| Autor |
Zpráva |
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2015 08:29
- Nahlásit
worick - Ty jo, to by mě fakt štvalo, kdyby mi pejsové dělali pořád díry v plotě... nakonec já taky čekám, kdy se u nás objeví sousedovic Tim... pořád by si chtěli s Kess spolu hrát... a už jsem si všimla, že je v jednom místě ten plot takový nadzvednutý... tohle mi nevadí... Tim je jezevčík a maličký, ať si klidně s Kess hrají, ona se tou dírkou neprotáhne, ale měla bych pořád strach, aby mi pejsové ze zahrady neodešli a něco se jim nestalo... jenže u vás to asi nemá řešení, co? s tou Dášou... vím, že už jsi to řešila i s paničkou tuším... že jim utíká...
My teď míváme na zahradě vzrůšo... vpravo máme Boba - takového kříženečka, miláčka, vlevo máme Tima, jezevčíka drsnosrstého - skoro ročního, svéhlavého... Kess s oběma vychází v pohodě... čmuchají si, posílají pesemesky, honí se kolem plotu... ale ti dva, když na sebe narazí, to je neuvěřitelný štěkot... a my jsme uprostřed jak veverky na tenise...
Jsem sousedům říkala, že by možná stálo za to, aby se spolu seznámili, očmuchali se, že by ten hrozný štěkot pak ustal a byli by spolu i na dálku pejsové v pohodě... zatím k seznámení nedošlo, tak uvidíme...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2015 14:15
- Nahlásit
Kessie
ale měla bych pořád strach, aby mi pejsové ze zahrady neodešli a něco se jim nestalo...
- no však to Věřím tomu, že ani Worka by na útěku nic ,,nezavraždil", protože má myšlenky jen na to, chodit Dášeně za prdelí. Jenže Dáša chodí domů i po silnici(chodníku) předem a oni by tam vlezli pod první auto Dneska u zadní branky díra jako kráva a v ní co? Chycené Workovy chlupy, takže jisto jistě vycestoval. Doufám, že jen tam a zase zpátky
S Dášou se nedá dělat skoro nic Vždyť panička musí vidět, že má psy před barákem, jenže jí nezabřezne, tak co?!? Trochu ji chápu, udělala pro to hodně: nechala ji vykastrovat. Že blbě, není asi její chyba a teď s tím má mít pořád starosti...? Celkem by mne zajímalo, proč je teď Dášena pořád venku? Trochu mi to připadne, že ji ráno vypustí z baráku na ulici, protože do zahrady si dali slepice, tak by je třeba naháněla, když tam na ně nebyla zvyklá. Venku si jich nevšímá.
S těma sousedovic pejsama nevím. Někteří na sebe budou řvát pořád, i když jsou venku kámoši, kluci to tak s fůrou pejsů mají taky A někteří se prostě nesnáší přímo programově(náš Alfík taky nesnášel jednoho rotvíka ze sousedství) A třeba jezevčíci jsou snad nejuštěkanější psi, co znám. Ty myslivcovi drsnosrsté s náma kámoší, ale za plotem řvou celou dobu, co nás slyší na potoce, třeba 15minut v kuse, než přijdem až k nim Čím se blížíme, už na ně mluvím 20m předem a tím víc řvou, jedna přes druhou. Ta starší ječí příšerným vysokým hláskem a a ještě to řvaní učí i tu mladou Ale potom nedostanou kokinko, dokud ty huby nezavřou To celkem funguje, cvičené jsou
Včera jsem měla zase storry s autem Xlet jezdilo spolehlivě(taky má houby najeto) a poslední dobou pořád nestartovalo, měnila se i baterka a nepomohlo - prý, že pořád stojí. Ale teď ho měl Tom dvakrát ve Zlíně(aby ho projel ) tak že už bude frčet. Včera potřebuju objet nákupy, vyjedu od brány a plyn se mi propadne pod nohou a chcíplo, hned u koupáku. Ještě jsem stihnula sjet na trávu, ale už nenastartovalo To bylo divné, když v garáži normálně chytnulo. Šla jsem do domku pro kolo, to pochopitelně prázdné Chystala jsem se ho nafoukat(což tou elektropumpou a nevímcoještě neumím:down ale mezitím se ozval Tom, jelikož jsem mu posílala SMS. Poslal mne do ulice k sousedovi, co spravuje auta(má nezbedného pidijezevčíka Leoška) je to jen 300m. Jen jsem vyšla z baráku, se od koupáku řítila nějaká octávka a napadlo mne(kupodivu ) se ohlédnout a kouknout. No a byl to právě on, projížděl nějaké opravované auto. Tak jsem ho rovnou zastavila a poprosila, jestli by mi na to nekouk. Říkal, že jen to odveze, tak přijede za mnou. Šla jsem tedy zpátky do auta, za 10minut tam byl. Dal to i na počítač, protože na to taky nemohl přijít. Nakonec se mu to nastartovat povedlo(točil to snad 5 minut v kuse) a prý vynechává čtvrtý válec, občas. Že s tím můžu jezdit. No, jela jsem vedle do Vrbky kupovat bráchovi k narozkám nějaké produkty z eco farmy a byla ve mně malá dušička, že tam skejsnu a nedostanu se zpátky domů Jelo, ale už budu mít pořád nerva, kde zase zůstanu trčet
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2015 21:52
- Nahlásit
Ahoj všem.
Kessie
worick
Nebojím se říci,že už jsme s Angie sžití
Je vyrovnaná a vše zvládá OK.
(pantofle už taky netahá.)
Minulý týden jsme byli ještě na posledním přeočkování.
To ji bylo přesně tři měsíce a vážila 14 kg, takže za 6 týdnů, co ji máme, přibrala téměř 8 kg. Strašně ráda baští a nic nenechává.
Dnes jsme se ještě zastavili u známých, kteří
mají asi pětiletého bígla a oba se super se vyblbli. Pěkně se utahala a když jsme přijeli domů, tak odpadla.
Pár fotek z nedávné doby.Průhonice,procházka,doma...
http://ta-ta.rajce.idnes.cz/Angie_1.5.15/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 07:45
- Nahlásit
Tá ta
No konečně
To je dobře, že už jste zase komplet šťastná parta Krásné fotky, holkám to tam moc sluší, prcoňa je šikulková...jak sedí na tom stojanu na kola
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 07:48
- Nahlásit
Teď jsem teprve vstala a zrovna vidím kluky valit k přední zdi, na ,,hlídací" stanoviště a za plotem se mi zazdálo, že před ně vidím i další černé nohy. Tak jsem hned utíkala otevřít bránu a za chvilinku byla Dášena vevnitř. No to bylo vítání...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 08:39
- Nahlásit
Tá ta - jéééé, to člověka vždycky tak potěší... Angie je suprová a je skvělý, že jste se tak krásně sžili... to je fakt bomba... mám hroznou radost! fakticky...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 13:07
- Nahlásit
Kessie
Tak Kate už to má za sebou, kdy to máš v plánu ty?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 13:24 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 14:13
- Nahlásit
Evey
Kessie
Tak Kate už to má za sebou, kdy to máš v plánu ty? - sem ji tu ráno viděla, tak mne hned napadlo, co tu ještě pohledává Ale jsem ji nechtěla dráždit, no...
Ale na tebe Evey taky myslím už dva dny, že to tady nějak flákáš u vás co nového??
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 18:12
- Nahlásit
worick
Já poslední 4 týdny totálně nestíhám. Tak v kostce. Jeden víkend autobusový zájezd do Paříže, 2 noci po sobě v autobuse, děs. Ale viděla jsem Eifellovku a Disneyland. Další víkend svatba kamarádky veterinářky. Pak mi zhavaroval PC v práci, takže skluz a nahuštěná práce. Další týden jsem domů chodila každý den nejdříve v 20 hod.
Ještě, že jsou teď ty delší víkendy.
No, ale zítra odpoledne je kastrace hřebce, takže za chvíli je zase po víkendu.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 23:11
- Nahlásit
Evey
Pro tebe je i prodloužený víkend krátký
Jak se ti líbila Paříž?
Tam je spousta památek,ale hrozně daleko od sebe.
Máš nějaké publikovatelné fotky?
A co ten autobus?
Zkus mě odradit od podobné cesty.
Údajně se není čeho bát a prý je vše OK.
No jo,ale ja autobusem jel naposledy tak před 20.lety.
kastrace hřebce,
U toho bych nechtěl být.
Chudák.
Kessie worick
Děkujeme za pochvalu.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 21:12
- Nahlásit
Dnešní dopolední program byl původně plánovaný na výstavu psů v Letňanech.
Chtěli jsme jenom nasát atmosféru a pozdravit pár přátel u berňáků.
Bohužel hned u vchodu nám po kontrole očkovacího průkazu řekli,že dál nesmíme.Bohužel neuběhla měsíční inkubační doba od očkování proti vzteklině.
Takže tu injekci bych v ten moment měl dostat taky.
Koupíte vstupenky,zaplatíte parkoviště a odchod.
Alespoň jsme něco doma udělali na zahradě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 22:39
- Nahlásit
Tá ta
Bohužel neuběhla měsíční inkubační doba od očkování proti vzteklině - chápu pořadatele, že v případě průšvihu, by to padlo na ně. Ale rozumem vzato: kde by asi takové štěndo v ČR(prakticky v Praze) ke vzteklině přišlo?!
Ráno Dáša nikde, ani u nás ani doma na zahradě, oddechla jsem si, že panička asi viděla, že jsem jim k bráně nosila další kusy betonu(předtím jsem tam Dášu nacpala a upravila všechny ty cihly a kameny) a pak jsem si ještě všimnula, že tam přibyla i nějaká deska, kterou já tam nedávala, tak jsem si se zadostiučiněním pomyslila, že už byl v zahradě nějaký nápadník. Po obědě odjíždíme na bráchovu oslavu a s klukama v zahradě běhá zase ten hnědý Alík - ovšem sám, Dáša nikde Tak jsem si říkala, že si přečichá, zjistí, že u nás fakt není a půjde ji hledat k baráku Kolem 19h se vracíme domů a kluci, místo aby nás vítali, zrovinka peláší za roh, což bylo podezřelé. Dobré bylo, že jsou vůbec doma Za chvíli je vidím z okna u zadního domku s Dášou a Alíkem A tak po zahradě lítá cirkus čtyř psů Bylo mi jasné, že zatím co Alík prolézá šprušlema v bráně, Dášena někde vyrobila další díru Takže jsem se převlékla a šla drátovat. Letělo mi to naproti, Alík mne uviděl, zdrhnul dozadu a oběhnul mne širokým obloukem podél protějšího plotu, Berry proběhnul kolem a schoval se do boudy (a to jsem jen řekla:čau děcky, co to tu máte zase? ) Dášena doběhla ke mně a radostně vítala, Woriček proběhnul kolem mne a skočil zezadu na ni. Zatím co ti po sobě skákali, já našla díru a přidrátovala na ni desku, Berry byl celou dobu v boudě a vylezl, až když jsem ho volala, že hotovo, v pořádku, konečně mne pozdravil šťastným tanečkem a nejistě koukal, co dál, tak jsem ho poslala, ať běží hlídat ty pejsky. Nadšeně naskočil a letěl za nima dopředu, já až doma z okna viděla, že jeho nadšení zchladil Woriček-uzurpátor, co ho k Dášeně stejně nepustí Dášu s Alíkem jsme vyhodili (otevřela jsem bránu, ať vypochodují) hned po příjezdu, pelášila k domovu, ale za 20minut byli dírou zpátky - asi ji domů nepustili tak jsem pak šla spravovat tu díru a za hodinu je vyhodila znova. Doteď zatím nepřišli, snad už se ,,dozvonila" Doufám, že nebudou kluci do rána lítat po ulici
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 19:03
- Nahlásit
Tá ta
Takže tu injekci bych v ten moment měl dostat taky.
Teda nevím, co bych dělal, ale injekce by asi nestačila.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 19:05 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
V ulici máme další nestandardní psí boudu.
Tady bydlí Bessy Stafordová.
Nezaměňovat s Bessy Čivavovou. Ta je bezboudovec a bydlí na gauči.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 19:38
- Nahlásit
Strejda
Krásná. I s okýnkem!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 21:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
No páni, učiněná chalupa Budu muset někdy nafotit nuzné příbytky psů ze sousedství I když, většina ani ty boudy nemá a spává ve sklepích, garážích, na schodišti...Ono se stejně zjistí, že psi jsou raději úplně někde jinde, než překrásné boudě, která páníka stála tolik krve a potu
Dneska je tedy den zase Ráno jsem tak tak stihnula Dáši otevřít bránu, protože plot už měli s Workou načnutý, dokonce přelomili(ona byla nahnilá) tu desku, co jsem tam nadrátovala Dášu jsem při obchůzce složitě rvala jejich bránou domů, to už mne viděla panička a od baráku na Dášu hulákala, ať jde domů. Jen jsem na ni houknula taky, ať ji proboha, udrží těch pár dní doma. Vydržela do 20h Byla jsem na otočku v Hradišti s mamkou, sledovat bráchu s ženou, jak letí balonem což dostal od ní jako dárek a překvápko ke 40tinám. Projedu bránou a najednou kluci vystartí dopředu. První jsem viděla béžového Ronyho, kterého kluci nemusí a bylo mi jasné, že je tam někde i Dášena. Byla. Pustila jsem ji tedy dovnitř, ať nejde kutat plot a Ronyho vyhnala zase za bránu. Netrvalo 5minut a Rony přišel od zadu (udělal si díru vlastní ) a od té doby lítají všichni po zahradě a já jen čekám, jak to Dášenu přestane bavit, vycestuje domů a kluci pěkně s ní Z oken už celou zahradu přes stromy, keře, domek nevidím, takže nevím kde jsou tím spíš, že už je tma
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 01:44 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
takže je o Honzíka víc - blahopřejeme "Kessie" a "páníčkovi" - zdraví Yura (a Ája) - píše Yura
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 08:07
- Nahlásit
takže je o Honzíka víc
No to je ta konečně dlouho očekávaná a hezká zpráva !!!
Přejeme všem třem do života to nejlepší !!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:11 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Tá ta
Jak se ti líbila Paříž?
Tam je spousta památek,ale hrozně daleko od sebe.
Máš nějaké publikovatelné fotky?
A co ten autobus?
My jsme Paříž v podstatě neviděli, jen s námi ráno autobus zajel na nějaké náměstí nad ní, kde se nesmí parkovat, tak jsme měli pár minut jen na pořízení fotek a pak jsme jeli do Disneylandu. Takže památky jsem viděla max. z okna autobusu.
Autobus byl dvoupatrák, my měli rezervované místa dole, kde jsme měli mezi sebou malý stoleček.
Nějaké fotky mám, ale převážná většina z Disneylandu.
Vyjíždělo se v pátek v 18 hod. z Prahy a tak tuším někdy kolem 9 hod. ráno jsme byli u věže. Odjezd z Disneylandu byl v sobotu ve 23 hod. a v neděli ve 12 hod. jsme byli zpět v Praze.
Pro nás to bohužel ještě znamenalo navíc 4 hodiny cesty vlakem do Prahy a pak zase v neděli zpět...
Já to dostala darem, takže jak se říká... darovanému koni...
Ale ta cesta busem je opravdu úmorná, dvě noci po sobě "spíš" v sedě, nohy si pořádně nenatáhneš... Navíc my dole měli docela vedro.
Myslím, že únosnější by to určitě bylo pokud jedeš třeba busem na vícedenní zájezd, kde se potom zregeneruješ někde u moře a v noci normálně vyspíš v posteli.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:12
- Nahlásit
Tá ta
kastrace hřebce,
U toho bych nechtěl být. No to on asi taky ne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:42
- Nahlásit
Evey
U toho bych nechtěl být...No to on asi taky ne -
Já chtěla napsat, že to asi nikdo..
Ježíš, já nějak tu tvou Paříž úplně zazdila Do Disneylandu - aha, tak už vím, proč jste tam jeli Jen ty se synovcem, nebo i s mužem a vašima? My v Paříži byli...to už je, když to tak nějak počítám...skoro 20let Tom se na Eifelovce jektal strachy, do té doby jsem ani nevěděla, že se tak hrozně bojí výšek. Že by se od zábradlí podíval dole...tak to ani náhodou On by tam jinak vůbec nevylez(vyjel výtahem ) ale bylo mu blbé to přiznat před kámošem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:46
- Nahlásit
Drakopes
takže je o Honzíka víc - já měla tiky, ale jsem se bála, to sem dát a čakala jsem, až se Peťana zotaví a všechno nám to písne Teď je to Jirko na Vás a ne na tu mou hubu nevymáchanou Dělám si srandu, určitě jí to nevadí a bude ráda, že mi už tu slavíme
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:49
- Nahlásit
Třetí noc nespím, jak hlídám kluky Jsem celkem hotová A oni taky Jak tu večer skoro dvě hodiny lítali s Dášenou a tím Ronym, tak pak leželi natažení jako by je někdo postřílel a chrápali, ani se nehnuli, až do půlnoci. V noci jsem je chodila kontrolovat a bylo to stejné. Plot s deskou je rozervaný zase, Rony udělal ale svoji díru na protějším plotu u rybízů takže musím opravovat dvě
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 13:57
- Nahlásit
worick
kupte tvarovky a zděte
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 13:58
- Nahlásit
Evey
Pomohla jsi mi v rozhodování.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit
Tá ta
Mám obavu, že by nepomohla ani ta podezdívka(teď tu službu dělají přidrátované desky) protože ona by ten plot rozpletla nad ní. Ty ploty(pletivo) stojí za h...o Boha, že tvarovky zděte Za jedno nevíš s kým mluvíš, že jsme lemry líné?!? a víš, kolik je to metrů??(a to naštěstí kus zabírá kurt, kam se zatím(kupodivu) nekutají. Nevím to už z hlavy ani já ale odhadem tak 150-200m
Je tu Dáša, už hodinu, Viděla jsem kluky vyletěť do zadu, tak jsem volala na Dášenu(a to jsem si jen myslela, že je to kvůli ní) ať jde laskavě bránou...za 2 minuty už kolem ní šmrdolila, tak jsem ji pustila. Tentokráte sama
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 18:11
- Nahlásit
Evey
Doposud jsem měl k biopotravinám neutrální vztah. Teď má jeden náš zákazník certifikovanou bioporážku. Je to hrozně složité. Jsme nadšený. Je to dobrá zakázka. Skoro jako košer porážka.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 01:40 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
Teď je to Jirko na Vás
jasně;
zaprvé - hlavní aktéři mají pochopitelně jiné starosti, takže nemají čas reagovat na toto fórum, ale tady mnoho lidí vykazovalo jistou nedočkavost, chtěl jsem je uklidnit, že je vše v pořádku
zadruhé - chtěl jsem, aby byl vyslán "pozitivní signál" (díky Táto), mysleme na ně
zatřetí - přejte jim vše nejlepší (pozitivní energie); já to dělám mockrát denně a získat posily (vás) mně rozhodně vyhovuje
začtvrté - Radunko od Vás by to vyznělo líp (my muži jsme občas "sloni v porcelánu") - píše Yura
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 06:35
- Nahlásit
worick
My jsme udělali plot z plotových panelů.
Je to dražší než pletivo, ale odolné a dobře to vypadá. To ti psi nerozpletou.
Mrkni sem:
URL
Strejda
Je to hrozně složité To si dokážu představit... Je to někde poblíž?
Tá ta
Pomohla jsi mi v rozhodování. Tak kam vyrážíš?
|