Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:30
- Nahlásit

Moji kamosce se ted dokonce narodily dve mrtvy steniska. Ma hodne uspesnou fenku (kniracku) a mysleli si ze tedy asi zabrezla az na druhe kryti a nakonec takova rana. Tak jsou z toho ted vsichni spatni...

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:32
- Nahlásit

corleona
Jéžiš, blbě jsem se vyjádřila, myslela jsem na výstavu 10. 6. Prostě jsem k tomu nějak dospěla studiem propozic.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:32
- Nahlásit

Fanánek
mně vždycky zase vytáčí když ty chytráci začnou řikat že je Viky albín, to to ve mně vždycky vře.

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:33
- Nahlásit

Markét
Taky jsem to tak pochopila....

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:39
- Nahlásit

Krista
Byli na sonu v prvním měsíci a říkali, že tam něco je. A teď jim prý veterinářka řekla, že fena ty plody pravděpodobně vstřebala. To se stává.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:41
- Nahlásit

Vcelka
albín no, to je přesné..

alli
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:43
- Nahlásit

Denisa
Vím jen, že cvičitelka se jmenuje Jiřina, představovali jsme se jen jmény, ale bydlí v Brně někde u ZOO.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:44
- Nahlásit

Vcelka
to mně toho teď vytáčí víc ale asi nejvíc, že si Fanďuláka chce každej hladit a když si dovolim říct ať mojeho psa nehladí, že by pak utíkal za cizejma lidma tak mě překvapujou uražený reakce některejch jedinců. a přitom já to nemyslim v nejmenšim zle. no s prvnim pesanem se mi to nestávalo tak se musim obrnit nervama.

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:45
- Nahlásit

corleona
tak to jo,to je vážně škoda...

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:47
- Nahlásit

Markét
Člověče, tak to nevím.. Je fakt, že to posuzují dva Slováci a ti se žádné UNIE nebojí a posoudí všechno. Ale zodpovídá pořadatel. Tak to teda nechci vidět, co bude ta "opozice" dělat.
Možná bude teď po tom udání změna. Těžko říct.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:59
- Nahlásit

Hurááá, šéf zmizel do posilovny... Uf! Už jsem měla depku.

Hele, kdo všechno jedete toho 10.6. do Prahy? Kdo vystavovat a kdo na čumendu? Já bych docela jela.

A s tím "poznáváním" boxera mi to někdy příjde, že lidi nemají rozum. Minule šla okolo nás tlupa návštěvníků zámku a všichni se u našeho plotu shodli (ha, ha), že ten pes - no to je ten co má Vítek a Sidovský... ?!?! Šla jsem do kolen.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:05
- Nahlásit

ola
Tak to spíš nasere..

Já když jdu s Heduš, tak taky říkají "Jééééé, to je krásný mopslíček!"

A na Hukvaldech na výstavě nějací lidi s boxerem (!!!) prý zastavili Toma s Fifinem a říkali "Jéééé, to ja krásné štěňátko! Kolipa mu je?" A Tom říká: "Bude mu rok." A lidi byli v šoku. Takový malý boxer?

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:06
- Nahlásit

ola
My nejspíš jedem,ale jen na kukačku....Teď máme před sebou 3 výstavy a budem unavený.........

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:09
- Nahlásit

corleona

A na Hukvaldech na výstavě nějací lidi s boxerem (!!!) prý zastavili Toma s Fifinem a říkali "Jéééé, to ja krásné štěňátko! Kolipa mu je?" A Tom říká: "Bude mu rok." A lidi byli v šoku. Takový malý boxer?

Mělas říct, že to má od tý doby, co na něj jednou nějaký lidi blbě čuměli a kocali, tak že se scvrknul hrůzou...

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:13
- Nahlásit

ola

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:14
- Nahlásit

Krista
Jak jsi dala fotku Elzy, jó, tak to je ona. Černá . Řekla bych, že má i dost prověšený spodní víčka, že jo? Jinak tolik boxerů, to je super. U nás jsme jediný...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

To Giordinu si občas z dálky lidi spletou s pitem! Volají zděšeně na své psíky a odchytávají si je a když přijdou blíž, tak je zase pouští s úlevou: jééé, to je boxerka
no jak kteří vlastně, někteří mají hrůzu i z boxerů! no pravda, občas se jim ani nedivím, boxeři bývají leckdy taky za drsňáčky co papají pejsáčky hlavně ty uječený a hysterický, to jim hned kapou sliny...

nedávno jsem v dálce na poli viděla boxeří siluetu, tak jsem si počkala, aby si s Giordi pohráli a byl to pan žíhanec! mně přijde, že ta boxeří silueta je nezaměnitelná, natož boxer zblízka...

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:23
- Nahlásit

Denisa
Přesně! Taky poznám na dálku, že je to boxiš. Minule jsme jeli po Hradci a šel tam pán s boxerem. Vždycky manžela donutím, aby jel pomalu (on remcá, lidi za náma troubí a já se v klidu dívám )! Pak celou cestu o ničem jiným nemluvím! Je to asi mánie nebo nemoc?!

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:33
- Nahlásit

ola
má víčka prověšený a hlavně,na to jak je tmavá,tak má docela světlý oči,takový zrzavý...To taky dělá hodně.My se tam v týhle sestavě scházíme pravidelně,tohle je focený minulý léto,občas přijde ještě někdo a když je pak všechny pustíme,tak o je tóčo.........

My když naposled byly u veta s tou bradavicí,tak tam byla nějaká ženská s krrysaříkem na klíně.Když nás viděla,tak dostala histrickej záchvat,že je to strašlivej pes,velkej,ještě ke všemu boxer a chtěla odejít.............Museli jsme počkat venku,jinak by jí asi kleplo a pak se kolem nás bála projít!!!!Přitom naše opička,když je u doktorky,tak ji nikdo a nic nezajímá.Docela mě její reakce překvapila........

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:34
- Nahlásit

ola
Pojmenoval to jeden můj známý - chovatel z Polska. Je to prý nebezpečná a nakažlivá nemoc : BOXERVIRÓZA

PS: My taky přibrzďujem a čumíme. Ale běda když je hezký. To furt pak řešíme, co to tady máme v rajónu a neznáme to..

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:38
- Nahlásit

ola
to bude ta boxerománie!
no já mám navíc psománii, protože já se z auta dívám na všechny psy!?D Nezpomalujeme tedy, ale rekognoskuju vpravo vlevo a hlásím, jééé pes! jééé dobroušek! jééé...! jak kdybych jich denně neviděla na ulicích hafo...! no ale když je to boxer, tak to mi hlásí i Martin-dokonce! Vidíš, boxer! Vidím, vidím, jéééé... a hlavu si můžu ukroutit! Nemůžu se toho zbavit ani když řídím sama...! A to si říkám, nesmíš, nesmíš, protože tak tak ovládáš řízení a ...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:44
- Nahlásit

Krista
... to víš, pro někoho to jsou potvory ugryndaný a bestie bojový... jsou to lidi tupani! pro jiný jsou třeba zase krysaříci - krysy uštěkaný...
já už to neřeším... dřív mě mrzelo, nějaký kecy a zlý pohledy... ale furt těch milých, usměvavých a obdivných pohledů je víc a pochval jak je to pěkný pes a hezky poslouchá...! fakt i v dnešní době se takoví normální a příjemní lidi najdou...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:52
- Nahlásit

Tady v zahradnictví maji taky boxera a nádhernýho. Zdeněk když tam loni zastavil, tak mluvil s tim chlapem a řiká mu že kouká po nějakých stromcích, že už jsme jich koupili kolik a že nám je pes vždycky oškubal. Tak hned jaký ho že má psa, no tak že taky boxera. Tak ten chlap no o tom aby mu ani nemluvil, že si pořídili boxera, aby jim pěkně hlídal tam v tom zahradnictví před zloději, no a to takhle vždycky přišli ráno a měli tam škodu za kolik peněz, že ta sviňucha jim tam ožíral stromky a keříky. Že si s nim taky užívaji.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

Vcelka
Vždyť to pořád říkám.. jsou to jen dobře maskovaní bobři!!!

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:18
- Nahlásit

Denisa
Víš,ta ženská se tvářila,jako kdybych tam přivedla nějakou krvelačnou bestii,která netuží po ničem jiným než sežrat jí i jejího krysouna....Byla úplně histerická až nemohla dýchat,marně jsem jí vysvětlovala,že mě ani mojí holčičku ani ona ani její psisko absolutně nezajímaj.....Ta byla fakt na ránu!

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:20
- Nahlásit

Chjo, tady je tak krásně a já musím čučet v rabótě. Už se těším domů. Koupila jsem Fee takovou tu smradlavou uzenou prasečí nohu, tak si bude moct žužlat. V neděli večer si Zdenek hodil na gril půlku uzenýho kapra a včera když jsem Fee pustila, tak jak ji špízuju z okna, tak koukám jak stojí opřená o gril a ohryzává připečenou kapří kůžičku z grilovacího roštu... Slinty až na zem - ale ten výraz...

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:42
- Nahlásit

Já dnes šla na stopu.Uvázala jsem Brauny a vyšlápla jsem si.Za náma se najednou stál chlap s hráběma a hned se do mě pustil,že mě tam už víckrát neuvidí,že mu tam dělám bordel a tahám klacky a že na mě zavolá policajty,jestli neodejdu.Já na něj koukala,jak na zjevení.To je louka tady nad sídlištěm a chodí po ní mraky lidí.On byl asi debil nebo co.Docela mi zkazil náladu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:58
- Nahlásit

Lenda
no to nebyl debil asi ale určitě.
Teď jsem koukala že v Cave Canisu se v neděli narodili štěňátka. Fotky tam budou ale až tuhle neděli.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:05
- Nahlásit

Vcelka
no to nebyl debil asi ale určitě

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:10
- Nahlásit

Vcelka
Už se taky těším na fotečky,to zas budu každou neděli sledovat.Oni to jsou vlastní sourozenci/stejný otec/.
Já jsem z těhle debilů vždycky úplně vyřízená.On se na mě ještě s těma hráběma rozběhl,ale pak mu došlo,že mám psa a nedoběhl.Kdyby tušil,že nekouše!

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání