Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:25
- Nahlásit

ola
Tady taky máme nádherně, jsem se teď vrátila s Allis z procházky z lesa , funí jak lokomotiva a hned za dveřmi se vypleskla na dlažbu a chladí se. K něčemu je to dobré, když jsou děti nemocné .

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:51
- Nahlásit

Tady máme taky krásně. Všichni psi leží ve stínu jak mrtvoly. Já jsme teď chvíli plela mezi obchcanými okrasnými stromky a úplně mě pálí jedno rameno. Peče to peče. Akorát že v sobotu KANĚC FILMA. Má být zas hnusně

A to s těmi debily: Já jsem na takové louce za sídlištěm, když jsem tam ještě bydlela se svou první fenou, byla stopovat a namísto předmětů jsem tam dávala pískací hračky. Dokončuju našlápnutí stopy, ještě se na konci před odskokem otočím a koukám, že nějaká baba mi jde po stopě a sbírá moje pajtášky Kurňa, já jsem byla zlá! Místo na našlápnutí pořádné další stopy už tam totiž nebylo.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:09
- Nahlásit

corleona
to je sranda, ty lidi jsou někdy tak aktivní.
Jojo zase hlásí mrazíky a na horách má i snad sněžit, tak se u vás připravte o víkendu to tam máte.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

Vcelka
Nééééééééé.... já už sníh nechcůůůůů

To je krrrrrrrááááása! Já mám fakt spálené rameno!

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:13
- Nahlásit

Lenda
no blbec!
corleona

terény na stopy - já chodím vždy daleko od "civilizace" a naštěstí mě zatím ani nenachytal majitel nějaké té louky či pole, kde není nějaká cedule, tak tam si stopuju...

ale jednou se mi stalo a bylo to těsně před ZM, tak jsem byla nakrklá! to jsme dělala stopu o víkendu a lidi na výletech... tak napoprvé mi přes to přešmajdal chlap!!! Zrovna tamtudy musel jít a já už byla zase nazpět u stromu u uvázaného psa, tak jsem ani na něj nemohla zakřičet, jestli by nebyl tak hodný a neobešel to... no tak nic šlápla jsem druhou!!! a šly pod loukou 2 rodinky s dětma a já už zas u psa, že vyrazíme... tak ale si říkám, že by vyšli všichni do pole, to snad ne, pohoda! NO ALE TEN JEDEN TATA NAJEDNOU ODBOCIL K MEMU KOLIKU ZAPICHLEMU NA NASLAPU A VYRVAL HO ZE ZEME A JAL SE HO PROHLIZET!!! no tak to jsem celá nepříčetná zařvala ať to tam nechá, že je to MOJE!!!! ještě dnes když si na to odpolední stopování vzpomenu, tak jsem vzteky bez sebe!!! tak jsem šla a jen teda popošla a poponesla kolík dál po stopě, aby nezačínala na pošlapaným a bylo to dobrý.
chi chi, stejně na ZM ten terén byl projitý nějakým zvířátkem, viděli jsme to v té ranní rose, několik stop - čár tam bylo... ale to po celým úseku, takže se nešlo vyhnout, no však pes by to měl odlišit a taky že jo!
Jo a ještě si vzpomínám jak jsem uvázala psa u keříka a šla šlapat a jedna bába měla starosti o Giordinku a prej jestli jí tam chci nechat uvázanou, že na mě pošle POLICAJTY! a že mě bude sledovat jestli ji neuvážu o kus dál a vůbec mi nevěřila, že nějaký stopy atd., no marná snaha jí něco vysvětlit, smířila jsem se s tím, že jsem tyran co tam chce nechat psa svému osudu!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

A tohle se stalo známému: Šli z procházky, pes měl v hubě tenisák. Jenže pak asi uviděl něco zajímavějšího a tenisák upustil. Ten se skutálel pod mostek až k potoku. Tak prý psa uvázal k zábradlí mostku a šel pro míček dolů. Pod mostkem slyšel, jak zastavilo auto a lidi se baví, že tam asi někdo uvázal psa a že by ho měli zachránit, chudáčka.. Jak to slyšel, tak nechal tenisák tenisákem a snažil se vydrápat na cestu. Ale asi jak měl hrůzu z toho, že mu jeho šampiona odvezou, tak se zaboha nemohl vydrápat Nakonec to prý stihl, ale říkal, že měl v gatích..

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 19:59
- Nahlásit

Denisa
corleona

Jóó, to znám - tohle se mi stalo poměrně nedávno. Taky když vidím někde "osamoceně" uvázanýho psa, tak se angažuju... Byla jsem u pumpy pro benzín a koukám u nasávacích nádrží uvázaný pes. Spíš ještě štěně! Nikde nikdo! Přiblížila jsem se, abych ho omrkla. Fešák! Říkám mu : "no, bafouši, vždyť ty jsi určitě belgičák.." Začal se vrtět a já povídám : "kterápak svině tě tady přivázala?!" Pes radostně zablafal a za mnou se ozvalo : "Ta svině jsem já - byl jsem uvnitř pro vodu... " Mnóó, když mi z ksichtu slezla barva spařenýho prasete, tak jsme si docela dobře pokecali a nakonec byl páneček moc spokojenej, že jsem poznala, že je to belgický ovčák...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 22:10
- Nahlásit

ola
corleona
Dík za ty odpovědi včera.
To jsem se tu teď nachechtala těm vašim story s našlapováním stop. Mně se stalo několikrát úplně to samé. Večer nakapu barvu, označím si kudy vede na stromech svítivýma nálepkama a na konec položím jelení nohu. Druhý den jdu se psem po barvě, koukám že ten blb jde úplně mimo a ku*va, dyť tady jsem to vůbec nekapala, přitom tu jsou nálepky - no nějakej vůl nebyl línej mi ty nálepky přendat jinam! a vrchol všeho byl, že ukradl i tu jelení nohu - k čemu mu mohla být? A víte jak je těžký takovou nohu sehnat? Od té doby jsem k ní vždycky na konec barvy dávala cedulku, že to není žádný odhozený odpadek a ať to laskavě každý nechá ležet!!!

ola
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:24
- Nahlásit

Ketrin
Asi by mě šokovalo najít jelení nohu, natož, kdyby tam ten jelen nechal vzkaz, ať mu na to nikdo nesahá...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:31
- Nahlásit

Denisa
corleona
ola
Ketrin
teda to jste mně krásně pobavili

mně se ráno při cestě do práce na chvíli zastavila krev žilách. Stojim s autem takhle před staženýma závorama až třetí v řadě a najednou se tam vynoří pes a šine si to přes ten přejezd, čumák u země, no přešel a vlak jel ani ne za minutu. Už jsem ho viděla na hadry, zase si ale řikám že když jel ten vlak ze stanice, že by si ho nejspíš všimnul a stačil by zastavit.

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:45
- Nahlásit

Dík za pobavení s tou jelení nohou nevím nevím co by to se mnou udělalo,ale já bych se s ní tahat nechtěla.
Vcelka
Myslíš, že by strojvedoucí byl tak ohleduplný aby zastavoval vlak kvůli psovi na kolejích o tom silně pochybuju max.by troubil.
My minule když jsme jeli do práce taky potkali u silnice psa tak jsem si říkala, že až pojedeme domů tak tam bude ležet,že ho srází auto, ale naštěstí tam nikde nebyl, pes byl chudák tak zmatený jak tam pobíhal.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:58
- Nahlásit

Chodka
já myslim že by snad zastavil, protože tohle je hned za stanicí, takže by ještě neměl velkou rychlost. On ten pes ale prostě jen přešel a štrádoval si to dál po silnici. Co takhle jezdim do práce, tak už prostě pomalu v každý vesnici znám psa který se takhle běžně pohybuje. Ty lidi nechápu že na to maji nervy nechávat je takhle volně běhat, stačí chvilka a neštěstí je hotovo.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:13
- Nahlásit

Vcelka
Vsadím se, že ale žádný z těch volně pobíhajících psů není s PP nebo čistokrevný?! Ty lidi, kteří takhle psa nechají pobíhat, jsou většinou z těch, co považují psa za hospodářský zvíře...

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:16
- Nahlásit

Vcelka
No neštěstí by ale spíš postihlo tebe, pes by utekl a ty by si měla rozbitý auto.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:22
- Nahlásit

ola
hele jen se vmísím na moment...u nás na chalupě se takhle k psům chovaj...a to i k těm co dostali třeba od dětí žijích v městech.) a jsou s PP ..prostě pes..těm lidem je šumák zda s PP nebo ne,a pak jsou jiní,kteří opečovávají vořecha...

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:30
- Nahlásit

Na vesnici jsou převážně braný jako hospodářská zvířata.Můj první manžel měl taky ke psu zvláštní vztah,protože se nedal později sníst,jako třeba Pepa a Maruš s králikárny.
To my z města jdeme teď s B. do kavárny na kavčo.

Libka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:45
- Nahlásit

Lenda
S tou kavárnou nápodobně, Eliška už je tam místním štamgastem, a majitel má objednaný štěně

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:47
- Nahlásit

Libka
To my jsme taky a než servírka pozdraví mě,tak se přivítá s B..
No tak letíme.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:53
- Nahlásit

No myslim že tohle se nedá říct tak jistě že lidi na vesnici berou psi jak hospodářský zvířata a ve městě je opečovávaji. Jsem z vesnice a teď bydlim v malym městě a co tak vidim, tak prostě je to jen o lidech, to se liší barák od baráku. Na vesnici se už během let taky hodně změnilo a záleží to prostě jen na konkrétní rodině jak přemýšlí. Je fakt že někde ty psi žijou furt v hrozných podmínkách, ale to jsou většinou takový rodiny který samy moc nepoužívaji vodu a mýdlo.
No a ty psi co vidím pobíhat po městě nebo vesnici, jsou fakt většinou oříšci.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:57
- Nahlásit

Ty lidi, kteří takhle psa nechají pobíhat, jsou většinou z těch, co považují psa za hospodářský zvíře...

Však já taky psala jen o určitých lidech. Moje sestra má např. vořešici (něco mezi jezevčíkem - liškou- a veverkou), kterou někdo vyhodil v pytli se sourozenci v lese a je to nejopečovávanější pes z celého příbuzenstva. Právě proto vím na 100%, že by Baruška nikde nepobíhala po vesnici...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:00
- Nahlásit

Lenda
Chtěla jsem se zeptat, kde jsi koupila tu suprovou picí "nasávačku", co jsi měla s sebou na svodu... ??? Tu bych koupila Fee. Mno, musela bych možná koupit i klukům, aby bobulce nezáviděli a nechtěli z toho pít taky!

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:10
- Nahlásit

Ahojte,
my jsme se včera na cvikoši potkali s Bettynkou, je to už dáma, ale furt se kroutí jak žížalka!
zzizalko tak co ta ouška, zkusili jste je tak zalepit, drží?!

Jo a jinak jsem nasr... neb jsem včera večer tahala klíště!!!! ale ze sebe!!!! normálně na břichu jsem měla zapité klíště, nechápu, byla jsem jen na tom cvičáku, který je ve středu města, ani tam ještě není pořádná tráva... leda, že by to spadlo z ovčáka, který na mě skočil a kterýho jsem ze sebe musela shodit... to je dost dobře možný... no ale měla jsem tričko a na tom mikinu... sice jsem naočkovaná proti meningoencefalitidě ale ta borelka... znám holky co to měly/mají
jsem nakrklá, Giordina za min. rok jen 3 klíšťata, já 1!
tento rok je teprve začátek a už mám na kontě 1 klíště!

Dnes jdeme na lítačku se psy do přírody, tak se nastříkám od hlavy a k patě...!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:37
- Nahlásit

Denisa
no já včera vytahla dvě klíšťata z Vikyho, už docela větší.

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:48
- Nahlásit

ola
Nebyla ta picí násavka jako ledvinka? Teda spíš jenom držák na flašku kolem pasu, kamarádka ji má taky ještě jsem ji neviděla ale musím se jí zeptat,kde ji zakoupila.Pořídím si ji.Jinak zatím chodíme ven kde je voda a i já mám už někdy chuť do ní vlézt taky

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:05
- Nahlásit

My máme na výletíky taky toto:

ale spíš taky beru normoš malou flašku s vodou a skládací mističku z nepropustné látky...

no ale nejlepší je jít tam, kde je po cestě voda... osvěžující stanice...!

Míla
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:26
- Nahlásit

!Ahoj Boxerkářky!
Jmenuji se Míla a moje nej plemeno je samozdřejmě BOXER. Bohužel boxerka doma nemám , za to mám doma dvě křížené holky (od jedné mám ted 6 štěňátek), které bych za nic neviměnila, ale boxer je boxer! Nic méně boxera si i přez zákaz rodičů v nejbližší době pořídím (naši mě asi přerazí). Jinak se s míma holkama věnuji Voříškovskejm výstavám, rekreačně Agility a chci zkusit Coursing. No proč to všechno píšu mám takový dotaz, jestli by vám nevadilo kdybych se k vám připojila i když boxera nemám ?

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:51
- Nahlásit

To my dneska místo kavárny razíme na cvičák,to abych tam tu naší boxeřici pořád sprchovala,nebo tam zdechne...Máme hrozně maličko stínu,aspoň že voda tam je.

A měla bych takovej dotaz na všechny-Čistíte vašim miláčkum zuby?Já včera při nácviku ukazování zoubků zjistila,že se M. dělá nejspíš zubní kámen!!!!!Dostává takový ty dentální kosti,pořád něco chroupe a stejně se jí dělá.Asi jí budu muset čistit zubiska,fakt jak s děckem........A když čistit,tak stačí nějakej např.dětskej kartáček na zuby,nebo nějakej specoš?A co pasta?Docela jsem se zhrozila,když jsem to objevila....

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:52
- Nahlásit

My na výlety chodíme s miskou,1,5 l láhví vody a s láhví pro nás....Takže pokaždý vypadáme,že se někam stěhujem.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:06
- Nahlásit

Míla
ahojky, já mylsím, že klidně můžeš s náma pokecat, třeba předem nasbíráš i nějaké info a odkud seš?!
Krista
zubiska nečistím, zatím není potřeba, ale viděla jsem takový spešl kartáček na prst a tím to prý jde líp než kartáčkem klasickým... a pastu rozhodně psí! mají příchutě a hlavně - pes si nevyplachuje ústa ale pak to spolyká, takže pasta pro lidi by nebylo to nej... no a ty žvýkaviny jsou dobré. Giordi žere tvrdej chleba a taky dobrý!

Fanánek
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:07
- Nahlásit

Ahojky teď sem objednala Fanďákovi obojek, vodítko a id. známku. Ani nevim proč, ale mám radost jak malej uličník. doma se to totiž nesmí vědět, protože sem dostala vynadáno, že za F. zbytečně moc utrácim. No, ale spíš nevim co řeknu až to přijde a já mu to připnu??? No Lukáš bude asi chvilku trucovat a pak mu VYSVĚTLIM, že ten pejsánek to opravdu, ale OPRAVDU moc potřeboval

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání