| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:52
- Nahlásit
Vcelka
Dzialdowo je až u Mazurských jezer, čili sever. Pekelná dálka, když se vezmou v potaz polské cesty. Jsou ještě z dob Hitlera, tak to je zážitek.. Mám tam něco odhrkáno.. Teď už jsou semo tamo dálnice, ale tam tuším ještě nic.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:54
- Nahlásit
ola
Jo, Dolejš v pohodě. Ten si píchá inzulín, v kruhu jí banány.. Ale musím napsat, že pěkného psa pozná - Nunýnkovi dal před lety na Národce BOBa
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:55
- Nahlásit
Dannie
Taky přeju hodně štěstí!!!
ola
Teď zrovna aktuální žádný nemám, napravím to zítra nabo o víkendu, něco sem hodím. Nebo na stránkách, ale tam jsou už měsíc starýURL
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:55 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Jožka je hodný a na Tebe bude stopro!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:01
- Nahlásit
ola
Ale Joža bude asi pískat psy a Ľubo feny, ne?
A nemůžete moje "rady" brát úplně vážně!!!! nikdo není prorokem a není řečeno, že to tak musí být. Kdo nikam nepojede, nikdy nevyhraje.
Kolikrát jsem si taky myslela, že je něco ztracené a to už jsem čučela do katalogu na feny, co jsme měli mít v kruhu. A pak zase naopak. Nastoupila jsem do kruhu, podívala se na ty ohery kolem sebe, řekla si "Toš to su klidná.." a prdlačky - byla jsem třeba až třetí. Taktizovat a teoretizovat se dá jen do určité míry..
Chce to jezdit, jezdit, jezdit. Protože získáváte zkušenosti, jak vy, tak psisko.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:06
- Nahlásit
corleona
Tu poslední radu beru vážně.Jedu do Prahy na Dolejše,do Olšan na Suchýho a do Litoměřic ani už nevím na koho.Taky přemýšlím o klubovce v Praze,ale to už asi můj chlap bude řvát OST!!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:09
- Nahlásit
Lenda
Oni všichni řvou
Pak si musíte najít boxerkáře jako já
Ale s tím se zas žerem kvůli třeba těch jmena ve vrhu "A" on chce podle mě samé debilní a já prý zas úplně nemožné
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:22
- Nahlásit
corleona
To je fajn řešení.Musím se porozhlídnout!
Ale aby mi zase kecal do jmén?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:44
- Nahlásit
Vzkazík pro Barču: napiš mi mailovou adresu, písnu ti. Dík za vzkazík na stránkách.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:07
- Nahlásit
Tak opět! Zase jsem pustila FeeBee vyčurat v tangáčích. A to se na ni díky hárání DÍVÁM!!! Až když přidřepne a začne to chudák "filtrovat", tak si to uvědomím. Takže opět pradlenka-madlenka. Bezmyšlenkovitě přepírám psí spodní prádlo , když se za mnou ozve synátor : "Mami, ty dáváš FeeBeence na kalhotky i aviváž?!" Už fakt blbnu! Ale jó, dávám...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:12
- Nahlásit
Libka
no to byl jiste nějaký pan Rozumbrada! To když jde vyjímečně s G. ten můj a chce s ním nějaký pejskař zavést řeč, tak zdrhá a ještě prý na odchodu hlásí, že to není jeho, že to jenom vede!
Dannie
no to je mi jasný! Lucku pozdravuj! Jedeme příští víkend do Kromclu, škoda, že se neuvidíme už tam...
corleona
mimochod poznám. díky za info! já si to tak nějak myslela, lépe řečeno to úplně vidím jak by to mělo vypadat!
jinak je mi jasný, že to je složitý s těma výstavama a běh na dlouho trať... no já toho asi moc neuběhnu neb mě to neba, ale jinak mě to zajímá jak by to mělo vypadat atd.!
A prozraď který jméno je třeba podle tebe hezký a který je to debilní co vymyslel tvůj boxíkář?!
Lenda
taky ti nevím... na jednu stranu by to bylo príma mít nějakého pana boxíkáře, na druhou jsem ráda, že nám "páníček" do ničeho nekecá, nic neví a nezná a je mu to fuk a nestará se a není o čem se přít skrz psí záležitosti...!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:15
- Nahlásit
ola
...tak to bude mít voňavoučké, heboučké tangáčky! hlavně, že se do nich nepotento!
Ahojky, dnes už nebudu na netu...
Jdeme kousat a beru zapůjčený foťák, kdyby tam bylo zase hodně boxíků... ale když ho vezmu, tak jistě nepřijdou... no uvidíme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:32
- Nahlásit
Denisa
Tak to nafoť, zdokumentuj... a pak to sem hoď! Jo, a pěkný "pokousáníčko"!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:49 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Denisa
Jeho debilní je Argo. Moje výborné a skvělé je Attakka
Už hodinu tady mám (vrámci socializace) bostona Philla mých rodičů. Bude tady až do pondělka. Tom tady ještě s Fifinem nedorazil a už mi volala mamka, že nemám zapomenout, že Pilínek (tak mu teď říká.. ) papá vícekrát denně!!! A ráno, že se venku bojí, když venku zpívají ti ptáci tak nahlas, tak že utíká domů! Co ti mí rodiče z toho psa udělali! Já se asi picnu! Tomáš přivezl, co mu moje mamka nabalila: pelech, obě misky, míček na šňůře a 5 plyšových hraček. A to ještě chtěla, ať počká, že Pilínkovi zrovna vaří ty kuřecí křídla, co má tak rád..
Tady mu začne TERROR! Ten pes má nulové přivolání! Zařvete na něj "File!!!!!" a on zdrhá na opačnou stranu!!!!!
Ale udělám alespoň nějaké fotky. Jak furt běhá s Nunýnem, tak vypadjí jak Pat a Patašon..
Tom šel právě na stopu, na stole měl rozložené tři aporty a přemýšlel, který na výcvik vzít. Pak řekl, že to je vlastně jedno, který Viktora porve, zdrhne mu někam na druhý konec louky a bude mezi tlapama hlodat..
Jo, 8. května budu opět oslňovat svou pružinou - jdu s Viktorou na vytrvalostku. Pokud ji teda pro malou účast neodvolají.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 20:11
- Nahlásit
corleona
Pak si musíte najít boxerkáře jako já
No jo, boxeráře už mám (i když momentálně s bordíkem), ale nesnáší výstavy. Loni jsme v mladých absolvovali s Charley asi 3 výstavy a zase nás to oba po letech dokázalo znechutit... No, vlastně se mu ani nedivím, že mi "dovolil" vystavovat jen grifonka. A s Charley smím prý až do pracovní třídy. Tak ať prej koukám makat.... tak asi začnu. Hned příští týden máme v plánu RH-E, vstápní záchranářskou.
Jo, 8. května budu opět oslňovat svou pružinou - jdu s Viktorou na vytrvalostku. Pokud ji teda pro malou účast neodvolají. Držím palce, nás točeká o týden později, akorát záchranářská, tam je limit jenom dvě hodiny. Tak doufám, že to na tom kole ujedu
|
alli
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 06:42
- Nahlásit
corleona
No já mohu říct, že mám částečně boxeráře, ale zase hodně pracovně vytíženého . Takže i "výlet" do Ostravy není jen o klubovce, ale absolvujeme ještě i další výstavu pro změnu akvarijních ryb a návštěvu dvou akvaristů .
Dannie
Tak ať se vám v neděli daří!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:19
- Nahlásit
jo, jo, tak já jsem foťák zapomněla a tím pádem tam boxeři byli, sice jen dva, ale pak jsme u baráku potkali ještě jednoho známého boxíka, tak jsem teda byla naštvaná, že foťák si leží doma... tak příště...
včera tam byla kamarádka v 5.měs. těhotenství a přišlo mi, že je v lepší kondici než já... to mi připomnělo jak jsem chodila s kamoškou boxíkářkou na stopičky s jejím rok a něco starým synem a taky znovu těhotnou! nebo známou co dělala v 8.měsíci ZVV1... no fakt obdivuhodné ty ženy-matky-kynoložky! a já včera na obranách málem vypustila duši!
Má být pěkně o víkendu, tak pojedeme s Giorďaskou na chajdalupu, obhlídnout naše stopičková místa a místní voříškoidy pozdravit po zimě...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Jsme včera měli venčení v lese: Nuny, Oli a Fifin. Vzala jsem i foťák. Fifin byl tak šťastný, že byl neustále ztopořen, čímž mi znehodnotil všechny snímky. Ty fotky s jeho vystrčeným červeným pérem ve všech polohách a situacích společně s Oli a Nundou jsou opravdu nepublikovatelné..
Na závěr nám Fifin zdrhnul za holkou, co tam projela na koni. Potřeboval nutně poštěkat toho koně zblízka. A vrátil se jako největší King.
Ještě, že jsem si toho přijíždějícího koně všimla zavčasu a zapla Nunýka na vodítko. Bolo by to ozaj zaujímavé.. Splašený kůň, děvče v příkopě, Nunda vykopnuté zuby...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:12
- Nahlásit
Jedete někdo zítra na tu klubovku ostravské ÚP (Hukvaldy)?
Já jedu divákovat, mám to tady za kopcem..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:53
- Nahlásit
upozornila mě kamoška na jednu diskuzi, tak taky mrkněte...
vzpomínám jak jsme tady už jednou řešili "černé" a černé boxery... chm chm, tato je z Brna a má štěnda, to bych je pak teoreticky mohla potkávat...
http://www.ifauna.cz/mdiskuse/show.php?tema=18619& rubr=7
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:53
- Nahlásit
Černý jako takový neexistuje. I když loňský ATIBOX vítěz - otec naší Unity - Rudy dell´Alfiere je taky tak hustě žíhaný, až je téměř černý (Navíc je i přerostlý a tím je taky trnem v oku mnoha lidem). Crom dei Centurioni je taky černý jak bota(prozměnu Jun.Atibox vítěz), kterého tam dávají jako příklad. Všechno záleží, jak to posoudí rozhodčí. Boxer má ve standartu, že má mít pravidelné žíhání. Takže některý je tak pravidelně a hustě žíhaný, až je černý.. Ale cíleně hledat stejného partnera - to je asi nějaká zábava "chovatelů" bezpapírových psíků. Ale já jsem tolerantní, pokud se na to někdo vrhne i s PP, tak ať si to klidně páruje. Kdo chce kupírovat, ať kupíruje, kdo chce mít doma černocha, ať má černocha.
Třeba u bostonů už je taky nová podkladová barva - stejně světlá-zlatá , jak u boxera. Jedni jsou zděšeni, druzí nadšeni..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 20:14
- Nahlásit
Ahojdáááá, tak jsme dnes absolvovali koukačku na svodu dorostu a zkoušce chovnosti. Skvěle jsem si pokecala s Lendou a nechala se typicky boxeřím způsobem oblíbat a ohopsat od Brauny. Musím říct, že je fakt moc pěkná. Lendo, můj muž dokonce cestou v autě poznamenal, že se mu ze všech přítomných boxerů líbila Brauny nejvíc!!!
Jinak - rozdílnost boxeřích hlaviček a postaviček mě docela překvapila. Jedna z čubin, která byla uchovňovaná (a uchovněna byla) mi přišla spíš jako štěně dogy... A jelikož už tady mezi náma takhle drbu, tak fenečka z OptimaGraty, kterou si nechávají v CHS jednak byla silně obtloustlá, ale u obranného zákusu si ani neškrtla... (dostala za 6)!
Zůstali jsme jen na ZCH, takže Lendo, jak jste dopadli/y?!
Jo, a hodím pár foteček do galérky, tak mrkněte...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 20:42
- Nahlásit
zkouška...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 20:45 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
... jsem se dnes taky pokoušela fotit, opět vypůjčený foťák...
nemůžu se dostat sem do fotogalerky... ani hodit odkaz, to zas nefunguje, tak to asi nahážu sem na podívání.
ola
tak to jste si užili asi skvělý boxerský den!!! Fotečky jsem zkoukla, pěkné! A Martin je ti (podle mě teda) hodně moc podobnej!
My jsme byli na chaloupce a stopičkovat a blbnout. Odstěhovali se sousedi s Danečkem , Giordi ho hledala...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 20:48 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 20:53 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 20:59
- Nahlásit
Ahojky mám štěňátko boxera (2,5 měsíce) chtěla jsem se zeptat jak ho mám odnaučit pojídat úplně všechno co venku najde. Doma poslechne bez problému, ale venku na něj neplatí vůbec nic. Řídim se povely fuj a nesmíš, ale venku 3 věci pustí a 4 sežere. Nevim si rady nechci něco pokazit a tak se rači zeptám. předem moc díky...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 21:07
- Nahlásit
Vidíte ty moje fotky nebo ne?! Já je chvilku vidím, chvilku nevidím! A nic jsem nepila teda... Prostě jednou tu jsou, pak zas nee!?!?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 22:36
- Nahlásit
Denisa
já je vidim, je to zajímavý, jak taneční kreace.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2006 07:37 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Denisa
Já fotky také vidím, opravdu to vypadá jako by G.tančila.
Tak my včera byli v Hukvaldech, Suchý tam nakonec nebyl, byla tam pouze polská rozhodčí, jelikož se to nekonalo na fotbalovém hřišti, které bylo podmáčené, ale na nějakém parkovišti a byl jeden kruh. Allis byla výborná 3 . V kruhu běhala tentokrát pěkně, ale zase mi skákala na vodítko při samostatném předvedení, ale postoj měla pěkný. Dostali jsme ještě spoustu rad od chovatele, který tam byl s Allisiným otcem a ještě tam byl brácha Artush, který dostal výborný 1 a ČKJ.
Holky mám dotaz, taky jsou vaše fenky tak během hárání a po hárání takové unavené? Na Allis je pořád vidět, že není ve své obvyklé kondici, venku se párkrát rozběhne za hozeným klackem, pak jí to přestane bavit a za chvíli začne na procházce funět a polehávat (chladí se, takže nejraději se vypleskne do blata). Jedna z rad chovatel byla, aby byla na motivovaná třeba na balonek nebo na něco jiného, aby to sledovala, jenže jak to udělat, když jediné, co ji nepřestalo motivovat jsou slepice ?! Jinak manžela zdrbal, že místo vykládání s kolegou, má sledovat psa a v případě potřeby udržet její pozornost .To měl chovatel pravdu, občas na to zapomíná. Takže jsem bohatší o další zkušenosti, ï nadále musíme pilovat běhání v kruhu....
|