| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 17:55
- Nahlásit
corleona
A čím to vznikne? Je to dědičný nebo vrozený a nebo jenom ku*va mě pro zlost?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Dědičné - někdo z předků měl problém s pigmentací. Já jsem to u fen měla údajně od pra pra pra dědečka Brutuse Slovakia.. Ale odkial to mátě vy, to ozaj něviem..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:14
- Nahlásit
ola
Vypadá to na svalnatou babičku z taťkovy strany :
http://www.yekevansaphoshoeve.com/fotky/varline_de _la_verdiere.JPG
Nemůžu si pomoct, vidím tam i podobu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:24
- Nahlásit
Naše Heduš je zas celý děda Mefisto jen je zlatá
http://www.maximusdeus.cz/mefisto_vir.htm
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:27
- Nahlásit
A Unitky nevím, ta je asi adoptovaná. Narodila se jako krokodýl.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:21
- Nahlásit
corleona
Jéééé, díky za tu fotku naší báby! Fakt asi podoba tam je, ale bábinka měla rypák pěkně černý... Ovšem hrudník má bobule po ní!
Váš děda Mefisto byl/je teda móóóc fešák!
Jo, a nekoukalas na tu boxerku v té Ostravě ? - hezká holčina...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:24
- Nahlásit
Teda tady vidím hóódně podobu s naší bobulí!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:28
- Nahlásit
ola
Koukala.. fakt vypadá jak s PP. Je mi z toho vždycky úplně na nic. Když si představím, jak se ta naše banda má..
Jo a minulý týden jsme už vzdali zatravňování plochy ve výběhu. Tam by ta tráva neměla šanci. Jak pořád prší, tak to tam vždycky vypadalo jak po vypuštění rybníka. Takže jsme objednali 6 avií stěrku. A plocha je komplet plná kačírku. Zámkovka by stála majlant. Je to paráda, psi jsou čistí a i ty exkrementy jdou fajn sbírat. To byl dobrý tah.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:21
- Nahlásit
Tak Denis, máš tam jednu "pohybovou" fotku. Není nic moc. Já jsem zjistila,že se to nejdřív musím naučit. Je to něco úplně jinýho než fotit s obyčfoťákem.
Upozorňuji abyste si dobře prohlédly pozadí té fotky. Nenechte se zmást, opravdu nám nespadl na zahrádku granát - to je jen jedna z několika ďovírek, jejichž výrobou si Fee krátí dlouhou chvíli.
PS : Ta plešatá zahradní plocha by měla být letos rekonstruována a nově oseta. HA, Ha, ha...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:39
- Nahlásit
Olo, fotky jsou skvělý, hlavně ty tangáče jsou sexy.
Jestli je ta boxerka z Ostravy s PP to nevim, přiznám se že to nepoznám. Je to ale děsný, třeba ten 1-2 roky starý boxer z toho Brna jak má jen 20 kg, na tý fotce to třeba ani tak nevypadá ale musí být asi kost a kůže. Vždyť Viky v jeho věku má už 32 kilo. A to sem si tuhle řikala když tam zbyli jen dva boxeři, že to je v pohodě, že jich moc na těch stránkách nebude, no a ono tohle. Snad se tam moc dlouho neohřejou.
Na nás dneska vystartovali dva jezevčíci, bába je neměla na vodítku a málem jí je přejelo auto jak se vrhli na Vikouše. Ječeli jak paviáni a on jen čuměl a byl zticha. No ale nechtěl se hnout až na mně zaječela ať s nim už konečně teda jdu pryč. Tak já teda ač původně jsem chtěla jít po silnici jsem to vzala jinym směrem přes louku a táhla sem ho pomalu po smyku. Hnula mi žlučí ježibaba, ještě nakonec vynadá mně přitom já ho měla na vodítku a ty její dva ratlíci vystartovali z vedlejší ulice na nás.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 07:08
- Nahlásit
ola
Moc pěkný fotky,je vidět kvalitní foťák a určitě ještě kvalitnější fotograf
Jinak u nás Velikonoce proběhly no?! Byla u nás na návštěvě neteř s manželem +dvojčata,bordel po baráku,Meggina dva dny žádný oddech ,chtěli s ní jít na procházku ale dopadlo to tak, že šla Meggina a táhla za sebou dvě děti a po chvíli,už byla bez dětí a vesele kolem nich hopsala. Tak když odjeli od baráku domů moje reakce byla jupí jsme samy a Megginy byla taková honem do ložnice a dospat co se dá.
Ještě něco včera když jsme přišly z venku mám novou flís.bundu dám si ji přes židli a po chvíli říkám, že trumpeta je nějak hodná a ona leží pod bundou a užužlala mě kus kapsy(normálně v ní udělal díru),i když důvod byl takový, že v kapse byly dobrůtky co nosím ven na odměnu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 07:36
- Nahlásit
Chodka
určitě ještě kvalitnější fotograf
Tak to bohužel... Já zjistila, že jsem jak důchodci (nebo děti) - když je někdo točí kamerou, tak stojí bez hnutí a strnule se zubí. Totéž já dělám s digitálem. Pořád čekám až bude Fee stát rovně a pionýrsky se usmívat do objektivu. Teprve se musím té "akčnosti" a variabilitě digifoťáku naučit!
Jinak já měla dnes noc plnou vášní. Martin (tentokrát ten starší) od včera od odpoledne vesele zvracel (a průjmikoval)! V noci jsem oka nezamhouřila, neb jsem měla strach, že se zadusí. Zvracel cca po 1-2 hodinách. Hrůza. Zůstala jsem s ním doma a mám obavy, že ještě pár chorob a budu doma trvale...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:23
- Nahlásit
ola
jojo jsou to s dětičkama starosti. To aby to ještě nechytil ten mladší a neměli jste doma blicí kroužek.
Jinak myslim že fotíš v pohodě, já taky vždycky čekám až bude Viky v klidu, a dělám na něj zvuky aby čuměl na mně, no stejně to pak neni žádná sláva. Ty fotky jsou ale o něčem jinym než když si fotila mobilem, teď jsou krásně barevný a aspoň vidíme jakou má FeeBee nádhernou srst.
Já dneska rovnou z práce jedu na cvičák na brigádu, tak sem se na to náležitě psychicky připravila.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:24
- Nahlásit
Unity hárá!!! Jupí!!!! Konečně.. Už jí balím baťůžek Dneska jdem na krev, tak uvidíme, co řekne mediální vet. My bychom jeli krýt jedenáctý den, tak mi snad nedoporučí jiný. No uvidím.
ola
Ty díry jsou moc príma.. Nevím, jestli jsou lepší bobři nebo prase divoké.. Asi to vyjde na stejno. I když díry jdou zasypat.
S digitálem taky kolikrát stojím, stojím a nic. Kolikrá takhle prostojím i půl výstavy. A jak jsem třeba fotila toho Nundu s Olinkou, tak to, co je na webu, to jsou fotky, které vyšly. Pak mám asi ještě 60 fotek, kde je Nunýk úplně sám. Protože Oli na něj dorážela a já jsem cvakla vždycky v blbý moment, když tam JEŠTĚ nebyla, nebo UŽ nebyla. Respektive já jsem cvakla dobře, ale vytáčí mě pomalost toho digitálu. Proto bych chtěla nějaké pořádné dělo, jak psala Pajus. Narozeniny u mě proběhly, nenápadně jsem foťák zmínila a prd. Dostala jsem parfém. Aspoň něco. Syn mě pro změnu k narozinám namaloval a jestli vypadám tak, jak na obrázku, tak to teda potěš.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:34
- Nahlásit
corleona
Supééér! Tak to už se moc těšíme na štěníky. (Naše Fee právě hárá desátý den - je tvrdě pod kontrolou) Jo, a samozřejmě předpokládáme každodenní přísun fotografií kynoucí Unitky atd.
Syn mě pro změnu k narozinám namaloval
Taky mám svůj obraz, který syn maloval v pěti letech. Dokonce jsem ho zarámovala. Z celé "matky" je největší prapodivná škatulka u pasu, což mi bylo vysvětleno jako "mobilní telefon přece!?!"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:59
- Nahlásit
ola
jejda, některá fota mi s tvým dítětem a psem mi přijdou až sado-zoofilo-chlapečkoido... no víš co!?:confused rotože do toho ty tangáče... no...!
tak trénuj akčnost, ať můžeš poreferovat kvalitu foťáku!
Já potřebuju právě hodně "akční foťák" neb Giordinka v klidu je utopie a potřebuju fotit pohyb, sport - má to dobrej sportovní režim třeba, please vyzkoušej ho, dík!
Jo jak jsi dala tu fotku hlavy sem... to je celá Giordina takhle z boku! Má totiž i tu kapku bílé nad čumesem a bradu bílou akorát G. nemá tu skvrnu na hrudi tak velkou až k hlavě, ale jinak teda čučím!
Mně přijde zas G. ještě celá Plato v. Hazenberg...!
Jestli už ji dopuješ řasou, tak to je divný, to bude chtít to "solárko". V létě to mívá dobrý ne? Pojďte s náma na výstavu do Brna v červnu!!! Já se chci přihlásit, ale když by nás bylo víc známých, tak bude větší legrace! Bychom vlastně byly ve stejné třídě! Já do těch Olšan asi G. přihlašovat nebudu, ale to Brno zkusím... nebo já furt nevím
corleona
jé, tak vy budete mít doma brzo porodnici co?! Jsem zvědavá na štěníky! Ať se zadaří s tím krytím!
Dotaz! Stává se často nebo spíš vyjímečně, že fena nezabřezne ?!
Jo, mě furt ponoukají (teď zas třeba po té akci "chovné"...) ať má G. štěnda... Do kdy může fena ještě poprvé rodit, jaká je hranice kdy je to ještě optimální... jsem se dívala na weby a byly tam feny co měly první porod až ve 4 letech... je to ještě optimální nebo už se nedoporučuje?! Ony komplikace můžou nastat vždycky ale...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
Denisa
No, 4 roky je už dost pozdě, si myslím. Ty tři, to je asi hranice. Ale asi zaleží, jaká je to fena, v jaké je kondici a tak. A o tom nezabřeznutí - to se občas stává. Doufám, že nás tohle mine..
A Snad brzy poskytnu i takové foto, ale v žíhaném provedení, jak mají naši známí z Polska na stránkách: www.glogosia.pl/nowosci.htm
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:52
- Nahlásit
musíte na www.glogosia.pl a kliknout na "Nowosci", ináč to nejde
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:54 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
nebo v ingliš na NEWS, já totiž plynně hovořím po polskiemu.. Mi nedošlo, že vy asi ne.
ááá tak cizijazyčné verze jim asi nefachčí, budete muset na polskou verzi..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
To snad ani není možný, aby ta fena dostala pak zpátky svou štíhlou, atletickou postavu?!?!? To je teda něco. Štěníci vypadají hezky - asi jim nechají ocásky, že jo?
Denisa
Na výstavu v červnu do Brna asi nepojedeme. S tou naší křivohubkou můžeme maximálně ještě risknout nějakou klubovku, ale né nic velkýho... Škoda. Asi si fakt budu muset pořídit ještě jednoho hafa, abych si mohla plnit výstavní ambice!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:14
- Nahlásit
corleona
no já bych si taky myslela, že max. do těch 4 let, po 4 letech už nee ani náhodou radši...
mankotesa! to je teda... to už má doufám těsně před porodem!!! To tak bývá normálka nebo je to abnormálka takový břucho obrovitánský! asi bude hodně štěníků!!!
a jinak dobrá stránka... ty čivavy a boston a boxeři...!
jo, polština! já se na LVT bavila hodně s ženskou co tam měla boxera (cvičili na Glisňu) a v pohodě jsme se dorozuměly, i když polsky neumím ani fň! Psala mi pak mejly a to bylo o.k. když jsem si odmyslela ty cz sz nebo co tam mají furt, tak se to dá celkem domyslet, něco teda...!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:18 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Já myslím, že do kondice ji dostanou, oni jsou jedni z mála, co cvičí se psy - to jsou ti, co jezdí do Pozořic na cvičák. A jestli budou mít ocásky, to nevím, z předchozího vrhu si nechali fenu Tortilla Sweet (moc pěkná, má teď 9 měs.) a ta je okupírovaná kompletně i s ušima. A její sestru jsem viděla taky na výstavě a ta je s ocasem. Dělají to asi podle toho, jak chce případný zájemce. Asi to budem taky dělat. To mi připomíná, že se musím zeptat té Polky, co chce od nás štěně od Unity, jestli to chce fiknout nebo ne.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:20
- Nahlásit
jo, oni už jsou štěnda?! mně to ukázalo jen tu žokatou mamču...?!
ola
no já nevím, ale zkuste to! třeba nevíš... jo a já si myslela, že právě (corleona poraď opět! ) klubovky - tam máš daleko větší konkurenci ne?! teď na těch národkách a mezinárodkách je tak málo boxerů, mi přijde...
anebo třeba složit ZVV1 nebo IPO1 a můžete do pracovní třídy, tam prý není taková konkurence, ale to mám taky jen z doslechu...
chm, tam nechci trapasit sama!
Nejedete tedy někdo další červnové Brno?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:23
- Nahlásit
tak bývá normálka nebo je to abnormálka takový břucho obrovitánský!
Moje feny byly taky takové vzducholodě. Jedna měla 7 štěňat (zůstalo 5) a druhá taky 7.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:25
- Nahlásit
Aha, už jsem je našla! Tak jen 4 a tak veliký břucho?! No to teda potěš! No aspoň, že se "s tím" nemusí tahat dlouho, třeba 9 měsíců že?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:27
- Nahlásit
Denisa
Jo na klubovkách je o dost větší konkurence, na mezinárodkách a národkách je to teď bída.. Pár psů .. Asi i ta čím dál vyšší cena poplatků..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:31
- Nahlásit
Denisa
VD za držtici dostaneme ať tam nebo tam, ale na klubovce mi to nepřijde až takový trapárovatý! Navíc ten vyšisovanej chobot...
Jo, včera večer jsem mobilovala s manželosem a ptala jsem se, kde dělá. On, že jako někde u Loun. Tak jsem se ho líbezným hláskem zeptala, jestli by se jako nezajel mrknout na tu boxerku do Ostravy do útulku...?!? Dost nahlas začal pochybovat o mým zdraví! Ach jo!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:36
- Nahlásit
ola
Jo, Louny, to je tady kousek.. )
Jo a není řečeno, že dostaneš VD za šikmou čelist. Moje fena kdysi za ni dostala VD jen jednou a to byla nejmíň 20x vystavovaná. Záleží taky JAK ty zuby ukážeš, a hlavně KOMU. Nejezdit k Suchému, Karbanovi, Petříkové. Auterák to pozná, ale je na baby Takže musíš zabojovat i Ty
Takže na výstavu: černý fix na nos, podprsenku push up a je to v kapse!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:39
- Nahlásit
corleona
Při výstavním rozčilení bych bez tak push upku nasadila FeeBeeně a sama se na Auterskýho šklebila s načerněným frňákem...
Zjistila jsi po kom to tvoje čuba měla?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
tak v tom Brně by měl být Suchý a náhradník Auterský...
to G. zažila jen Karbana
tak to bude překvápko
corleona
viděla jsi G. a znáš rozhodčí, viděla jsi na ní něco kvůli čemu by jí Suchý vyloženě blbě ohodnotil?! abych tam třeba zbytečně nelezla... vím, že ty nejsi on, ale kdybys měla G. ty, tak jestli by sis lajsla s ní k Suchýmu s očekáváním dobrého výsledku, to víš, že bych ráda výbornou když už...?!
|