| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 04:24
- Nahlásit
https://www.youtube.com/watch?v=1e1rkwcRTI0
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 04:30
- Nahlásit
http://www.zskodanska.cz/index.php?nid=3536&lid=cs &oid=989634
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 09:11
- Nahlásit
Evey
- clanek o lte nebo tady jinaci clanek a jeste si najdi mapy pokryti tvyho operatora idealne, at mas jistotu, jestli hodne cestujes a proto mas mobilni net, tak se taky hodi vedet, jestli bys ho mela i jinde nez doma...
- co mas ted a kolik platis ted? u vas by nesla nejaka wifi nebo adsl? za "nepojpomalejsi" adsl u o2 bys platila 500 taky s rychlostma uplne jinyma, ale nevim zda mas doma draty od pevne linky nebo nejakou moznost wifi poskytovatele v okoli...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 17:47
- Nahlásit
Evey
Nemáte někdo zkušenost s připojení internetu přes LTE?
Myslíš tohle?
Vážený zákazníku,
Vaše telefonní linka byla napojena na Váš sexuální život.
Čím méně sexu, tím nižší tarif!
Srdečně Vám gratulujeme, už voláte zadarmo!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:03
- Nahlásit
Strejda
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:57 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
cernej caj
Díky za odkazy. Nakonec jsem do toho nešla kvůli ceně, 500 kč / měs. je už moc. Navíc závazek na 24 měsíců. Počkám co trh dál nabídne.
- co mas ted a kolik platis ted? Teď mám flash s připojení EDGE. Je to maximálně na prohlédnutí mailu a zpráv. Opravdu pomalé. Cena 200 kč, původně 300 kč, usmlouvala jsem slevu.
u vas by nesla nejaka wifi nebo adsl? Zkoušela jsem snad všechny ověřené poskytovatele v okolí. Jsme v blbé lokalitě. Bezdrát nelze. Přípojka k pevné lince by snad měla býti někde ve sklepě, ale nějaká rozumná rychlost by stála taky kolem 500 kč.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:13
- Nahlásit
Evey
tak to jak je blba lokalita, tak to je napytel, kde nic neni, ze...
to pokud bys byla ochotna tech 500 platit, urcite by bylo mnohem lepsi zjistit si, co ta pripojka na pevnou (kvalita dratu, vzdalenost od ustredny) protoze s lte nikdy nedosahnes tech rychlosti po dratu, pokud bys tu cenu platit chtela. Proste technologicky s rychlostma (hlavne mobilnima) ve srovnani s cenou sme sto let za zapadnim trhem...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:01
- Nahlásit
Strejda
Srandisto.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 16:06
- Nahlásit
Strejda
Doufám,že ještě dlouho nebudu mít tel.zadarmo.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 19:37
- Nahlásit
Tá ta
Doufám,že ještě dlouho nebudu mít tel.zadarmo.
Inu, jsou holt věci, na kterých se nedá šetřit.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:12
- Nahlásit
http://www.pronaladu.cz/nejmladsi-bubenik-na-svete -mozart-bicich/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:45
- Nahlásit
Takže: za těchto několik děštivých dnů poprvé nasmoklilo 5mm(to už jsem psala) v sobotu jsme zrušili výlet, protože také smoklilo a smoklilo, až z toho bylo 5.5mm. Včera pár kapek - 0.5mm, nebylo to ani poznat, okopala jsem brambory a v nich sucho Dneska ráno velké překvapení Vzbudím se 5.20h a trochu prská. Proberu se druhé kolo skoro v 7h a prší víc. Jdu dole na radar a nad náma pořádný mrak, na srážkoměru 4mm. Jdu do sklepa běhat, rosnička mi tam vykládá, že na Moravě by mohlo i sem tam zapršet Vyhrabu se po běhání ke srážkoměru a tam 6.5mm - jedeme na rekord Včera jsem prošla zeleninovou zahradu a všude 100!vky slimáků!!! Normálně na nových sazenicích celeru nalepení, na melounech, co jsem si vypěstovala sama, zelí a kedlubny už skoro bez listí, ty brambory obsypané - normální slimejší apokalypsa Rozhodila jsem poslední hrstku Ferramolu - co jsem na ně měla a asi to nebude stačit ani na to, aby zachránila ty přísady. Jestli mi sežerou ty těžce vypiplané a přeroubované melouny, tak mne asi trefí Kluci leží u pracovny narvaní pod převisem střechy, ale na nohy jim stejně prská Jdeme snídat a na obchůzku půjdem, až mrak přejde. Nechou mi žrát vařené, nevím co je zase chytá, předevčírem Berry, včera už i Woriček. Dneska asi vařit nové nebudu a dostanou zase granule. K jejich radosti a mé nelibosti. Za jedno se posrandí a za druhé jsem proti granulím už tak nějak ze zásady
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 07:33
- Nahlásit
Co je s váma všema, uplavali jste??
Včera pršelo do odpoledne, pak ještě prskalo s přestávkama, večer zase trochu pršelo - konečné číslo na srážkoměru bylo 18mm!!! Konečně Všichni už se báli, že opadají plody ze stromů - letos je ovoce nasazeno hodně(vloni nebylo nic)
Strejda
jak jste na tom, co Salinka?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 08:00
- Nahlásit
worick
jak jste na tom, co Salinka?
Léčení pokračuje, podle mého laického názoru, dobře. Nezvládli jsme oddělení Sally a Barbie. Barbína chce být se Salinou. Píšu o tom jinde. Teď jsou obě na zahradě a na noc je zavírám do kotce, aby Sally neležela někde v trávě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 10:50
- Nahlásit
Strejda
to jsem ráda, že je Sally už dobrá
Ráno jdeme potokem, Worka už u železné lavky, my ještě tak 50m k ní. On tam vždycky čenichá kolem, postává a čeká až přijdu a dám mu povolení k přejití na druhý břeh. Blížíme se a Worka nikde, nahlédnu na cestu nahoru k silnici(Pálenici) a přes keře vidím špatně někoho, co očividně drží vodítko a kousek Worky u toho keře. Zavolala jsem a hned přiběhnul. Hučela jsem do něj, že snad nebyl otravovat někoho s pejskem na vodítku?!? a přes keře se snažím zjistit, kdo to byl. Chlap s Pálenice s tím debilním skorokavkazem! Ještě, že to naše trdlo nenapadlo lézt až k němu. Bylo tam ticho, neslyšela jsem ani se projevovat psy, ani pán nic nevolal...tak snad Worka jen z uctivé vzdálenosti pozoroval...Zpátky jsme ještě tady u nás na cestě potkali kámošku s pejsankou, ta nás miluje Kámoška byla překvapená, že i mně pusinkuje, prý i ona si to musí zasloužit A to jsem ji ani neuplácela kokinkama protože ji má pořád nějakou nemocnou, asi na něco alergickou, tak se jí bojím něco dávat..Jo a dneska je teda u nás zima jak sviň 11st. Vyšla jsem si jen v mikině a musela se vrátit pro prošívanou vestu. Je zatažené nízkou oblačností a fučí severák.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:47 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
URL
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 23:05
- Nahlásit
Není to doufám pes někoho odsud:
Dnes 27.5.2015 v odpoledních hodinách došlo na silnici č. 37 tj hlavní tah silnice Trhová Kamenice - Ždírec nad Doubravou na křižovatce na obce Dřevíkov (OU Vyšočina) - Možděnice (OU Vysočina) nedaleko Veselého Kopce k dopravní nehodě, při které bohužel byl sražen a na místě mrtvý hafuš - bernský salašnický pes. Na pokyn PČR byl hafík z hlavní silnice odklizen do příkopu a nyní starosta obce hledá jeho majitele, v opačném případě ho tedy sami pohřbí.
Foto zatím bohužel nemám k dispozici, bude zítra, zda se jedná o kluka či holku, rovněž zatím nevíme, zda je čipovaný/á či tetovaný/á budou prověřovat zítra (snad s veterinářem). Na krku hafík neměl žádný obojek. Dle váhy cca 30 kg by se tedy mohlo jednat buď o čubinu nebo o mladého kluka.
P r o s í m, nehledá někdo v té oblasti podobného hafíka?
Kontakt na starostu OU Vysočina - 602 149 095, popř. na mne 607 75 11 62
I když to je smutná záležitost, přece jen by bylo pro obě strany (hafíka i páníka) lepší, kdyby si ho mohli pochovat sami!
Díky moc za pomoc při hledání páníka!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Je to z ruky od všech, doufám, že nikdo známý... I tak je to hrůza
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:21
- Nahlásit
Zapomněla jsem onehdá napsat: jdeme spát, Tom, že kočky zůstali venku, i mne to překvapilo, byla celkem zima, ale dobrá. Ještě se smál, že mi Gucci přijde v noci klepat na terase na okno. A rychtyk! Spím a zdá se mi, že něco ťuká a ťuká a ťuká...začala jsem procitat a to ťukání mi začínalo být povědomé Bylo něco po třetí hodině v noci. Hodím oko na balkonové dveře a za záclonou silueta Gučajzy. Venku pršelo Kdoví, jak dlouho tam musela bušit, mne jen tak něco nevzbudí Tak jsem ji pustila dovnitř, rovnou jí otevřela na chodbu a v polospánku řekla, ať jde chrnět do pracovny do košíčku, že tam má i jídlo. Ráno vyjdu na chodbu a ta chrní 3m ode dveří na zemi, ani se asi neobtěžovala sejít
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 17:50
- Nahlásit
worick
A rozuměla ti vůbec když jsi mluvila z polospánku ???
Vlčáčková
Chudák.
Je ho škoda.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 18:44
- Nahlásit
Není to blbý? Skoro v červnu topit?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:44
- Nahlásit
Evey
Topit někoho je blbý po celý rok.
(já vím,existuji vyjímky kdy by to nevadilo)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 06:46
- Nahlásit
Tá ta
A topit se v dluzích taky nic moc...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2015 07:52
- Nahlásit
Evey
jo, jo, topíme všichni dva dny bylo 11st, včera odpoledne už teploučko, tuším 19st, a do rána 6st To budou ta rajčata vypadat
Tá ta
A rozuměla ti vůbec když jsi mluvila z polospánku ??? - to je fakt, kdoví, co já jí vůbec vykládala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 11:29
- Nahlásit
Děcka, nemám moc dobré zprávy Berunek se mi nelíbí. Od toho posledního Dášina hárání se ,,horší". Nevím, jak jinak to definovat. Do té doby běhal jak jinoch. Od té doby, kdy samozřejmě pořádně nežrali snad 14 dní, pak nic jiného než jen granule, mi dvakrát nežrali uvařené jídlo, první i Worka, druhé nežere jen Berry, tak dostával zase granule. Ve středu jsme našli jídlo vyblito před barákem, tušila jsem, že Berryho. Další večer žral z donucení granule, včera už nechtěl ani ty, jen pár Frolíků. Nějaké mlsky přes den a dneska ráno, už jsem ho trochu nutila i do žeber. Nevím, jestli někde může ještě nějaká háravka být, o které nevím...? Ale začínám se bát, že problém je jinde. Hůř zase vstává na zadek a připadne mi, že se trochu straní, zůstává ležet na místě, když jdu třeba dozadu, přijde až se mu zdá, že jsem tam dlouho. Není nějaký extra skleslý, možná trošku, jenže je dva dny zase horko. Po té včerejší večeři, kdy nežral už skoro nic, jsem celou noc nespala (spala, asi hodinu a půl) chodila na něj nahlížet, ráno jsem se klepala a bylo mi zle od žaludku...nervy. Před Berčou se snažím chovat normálně, ale stejně to asi pozná. Čůral, kadil jeden rozměklý žlutooranžový bobek, což po pár Frolíkách není divu, pije. Máme jet na to přeočkování, pořád jsem to odkládala, že se mi nezdál dobrý..a je to tuším mnohem horší, než jsem myslela Já vím, že mi písnete: nevím na co čekáš, valte na veterinu jenže...výsledek si dovedu představit:selhávání ledvin - nic se nedá dělat, rakovina - nic se nedá dělat. U berňáka snad jediné dvě možné diagnózy Nic z toho slyšet sakra nechci. Jsem k smrti vyděšená
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 20:10
- Nahlásit
worick
Achjo. Ty se bojis, ty mas pocity... Chapu, ze mas strach a nechces nic slyset, ale, ale. Co kdyz toho psa neco boli? Co kdyz problem psa ale jde vyresit jen prohlidkou, sonem, rozborem krve a pes bude zase v poradku? Pri nasazeni vhodnych leku, krmiva, prasku?
Byt k smrti vydesena je k nicemu, jak pro tebe, tak pro psa. Drzim palce, aby to byla nejaka banalita. Preockovani bych vubec neresila, misto toho - presne jak rikas. Valte na kvalitni veterinu a nic si predem nepredstavuj.
Fena znamych mela jaterni testy na hranici zivota a smrti. Po roce ma po nasazeni diety a leku obraz krevni zcela v poradku. Kdyby to nechali byt, uz by fenka nezila. Na druhou stranu, moje Ag (ke ktery si mi psala) mela bolesti a neslo ji pomoci, aspon jsem ji zaridila dustojny odchod. Proste nejhorsi je "nevedet" a promitat si nejhorsi mozny scenare. V ramci zachovani vlastniho dusevniho zdravi, opravdu zajedte na nejakou kvalitni kliniku, ne k beznymu vetovi a nechte psa prohlednout, prozkoumat.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 20:21
- Nahlásit
worick
Šup na veterinu a udělat testy. Může to být cokoliv, proč myslet na nejhorší (jasně, taky myslím vždy na to nejhorší), ale taky to může být něco jak píše Fifina, kde by prodlení mohlo být zásadní.
Mimochodem mě čuba taky včera a dneska blila a nic nežrala, zatím to neřeším. Jednou jsme měli 4dny bez žrádla a bez bobku, vet řek, že to už je průser, dal injekci na povzbuzení chuti a ještě jednu na zrychlení trávení a jen co jsme dojeli dom, čuba se vrhla na žrádlo a v noci pak bobek.
Držím palce, ale nechat to jen být s tím, že něco nechci slyšet, to je to nejhorší, tím člověk psovi nepomůže.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2015 01:11
- Nahlásit
Fifi
ssshhhhh
stoprocentní a bezvýhradný souhlas, Radko poslechněte je, prosím - píše Yura (i Ája)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2015 07:23
- Nahlásit
worick
Můj názor znáš.
Doufám, že když to tady čteš několikanásobně, tak tě to už přesvědčí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2015 09:11
- Nahlásit
worick
Evey
Můj názor znáš.
Můj taky. Držím palce.
|