| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:58
- Nahlásit
Denisa
No to by byla psina taková párty udělej a fóóóť.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:05
- Nahlásit
Denisa
Doufám, že nám ve svém vlastním zájmu nepošlete na takovou případnou akci pozvánku. Protože naše holky by jí asi vůbec nepopřály, a ty kobylky by jí navíc všechno sežraly. V závěru by se s ní pak ještě určitě porvaly. Nunda by ji ochrchlal a jeli bysme dom. Už vidím Giordi, jak sedí uprostřed zdevastované zahrady u vyjedeného stolu a s jednou hustou Nundovou slinou přes záda a druhou přes "obličej"..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:37 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Tak jsem do galerie přidala ty nový fotečky...A jak jsem tak koukala,tak náš psík na některejch fotkách vypadá docela vykrmeně....Ale ve skutečnosti taková vůůůbec neni...Fotit postoj ve 2 lidech byl taky docela zážitek....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
Krista
Pěkná fena, super kostra, úhlení..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:50 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
corleona
Díky za pochvalu...Ale těm tvým krasavicím stejně konkurovat nemůžem. Ona je totiž hrozně maličká-podle mojich hrubých měření-54,5-55,5 cm a pokud nesvítí sluníčko,tak ani ty svalíky tolik nevyniknou,jak je štráfkatá..
Navíc náš hlavní problém jsou malý pysky(v posudku-středně pysků) a trochu nám vyjelo šuple,máme větší předkus.Takže se občas stane,že trošku vystrčí pár řezáků.... Nemá je vidět pořád,ale občas je tam šupne..
Takže dle rady zkušenějších potřebujeme mít nejlépe pootevřenou tlamičku..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:52
- Nahlásit
Chodka
corleona
hm, no to asi právě žádná taková párty nebude, neb ona Giordinka by nebyla dobrá hostitelka... Právěže jak ji znám, tak by pejskům nic nenechala a na svém území už vůbec nee... Už vidím Giordi, jak sedí uprostřed zdevastované zahrady u vyjedeného stolu, tak to by možná takhle hačala Oli hodná FeeBeenka, ale já vidím spíš obrázek - bitevní pole plné boxeřích mrtvolek včetně oslavenkyně...
Ne, to jsem promýšlela! Párty by se musela konat na neutrálním území a byli by pozvání jen Giordinčiní kamarádi a to raději ti submisivní co si nedovolí před ní nic vzít do huby a zároveň jsou dobrými parťáky pro občas drsné hrátky! Takže by to byla spíš taková one dog show...
no ale vizi zahradní psí párty mám krásnou... psí parťáci v maškarních klouboučcích, lampióny a výzdoba s psí tématikou, psí menu, a program pro psy... coursing, frisbee, nějaký ten psí zpěvák a dog dance představení a nejlepší na závěr figurant... myslím, že Giordi i jiní by byla spokojeni!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:01
- Nahlásit
corleona
Ale zase na druhou stranu byste Girodi mohli přes Toma zprostředkovat super ohňostroj. Nevím sice, kolik ze psích hostů by to vydrželo, ale takovou psí párty by záviděl kde kdo.
Tak a už se těším domů. Jsem zvědavá, jak to tam bobule zavřená vydržela a kolik škody nadělala. Teď tu zatím neprší, takže taky asi vyrazíme do terénu. Mám v ledničce jednu klobásku, tak možná zase zkusíme nějakou tu stopičku. Ačkoli... včera jsem si "vykydala" auto a představa obalených dětí a zprasené Fee mě přímo děsí!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:06
- Nahlásit
Denisa
Myslíš něco v tomhle stylu... ????
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:07
- Nahlásit
Nebo takhle???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:09
- Nahlásit
ola
no tak to se mi opět zužuje okruh gratulantů... takže ještě vybrat ty co nemají reakci na střelbu... hm hm, no to by zůstali jen ti cvičákoví... no ale je pravda, že ohňostroj by chybět neměl, to je fakt! Olo, dík!
se máš, že už jdeš domů za příšerou a hajdaláky!
Krista
je hezoučká!!!
corleona
koukám, že na Pandoře to frčí!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
ola
no tak to by tam pobyl i Martin v případě té první fotky - motorkáři jo jo!!!
to druhý asi nee... ale to by záleželo na hostech jak by přišli vymódění!
já myslela původně jen takový ty čepičky maškarní na gumičce, ale přímo maškarní by taky nebylo od věci!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:13
- Nahlásit
Denisa
Néééé, já ještě nejdu domů. Sice jsem psala, že se těším domů, ale to už se těším od rána! Padla mám až v 15.00! Bohužel. Maximálně si to teď zlepším kbelíkem kafe. A samozřejmě plkáním s vámi...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:15
- Nahlásit
Motorkáře ano, dámu nebrat chrchlanec na klobouku by sejí asi moc nezdál
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:18
- Nahlásit
ola
aha, no tak to jsme na tom stejně...
než se odpotácím něco dělat zas, tak sem hodím fotku z tábora... maškarní... Giordi šla za psovoda (za mě)... měla maskáčový triko a kraťasy a kolem pasu výcvikouvou ledvinku a taky kšiltovku za pasem a míček... nevěděli jsme to dopředu, tak každý si musel pomoct z toho co měl na táboře... nejlepší byli fenečky v plavkách!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:19
- Nahlásit
Krista
hezké fotky, postoj se nám ve dvou nepodařil vyfotit, já a manžílek jsme ho měli dle výstavy ale Meggina stála jako topor.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:19
- Nahlásit
Chodka
to je fakt, k drsným psů drsní motorkáři, žádný fifleny...!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:23
- Nahlásit
Taky dobrý. A ještě bych zaměstnala jedno dítě...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:23
- Nahlásit
Denisa
To musela bejt bomba!!!Na tý fotce to Giordince moc sluší!
Taky uvažujem o nějakym táboru.....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:26
- Nahlásit
Krista
Copak Giordince, ale Denise jak to sluší!!
Hele a Denis, co to máš na sobě? To se nosí, když je venku teplo, ne? To už si ani nepamatuju...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:26
- Nahlásit
Chodka
Nám to zaky dalo pěknou práci...Ještěže je na toho peška jak divá,jinak by nám to asi taky nevyšlo.
Takže jsme vlastně byli 3:já,přítel a peškoun
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:42 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
.......
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:51
- Nahlásit
U nás ráno vypadalo bůhví jak nebude pěkně,svítilo Slunko,ptáčci zpívali............A teď je zataženo,zima a nejspíš bude co nevidět pršet.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:53
- Nahlásit
Jo, corleona, tak jsem doma ukázala tvou špionážní dokumentaci pružiny na kolo. Podala jsem k tomu sáhodlouhý výklad a odpovědí mi bylo : "Hm!" Dlouhé zamyšlení a pak : "A kde to prodávají?"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:57
- Nahlásit
Krista
no na 2 táborech jsme měli ještě tzv. "srandamače", což opravdu byla sranda! Vpodstatě si pes a psovod vymění role a psovod leze přes áčko, kladinu, rourou, nosí aporty... nebo spešl disciplíny jako skákání v pytli i se psem atd., no legrace hlavně když toto provádějí třeba 50letí vážení mužové a ženy...!
ola
no mně jo teda... čoveče a myslím, že se to jmenuje tílko na ramínka nebo tak nějak!? teď nosím ven tak leda vasila, jenže na to ještě několikero vrstev...už taky nemám šajnu...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:00
- Nahlásit
Olo ja myslim ze alespon tak tu 512MB a nebo rovnou 1 gig Ja mam do ty zrcadlovky 2x 512MB: Bylo mi to tak alespon porazeno, ze se nekdy neco muze stat, treba se ti karta sekne, nebo s ni neco je, tak aby si mela nejakou na vymenu. A zatim mi to tak vyhovuje.
Denis, tak hlavne ta zrcadlovka je slusne pohotova a skoro vubec nepoznas ze se po vycoceni deje nejaky prenos na pametovou kartu. Kdyz fotim svatby, tak macka jeden snimek za druhym. Jinak tam nefunguje LCD displej jako na klasickym digitalku. Tam se pouziva jako u klasiky hledacek a LCD slouzi pro zobrazovani fotek a ruznyho nastavovani. No ono by to ani s tim fotit neslo...Clovek si ten fotak musi vzit poradne do ruky! Ale samozrejme nejaky fotky z toho jsou take rozmaznute Jak psala Denis, nekdy je to proste o rukach!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:06 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
ze srandamače...
zde jsou moje nohy v gumákách a vepředu mě souká ven Markét
zde se nečeká na Giordinu, ta už to přelezla, ale já teprve lezu přes... a Giordina mi hryže a tahá mě za gumák...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:07
- Nahlásit
Paja s Tinou
díky za osvětlení, vysvětlení! jejda, tak uf, uf, to bude rozhodováníčko!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:30
- Nahlásit
Móc pěkný fotky Kristy i Denisy.
ola
no tak nějak podobně to bylo u nás když sem ukázala Zdeňkovi fotky držáku na kolo, taky řekl že to asi koupí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 19:01
- Nahlásit
Nevím, jak u vás, ale u nás je příšerná kosa a vypadá to spíš jako hodně pozdní listopad než půlka dubna. Lidi jsou vesměs nakvašený, a když na minutu vyleze slunko, tak mžourají jako krtci!
Fee mi překvapivě nenachystala žádný vzrůšo v podobě menšího či většího nepořádku. Až jsem se divila. A na to, že ráno nechtěla jít čurat, tak vydržela celý den bez problému. Štve mě, že nebudeme moct na cvikoš, ale možná si pojedu aspoň zakousat. To už tam tolik psů není, tak by to snad nemuselo tak vadit. Navíc to ještě nebudou ty kritický dny, tak to asi risknu!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 19:07
- Nahlásit
Denisa
Srandamač.... vzpomínám.... to ještě bývalo léto, že???
Myslím, že pokud nám to červenec a srpen nepokazí, tak bude letos hezká zima.
Byli jsme v Plzni na chatičce s vidinou jarních prací a prvních stopiček a
a) napadnul sníh, tak se práce nekonaly
b) Charley má něco s ramenním kloubem, kulhá jak sviňa, bere prášky a já mám podezření, že se chce vyhnout stopařině....
|