| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 20:35
- Nahlásit
corleona
To s tím Zpravodajem je teda HNUS! Vždyť 90% poboček dokonce i Boxerklub má ve znaku či jinak prezentované kupírované psy! Lidská tupost nezná fakt mezí...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 20:39
- Nahlásit
ola
Pokutu má dostat jak Fagoš, tak Boxerklub, jako vydavatel. U fyzických osob se pokuta pohybuje mezi 10-15 tisíci, pro organizace jsou údajně daleko vyšší. Tak nám chtěl asi na rozloučenou provětrat klubovou kasu.. Není nad to, mít práskače ve vlastních řadách..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 20:49
- Nahlásit
corleona
A člověk by si myslel, že se tohle děje jen ve "vysoké politice" Někdo holt to sesazení z trůnu špatně snáší a kope okolo sebe, co nejvíc to jde.
Kdy jedete krýt?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 20:57
- Nahlásit
ola
Vypadá to na víkend. Ale ve středu ráno jdem ještě na krev, tak uvidím, co řekne doktor.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:08
- Nahlásit
corleona
Já pojedu k vetoj zítra - sama bez Fee (né, že bych měla nějaký zdravotní problémy ), ale když jsem dneska po procházce v parku sebrala z bobule pět klíšťat, tak na mě šly mrákoty. Musím koupit to kapátko protiklíštěcí. Děsí mě, co těch sviní kousacích všude je.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:14
- Nahlásit
ola
Hm, taky ve středu u veta vezmu určitě Frontline..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:15
- Nahlásit
corleona
Tý jo, na šest psů.. to ti to dává vet do kbelíku ne??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:19
- Nahlásit
ola
Na to by řekl: "GOOD IDEA!!!"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:21
- Nahlásit
ola
U nás jsou stejně neustále v permanenci kleštičky na klíšťata.. zas budem až do podzimu točit a točit.. než nezačne sněžit
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:27
- Nahlásit
corleona
Ségřina kočka už má za letošek po třech klíšťácích tři hnusný, hnisavý, otevřený boule, se kterýma musí jít na vyříznutí. Hnusárna! Já všechny tvory hmyzí říše absolutně nesnáším. Navíc Fee je alergická na včely, tudíž, když jí na zahradě ďobne, tak se rázem z boxera stane Rypouš sloní..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:30
- Nahlásit
ola
Elza má čumák normální,spíš krátkej a trochu jí lezou zuby,ale to asi v tom teple nebylo vidět... Je hodně tmavá,skoro dočerna,má bílý znaky na hlavě a tlapkách a určitě skoro nekousala.Vodil jí takovej vousáč s brejlema....
Denisa
já vůbec netušim,proč jí do toho nutí,na ní je vidět jako že hrát by si chtěla,ale rozhodně ne kousánim na rukáv nebo něco podobnýho....Hlavně tvrdil,jak štěnda zatim v plánu nemá a ani neví,jestli je chce..Fakt nevim,snad ji uchovnil jen pro radost p.Dolejšovi....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:32
- Nahlásit
ola
My máme taky alergii na včelí a vosí bodnutí,máme na to speciální prášky,který jí máme okamžitě dát a prej hned splaskne,jsem na to zvědavá.....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:32
- Nahlásit
Rypouš sloní..
Tak říkám Nunýnkovi!!!!!!! Ani ho nemusí nic ďobnout!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:37
- Nahlásit
Krista
No jó, tak to byla ta "černá fena"! Celou dobu jsem koukala, že jí lezou zubiska ven z papule. Ta právě zobala do rukávu hódně laxně. A Dolejš pravil : hustě žíhaná fena... Byla fakt černá.
Já dávám Fee normální lidský Zyrtec pro alergiky. A pomáhá to.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:39
- Nahlásit
To by měla být ona. Je to hodně blbá fotka - prý jsem si dala nějaký špatný rozslišení či co? Ale zrovna jsem to cvakla, když "upadla" z rukávu...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:52
- Nahlásit
ola
jooo,to je ona....Ona je celá černá,jen na zadní noze má něco jako náznak žíhání-proto asi hustě žíhaná... Ona právě nekouše ani na kůži,natož na rukáv a to její zobání je spíš hopsání a ťukání čumesem do rukávu...Zubiska má venku pořád,někdy jen řezáky a občas i něco přihodí...
Ona je celá laxní a její páník je to samý.Jenže rozhodčí to zobání ohodnotí jako špatnou techniku,ale že se jí už učí 2,5 roku,to už nepoví..... A má co za povahu??Nepamatuješ se?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:54
- Nahlásit
ola
a galerie Elza-tam je Eli s ostatníma boxíkama ze cvičáku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:57
- Nahlásit
ola
corleona
Ahoj holky, sorry že se sem vtírám, mohly byste mi některá napsat na sebe e-mail? Potřebuji se zeptat na jednu osobu o které nejspíš budete vědět a nechci takto veřejně... Dík!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:59
- Nahlásit
Krista
No, dostala taky tuším 6. Myslím vlastně, že byly rozdány jen 5 a 6! Figurant po akci těch "zobacích" fen jen krčil rameny.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:00
- Nahlásit
Krista
No, dostala taky tuším 6. Myslím vlastně, že byly rozdány jen 5 a 6! Figurant po akci těch "zobacích" fen jen krčil rameny.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:01
- Nahlásit
ola
jsem trdlo vůbec sem nevěděla jak sem tu fotku dát a ani nevim jak si založit galerii, tak jsem to zkusila takhle. to je fotka před 14 dněma teď už je větší... http://www.celysvet.cz/fotka.php?cislo=3096
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:01
- Nahlásit
Ketrin
zdenek.stojan@quick.cz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:04
- Nahlásit
Fanánek
Jééé, to je mimísek. To až uvidí Včelka, tak zajásá, že tu má bílou konkurenci. Nádhera! Psala jsi, jak se jmenuje? Nebo jsem to přehlídla?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:07
- Nahlásit
Ketrin
zbronxu@volny.cz
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:09
- Nahlásit
ola
Ten Dolejš je asi fakt blb..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:11
- Nahlásit
ola
Hmmmm Néé že bych jí to nepřála,ale co jsem četla hodnocení zkoušek chovnosti,tak by měla kousat na 6 celkem dobře........Jestli to takhle hodnotěj všude,tak to potěš...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:12
- Nahlásit
Tady u nás třeba dostali šestku jen proto, že se to rozhodčímu nezdálo dost razantní!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:13
- Nahlásit
corleona
Ono je to jeho fena,tak ji chtěl uchovnit stůj co stůj...Prostě řekne,že se s ní necvičí,tak neví,jak na to,ale že 2,5 roku 3 krát týdně chodí kousat,o tom raději pomlčí,protože by asi každej zíral.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:15
- Nahlásit
ola
no jmenuje se Fanda je to můj miláček. jen začíná mít na kůži takový tmavý flíčky a ouška má taky tmavší. a zeptám se ještě na něco možná je to hloupost, ale dost často škytá tak jen jestli je to normál?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 22:16
- Nahlásit
corleona
Já si myslim,že by to tak mělo bejt,přece není každej boxer pětkovej...Hlavně skoro nevidíš jiný známky než 5,6 občas 7.Viděla jsem psa,kterej dostal 3,nejdřív při měření málem pokousal všechny kolem sebe včetně paničky,pak málem vyrval kolík po výstřelu,pak nevěděl,jestli běžet na figuranta,nebo ne,pak se teda zakous,ale když ho chtěli sundat z rukávu,tak šel po figurantovi.........Představa krytí s takovym psem.....
|