| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit
Dannie
No to je pomocnice,nevím ale ta lopata takhle nikdy nebude plná To my se s Megginou přetahujeme o koště a místo zametáváná je to rozmetávání.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit
Já chci později z jedné místnůstky v baráku udělat Giordí místnost s průlezovýma dvířkama ven a to jen do oploceného výběhu uvnitř zahrady.
Takže něco jako kotec, ale s tím, že v místnosti se bude normoš topit a v zimě si bude moct jít ven anebo chrápat tak jako doma na gauči a přitom to bude její místnost a nebude mi nosit do baráku blato a hryzat mi v obyváku třeba klacek nebo chcíplýho krtka...
Ale jen tak v celé zahradě bych ji nenechávala... můžou ji otravovat děcka nebo se podhrabat pes... je toho spousta... ale když to bude uvnitř zahrady, těsně u domu, tak si myslím že se tím spousta nebezpečí eliminuje...
A na chalupě v zimě nepobýváme, takže tam stačí přes léto kotec s výběhem uvnitř zahrady.
No jinak samozřejmě v naší přítomnosti je vždy tam kde se my hneme... jako ocásek, teda pahýlek!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
Vcelka
To máme teda pomocníky,co? Kdyby tak chtěla pomáhat s něčím "užitečnějším".....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:37
- Nahlásit
Dannie
ano, to co dělá těma předníma nohama, to je přesný!!!
Ještěže máte takovou pomocnici šikovnou!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit
Denisa
Ona je moooc hodná!! Ona i v zimě nám pomáhala se sněhem!!! (To aspoň nebyla jako prase jak teď od té hlíny)....... To by do ní člověk neřekl, že je tak šikovná!!!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:56
- Nahlásit
Dannie
To Meggi dělá to samý,ať je to lopata,koště,hrábě,dokonce i sekačka.............
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:00
- Nahlásit
Krista
Ano ano, to známe.... Všechny zahradnický potřeby cos tu napsala, umí používat i naše Bonnie... Včera mi dokonce skákala i na rýč.... Občas se snaží i vylepšit zahrádku a chce přesadit keříky... Ale asi si myslí,že jsme na ni zlí, protože ji to vždycky zatrhneme když keřík teprve vyhrabává...... Takže ani přesadit nestihne......
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit
Dannie
Ty opičky jsou všechny stejný,naše zahrada vypadá jak po dopadu meteoritu,tráva už skoro neroste,tůje jsou okousaný,buxusy taky,pár kytiček vyhrabanejch....A hrozně ráda ukusuje tulipány-nejdřív otrhá okvětní lístky a pak ten zbytek těsně pod květem uhryzne,takže pokud nejsme rychlejší,tak zbydou jen pahýlky....... A miluje skalku,šplhá po ní,kouká,jak to roste a když se jí něco nezdá,jednoduše to vyrve...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit
Krista
jojo Viky taky všechno toto nářadí používá sekačce se snaží vždycky sežrat kolečka, někdy mám strach že ho snad přejedu.
V pondělí sem přesazovala větvičku z tůjky co sem si dávala zakořenit a než sem se nadála tak mi jí ukradnul a lítal s ní po zahradě.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:25
- Nahlásit
Vcelka
A ještě měl radost,jak vám krásně pomáhá,co?
To jsou vážně broučci,ještěže nejsem pěstitel,kterej si na kytičkách a upravený zahrádce zakládá,to bych byla dávno v blázinci....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit
Vcelka
Mám pocit, že všichni naši placatí čumáčci jsou z jednoho vejce... Bonnie taky okusuje sekačce kolečka....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit
Jo jo jsou to naši blázni boxeří. Mně to letos nedalo a snažim se dát trochu postupně tu zahrádku do kupy, ale nevim nevim jak dlouho vydrží.
O víkendu budeme nahazovat barák a budeme mít zedníky, tak to bude zase asi sranda s tim našim pomocníkem. Už to vidim že jakmile oni někde něco položí, tak on si to hned pučí.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit
Vcelka
jakmile oni někde něco položí, tak on si to hned pučí
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
Dannie
no to je ale pravda, když nám na podzim dávali palubky pod střechu, tak sme na to měli dva chlapi a Zdeněk vyprávěl že jak někde něco položili tak Viky to měl hned v tlamě a že se s nim furt o něco tahal a honil ho, protože furt něco bral.
Tak konečně mám padla, jedu nakoupit a pak jedem na cvičák. Mějte se.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:36
- Nahlásit
OZNÁMENÍ:
na vědomí se dává, že v neděli, dne 30.4.2006 23.30 a v pondělí, 1.5.2006 v 11.30, si Gaston z Ungeltu vzal Aidu Canis ludens, a to se vším všudy (i s brbláním a hlídáním).
Ahoj Denis,
tak ten váš brácha je fakt borec. Doufám, že jsi hrdá, jak jsem právě proslavila ch. s., ze které pochází i Giorďaska, alias Isabela. Měj se, M. a A.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:42
- Nahlásit
Vcelko, tak i my mame zahradu! Kotec mame a meli jsme ho vzdy. Vecne jsou u nej ale otevrena dvirka a pesani si tam jdou kdyz chteji oni, ale je fakt ze kdyz treba nekdo prijede a oni otravuji (coz umi nejvice jezevcice), tak je zavreme a je klid. Ale to je fakt v krajni nouzi a pri harani...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 19:26
- Nahlásit
Dannie
Téééda to jsem se nasmála! Náhodou - já tam tu pomoc fakt vidím. Aby to tatínkovi z lopaty nepadalo, tak mu tam Bonnie tu hlínu "utloukla"!
Jinak teď jsme přijeli ze cvičáku. Bylo nádherně. Fee si střihla poslušnost, pak stopičku. Udělala jsem prvně s lomem a dávala paštiku (Májka -zlaté dědictví ) do každé třetí stopy. Šla dobře, dokonce i ten lom zvládla. U předmětu jsem ji položila ačkoli se mi nepatrně zdálo, že už si lehala sama.
A teď mám ke stopařině dotázeček - když stopu doděláme, tak dám FeeBee volno. Ona se pak většinou vrátí a jde stopu jakoby znova. Nevadí to? Dnes jsem ji sledovala, šla bez vodítka, sama bez "mých keců" a nos ze země zvedla minimálně. Doblízala zbytky paštiky, perfektně vykroužila lom a došla až tam, co původně ležel předmět. Pak se na to vyprdla a mastila po hřišti ke mně. Úplně mě to fascinovalo.
Taky měla ovšem slabé chvilky, neb jsem zkoušela "vysílačku", která se mi už docela dařila a Fee klesla na úroveň imbecílka a dělala, že neví, která bije. Totéž u "revírů"! To už jsem propadala zoufalství... No, není každý den posvícení!
Denisa
Sorry, foťák jsem já-tutan zapomněla doma. Když my se vždycky s klukama balíme jak na 14ti denní dovolenou... a pak na půl věcí zapomenu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 21:49
- Nahlásit
Michla
jůůůůů! tak to je super!
gratulujeme ke svajbě a ať to hlavně dobře dopadne a nevěsta povije zdravé a krásné boxery akční pracanty!
Informuj průběžně o jiném stavu Aidičky! A že moc zdravím! I tebe samozřejmě!
ola
chápu , tak příště!
No, není každý den posvícení! - to je fakt, ale to je abychom neusnuli na vavřínech...
s tím vracením se na a po stopě se to ale vůbec nedoporučuje!!! já to tedy nedělám, neb jsem tak byla poučena a i jsem to kdesi četla...
Já jsem dnes byla s G. taky na stopičce a jakýsi pán na mě volal, že jestli jdu sbírat bylinky?!?! no nevím, nějakej vtipálek, na poli na zasetým osení, budu sbírat bylinky... pak furt čuměl... a bylo tam milion bažantů a křepelek a zajíci, dokonce i kočka!!! kde se vzala tu se vzala... no dnes tedy stopa s velice rušivými vlivy... třeba se to na zkoušce bude hodit, takový nácvik...
Achjo, zítra celý den bez chlupatce, jak jen to přežiju?!?!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 21:51
- Nahlásit
ola
my se taky vrátili ze cvičáku, byli jsme tam tři hoďky, tak jdu dělat za chvíli hají, Viky už hajá. Taky sme si dali stopičku, Viky byl pochválenej že čuchá docela dobře. A taky že prý to vypadá že bude dobře kousat, tak uvidíme. No ty poslušnosti, tam to spíš asi visí na mně že jsem často tele nechápaví, nějak to nestíhám všechny ty úkony pobrat a taky pořádně nechválim a tak. No jo musim taky pilovat. V neděli budeme dopoledne cvičit a pak večer od sedmy bude oslava dvou let od založení cvičáku, tak to bude náročnější.
Michla
tak to gratuluji ke svazku a už se těšim na miminka. Musim se na toho fešáka podivat.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 06:26
- Nahlásit
Dannie
Moc pěkné video .
Koukám, že Allis je o hodně ochuzena, když nemáme zahradu .
Michla
Gratulujeme ke svatbě a přejeme hodně zdravých rošťáků !
Ve středu jdeme s Allis na rtg SA a DKK, tak se chci zeptat, zda za vyhodnocení DKK se také něco platí nebo je to v rámci poplatku za vyhodnocení SA?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 07:15
- Nahlásit
Michla
Taky přeju mnoho malých boxíků.No a na 1.máje,to jich bude!!
Jinak se všechny máte,že chodíte na cvikoš i v týdnu.To mám teda chybí.Teď jsem byla v tý Praze,tenhle týden se na cvikoši koná Rýzmburský voříšek místo cvičení.Tak až za čtrnáct dní,ale to budem chodit i v týdnu,protože se budem připravovat na zkoušky.Tak to bude fajn.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 07:52
- Nahlásit
na http://www.bosim.cz/ je napsáno o tom jak probíhal o víkendu Atibox v Polsku. Poláci se teda moc nevyznamenali s organizací
Lenda
a jakou zkoušku máš v plánu jako první? Po mně včera Michal zase chtěl abych se vyjádřila jestli s nim chci dělat zkoušky a taky jaký a kdy jestli už na podzim. Nevim ale na podzim my to příde strašně brzo na to že ještě nic neumíme. Že prý je lepší si stanovit nějaký cíl a zatim jít že mně to pak donutí s tim psem fakt makat. Jenže já sem nikdy nebyla nijak cílevědomá, cíle sem si nedávala, prostě nejsem moc soutěživý typ, takže se mi nechce dopředu řikat že chci jistě složit tu a tu zkoušku a nějak se tim nervovat. Myslela sem si že si prostě budu cvičit a kdybych pak viděla že to je na nějaký úrovni tak bych zkoušku zkusila.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 08:12
- Nahlásit
Vcelka
Na konci června se pokusíme o ZZO.Já taky potřebuju nad sebou nějakej bič,abych to neflinkala.Tak teď se pokusíme o tuhle a pak uvidím podle toho,jestli bude kousat.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:09
- Nahlásit
Ahojda,
tak ja se vam musim pochlubit co se mi vcera prihodilo. Po jedenacti letech jsem se odhodlala znovu vyzkouset koleckove brusle. A kdyz jsme jeli na oddech do jedne hospudky, tak prijdeme ke stolu a co nevidim. Krasny zihany placatak!!! Takze jsem se pokusila zapojit do debaty o boxerech a zminit ze mam taky doma placatku (jsem sii chvilkama pripadala jak desna vterka). Mysli ze rikali ze ho maji z ketboxu a je mu 15 mesicu. NO a nejlepsi na tom je, ze jsme se domluvili na nejakem spolecnem venceni. Ta holcina vypadala zeje do boxisu taky zapalena, tak z toho mam desnou radost!!! Pokud se mi to podari, tak zkusim dat nekam do galerie fotecku!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
Tak to musim udelat az z domu, z toho macku se mi to nedari a nedari...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
VŠEM
dík moc za gratulace. Aida už teď sedavá na "matku" (tzn., že sedí na jedné polovině zadku) a to ještě ani nevíme, jestli matka bude. Možná, že ona to ví. Tak nevím... Mějte se taky moc hezky a užívejte jara. Hlavně pracovně, jako, my. Jedeme totiž na výcvik. víkend do Žirovnice, heč.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:30 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Tak vám musim napsat,jaký máme doma čuňátko....V úterý si přišla M. pro pusu a strašně jí smrdělo z huby-jako hnůj.Tak jsem jí nadávala,jestli zas nežere hovna(když byla malá,nosila je v hubě po dvorku,museli jsme hned sbírat)...Ona čuměla jak vyoraná,tak jsem jí nechala bejt.No a celou noc na včerejšek a včera měla průjem,tak jsem hledala,co kde mohla zase sežrat a už jsem byla smířená s tim,že večer jedem místo na cvičák k vetovi... Lítala jsem kolem baráku a hledala ten hnůj nebo něco a nic jsem nenašla,podezřívala jsem ji,že zas něco vytáhla od slepic,ale nebyl tam ani náznak hrabání pod dvířkama...Ona mě celou dobu nevinně sledovala a pomáhala mi hledat.....
A přes den se ten její průjem zlepšil,tak z veta sešlo.I v noci to bylo v pohodě a dneska ráno ten debílek zase přitáhl se smradlavou držticí,tak jsem ji šla šmírovat a zjistila jsem,že chlastá vodu z hrnce,kde jsou shnilý kytky a ta voda je zkažená.To by mě ve snu nenapadlo,když má stále čerstvou vodu.Čuně,fakt... Pak nemá mít průjem-už se těšim na dnešek.........
To jsem se nějak rozepsala,ale docela mě dostala...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit
Krista
Tohle dělal i náš předešlý pes, měl vždy čerstvou vodu ale ne on musel pít tu smrdutou. Jó a od slepic měl nejradši šrot to jim prolít kurník a první co bylo se vrhnul na ten jejich humus a pozor to byl pes lovecký a slepic se ani nevšiml.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:42
- Nahlásit
Chodka
Myslíš,že ji to někdy přejde?asi těžko,co...Já si pak dělam starosti,od čeho je chudince tak špatně a ona si za to bestie může sama... To ona kdyby se na slepice dostala,tak peří jen lítá...Pořád na ně číhá a čeká na svoji šanci.....
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:55
- Nahlásit
Krista
To nevím jestli přejde ale teď Meggina jak může tak začne na trávě kde se pasou slepice okamžitě olizovat ty jejich hov...Já vžycky zuřím :cry rotože je tam nechává zobat trávu tchýně (prý budou lepší žloutky) No a občas se stalo, že když jsme šly kolem hnoje tak Meggina ožila a okamžitě k němu se napít.Teď když vidím hnůj tak obcházíme.
|