Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit

Vcelka
Když jsme u louky včera byla Meggina jednu chvíli jak žluťák packy kde je má bílý tak je měla dost žlutý.Jenom jsem vzpomněla jak asi vypadá Viky po takové prochajdě po louce.

ola
Dík za překlad je dostačující.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:26
- Nahlásit

Denisa
včela je teda "sere med"? Správně!

No, "můj" figurant taky teda není hora. Má cca 165cm (asi jako já), ale váhově snad má aspoň těch 75-80kg. Fakt je, že když jde s těma svýma dvěma rotvíkama, tak to vypadá, jako když jede Mrazík z Nastěnky a kočíruje svoje sáně samochodky.

alli
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit

Markét
Moc to novomanželům sluší , ale do teď jsem myslela, že se kryje naopak...to jsou mi novoty v krytí

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit

Ahojky, jsem tu poprvé a ráda bych se zaptala, zda někdo neví rozměry pro porodní bednu pro boxery - mám doma 5 letou fenečku a plánujeme první štěňátkaděkuji za odpověď

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit

jo a zde je pár fotek ze včerejšího kousání... od fotografky wami
http://album.volny.cz/wami/browse.php?album_id=617 43&browse_page=

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit

tato je srandovní - visící boxovací pytel
http://album.volny.cz/wami/view.php?album_id=61743 &view_page=1&browse_page=0#img

alli
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit

Denisa
Už jsem na fotky koukala - moc pěkné

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit

ola
tak možná že by jsme se na klubovku do Prahy jeli podivat, tak se koukej přihlásit. Je šance že tam uvidim Barona z Dobřichova, tak to bych si nechtěla nechat ujít. Vzali by sme i Vikyho. Dneska to řeknu Zdeňkovi že mám typ na výlet.
Denisa
fotky moc pěkný.
Chodka
no když je Viky suchej, tak je to v pohodě, ale tuhle sem ho dala vyráchat do potůčku a pak sme šli po louce s pampeliškama a to měl celý spodek žlutý a i hubu.

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit

Denisa
moc pěkné fotky....hlavně ta s tím černým chlupatým pejskem ve vzduchu..ten při tom i lítá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit

Anelka
počkej si na Corleonu nebo Markét - to jsou tady chovatelky jinak myslím jsme ještě žádná nechovala...

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit

Denisa
děkuji za rada, už jsem myslela, že jste tady nějaký uzavřený kroužek
Máme ted 3-tího boxera - ta první fenka štěňata měla ale ta to zvládla sama v boudě....to už je tykových 20 let zpátky. Tuhle fenku máme poprvé s PP a bydlí s námi doma, takže budem rodit asi v koupelně.

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit

Denisa
máš fenku nebo psa??

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:12
- Nahlásit

Anelka
a jak se fenka jmenuje a odkud jí máte?

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:31
- Nahlásit

Vcelka
Jmenuje se Alisa z Slezské grůně...máme ji z Havířova - matka pochází ze Slovenska a otec je Apach z Metaboxu

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:32 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Anelka
jo, představ nám svoji fenečku a nemáš fotky?
já mám fenku, vůbec prvního psa v životě
a uzavřený kroužek nejsme kecáme tu o placatých čumáčcích každý den tak se můžeš kdykoliv připojit k nám ukecaným boxerofilkám!
hele a i boxeři umí lítat na obranách...
ta zlatá je moje a ten žíhaný fešák je kamoš z výcv.tábora, ten už teď závodí v Itálii a vyhrává co jsem slyšela poslední zprávy!

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

Vcelka
ty máš co za pejska, fenku??

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:40
- Nahlásit

Ráda vám pošlu fotečky, ale nevím jak se to sem vkládá.

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit

Denisa
moc pěkné lítání, jeden lepší jak druhej.

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit

Vcelka a Denisa
musím jít zas něco dělat, přihlásím se vecer a zkusím sem ty fotky nějak dostat. Zatím se mějte pěkně holky

hana
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 20:17
- Nahlásit

zdravím majitele boxerů a prosím o informaci - nevíte někdo, jak se přesně provádí rozlišení předmětů při stopařském mistrovství? V Lounech jsem nebyla a zkušební řád přesně neznám. Díky moc.

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit

Ahojte vsetci...
Tak kukam,ze maj lasky cas sa tu prejavuje 100%
My sa mame s Jerrym dobre,i ked mna trapi zdravicko...u nas je teplo,a Jerry neoblomne zacina prejavovat letne priznaky...funi,dychci,slinta ...nemozem uverit ze mu uz tiahne na siedmy rok ....

wami
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit

Ja dekuju vsem za pochvalu fotek, jsem rada, pokud se libily...

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 15:58
- Nahlásit

Ahoj vsichni, jen zkousim nove spojeni a preju hezky vikend s placatkami.

alli
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 17:31 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Tak my byli na výstavě v Olšanech, bylo moc krásně, sluníčko pralo a boxíci pěkně funěli. Sice ze začátku trochu vázla organizace, ale jinak dobré. Posuzoval pouze Suchý. My dostali výborná 4 - nic nám nevytkl, tak mi nějak chybělo zdůvodnění proč čtvrtá, feně za námi řekl důvod, feně před námi také ...Tentokrát jsem dostala i pochvalu od chovatele, že byla dobře předvedená (minule to byly jen samé připomínky ) . Jinak před námi skončila Krista a za námi Beatrice, všichni jsme dostali výbornou - oběma gratuluji ! Dnes s námi byl i syn a byl pověřen focením, tak musím fotky projít, zda budou nějaké k použití .

articek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 18:44
- Nahlásit

Denisa
ty fotky jsou fakt dobrý

articek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 18:47
- Nahlásit

Dannie
a co stopy?

articek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 18:52 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Dneska jsme byli za Plzní trénovat, byl to poslední trénink před CACITem,tak uvidíme. Máme tam dobrý zázemí a svazového figuranta. Bude možná jezdit do Prahy na Rychety kdyby se udělala skupina lidí a byl zájem.Bylo krásné počasí, ale žene se na Prahu bouřka.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 19:11
- Nahlásit

Vcelka
dneska my volala paní od Vikyho sestry, byla na svodu a má dobrý posudek, my jsme byli s druhou sestrou na SA a negativní, bílá fenka chodí na Zbraslav na cvičák, žíhaný pejsek v Mexiku trénuje Mondioring a ve chvílích volna si užívá celoročního sluníčka. Taťka Buc si užívá zaslouženého důchodu a občas k němu zajede nevěsta. Mamka Iris trénuje a komanduje celou smečku. A s naším posledním psem se snažím konečně udělat IPO1, ale ta ovladatelnost při obraně je katastrofa. Nějak nechce pochopit, že když se půjde od figuranta, tak se prostě půjde a nebude se kousat. Ale už to vypadá, že to po letech začíná chápat. Někdy je to fakt dřina

Krista
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 19:50
- Nahlásit

Tak jsme konečně doma z výstavy.....Jak už psala alli,tak jsme byli V3,bylo to tam fakt pěkný a super počasí,i když na boxíky už bylo skoro vedro....Taky vám holky oběma gratuluju a taky Brauny k výborné...
Jinak já dopadla nejhůř-celý hřbety rukou a obličej(včetně rtů) mám hrozně spálený,pomalu ani nevidim...A moje levý ucho je na odpis...A to jsem celou dobu byla zády ke sluníčku...Ještěže jsem si prozíravě nechala mikinu,jinak bych aspoň týden nemohla ležet...Nějak mě nenapadlo si s sebou vzít opalovací krém a namazat se....

Libka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 20:35
- Nahlásit

Krista
alli
Moc gratuluju! Jste šikulky, muselo to tam být super!! Moc mě mrzí, že jsme se nemohli přijet podívat, určitě by to byl výbornej výlet. Já celý víkend makám, takže se mi o Elinku stará páníček, tak ani nevím, co podnikali.
ola
Tak už si se rozhodla jak s tou klubovkou v Praze? Já Eli přihlásím, mám celý příští týden volno, tak budeme trénovat. Vždycky se modlím, aby na nás nikdo nekoukal, když zkoušíme to běhání jako že v kruhu, připadám si jak totální trotl, no ale snad to nějak zmákneme

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání