sem někdo s boxerkou Terkou?! Už v tom mám hokej...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:06
- Nahlásit
ola
taky jsem se všimla,ale myslím,že tu nikdo od ní není.A hele kde se vzal u vás deštík vždyť my tu máme jasno.Byly jsme s Megginou a kamarádkou Korou venku a holky musely do potoka jaký jim bylo horko. A já se musela držet abych v něm taky neskončila.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:13
- Nahlásit
ola
Taky jsem na ní koukala a určitě sem nikdo nechodí...Třeba přijde.
Tady je taky nádherně,i když pár mráčků tu je-ale ne na déšť...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:01
- Nahlásit
Chodka
Krista
No, dokud jsem se placatěla v práci, tak bylo sluníčko, vlahý větřík... Cestou domů se po 15ti km zatahovalo, po 18ti km první kapky, pak hustší kapky a u nás "chcanec"! Ach jo! Klasika!
Fee právě dostala porcičku svého vodnicky zeleného (tou řasou ) žrádlíčka. Obrala jsem tu vepřovou hlavu a bobule si chrochtá blahem.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:04
- Nahlásit
Jo, a co je s Corleonou ?? Že už chystá porodní bednu?!
Taky gratuluju Michle k úspěšnému (snad teda jo, že jo?) sňatku!! To bude štěníků! Už se těšíme!!! Jo, a pokud můžeš, hoď sem odkaz, kde bych našla toho vašeho ženicha, please!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:04
- Nahlásit
ola
To naše trumpeta je zelená i bez řasy,Ivan sekal zahradu tak pomáhala a packy jsou místo bílé sitě zelené.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:33
- Nahlásit
Mrkněte na fotky (jsou úplně čerstvý), vyšlo slunce, tak jsem je mazala nafotit. Upozorňuji, že ta fotka, kde sedí Fee na křesle a má nohu přes nohu není ani fotomontáž ani aranžovaná. Tak si totiž sedá pořád. Fakt!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:40
- Nahlásit
ola
Tak jsem sem zase vlezla a musím Ti pochválit Fee. Je fakt krásná a dobrej komentář. Tak už aspoň vím jak to vidíš Ty, když Tě Fee pusinkuje. Myslím tu fotku "sem se mi dívej", ta taky nemá chybu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:44
- Nahlásit
Martina
Díky! Já zase když narazím na tvoji galérku, tak obdivuju nejen bílou kuličku, ale hlavně tvoje dcerky. Jsou to moc hezký holčiny. Z těch jednou budou modelky...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:53
- Nahlásit
ola
Taky díky za pochvalu. Modelky? No to nevím, starší možná, ale mladší bude asi po mě, to znamená pěkně narostlá, hlavně v sedací části, jak to tady někde někdo nazval, tak to asi na modeling nebude. Ale když už jsme u dětiček tak se Ti musím pochlubit. Starší chodí do pěveckého sboru a teď byli v Belgii na mezinár. soutěži a ve své kategorii byli na prvním místě. Byli dokonce na ČT 1 ve zprávách, tak jsem měla hroznou radost. Včera se vrátili, vítalo je půl města. To víš na takovou "prdel světa" jako je ta naše to je úúúspěch.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:57
- Nahlásit
Martina
Tak to je super! Takže nejen modelka, ale ještě Superstar! U nás v rodině jsme všichni "nezpěváci" a já tiše závidím všem, kterým to ladí... Mnóóó, já si vlastně taky zpívám, ale jen v autě, když je na plný pecky rádio, a když řve motor, tak to zní docela dobře. Ale okna musí být pečlivě utěsněna...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:01
- Nahlásit
ola
Nooo, já teda nevím po kom tak dobře zpívá, protože bych řekla, že celá naše familie je hluchá jak poleno a to až po desáté koleno v rodě. Takže vždycky, když se někdo zeptá: "A kdo u vás tak pěkně zpívá kromě Verunky?, po kom ten talent má?", tak říkám: "Asi po sousedovi".
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:05
- Nahlásit
Martina
Asi po sousedovi jóó, tak to říkám, když se mě lidi ptají, po kom je Jakub modrookej blonďáček!?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:43
- Nahlásit
ola
Vaše šílená kočka vypadá jako batman....... (soudě podle černé kresby přes čumáček).... Ta podoba je tam velikáááá!!!!
|