Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 06:22
- Nahlásit

Krista,Denisa
Moc pěkné fotky!

ola,Vcelka
Také jsem ukazovala manželovi fotky držáku na kolo, po prohlídnutí mi bylo vysvětleno, že ho vlastně nepotřebuji , že na silnici psa nesmím mít uvázaného u kola a mimo silnici ji můžu mít na volno....

Včera jsme byli na ročním povinném přeočkování, ještě jsem se ptala na očkování proti borelioze, ale s tou jsme zaspali, vet říkala, že je nejlepší ji očkovat v zimě, že teď by nemohla 4 týdny do lesa , což si neumím představit, protože tam chodíme každý den, aby se vylítala. A to jsem chtěla nechat naočkovat i syna a sebe proti encefalitidě, ale jestli už taky nebude pozdě .

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 07:33
- Nahlásit

To já si taky pamatuju, že jak jsem kdysi chtěla držák na kolo, který inzerovali v Psovi, tak mi manžel říkal, ať to nekupuju, že mi to někde nechá udělat (ten inzerovaný totiž stál kolem 1.500) a rok se nic nedělo. Pak jsem ten trochu jiný, skoro o polovinu levnější viděla v obchodě pro psy a koupila si ho. Manžel mi doma (samozřejmě) řekl, proč vyhazuju tolik peněz, když mi to mohl přece někde nechat posvařovat..

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:28
- Nahlásit

ola, vcelka, alli, corleona a další co chtějí držák
tak já ho ještě ani neukázala, neb nebyl čas a taky se obávám, že ho tak leda ukážu a tím to skončí, M. je sice velmi schopný konstruktér a výrobce různých takových hovadin, ale jak mu řeknu, že je to na psa... už mě poslal někam s předěláním mého starého kola co je na chalupě na kolobrndu (scooterjoring)...
prej už dělám se psem dost kravin i tak a on mě v tom nebude ještě podporovat...

Jinak jsme byli včera na cvikoši, byla teda parádní kosa, litovala jsem, že nemám čepici a rukavice... ale cvičilo se jinak pěkně.

Markét
tak hlavně ať se to Karličce co nejdřív spraví, ať nemá problémy... stopy doženete...

alli
no my jsme ten případ, že borelku má G. taky někdy kolem léta a já meningoencefalitidu taky... Už mi to nechtěla dát, ale i v letních měsících to jde, udělají tu druhou dávku za 14 dní a asi měsíc nesmíš chytit klíšťáka... pak už v pohodě. Já myslím, že byste si to měli ještě jít nechat píchnout. Já měla min. rok klíště v noze. Zrovna v pondělí jsem byla na poslední 3. injekci po 11 měsících a mám na 3 roky pokoj.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:31
- Nahlásit

corleona
no to já když řikala že by sme měli Víťovi koupit ty prolejzací dvířka do dveří a ukazovala obrázky, tak Zdeněk taky řikal že to zkusí vyrobit. Taky se dobu nic nedělo, zima byla už za dveřma, tak nakonec usoudil že bude lepší když je koupíme. No a s tim držákem na kolo to asi bude podobný, než bych čekala měsíce, mezi tim bylo po létě, tak to bude jednodušší někde koupit.
tequily
pěkný fotky bílý boxerky

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 11:13
- Nahlásit

corleona
No, tak to vidíš. Teď už nám všem stačí prozradit, kde jsi ten držák na kolo koupila a je to! Ach ti chlapi. Když něco chtějí oni, tak to musí být ihned a v luxusním provedení. Pokud o něco požádáme tenkým hláskem my, tak "je dóóóst času!"

My včera ani ven nevylezli. FeeBee už dost "teče", takže dostala kost a vesele si žužlala, no a kluci měli nakázáno uklízet v pokojíčku, čehož jsem se stejně nakonec musela aktivně zúčastnit. V pátek si beru dovolenou, neboť musím na vyndání stehů (nechala jsem si vykuchat znamínka ) a pak pojedeme v rámci prázdnin ke Zdenkovým rodičům. Fee se bude statečně válet doma, protože s takovou nateklou prcinou stejně nikam nemůže...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 13:58
- Nahlásit

ola
jé, to znám - znamínka! mám už 3x vyndávaný znamínka vždy po 3 kusech... a vždy u jiného doktora, takže mám 3 sady jizev, zajímavé, každý řezník to vydlábnul a zašil jinak! No i tak mi jich zůstává ještě požehnaně, a plánuju je časem vyndat všechny...ono není o co stát a na jizvy prdím!
Tak FeeBee už má tangáče jo?! To Giordinka zas může čekat za zhruba měsíc obrocecíky, jestli se tedy u ní nějak projeví faleška či ne...
Právě nevím, zda ji přihlašovat do Olšan... mívá takovou vytahanou lištu, to by asi nebyla za krasavici... co myslíš corleona?!?!? nebo to mám risknout?! Takhle se na žádnou výstavu nedostaneme, to je furt dokola...

Jo a kromě prvního hárání si G. druhý, třetí hárání lítala navolno, s fenečkama a jen jsem rekognoskovala terén jestli v dáli není cizí pes... i ve výběhu jsme byli... no to se fakt nedá držet ji tak dlouho bez aktivit... na cvikoši taky říkali, že klidně můžeme docházet, že psi se ve městě pořád potkávají s háravkama, tak ať si zvykají cvičit i s háravkou... je fakt, že G. ale není nějak vyhledávaným objektem zájmu při hárání...
tak já to hárání nijak moc neřeším, jen ji nenechávám na zahradě bez dozoru a jinak lezeme všude, kde nás nevyhodí jen tedy ne na závody psům pod čumák samozřejmě...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

Denisa

jé, to znám - znamínka! mám už 3x vyndávaný znamínka vždy po 3 kusech...
Já mám taky vyndaný tři kousky najednou. Bohužel (mno, jak to říci) jsem to měla přesně mezi ňadry , tudíž teď mě ty nítě bodají ve výstřihu. Už jsem z toho na prášky. A vyndají mi to až v pátek! Jestli si to do tý doby nevykoušu...

Jinak jsem už doma, neboť mi volali ze školky, abych se dostavila pro Jakuba neb celý den bleje... Ach jo! Jen vidím na mobilu číslo školky, hned dostávám průjem! Velká výhoda je, že nemusím shánět hlídání na nadcházející dva dny prázdnin, taky v klídku uklidím atd. Nejvíc si to samozřejmě pochvaluje FeeBee, která se mohla v poledne při našem časném návratu uvrtět!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:19
- Nahlásit

Do galerie na náš web jsem dala nějaké nové fotky z března a dubna, tak se když tak mrkněte..

Denisa
Pokud Giordi trpí na falešnou březost, tak se dávají studené obklady (někdo dává octové, ale nevím..) na mléčnou žlázu, omezuje se pití, omezí se krmení a hlavně příjem bílkovin, nedávají se pískací hračky, nebo cokoli jiného, co by fena považovala za své "mimi", nedovolit lízat si mléčnou žlázu a hlavně se jim má zvýšit aktivita a pohyb. Tak se nakládá i s fenami, které po odstavení štěňat mají pořád hodně mléka.
Samozřejmě jsou na to i léky, ale ty bych zatím vynechala, když to není akutní a nehrozí zánět mléčné žlázy.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 18:40
- Nahlásit

corleona
super fotky Člověče si furt stěžuješ jak je u vás sněhu a na těch fotkách přitom máte ažůro.

Tak sem se přes net seznámila s další paničkou bílýho boxíka, za poslední týden už je to třetí člověk. To se nám to rozrůstá, za chvíli snad založíme klub.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 19:27
- Nahlásit

corleona
Fotky jsou báječný. Nejvíc jsem se nasmála u fotky, kde malá Oli čuchá Nundovi k zadku, pak na další fotce k noze (tam má Oli fakt výmluvný výraz ) a pak je nádherný záběr jak Nunda dává Oli pusinku - jazykovku a Oli si to náležitě užívá! Moc pěkný!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 19:46
- Nahlásit

Vcelka
To mělo počasí o víkendu jen nějaký záchvat.. V rozích zahrady u keřů se ještě dali stavět sněhuláci. Bylo krásně, nádherně, sice dost foukalo, ale chodila jsem v tričku s krátkým rukávem.. kbelíky jsem vybrala humus z listí ze dna bazénu, včetně dvou mrtvých myší, které už neměly očička.. Pak jsem si vzala na terasu kafe a noviny, které mi vzápětí uletěly.. Zkrátka idyla.. Zato dnes to vypadalo na sníh..

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 21:02
- Nahlásit

Fotky jsou nádherný, Oli je kouzelná, boží je ten kontrast na těch fotkách s Nundou.
ola
Já chci taky prázdniny!!!!!

alli
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 21:10
- Nahlásit

corleona
Fotky jsou nádherný

ola
Jen vidím na mobilu číslo školky, hned dostávám průjem! - tak tohle taky znám..naštěstí, co chodí do školy, ještě nevolali , ale abych to nezakřikla. To já musela na dva dny sehnat hlídání , takže tu máme tchýni.

Jinak budeme mít v rodině dalšího psího kamaráda, ale zklamu vás ..žádná další placatka, ta je prý na dědu moc akční , bude mít hodného a klidného berňáka .

Chodka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 06:43
- Nahlásit

corleona
Fotky jsou kouzelné,pusa od Nundy nemá chybu,ale jak Oli spí na posteli to je ještě volné kůže.
Některé fotky mě připoměli Meggi jako štěndo, když byla u nás kamarádka s boxerkou,Meggina vždycky zalezla pod židli a tam odtud na ní štěkala, Korina za ní nemohla protože se tam nevešla a Meggi se cítila jako velký bojovník.
alli
bude mít hodného a klidného berňáka to si děda užije

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:32 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

corleona
Né, ona netrpí na falešku jako takovou, resp. asi ani nestihne neb všechna opatření robím v tom období preventivně... jen jí vždy jakoby povisne břicho a cecky, který má normálně hodně veliký se jí ještě trošinku zvětší, ale nikdy jí neteklo mlíko, ani to neměla zatvrdlý, vet říkal, že je to v pohodě vždy...
já se neptala na to jak předcházet falešce, ale jestli si myslíš, že když bude mít trochu povytaženou tu lištu a zvětšený cecíky (třeba nebude mít, to je právě ten risk), tak že to bude velké mínus, nebo jestli jako se na to hledí atd. ?! Viděla jsi vůbec v kruhu někdy něco takovýho nebo nee?!
Já nevím no...!?
Jo a já vidím na stránkách jen galerii 11, tu 12 zatím nee...
alli
bude mít hodného a klidného berňáka no možná...
G. má jednoho hodného kámoše berňáka, kdyby neměl problémy s DKK, tak je velice akční, jako štěně byl, teď už bohužel nemůže...
ale jinak známe docela dost agresivních (na psy) berňáků... jsou teď dost v kurzu, to nikdy není dobře.
tak ať děda dobře vybere, medvídci to jsou pěkní!

s Bernýškem v létě i v zimě...

Giordi se včera na vychajdě s ovčounkem a bíglicí opět ráchala a kachnila ve vodě, ale aspoň ze sebe pěkně smyla bláto!
Dnes jdeme zakusovat figuranta, už aby bylo odpoledne!

alli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:32
- Nahlásit

Denisa
Pěkné fotky. Děda bude mít potomka po psovi mé kolegyně z kanclu, s ní to konzultoval, oni mají kliďase (ani nikdy nic nerozkousal) a pes i fena mají DKK 0/0, tak snad to zdědí po nich. Jo berňák je teď hodně v kurzu, ale on vždy toužil po novofundlákovi, ale ten je ještě krapítek větší, tak toho mu nepovolila babička, no a nejvíc podobný je berňák a ten u babičky prošel . Jede vybírat medvídka zítra s babičkou a bráchem.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:47
- Nahlásit

alli
na cvičák chodí holka s novofudlanďákem a ty jsou úžasný, je pozorovat to je paráda jak jsou sehraný. Oni jsou takový v pohodičce pes i panička a když jdou stopu, tak si jdou v klídku žádný spěch a ten pes má strašně ladný pohyby. Sranda byla když dělali přivolání a ona utíkala a on pak za ní, fakt jaký pán takový pes, docela sme se nasmáli.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:54
- Nahlásit

Denisa
Jo, aha.. No, myslím, že to až tak moc nevadí. Ty cecíky určitě ne, spíš to uvolněné břicho by možná trochu vadilo, ale myslím, že určitě přeháníš Určitě je možné, že pokud budou v kruhu rovnocenné feny, tak ta s uvolněným břichem bude na horší pozici. Ale záleží na rozhodčím. Některým to vadí hodně, některým vůbec. Na výstavách šmatlají kolikrát v kruhu tak vyžrané feny a rozhodčí jim za to ani VD nedají a přitom by si ho zasloužily. Vlastně i psi. Teď na ostravské výstavě byl jeden žíhaný pes, byl jak koule co právě slezla z gauče. A dostal V2 a tuším, že i r.CAC ..

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:07
- Nahlásit

Oli je fakt kouzelná, jsme z ní vždycky unešení. Škoda že to je bez zvuku, ona totiž štěká jak Žeryk. A to pořád a dost. To, že usnula, byl zázrak. Ona přes den totiž skoro nespí! Zato prý spí v noci jak mrtvola a vstává až poslední. Nunyk jen ze začátku návštěvyz Oli taky unešený, ale pak už z ní bývá unavený a mrzutý. Hlavně když mu Oli bere jeho "kočičku" - což je maňásek mývala, jeho nejoblíbenější hračka. Když jsem si ho poprvé dala na ruku a zahrála Nundovi divadlo, tak mu málem vylezly oči z důlků, byl přesvědčený, že když hýbe hlavičkou a tlapičkama, tak je živá. Navíc na něj pak prskla a on uskočil o dva metry do zadu. Málem jsem se tenkrát po.... smíchy. Od té doby ji zbožňuje. Jednou ji objevili Koko a Max, tahali se o ni a Maxovi zůstal v hubě mývalův ocas a Koko vítězoslavně běhal se zbytkem. Chtěla jsem ocas přišít, ale Tom ho pak vyhodil. Vrazi. Zabili Nunýnkovi "kočičku". Se s nima nebavíme. Teď je chudák "kočička" handicapovaná. Ale divadlo mu hraje pořád

Denisa
Pokud nevidíš galerii 12, tak dej na stránce galerie "Aktualizovat" nebo si v PC nastav automatické aktualizace.

Krista
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:09
- Nahlásit

alli
Přítelovi rodiče mají taky berňáka-fenu...Je stará jako ta naše,ale o 250 % klidnější,spíš bych řekla až líná....V galerii jsou fotky s tou mojí placaticí,když byly mimča,to byla nádherná měkoučká kulička....Nevim,možná její temperament byl utlumen tou mrškou zrzavou,možná je vážně extrémně klidná(nebo mi to jenom připadá oproti boxerkovi).Meggi jí dává totiž pěknou čočku už odmala:nepůjčuje jí nic,když si Polynka sama něco najde,tak jí to vezme,rve jí když si hrajou(nejlíp jí drží za krk nebo zadní nohy) a jakmile je Polča u vrat dřív,tak je nemilosdrně spražena...Ale jinak se mají moc rádi,pořád si dávaj pusinky a když ležej,tak si z ní Megginka dělá gauč...
Ale Polča na to,že jí je 16 měsíců je tlustší než zasloužilý matky,jenže když se snažíme rodičům vysvětlit,že pak akorát bude mít problémy s kloubama,tak jim je to jedno a vypadá to,že nám ani nevěřej....

ola
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:26
- Nahlásit

corleona
Koukám, že nejsem jediná za blba, když před Fee šaškuju s plyšákama případně jí pouštím autíčko atd. Je z toho vždycky úplně unešená. Ovšem včera jsem potkala známou s miminem na kočárku. Fee seděla a zírala. Mimino dělalo takový to : "ta-ta-ta..." a další pokusy o souvislou řeč a FeeBee málem hlavička upadla, jak ji nakrucovala a odezírala ze rtů nemluvněte. Taky jsem se mále po... Nejvíc ji fascinoval dudák, který to mimčo s hlasitým srknutím opětovně vcucávalo a vyplyvovalo na bundu! Fee se úplně třásla, jak by si ho taky chtěla okoštovat! A jak jí to miminko vonělo... Měla nos jak závodní chrt!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:40
- Nahlásit

corleona
díky! no ona je právě spíš hubenější, však jsi ji viděla a proto možná mi to přijde, že je to víc vidět to prověšení... no ještě si to rozmyslím, zda s ní vylezu...
jo a aktualizaci jsem provedla samo a nic, tak asi nám to tu blbne nebo co...!?
mrknu se doma!

Krista
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:49
- Nahlásit

corleona
Fotečky jsou vážně mooooooc krásný!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:54
- Nahlásit

ola
A co teprv já, jak šišlám.. Ale může za to Nunda, on má takový přiblblý výraz, jak telátko.
Přijde třeba z venku a já říkám "A kdetyšito byu? Byu tam pešek, jooo? (rozumněj: pejsek) A žabiu ši ho?" (rozumněj: zabil = štěkal na něj). Nebo ho najdu u syna v pokoji v peřinách, normální septicky čistotná matka by ho hnala sviňským krokem a já: "Ty tady pinenkííí?" (spinkáš) a opatrně zavřu dveře, ať má klid. No nejsem já cvok?
A úplný extrém je kámoška, co má králíka. Králík moc neprojevuje emoce, že.. Ale jí to vůbec neva a když přijdou společně s přítelem z práce, tak jemu se z toho prý až mlží brýle. Prý ji žádá "Prosím tě, až zavřu dveře na chodbu, jo?! (bydlí totiž v paneláku) Protože pak se ozve fistulí: "Bobíííííííííííšóóóó, ty ši tu byla šamááááááá? Mamííííííííínka uz je domáááááá!!!! Pojď ši plo bombonek!!!!" A králík se ani nehne, tupě zírá do zdi a hýbe nosem. No.. jak králík..
Ale on prý na tom není líp. Prý jde ještě v bundě k akvárku a promlouvá k rybičkám "Holky, jak jste se měly?"

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:56
- Nahlásit

Denisa
tak zkus dát přímý odkaz www.maximusdeus.cz/galerie12.htm

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:08
- Nahlásit

Tak si představte, že se nám doneslo, že bývalý pan předseda se nemůže smířit s legální porážkou a chce svolat mimořádnou konferenci a nové volby! To je neuvěřitelné. Berlusconi hadra..

Krista
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

corleona
Na to snad ani nelze nic říct.......

Libka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:34
- Nahlásit

Ahoj holky, možná to bude ode mě trošku trotlovská otázka, ale nevím jak dlouho mám tak s Eliškou denně cvičit, takový ty klasický povely sedni, lehni, k noze, zůstaň, vstáááááň......... Myslím jako třeba jestli hodinu v kuse, nebo jestli třeba 20min. cvičit a pak 20min. hra. A ještě povely zvládá naprosto v pohodě, třeba když jsme v lese, ale na cvičáku se vůbec nesoustředí, hypnotizuje třeba psa který stojí naproti nám, třese se na to až si s ním půjde hrát, a mě skoro nevnímá, ale tady asi každá rada drahá, co? Pak ta výcvikářka jenom kroutí očima když nás vidí, a já jezdim na cvičák totálně vynervovaná

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:35
- Nahlásit

corleona
ola
vy mně fakt dokážete vždycky pobavit, dneska sem v nějaký depce, ale ty vaše příspěvky mně tu spolehlivě rozesmáli.

No já na Víťu taky mluvim někdy jak dement a nebo když spí tak ho taky nechci rušit, třeba včera ležel v děcáku a Zdeněk si tam začal pískat u počítače, tak sem ho musela napomenout ať furt nevydává zvuky že Víťa pak nemůže chudák spát.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:48
- Nahlásit

corleona
jé, díky, už jsem mrkla, je to sranda! a moc pěkný!
Libka
no nevím, já bych s ní tedy ani denně necvičila... nebo ano, ale jen formou hry a jen chvilku a pak zas hra... je mladičká, hlavně abys jí třeba to cvičení nezhnusila! Musí to být především zábava pro tak mladého psa a až časem přidat nějaký ten dril a pilování... nechceš myslím na mistráky že jo, tak bych to nijak zvlášť nehrotila. Spíš chviličku pořádně a důsledně než třeba v kuse hoďku se s něčím šmrdlat...
Časem se s tím porovnáte, šílené začátky na cvičáku jsme si tu myslím prožili všichni, já tedy si na to ještě pamatuju docela živě...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání