| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:02
- Nahlásit
Denisa
Denis díky za uklidnění, já to tak nějak řeším, že ty povely nějak "zakomponuju" do hry, na cvičák s námi chodí kluk, který ma Cane Corso, asi tak stejně starý pejsek jako je Eli, a ten je totálně vycepovaný, oni bydlí někde na samotě, takže každý den výcvik prý...., no a mě je dáván neustále za příklad.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:27
- Nahlásit
Libka
nó tak to by se mi fakt líbilo kdyby mi někdo dával jinýho psa za příklad jako že je poslušnější než ten muj. To mi příde jak někde ve škole. Prostě to nejde srovnávat každý pes je jiný.
Eliška je mladinká, tak nemůže nikdo čekat že bude perfektní, já s timhle měla taky problém když sme začali chodit na cvičák, Viky se vůbec nesoustředil a furt čuměl po fenách a mně nechtěl vnímat. I teď někdy blbne, ale už je fakt že je klidnější, že je s nim ta práce o něco lepší a teď v neděli byl hodnej, tak doufám že mně hned nevyvede z omylu.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
Hmm, tak to ja uz ani snad pomalu nevim co to cviceni je. Vcetla se v me naskytla nadeje ze kdyz jsem byla v praci autem a v pul paty uz nemela na praci ze bych se mohla doma otocit pro Tinu a sjet si na cvikos kdyz je tam vycvikar...no a jak myslite ze to dopadlo...ma myslenka byla zhrzena novou praci ktera musela byt jeste vcera, takze jsem se doma opet podivala na spiciho pesana. Jezis jak me uz t chybi a co teprv Tine...a to jsou 8.5. ty zkousky BH...no snad si to zase nerozmyslim jako s tou ZOPkou, jinak uz asi nikdy nic timto zpusobem neslozime.
Jinak kdyz tu byla rec o tom bernackovi, tak zrovna vcera jedna moje kamaradka nechala pichnout svymu pesanovi posledni injekci. Mel vrozenou vadu...neco se stitnou zlazou. Pry uz ani nepil, tak mu trapeni ukoncila....
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:37
- Nahlásit
Vcelka
Já si taky myslím, že z toho vyroste, nějak to nedramatizuju, no ale teď v neděli jsem byla docela otrávená, navíc byl s námi na cvikoši i můj Ondra, který měl kdysi ovčouna kterýho si vycvičil, a když jsme jeli domů, tak jsem dostala přednášku, jak všechno dělám špatně, že se nemám divit, že tam pak předvádíme to co předvádíme, no samý pozitiva....Přitom vlastně ani neví, co s Eli děláme, protože společně se dostaneme všichni tři ven tak jednou za 14 dnů. Tak jsem si řekla, že na to kašlu, že si to hlavně nesmím nechat znechutit. Tak, teď jsem si tu hezky vylila srdíčko.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:40
- Nahlásit
Ty fotecky jsou Corli uzasny a Oli je opravdu moc povedena a krasna
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
Libko bud rada ale ze ji nevychovavate dva. Me se takhle do toho sejri tata a nekdy me to teda neskutecne stve. Pak se s ni jeste predvadi jak ze je paradne vycvicena...to zurim.
Navic vcra mi oznamil ze ji na poli hazel balonek a pri nekolikatem hodu pred ni vylitl zajic, pak kdyz se vracela druhy, takze byla zase v pr...pry byla pryc asi pul hodky, do toho mu jeste za srnkama zdrhla nase hlasicka basetka a na cjvili i jezevcice. Tak jim pak sel po stopach, no a nase holky uz poctive cekaly u branky...jeste ze byl doma nas najemnik ktery je pustil na zahraudu. Pak ji to honeni zvere mam odnaucit ze
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:14
- Nahlásit
Libka
Vůbec se nestresuj a pořád si opakuj, že cvičení děláte obě pro radost. Však jsem tu psala, co jsem si na cvikoši vytrpěla, dokonce jsem byla nabádána k ostnáči. Přežila jsem to a teď už jsou vidět i pokroky. Když bylo Fee tak okolo roku, tak jsem byla na cvikoši fakt za debila. Jediný boxer, tudíž ukázka hyperaktivního maňase, takže jsem na cvikoši obstarávala veškerou zábavu... No, tak je tomu vlastně pořád, ale s tím rozdílem, že Fee už maká a já jsem občas ta, co se tam válí! Ale chodím si tam hlavně odpočinout... Teda psychicky-fyzicky jsem servaná jak samice. Už jsem si byla nechat napsat mast na levý rameno, protože by se jednou mohlo stát, že až FeeBee na obraně víc cukne, tak poletí vodítko omotaný okolo zápěstí i s mojí ručičkou urvanou v ramenním kloubu...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:18
- Nahlásit
Paja s Tinou
no tak to je krapet drsný, aby jsi takhle někdy o ní taky nepřišla až mu zase zdrhne a už se nevrátí. Na to bych teda neměla nervy.
Mně to někdy trochu kazí Zdeněk když mu dává jiný povely než se učíme a taky má někdy tendence se předvádět před návštěvou co Viky umí. Přitom sem ho to všechno naučila já.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:21
- Nahlásit
ola
to jsi mi připomněla jak teď v neděli na cvikoši, sem se tahala s Vikym o peška a on rychle škubnul a mně děsně křuplo v lokti, uplně sem to křupnutí slyšela. Byla to docela bolest a pak sem nemohla v tý ruce nic udržet. Naštěstí se to pak až doma zklidnilo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:25
- Nahlásit
Vcelka
Jó, to znám. Mně bobulku zase takhle kazí děti. Kuba např. miluje,když Fee štěká na povel. Většinou má snahu jí trénovat v momentě, kdy ona vylizuje kelímek od jogurtu. Když vidí v Kubovo ruce pamlsek, tak se "vyprsí" a štěká tzv. "na sucho". Určitě to znáte - mohutný záklon, žádný zvuk a tisíce slintů. Pokud tenhle výcvik následuje těsně po vysátí kelímku od jogurtu, tak následuje "suché štěknutí" s mohutným gejzírem jogurtových slintanců rozstříknutých na vše v okolí 10 metrů. Prostě hrůzinec.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:00
- Nahlásit
Jsem začla chodit cvičit se svou první boxerkou v době těsně posvazarmovské a dobře si pamatuju, že před každým cvičákem mě bolel žaludek jak před zkoušením ve škole. Můj tehdejší přítel se mě ptal, proč tam teda proboha chodím..
Úplně slyším:
- Bakara opět nemá přivolání..
- Slečno, Bakara vám odešla z odložení!
- Bakara opět VŠEM kazí výcvik.. (běhala vesele a skotačivě mezi odloženými psíky a psovody)
- Chyťte někdo už tu Bakaru, ku*va! (provádělo se něco jako odchyt zajíce)
- Bakara opět nese aport jako prase kost.. (jsem byla šťastná, že ho vůbec nese!)
- Netahejte za to vodítko!!!!!!!!!
- Tahejte za to vodítko!!!!!!!!!!
- To je vlevo vbok?
- Slečno, ukliďte si laskavě to hovno..
Atp, aj.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:07
- Nahlásit
Tak jsem právě musela naší háravce přeprat "spoďáry". Je to ovšem pochopitelně moje vina! Proklouzla mi, když jsem drbala se synovcem a šla se kliďánko vyčurat. Bohužel měla na sobě svoje apartní tangáče, tudíž to přecedila i přes Alldaysku...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:10
- Nahlásit
ola
A pak,že si stále v suchu,klamavá reklama.Nedávej tanga dej růžové teplé.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:15
- Nahlásit
Chodka
Mno, já doufám, že ji nikdo neviděl venku v tygrovaných tangáčích, natož kdyby měla růžové teplé...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:20
- Nahlásit
My se s Megginiu vrátily z procházky,byla jsem si natrhat nové kočičky do vázy teď už kocoury k tomu břízu,Meggina se vylítala já jsem promrzla, a teď tu piju jablečný ocet s medem a vodou ,(rada tchýně nevím jak mi po tom bude ale dá se to)kašel mám jako kdybych vykouřila krabičku cigár a Meggina si v klidu chrupká v posteli.Venku jsem se přistihla jak umím taky šišlat a musela jsem se začít smát při vzpomínce na dnešní ukázky řeči na psa.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:23
- Nahlásit
ola
Nepadají jí Meggi když hárala tak měla kalhotky dívčí s jahůdkama s třešničkama...(začaly jsme se slipama) a musela jsem ji přes ně dát ještě takové podobné co prodávají ve zveráku na sucháč.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 23:19
- Nahlásit
corleona
Jsem málem umřela smíchy
Jinak všem děkuji za podporu!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:28
- Nahlásit
Děcká,
včera na tom našem novém cvikoši bylo na obranách 5 boxíků!!!!! Rukávy totálně ožužlaný, plac poslintanej, pochrchlanej... když jeden z těch boxů valil na zadržení, tak za ním fakt co jeho hop a skok gejzír slintů - byl to náš polobratr heč (stejný otec)! Škoda, že jsem tam neměla foťák, ale snad se tam v tom stejném počtu opět slezeme... Jeden je z Cave canis, jeden od Fagoše, třetí si nevzpomenu a čtvrtá je z Dračince, no a moje... a ještě tam chodí i jiní občas.
Jo a já asi začnu brát jakýsi ten kloubní přípravek jako Giordina, ale teda koupím si lidský preparát samozřejmě , protože mě blbne koleno a ozývá se i kotník vykloubenej před 2 letama... achjo, abych nedopadla jako někteří, kteří si před obranou musí brát různé zpevňovací "chrániče" na kolena atd.
Jo a včera jsem si koupila parádní rybářskou rozkládací židličku, tak budu mít v neděli na coursingu pěkné posezení!
corleona
tak nějak taky u nás!
ola
...se mi G. taky vyčůrala normálka přes tangáče s vložkou... na ulici když jsem ji jen převáděla z domu do auta...!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:52
- Nahlásit
Denisa
ola
Mě jednou Bakarka přišla z venčení i s hovnem v gaťkách Jsem si říkala "Co ta fena tak pomateně běhá.."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:57
- Nahlásit
Tom byl včera na cvičáku. Viktoru měl v autě. Máme tam ty černé fólie, takže dovnitř nebylo vidět. Začli se tam prý scházet lidi na začátečnický kurz - retrívři, dalmatini a různí jiní. No a Viktora začla v autě "pobíhat" od okýnka k okýnku a chtěla všechny asi přes sklo vraždit. Auto se prý neuvěřitelně kolíbalo, jak by tam seděl velký pes a všichni pak čekali, když šel Tom do kufru pro Vikinu, že vyskočí přinejmenším dobře rostlý asiat. A ona to naše pidi veverka Viktorka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:12
- Nahlásit
corleona
´
My včera byli celá rodinka brigádničit na cvičáku. Zdeněk tam dělal nad venkovním sezením novou střechu, kterou na podzim odcizili naši pracovití rómští spoluobčané. Já cvičila s Fee, ale je při tom hárání nějaká unavenější, tak jsem ji ani moc netrápila. Pak tam lítala s klukama, čuchala myši a krtky a doma padla za vlast.
Jinak u nás opět leje. Už z toho mám fakt depku. Teď jsem přijela z vyndávání stehů - jeden (ten, co mě hajzl nejvíc píchá) mi tam ještě museli nechat.
V neděli bych chtěla jet na cvikoš -aspoň kousat. Jo, myslíte, že když Fee bude hárat sedmý den, tak by to ještě mělo být bezpečné ne???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
ola
Bych na cvičák nechodila.. kvůli psů. Není to kolegiální. Budou si chtít třeba udělat na place poslušnost.
Mluvím z vlastní zkušenosti. Ač můj pes nekryje, tak háravka ho vždycky totálně rozhodí..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:07
- Nahlásit
corleona
Možná teda pojedu jen na ty obrany (to už tam je psů maličko), ale zatím to stejně díky počasí vypadá spíš na gaučing. A vy ještě stále neháráte?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
Denisa
To je fajn,že vás boxíků chodí tolik!U nás chodíme dva a Brauny je nejprdlejší na celém cvikoši.Jsme tam ti baviči s veselými kousky.
Kdo k vám chodí s Cave Canis?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:23
- Nahlásit
Denisa
Nás k nám na cvičák taky chodí 5(pravidelně) a občas zavítaj i další,pak jsme v přesile i nad belgičákama...
U nás jsou feny Tigrata,z Černého jezera,z Jo-Do,Jisuko a pes ze Samoty Zátiší...Občas přijedou navštívit Karbanovi(Tigrata) nebo Roškotovi,párkrát tam byl i Baskervill....
Takže když se pak ta smečka pustí a lítaj a skáčou,tak je to paráda.... My nebavíme obecenstvo sami,je nás tam na to víc...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:35 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Lenda
pozeptám se příště! Ono nebylo moc prostoru na povídání... střídali jsme se v těch obranách a teprve se seznámili...
Krista
no jo, jenže vy jste super cvikoš s těma špičkama boxerkářskýma... to tady jsme začátečníci boxeří!
I na druhý náš cvikoš chodí boxeři, jedna třeba zzizalka, ale taky jeden bezPP a jedna z Hosana box... no náhodou vídávám víc boxíků než třeba dobrmanů a rotvíků a kníračů! což je dobře, že boxíni cvičí ať už na jakékoli úrovni, ale cvičí!
Jo, Pajus to je blbý s tou tvojí pracovní dobou a s tím zdrháním... tak snad se ti podaří to nějak zvládat a zase si pěkně cvičit!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:47
- Nahlásit
Denisa
To my jsme taky začátečníci,naše placatá kámoška má zatim všechno ve fázi rozpracování....My normálně chodíme do Roudnice na Slavín na cvičák,jen občas na zpestření zavítáme do Prahy...
Je fakt,že všichni boxíci,se kterýma se známe,tak cvičí...i ti bez PP.Ono s tim ejich temperamentem by to asi jinak nešlo,to vidim u nás...Když se náhodou na cvičák 5 dní nedostanem,tak je to hrůza..Pořád zlobí,lítá,tahá nás za rukáv,aby jsme si šli konečně hrát.....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:50
- Nahlásit
A dotaz pro všechny,dělali jsme stopu poprvý po zimě a....KATASTROFA!!!!!Přítele málem odváželi a já se tomu musela smát....Jak jí to naučit,ona jenom čuměla,jako kdyby vůbec netušila,co má dělat...To,co radili výcvikáři taky nepomohlo....
Jak jte to svoje boxíky naučili vy??My se potřebujem inspirovat,třeba něco zabere.....
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:04
- Nahlásit
Krista
A kam do Prahy jezdíte?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:08
- Nahlásit
Libka
Občas mrknout na Braník...Hlavně před svodem a tak,aby pak nečučela jak vyoraná myš....
|