| Autor |
Zpráva |
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:41
- Nahlásit
Denisa
My taky zvažujeme červnové Brno... uvidíme, jak dopadneme teď v sobotu na klubovce v Ostravě .Měl by tam být i Allisin brácha, tak jsem zvědavá jaký bude. Také mi přijde, že na těch klubovkách je větší počet konkurentů než na mezinárodkách a národkách.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:47
- Nahlásit
No není to nádhera? Ani není vidět ten šňupec, ani ta křivohuba...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:45
- Nahlásit
ola
Krásná , moc pěkné fotky...zalehnutí, jako kdybych viděla syna s Allis.
Jo a od pondělí také konečně začínáme navštěvovat zdejší cvičák
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
Odpovím asi až zítra, bo je to na dlouhé psan a páč dnes jedu do Ostravy, objednat kontaktní čočky, vyřídit pas, večer jdu do divadla, pak na veterinu, no kurňa nestíhám.. Teď jsem navíc prolezla celou šatnu a zjistila jsem, že nemám co na sebe a jsem tlustá jak prase. Nežeru.
Zítra mi připomeňte ty výstavy. Sklera..
Páááádíííím...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 13:07
- Nahlásit
Denisa
Mohla by jsi mi toho našeho nevlastního bráchu vyfotit,abych si ho prohlídla.Jeho dvě sestry jsem už viděla a je na nich poznat,že jsou ze stejného hnízda.Ale ony jsou tmavé jako Brauny a on má asi dost bílých znaků.
A taky se musím pochlubit,že Brauny už nezavíráme a zvládá to skvěle!
corleona
Blahopřeju k hárání a přeju hodně štěňátek.A přimlouvám se za ocásky.
Tak push upku to chce.Taky jsem přemýšlela o domalování bílé proužky obličej,aby byla in!
|
Hojda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:24
- Nahlásit
Ahoj. Jaké granule (značku) kupujete svým boxerům? Díky za odpověď.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:30
- Nahlásit
Lenda
A taky se musím pochlubit,že Brauny už nezavíráme a zvládá to skvěle!
Tak to je super.
Nepojedete se teď o víkendu mrknout do Skalice na svod a ZCH??
Hojda
Já teď krmím Eukanubou a je to OK! Máš boxera?
|
Hojda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:37
- Nahlásit
Ano, mám boxera. Je to kluk zlatej, jsou mu 3 roky. Vzala jsem si ho z útulku. Před Vánocema ho našla jedna paní přivázanýho v lese, odvedla ho do útulku a já si ho vzala. Ještě mám fenku křížence. Eukanubu mi nechce jíst. Chci mu koupit lepší granule, ale nevím, jaký další to jsou.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:44
- Nahlásit
ola
My tam jdeme na svod.Jdeš se podívat nebo na ZCH?
Hojda
Já krmím Proplanem.A nemůžu si ho vynachválit.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:48 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Hojda
já dávala Eukanubu chvíli když byl štěně a taky mi jí nechtěl jíst. Teď krmím Happy Dog a baští v pohodě a jsem taky spokojená.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:48
- Nahlásit
Lenda
já se pokusím na to nezapomenout a vyfotím!
tak to je Brauny velká šikulka a je to príma zpráva!
Hojda
mně taky Eukanubu nežrala, jinak vše. já krmím Nutro choice a jsou to velmi kvalitní granule. jinak nedám dopustit na Eagle pack, taktéž kvalitka, ale teď nejsou v republice, asi to neseženeš. ještě se všem osvědčuje Biomill. Dobré je i ANF nebo taky Holistic.
Tak ať boxíkovi něco zachutná a prospívá mu to!
A jak se jmenuje boxík a odkud jste?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:50
- Nahlásit
Lenda
Chci se jet podívat. Na ZCH bych šla ráda na podzim. Mno... Má teď být zrovna myslím výcvikový víkend?! Ach jo a ta naše blůma musí zrovna hárat! No, uvidíme pojedem s ní nebo bez...
Hojda
Tak to je skvělý. Jak se jmenuje? Hoď sem nějakou fotečku... Jinak co vím, tak tady boxerkářky (o chlapa tu zrovna nezavadíš ) krmí : FirstMate, Eagel Pack, HappyDog,Purina, Acana... Holky doplňte to - za co ještě vyprazdňujete peněženky?!
|
Hojda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:53
- Nahlásit
Denisa
Bydlíme kousek od Aše. Nevěděli jsme, jaký mu máme dát jméno, tak jsme mu říkali boxíku, takže mu to zůstalo a je to prostě Boxík.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
ola
Do soboty ještě trochu času,tak snad bude po nejplodnějších dnech.Na ten víkend jsem se nepřihlásila a docela mě to mrzí.Ale stejně budem v sobotu pokračovat na náš cvíčák,kde se konájí závody se zabíjačkou.
Taky tam mají být štěnda od paní Kosařové,tak jsem na ně zvědavá.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:11
- Nahlásit
Hojda
no tak to je dobrý! no vidíš a já ho vlastně v mém příspěvku nazývala taky boxíkem, tak jsem se ani nespletla!
my jsme z Brna, tak to přes celou republiku... škoda.
ale svoji boxerku jsem si vezla z Tachova, ta je rodačka tam od vás ze západu Čech...!
|
Hojda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:16
- Nahlásit
Denisa
Já ho mám z východních Čech, takže mi doma řekli, že jsem blb, že kvůli psovi z útulku pojedu takovou dálku. Teď už konečně váží 28 kg, bylo to strašný ho z toho dostat. Byl hrozně vyhublej, ani nemohl skoro chodit.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:23
- Nahlásit
Denisa
Se zpožděním reaguju - s tou čubou z Dračince tam chodí Soňa Šabacká, nebo někdo jinej?
Jo, a krytí bych se v těch 4 letech nebála. Anča rodila ve 4 a bylo 7 zdravejch kousků. A moje první Aida, která se několik let úspěšně bránila nakrytí, taky rodila až ve 4.
Myslím, že by bylo škoda se připravit o chovatelský zážitek, navíc, když je Giorďaska kvalitní přdstavitelka plemene . Ono to totiž ke kynologii taky patří - vybrat psa, krytí, březost, porod, patlání se se štěňatama, pozorovnání jejich vývoje, výběr zodpovědných majitelů, rozloučení se se štěndy.... však uvidíš....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:26
- Nahlásit
Hojda
téda, chudáček, tak málo kilčo, to mají fenky... a co jinak, psychicky je v pohodě?! to je dobře, že sis ho vzala a pečuješ o něj.
Vcelka tu dělá stránky boxeři v nouzi, které jsou o boxerech v útulcích! Odkaz je http://www.boxeri.estranky.cz/
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:33
- Nahlásit
Markét
jo, Soňa a ještě je v Brně jeden kousek z Dračince co znám, ale ti s tou fenečkou moc necvičí, ale občas se někde ukážou...
no jo, Markét, já vím a bavily jsem se o tom trochu... chtěla jsem to takhle se vším všudy , ale asi bych se po... kdyby se něco po... je to sakra zodpovědnost. no ještě mám čas na rozmyšlení, uvidím. ale díky za povzbuzení k chovatelské činnosti!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:37
- Nahlásit
ahojte pro dnešek, jdeme stopičkovat a pak prochajdovat
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:57
- Nahlásit
ahojky, potřebuju poradit z vašich zkušeností.
na cvičáku nás lákají že máme s Betulí zkusit zkoušky ale nevim co si vybrat jestli ZOP nebo ZZO.
Vůbec nevím jaký je v tom rozdíl a v čem se dá pokračovat.Vim jen co jednotlivý zkoušky obsahujou za cviky (našla sem to na netu)ale víc nic
Pochlubte se co máte všichni za zkoušky a poraďte mi s čím mám začít.
díky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 16:20
- Nahlásit
Hojda
No vida, vida - my jsme taky z Východních Čech. Jak jsi na něj na takovou dálku přišla? A z jakýho je útulku?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 20:41
- Nahlásit
Hojda
Vítám tě tu ,jsme krajanky jsem z Domažlic proto Chodka,mám roční boxerku Megginu a krmíme teď CHICOPEE, krmili jsme ze začátku ACANOU ale Meggina ji přestala najednou baštit tak jsme koupili CH(ještě pro štěňata) a začala je baštit ale ty chce máčený.Teď nám dochází a musíme koupit nové tak už přejdeme na dospělácké a uvidíme jestli to nezměníme. Jsem ráda, že se má boxík u tebe dobře
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:33
- Nahlásit
zzizalka
tvuj dotaz mi docela přišel vhod, tak čekám jak ti kdo odpoví, kterou zkouškou nejlíp začít.
Michal na cvičáku, mně docela trochu popostrkuje se do toho cvičení pořádně opřít a že by nás připravil na zkoušky. Spíš jsme ale mluvili o ZM nebo IPO1. Jestli do toho pudu, tak asi budu jezdit cvičit třikrát týdně a spíš na individuální hodiny. Sem na sebe zvědavá a taky na manžela, ten už když sem začala o individuálních hodinách začal projevovat první příznaky žárlivosti.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:48
- Nahlásit
Vcelka
první příznaky žárlivosti.
Na to, že budeš víc času trávit s Vikym než s ním? Nebo, že budeš 3x týdně ve společnosti fešného výcvikáře?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:57
- Nahlásit
ola
no spíš že budu 3x týdně ve společnosti mladého výcvikáře a že by jsme o těch individuálních hodinách tam byli jen samy dva. Tak jsem mu vysvětlila že individuální neznamená že by jsem tam byli jen samy dva, ale že by tam byl třeba i ještě někdo, ale bylo by nás tam míň a taky tam přece bude Víťa a ten by mu to řekl kdyby se tam dělo něco nekalého.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:35
- Nahlásit
Lenda
Jéé, tak to je paráda, že to Brauny tak zvládá, to ta naše krasavice neustále něco demoluje, když nejsme doma, teď se nám zrovna pustila do šatní skříně, už jsem z toho na mrtvici, vždycky trnu, když se vracím domů. O víkendu byli u nás na návštěvě naši, a máma když viděla ty poškrábaný zdi, zalígrovaný dveře, okousaný dveře atd. tak měla desetiminutovej záchvat smíchu
ola
Moc vám to s Feebinkou sluší!!!!!!
Vcelka
No ale chytla jsi to asi skvěle, ne? A s tou žárlivostí to se určitě vstřebá. Taky občas pozoruju v různých situacích takový náznaky, spíš se tomu musim pak smát, na druhou stranu proč ty chlapi občas nepozlobit, no a když to někdy vyplyne tak samo, tak co.....Co včerejší brigáda?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:35
- Nahlásit
Ahojte!
Včera jsem byla moc spokojená s Giordi stopičkou, ta vysekávala lomy! Tý brďo, to kdyby předvedla na nějaké zkoušce, tak se vůůůůůbec nezlobím!
A já už si i věřím v řízení mého traktůrku, tak včera samé pozitivní věci!
Dnes jdeme kousat, gřaf, gřaf!
zzizalka
no jestli myslíš Rybníček, tak to oni velmi rádi lákají , mě přemlouvali ať si udělám ZOPky, dali mi i přihlášku do baťohu, ale já to dělat nechtěla, ale byl to tehdy nátlak, ale odolala jsem!
já ti neporadím, protože tyto zkoušky jsem ani dělat nechtěla. pokračovat můžeš čímkoli, lépe řečeno tam není žádná návaznost jako u ZVV1, pak děláš 2, 3. Je to jedno. Vůbec nevím jaký je v tom rozdíl a v čem se dá pokračovat.Vim jen co jednotlivý zkoušky obsahujou za cviky (našla sem to na netu)ale víc nic
- no podle mě je rozdíl jen v tom co obsahují za cviky!? Tak jdi na tu, která se ti zdá lehčí a které cviky jdo Bettynce líp, resp. když víš že ten cvik jí nejde, tak na tu nejděte.
Vcelka
jé, to je super! to jsem vždy chtěla a potřebovala bych to - individuálně aby mě někdo dovedl ke zkouškám... tady na těch našich obrocvičácích to nejde... jen jsem se furt různě vyptávala a sbírala rozumy, ale ani jsem neměla možnost, aby to někdo se mnou celý sjel v nácviku! Ale dopadlo to dobře.
Já jsem začínala (a zatím i skončila ) ZM a teď chci udělat ZVV1 a pak IPO1. Ale klidně, pokud budeš mít vedení, tak zkus rovnou ZVV1, protože to se od ZM liší minimálně a můžeš ztratit daleko víc bodů než na ZM...
Fešný výcvikář a individuální hodiny - to se někdo má!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:07
- Nahlásit
Denisa
jéjda, tak myslíš že spíš než IPO1 radši ZVV1? To jsem s toho jelen, musim si teda ještě vytisknout ZVV1 a prostudovat to. Taky to pročítám a hledám co by bylo nejjednodušší a příde mi to všechno na nás složitý, no bodejť ne když teď umíme ještě prd. Když jsem si pročítala IPO1 tak mi to přišlo složitý a Michal mi včera řikal že to je jednoduchý. Hmm, se mu to řiká když mu to tak jde. Jo ale je fakt, že co se týče cvičení tak se na nás asi usmálo štěstí tim že jsme našli tohle místo. Michal nás spíš k tomu ještě přemlouvá aby jsme chodili na ty individuální hodiny, on to má za barákem, ty pozemky jsou jeho, takže on je tam skoro denně a cvičí si svýho dobrmana na zkoušky. Jinak taky jezdí dvakrát týdně do Prahy učit se od figurantů a tak. Docela tim žije. No a to že je mladej a docela i hezkej to je jeho další plus.
Libka
brigáda včera dobrý, napřed se mi tam moc nechtělo když sem tady po obědě usínala, ale bylo to fajn. Hrabali sme listí apod. vydržela sem tam do půl osmý.
Tak Eliška doma demoluje? Jo jo chvíli to asi ještě potrvá. Já teda musim chválit, ale Viky má stále přes den přístup i do bytu a už pár týdnů nic neprovedl, občas vynese nějakou botu ven, nebo něco, ale jinak doma nic neničí.
Jo a včera Zdeněk koupil a zasadil další jabloň, udělal kolem ní takový monstrum aby na ní Viky nemohl, tak sme oba zvědavý jeslti to přežije.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:09
- Nahlásit
Vcelka
No a to že je mladej a docela i hezkej to je jeho další plus.
Doufej, že to nečte manžel!!!
|