| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2006 21:04
- Nahlásit
Libka
Na klubovce v Praze budem asi taky.. Ještě nevím, jestli jen na kukačku, nebo budem něco hlásit.
No a dnes se nám v Bojnicích zadařilo. Heduš V1, CAC a Viktorína taky a tím pádem dodělala šampionát Slovenska. Heduš má sice taky 4 CACe, ale všechny z téhle výstavní sezóny, takže o šampiona musí bojovat ještě příští rok. Mám nějaké fotky, ale protože jsem debil, tak mi v půlce výstavy došly baterky. Nestalo se mi to poprvé, jsem prostě nepoučitelná No ale snad dám na stránky aspoň něco. Výsledky mi doufám taky ze Slovenska pošlou, protože jsem si nic nezapsala.. tudíž ani nevím, koho jsem to vyfotila..
Kdo vyhrál v Olšanech ČKV?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2006 21:56
- Nahlásit
articek
No zatím jsme na stopě nebyly.... Teď jsem vůbec nestíhala, ale mám v plánu jít zítra ráno...Tak pak dám vědět...
alli
Krista
Lenda
zzizalka
Blahopřejeme k výstavním úspěchům..... Pak vám můžu poslat fotečky vašich tlamiček
Jinak to v Olšanech to bylo moc príma... Taky mám trošku opalený záda... Stálo to fakt za to tam jet
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2006 21:57
- Nahlásit
corleona
Vám taky blahopřeji k výstavním úspěchům!!! A jinak výsledky nevím, odjeli jsme dřív, protože se zatahovalo.....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2006 22:02
- Nahlásit
Ještě musím napsat něco k těm Olšanům.... Stojíme si tak všichni u kruhu, koukáme na posuzování.... a najednou šílenej dupot.... a někdo křičí- "pozooor!!utekli koně!!!" A tak všichni kouknem a valí se na nás stádo asi pěti koní.... Jeden takovej statečnej pán se jim postavil do cesty, takže nás tam nakonec nesmetli.... Ale stálo to fakt za to... Všichni psi koukali jako by spadli z višně... A hlavně - v těchle chvílích nikdo nekoukal do kruhu,ale všichni na koně... Bylo to takový příjemný zpestření Hlavně když jeden z těch koní měl jen sedlo a neměl uzdečku....
|
alli
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit
Lenda - také ještě posílám gratulace, ty jsi mi na výstavě nějak unikla. Ani Dannii jsem nezaregistrovala.
corleona - gratuluji k výstavní úspěchům! Také jsme na výstavě nebyli až do konce, tak nevím další výsledky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 13:52
- Nahlásit
Ahojdááá,
gratuluju všem vystavujícím k skvělým úspěchům! Super. Taky gratuluju všem, kteří se v Olšanech nepřipekli. Já loni měla ksicht jak paviání zadek, neb jsem se taky nenamazala a při foukajícím větru jsem slunko tak nějak ani nevnímala...
My dnes byly s Fee na cvikoši a jediný, při čem jsme byly kupodivu chválené, byla poslušnost!? Jinak stopa nic moc, zvedá hlavu, otálí atd. (prý, že když to nebaví mě, tak jak to má bavit psa?!) - jo, Denis, tebe taky myslím stopa moc nebrala, tak jak jsi se do toho dostala?
A při obranách byla Fee nějaká vyflusaná (těžký vzduch a dusno nám dává zabrat), něchtělo se jí štěkat... Výcvikář s vidinou letošních splněných zkoušek se mi dnes "vozil po hřbetě", že jsem já nevěřící pravila, že místo, abych šla do kostela, tak se nechávám v neděli buzerovat na cvičišti... Zase jsem málem dostala klíčema...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 16:17
- Nahlásit
TaK vám všem holky gratuluji k výstavním úspěchům a Viktorce k šampionovi Slovenska.
Na tu klubovku do Prahy asi taky vyrazíme se podivat, ať taky vidim někdy nějakou výstavu když už nemůžu vystavovat. Vezmeme Víťu sebou, tak jen doufám že nám tam neudělá nějakou ostudu. Dneska sem to přímo dostala nakázáno, že s nim mám chodit co nejvíc mezi lidi a psi. Byli sme na cvičáku a mám zase o čem přemýšlet. Jsem s toho krapet přešlá. Viky si docela staví hlavu, když se mu něco nechce dělat, tak u toho dělá šílený divadlo a začíná se po mně i ohánět, když na něj šahnu. Michal mi dneska pučil ostnáč, neni tak hroznej jak sem myslela, takže sem s nim dneska cvičila. Opět jsem si vyslechla že buď mu ho tam nechám na 14 dní a nebo budu muset začít jezdit na ty individuálky, protože je nejvyšší čas. No jelikož je pro mně stále nepředstavitelný ho dát na 14 dní pryč, tak radši začnu jezdit víc cvičit a hlavně na ty individuální hodiny. Muj problém prostě je si u něj sjednat pořádný respekt a on to na mně zkouší kam až může zajít. Michal mi nadává že nejsem schopná s nim ani pořádně trhnout když má na sobě ten ostnáč. Zato když ho vzal do ruky on, tak chvílema kvičel a vůbec se mu to nelíbilo, ale za chvilku vedle něj capkal jak beránek. Chjo chjo.
articek
moc děkuju za informace o ostatních členech Vikyho rodiny, jak je vidět maji se všichni dobře a všichni pilně trénují. My jsme začali asi dost pozdě, kdybych bývala věděla o tomhle cvičáku dřív, tak už jsme teď asi někde jinde. Teď s nim mlátí puberta a docela si dovoluje.
Black je taky kus nádhernýho psa, i když ten se nám už moc líbil když byl ještě mrňous.
Nebudete náhodou toho 10.6. taky na klubovce v Praze?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 16:47
- Nahlásit
Díky za gratulace.Jsem ráda,že od něj dostala B. tentokrát výbornou.Ale mé rozhodnutí,že s výstavama končím tento rozhodčí urychlil.V naší početné třídě bez velkého přemýšlení vyhrála Livia JISUKO.A konkurence byla tentokrát opravdu kvalitní.
Jinak jsem Alli ani Dannii nezaregistrovala,což mě mrzí.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 16:58
- Nahlásit
corleona
Gratuluju Heduš a Viktorce k výstavním úspěchům.Holky jsou to opravdu šikovný.
Kdy budeš tušit,jestli budou štěníci?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 19:45
- Nahlásit
corleona
moooc holkám gratuluju k úspěchu,jsou to vážně holky šikovný...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 20:01 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Dannie
já jsem totálně spálená!a to jsem si tam seděla v mikině,abych náhodou neponechala nic náhodě...Fotečky určitě pošli,jsem zvědavá...taky nějaký mam,i tebe s Bonnie,byly jste mi povědomý...
A ty koně....měla jsem docela nahnáno,jak se hnaly(i).Hlavně ten se sedlem vypadal hooodně zmateně...
corleona
jo-výsledky taky netušim,já byla hotová a hlavně na naši berušku toho bylo v půl 4 už trošku moc....
Lenda
myslim,že tahle fena-Livia vyhrát vážně neměla,třeba fena na 3 místě a ségra Brauny se mi líbily mnohem víc...a slyšela jsem takový šuškání-neoficiální-že prej má mírnou asymetrii skusu...Ale to neofiko.Nevim,ale můj pocit je,že i kdyby za pani,co ji vedla vedla jakýhokoli jinýho pesana,tak vyhraje...Nechci Suchýho nějak hanit,ale oni spolu jezděj autem na výstavy a mám pocit,že nejen to(ale to je jen domněnka..).Ta fena nebyla nejhorší,ale jako nejlepší bych ji nedala.Ale ani jejího bráchu v mladejch zlatejch psech,toho taky vedla ona a vyhrál...
Jinak taky děkuju všem gratulantům...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2006 20:02
- Nahlásit
Ahojte
ani nevíte jaké úsilí musím vyvinout, abych mohla napsat... resp.sedět! Včera večer jsem totiž spadla ze židle jak jsem něco sundávala ze skříně a těžká dřevěná židle se pode mnou smekla a já spadla řití a křížovou oblastí na tu hranu a poté na zem na vysavač... no úklid narychlo navečer se mi nevyplatil No Giordinka záchranářka mi hned na zemi poskytla první pomoc, fakt úžasný! Dnes jsem byla na rtg, tak to mám v poho, jen celá oblast naražená a kostrč teda, to se nedá, au au au! Takže máme na nějakou dobu po výcviku, sotva se belhám Prostě blbka no!
Vystavujícím v Olšanech a Corleoniné smečce na Slovensku... veliké gratulace, a hlavně vašim krasavicím placatým!!!
ola
jo jo, máš recht, já stopu nesnášela! proto, že jsem vlastně nevěděla co a jak mám dělat, proto že jsem neměla kde ji pořádně dělat a opravdu když to nebavilo mě, tak to nebavilo a asi ani nevěděla co po ní chci - Giordinu. A já ani nevím kdy se to zlomilo... no asi jsem se tenkrát donutila a brala to jako povinnost nemilou... a jak jsem viděla, že Giordi začíná pěkně stopičkovat, tak i mě to začalo bavit... no a teď jsem stopičkový maniak! Ale jako obrany mě i G. baví třeba daleko víc, to je jasný. Asi to chce překonat tu počáteční fázi nevole... !? A hafana moc motivovat!
Vcelka
já myslím, že prožíváte s Vikym to, co téměř všichni začínající pejskaři. Hlavu bych si z toho být tebou nedělala, ale snažila se do toho dát co můžeš a ono to chce taky nějaký čas... máme je všechny jako mazlíky, tak to chce trošku na ně přitvrdit a hlavně důslednost a časem to zmáknete! Hlavně, že máš s kým se poradit a někoho kdo tě vede! A Vikouška nedávej do učení Stejně se to musíš naučit TY víc než co on by se měl učit! To vím z vlastní zkušenosti! Sama bych se kolikrát odeslala někam "na výcvik"! Až budeš ty vycvičená, tak zmákneš psa raz dva!
Tak čágo, jdu si zase lehnout na břicho, teď jsem podala heroický výkon!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 07:00
- Nahlásit
Děkuji všem za gratulace. Na klubovku do Prahy nejedeme, ale nechystáte se někdo na klubovku do Olomouce 17.6.?
Vcelka
Raději bych volila ty individuální hodiny , také jsem se učila s Allis pořádně škubnout . Zastávám stejný názor jak Denisa, lepší je, když se člověk naučí psa zvládat sám , protože pesani jsou potvůrky a hned moc dobře vědí, co jim u koho projde a co ne.
Denisa
Přeji ti, ať tě postižená část těla přestane bolet co nejdříve!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:19
- Nahlásit
Děkujeme moc za gratulace!
Za chvíli dám na stránky něco málo fotek, co jsem nafotila v Bojnicích, než mi baterky "odešly do Pandžábu".. Ani výsledky nemám úplné, nějak to začínám flákat. Ale snad mi je někdo ze Slovenska pošle.
V Bojnicích nikoho neohrožovali koně, ale stany. Pořadatelé dali kolem kruhů asi přes deset stanů, aby na vystavovatele a jejich psy nepražilo slunko a všichni mohli mít své bivaky, klece, kenelky pod nima. Jenže se zvedl vítr a ty obří stany se začly postupně nebezpečně kutálet po hřišti. Ale pak je všechny přikolíkovali a bylo to v poho. Výstava byla skvělá, nádherné počasí, pěkné hřiště se supr trávníčkem, obrovské kruhy, krásné velké poháry až do 4. místa v každé třídě, pytel granulí vítězovi každé třídy, soutěž o nejlepší pár (pes,fena), soutěž mladých vystavovatelů (opět velké poháry pro všechny zúčastněné děti) a každý vystavující dostal poukázku na čtvrtku kuřete a nápoj. Toš, to sa vyplatí jet do Bojnic!
To s tím Sucháčem mě začíná trošku srát. Je blbý, nebo co? To je přece tak neetické, posuzovat si neustále psy z vlastního chovu a dávat je na první místa. A je už teď šuma fuk, jestli na to mají, nebo ne. Neřeknu, když je to občas. Potřebuje asi seknout po prstech. V mladých zlatých tam byl Igor Jisuko?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit
articek
Včera jsem byla nat stopě. Dělala jsem jí ještě zatím podle sebe(pamlsek do každé šlápoty) protože mi kamarádka říkala, jestli nedělám tu stopu moc čerstvou (prý je to pro psa nejlepší až po 20minutách)....Tak sjem šla na stopu asi 50 minut starou a Bonnie krásně šlapala!!! Měla jsem strašnou radost.... No uvidíme, zkusím s ní dělat starší stopy... Pokud to nepůjde, ještě vás pořádně vyzpovídám......
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit
corleona
V mladých zlatých tam byl Lucian Jisuko.Já ho neviděla,tak vůbec nevím,jak vypadal.U nás v té třídě byly opravdu krásné feny a on ani nepřemýšlel.Bez nějakého přemýšlení a okukování ostatních ji dal na první místo.Tak mi to přišlo,že to věděl už doma.Tohle fakt nemá cenu.Asi příště zajedu do Bojnic,tam se mi to zdá podle tvého popisu dost sympatický! Jen to je od nás dost z ruky.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
Denisa
přeju brzké uzdravení,trochu si umím představit co prožíváš mám problémy se zády a někdy je to děs,jak se nemůžu ohnout jako kdybych měla místo páteře prkno a tak se ohýbám no a to ležení a asi hlavně vstávání ti taky nezávidím, ale dej se brzo do kupy.
Jinak dodatečně všem vystavovatelům velká gratulece ze západu,sice pozdě ale přece. To vystavování je koukám až chvílema nebezpečný koníček.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit
Krista
Ty seš jediná, co po mě chce fotečky, ale tebe bohužel nemám.... Nějak jsem na tebe zapomněla.... A maminkou jsme si říkaly - "zzizalku,alli, lendu jsme viděly, ale neměl tady být ještě někdo? Přece Krista!!! Ale která to byla?" No, bohužel jsme si to uvědomily až doma a ujistila nás Alli, která psala, že jste byli třetí..Takže tebe bohužel zklamu... A co ty máš za moje fotečky? Proč ses ke mně nehlásila? To jsem vypadala tak blbě celá v růžovým? Já jsem totiž tebe nepoznala... (ani vlastně nevím,jak vypadáš.)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:57 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
Tak můžete v září na Výroční výstavu do Malacek. To je přeci jen blíž, hned za hranicemi a dobrá cesta, po dálnici na Bratislavu. Bývá tam ale daleko větší konkurence, jak na výročkách bývá, jezdí tam hodně Taloši, ale na druhou stranu je na co se dívat.. (viz loňské Malacky: http://www.maximusdeus.cz/kvb_malacky05.htm
A kdy budou štěňata by se mělo podle sona vědět zhruba v půlce březosti. Ale nevím, jestli na to sono vůbec půjdem. Nějak to zatím neřešíme. Unity zatím spíš špekatí, protože se nějak přestala hýbat, pořád jen polehává. Štve nás Heduš, neb už ji pipina natekla, tak jsme začli zbrojit na krytí a Heduš zas splaskla. Tak teď nevíme.. Se biju do hlavy, že jsem to dala na net a tím jsem to zakřikla..
Vcelka
Jo, děkujeme za gratulace v knize návštěv!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit
Dannie
To jsem vypadala tak blbě celá v růžovým?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
Fotky a polovýsledky z Bojnic: http://www.maximusdeus.cz/kvb_bojnice06.htm
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:02
- Nahlásit
corleona
Co je na tom k smíchu? měla jsem růžová kraťásky a růžový tílko.... Později i růžový obličej - to bylo ale jen přechodné stadium než mi zčervenal spálením od sluníčka....
Možná se mě lekla či co.... On se tam totiž ke mně nikdo nehlásil..... Tak si nejsem jistá čím to bylo.....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit
Dannie
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
Tak jestli polehává,toť dobrá známka.To by mohlo být,né?
Já taky pořád sleduju B.pipinu,jestli se něco konečně nechystá.Zatím to vypadá,že si to nechá po naší poslední výstavě,což jsou Litoměřice tenhle víkend.Ale už jsem z ní trochu nervózní,že nehárá.První placatka mi hárala někde v sedmi měsících.
Ty Malacky by se mi asi líbily,ale mužíček mi již spočítal kolik nás přibližně stál benzín a startovné na výstavách,aby jsme měli jednou VD a dvakrát V.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
corleona
Můžu ti poslat na mail Bonuščiny fotky? Snažily jsme se ji v Olšanech vyfotit v postoji, tak bych byla ráda, kdybys mi řekla jestli stojí moc blbě a taky pokud bys řekla jestli pořád vypadá jako "opička" nebo jestli mi vyrostla aspoň trošku do krásy......
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit
Lenda
On ve vaší trřdě dal i jednu dobrou ne? To dostala ta fenečka která mi strašně připomínala štěně dogy.... Měla až moc dlouhej čumáček......
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit
Dannie
Ke mně taky né.A já nebyla růžová!!
Tebe jsem neviděla,kde jsi pobývala?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:17
- Nahlásit
Dannie
Mám za to,že dal těm třem posledním VD.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:19
- Nahlásit
Lenda
Víš kde pobývala žížalka? No tak přímo před ní!!! Napravo od stanu kde byly zapisovatelky.... Hned vedle cesty.... Pokud se nepletu tak vedle nás ležela na dece malá holčička a s ní tam občas byl kluk a pochopila jsem že je to syn vaší chovatelky.... Takže vedle nich.... Tebe jsem jen viděla, jak jsi tam běhala s kamerou (teda pokud jsi to byla ty...)
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit
Lenda
Ale té jedné dal D? Nebo to si pletu? No to je jedno.... Byla tam s váma moje známá (Elke z Němečanky) a dostala V,ale moc se mi na to nezdála.... I rozhodčí říkal " teď moc dobře nestojí, to by na výbornou nestačilo".... Tak proč ji to dával? No, občas jsem ho nepochopila....
|