Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:50
- Nahlásit

Dannie
Naše kočka JE batman! Nejlepší je, když sedím na záchodě s divným pocitem, že mě někdo pozoruje, zvednu oči a tam ve střešním okně čumí naše kočičí úchylačka!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:49
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:50
- Nahlásit

Tak toto by měl být ten náš budoucí kamarád (teda pokud ho Tina nesežere)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:51
- Nahlásit

jo a tady se musím pochlubit jak jsem tedy vypadala na těch kolečkáčích (helma už mi v tu dobu byla naštěstí sundána )

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:53
- Nahlásit

Olo fotečky jsou super!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:18
- Nahlásit

Olo skvělý fotky.

alli
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 06:30
- Nahlásit

Olo opravdu moc pěkné fotky !

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 06:55
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ne že bych pomlouvala ale jistá sis asi nebylaJá bych ani nezkoušela na ně vlést od doby co jsem si zlomila ruku na normálních bruslích to už je 5let se je bojím nazout natož kolečkové brusle i když co neudělat pro pobavení lidí kolem.

Olo jak se snáší Fee s Betmenem snad se kočka neurazí byla tady tak pojmenovaná tak pokračuju? Jinak fotky pěkný holt když je dobrý objekt focení...

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 06:58
- Nahlásit

Jó jenom jsem si vzpoměla aby jste věděly máme s Megginou takové výročí dneska je to 1 rok co jsme si ji přivezli domů.To bude mejdlo

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 07:30
- Nahlásit

Ola
fotky jsou krásný, zátiší s tulipánama závidim, sem zvědavá jestli my někdy budeme mít aspoň tulipán.
Paja s Tinou
na bruslích taky pěkný, kolečkový brusle jsem vždycky chtěla, jenže u nás by na nich nebylo kde jezdit. Napřed sem bydlela na vesnici kde ty cesty nic moc a teď ve městě kde se dělá nová kanalda, takže silnice v celym městě jsou jak po bombardování.

Viky mi včera zase dal na prochajdě, když sme šli domu kolem koupaliště, který je teď vypuštěný, protože tam lovili, tak je to samý bahno a jen uprostřed přitejká čistý potůček a kolem něj je písek a Viky jak byl splavenej, tak sem s nim šla, od toho přítoku, aby se napil a vyráchal a pak sme vylezli na hráz, já ho pustila na hrázi na volno a ten vůl šel po betonu dolu do toho bahna a začal v tom lítal, jenže letěl směrem k čepu a tam to bláto bylo strašně hluboký, takže se tam zabořil skoro celym předkem a nemoch dál. Myslela sem že mně klepne, že snad pro něj budu muset. Řvala sem na něj ať jde ke mně a navigovala ho ze zhora kam má jít. No tak se s toho vyhrabal a pak se nemoch dostat za mnou nahoru, tak se ho musela navigovat ke schodum až se ke mně vydrápal. Ten vypadal. Tim hnusnym smardlavym blátem byl obalenej, tak sem ho hned vzala k potoku aby se tam vymáchal. Děs běs.
Včera prý taky pomáhal se stavěnim lešení, když sem přijela tak byl celý špinavý od prachu a prý jim občas i něco ukradnul. Zedník si sundal rukavice a za chvíli s nima Viky lítal po zahradě. Navečer když Zdeněk zalepoval palubky a okna tak nechal na zemi folii v roli a Viky se jí hned ujal a začal jí kousat a když sem jí chtěla vrátit, tak s ní furt utíkal, až nakonec zase na kus buřta se nechal ošálit. Dneska sme ho dali ke tchýni aby tam měli zedníci klid.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

Všem díky za chválu!

Chodka
No, Batman (oficial jméno je Micina ) FeeBee nesnáší a provokuje. Fee by si s ní i hrála, ale už se jí stalo, že kočka sedíc na topení jí jednu pěknou vyšila přes rypák, tak už si dává radši majzla. Po zahradě ji honí a kočka pak schválně sedí na zídce a bimbá dolů na Fee ocasem.
Jo, a gratulujeme k výročí a oslavě!

Paja s Tinou
To jsi teda sportovec. Mě by vezla záchranka...

Vcelka
No, Viky se určitě těšil, jak bude pomáhat a ty mu to takhle zhatíš a dáš ho ke tchýni...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit

Chodka, to si pis ze jsem spise bavila kolemjedouci Jinak tema chranicema jsem byla naprosto maximalne obalena, ale nemela jsem jinou moznost. Jsem zvedava kdy zase vyrazime, to aby vyhlasili maximalni poplach...
Jinak velka gratulace k vyroci!
Vcelko, tak to sis musela opravdu uzit...bych mela docela strach. No hlavne ze se za tebou vyskrabal.
Jinak uz doma delam zase Tine vykrmnu...zase strasne zhubla, tak papa masicko a podobne. Zitra mam cely den zabity na tom zachranarskym meetingu, tak jsem zvedava co dostanu na starost. Loni jsme se ukryvali na skalach pod Kunetickou horou. Vzdycky jsem lezla do takoveho zuzeneho mista a rikala si hlavne at tam v tom kameni neni zadny had - to by asi byla moje smrt. A pak jsem si zase rikala a modlila se aby me vzdycky nejakej ten pesan nasel...

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:34
- Nahlásit

ola
Ty fotky jsou fakt hodně dobrý, to s tou tyčkou je vtipný, docela jsem se posmála
Paja s Tinou
Moc ti to sekne na těch bruslích, to já na nich stála naposledy někdy před deseti lety, ale na kladně je teď postavená dráha, tak možná to zase někdy prubnu.......
Vcelka
Tak to já mám s Elinkou neustále, chodíme na jedno místo, kde teče potok, ve kterým je na dně ale bahno, tak jak do toho vždycky vlítne, a rozčeří to, tak pakvyleze celá černá, oslizlá a smradlavá.

Jo a Terka je Esterka, určitě sem chodila

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:41
- Nahlásit

ola
Fotky super.Ty jsi měla mít ten foťák už dávno!
Při pohledu na kočku mě taky hned napadl ten Batman.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:49
- Nahlásit

Libka
Terka je Esterka od Věry co sem chodila? To by mně nenapadlo. Věrka přece taky řešila nějaký tahanice s býv.přítelem o Esterku. Tak to by mně zajímalo jak to dopadlo, tak jestli sem Věrko chodíš tak se ozvi, ať víme jak jsi na tom.
ola
neboj Viky bude mít možnost pomáhat celý víkend to ho budeme mít doma, takže si ho zedníci ještě užijí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit

Libka
no máš pravdu fakt je Terka Esterka od Věry. Koukala sem na fotky co mi tenkrát Věra poslala a jsou stejný.

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:04
- Nahlásit

Vcelka
Taky jsem to poznala podle těch fotek, mám je uložený. No tak snad to dopadlo dobře, z Esterky je moc krásná slečna.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:10
- Nahlásit

Paja s Tinou
Máte pěknýho kamaráda...Ty brusle jsou super,taky jsem přemýšlela,že vyrazim,ale chtěla jsem vzít s sebou i Megginku...To abych si předobjednala nějaký ošetřovatele...
ola
Ty fotečky jsou moooc pěkný,hlavně ty,jak je FeeBee schovaná za tim sloupkem.
Chodka
Tak se taky s Meggi přidáváme ke gratulantům.

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit

alli
Ve středu jdeme s Allis na rtg SA a DKK, tak se chci zeptat, zda za vyhodnocení DKK se také něco platí nebo je to v rámci poplatku za vyhodnocení SA?
Trošku se zpožděním, ale přece: DKK se posílá taky k MVDr. Deckerovi a platí se zvlášťm, myslím, že 400,- Kč. On je jediný "ofiko" posuzovatel pro boxery.

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit

ola
Odpovídám místo Michly (anžto chovatelkou budu stejně já). Jediný odkaz na Gastona je tento: http://www.boxerklub.cz/czech/inzerce/zungeltu/ind exung_cz.asp
Jinak doufám, že dodá nějaké fotky z krytí a pochlubí se. Taky by mě to docela zajímalo....

articek
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
díky za ten odkaz na naše stránky, chtěla bych, aby si to přečetlo hodně lidí a aby se to už nikdy neopakovalo. Do téhle diskuze jsem vlezla poprvé a dobrý. Další diskuze je také na http://pandora.idnes.cz/conference/boxer-forum/ ,

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit

articek
jo teď jsem chvíli koukala jako puk o co jde, ale už mám jasno po té co sem se podivala pod člena.
Aby vám všem bylo jasno tak articek je pani chovatelka od Vikouška.
No mně to právě zajímalo jak to tam dopadlo a jaký to bylo. A už sem někdo kdo tam byl i napsal že to nebylo nic moc ta organizace. Člověk s těma pesanama celý rok maká a pak tohle. No snad to jinde bude lepčejší.
Stejně jste dobrý co už jste všechno dokázali. Já budu ráda když jednou se nám podaří nějaká zkouška. Zatim furt nevim na kterou se zaměřit, která by jako první byla nejlepší a asi nejlehčí.
Markét
no jo ale tady je ten Gaston ještě jako mrně, už sem na to koukala tuhle.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:09
- Nahlásit

Ahojte,
já nějak nestíhám... přečtu si vše asi až doma...

jen hlásím, že včera bylo o tlamu výborně postaráno, dokonce i tlama byla prý hodná a pomáhala skorotchýni na zahradě - no asi si to dovedete živě představit jak...
Dnes ráno jsem jí tahala ze zadku jakýsi klacíček, je hodná, že si to nechala pro mě a ne pro Martina nebo skorotchýni. Dokonce už mi důvěřuje a nechá si to vyndat, už to není tanec jak Sv. Víta...

A jinak jdeme dnes na venčení do lesů - tlama placatá + tlamovec placatý + tlama dogatá + 2 zádový pruhatci = RR!

A víkoš bude - ve znamení cvikoše, stopiček, chalupy a snad i coursingu... no jako obvykle... a doufám, že to neproprší jako to obranářský soustředko minulej prodlouženej víkoš...

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit

Já musím B.taky pochválit.Dnes jsem si šla na kafíčko sama a nechala jsem ji otevřeno na terásku,aby se mohla slunit.Trochu jsem se teda bála,protože byla poprvé sama s těma květináčema,co v nich má páníček bonsajky a panička kytíčky.Po příchochodu jsem se musela smát,protože právě vylézala ze svého doupátka,kde na mě vzorně čekala-asi.Je to fakt andílek.

alli
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:25 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Markét
Díky za info. O spondylose je tam vše napsáno, ale jak je to s vyhodnocováním DKK nic, tak mi to nebylo jasné. A za DKK se taky platí předem nebo pak MVDr. Decker pošle složenku ?

My dnes jdeme na cvičák.

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit

alli
On ty výsledky DKK pošle na dobírku, takže to máš komplet v ruce - všechny tabulky a propočty a tak.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 15:11
- Nahlásit

alli
Já platila DKK hned u našeho veta a ten k tomu Rtg MVDr. Deckerovi dal lísteček, že panička cálovala předem. Pak ovšem nastal omyl a MVDr. Decker mi to poslal na dobírku za plnou taxu (včetně těch 400,- Kč), ale cinkla jsem mu na mobil a vše dopadlo OK. (byl moc příjemný!) Připrav se na to, že to "šponování" při snímkování je o nervy...

Vcelka
Hmmmm, tak už není co závidět. Až zprovozním baterku do foťáku, tak zdokumentuju, jak dopadly ony dva žluté tulipánky... Předem upozorňuji - že BLEDĚ! Asi Fee dožralo, jak tam musela pózovat, tak aby se to neopakovalo... Nebo u nich moc bzučely včely... Ach JO!

Esterka
No jó, vždyť už si vzpomínám. Tak honem vypravuj, přeháněj a informuj, jak jste to holky zvládly?! Mimochodem čubinka je fakt fešanda!

ola
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 17:44
- Nahlásit

Tak asi takhle....

ola
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 17:45
- Nahlásit

A takhle se FeeBee tváří, když jí promlouvám do duše...

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 18:33
- Nahlásit

ola
A jak jí to včera u tulipánů slušelo. Kdo by to byl řekl, že druhého dne nedožijí.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání