| Autor |
Zpráva |
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 20:14
- Nahlásit
Strejda
Nevím jak a za kolik létáte, ale teď se dají sehnat letenky do Kuala Lumpur za 10 tisíc ;)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 20:28
- Nahlásit
LuckaM
S kým letíte? Kde přestupujete? Kolik máte času na přestup?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 22:04
- Nahlásit
Kessie
Zrovna vážně uvažuju nad tím, že zítra vykoupáme kluky. Blbá je ta nula v noci, no Ale jsou už fakt jak sviňuchy, Berry má na sobě kila mrtvých chlupů, které ne a ne se vyčesat a je mu vedro. Woriček ještě tak nelíná, ale taky by měl. Horší, jak mu to nepustí ani po koupeli a nevyčešem tu podsadu...ta by mu snad nevyschnula ani za týden A hlavně jim potřebuju dát ty spoty na klíšťáky.
Myslím, že zvěřina by měla být OK
Strejda
LuckaM
Zrovna dneska jsem po dlouhé době mluvila se spolužačkou, která si po dvou mizerných vztazích vzala postaršího pana podnikatele a teď spolu cestují po světě. A vzpomínala, že byli na Celebesu(Sulawesi) za 25tisíc...a teď se to dalo koupit za polovic a na podzim už mají koupené výhodné letenky do Miami. Kupuje na nějakém tuším: cestovánílevně.cz - mi říkala Tak jsem vzpomínala Luci tebe, že jste koupili na podzimní dovču taky výhodně.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 08:15
- Nahlásit
worick
Přesně tak. Koukali jsme na ceny už od podzimu, ale takhle dlouho dopředu akce žádná nebyla. Využívali jsme právě web cestujlevne.com. Kamarád, který létá do Asie pravidelně, říkal, že letěli vždy pod 10 tis., tak jsme si to dali jako takovou metu, že až se něco kolem 10 objeví, tak budeme rezervovat. A jsem docela ráda, že stihneme něco jak z Malajsie tak Thajska. Jen mám z toho létání respekt, tak uvidím, jak to zvládnu. Nejdále jsem letěla 2 hodiny, teď to bude 16
Pořád jsme si říkali, že Barnyho musíme taky už vykoupat, ale vzhledem k tomu, jak začalo přibývat klíšťat, tak jsem k němu čuchla a rozhodla, že to není tak hrozný a necháme to na podzim. Rovnou jsme nasadili obojek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 11:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
já už jsem psala mockrát, že jsem toho nalítala celkem hodně a to i v malých letadlech Zlín, Morava, L410...ale posraná jsem byla tím víc, čím víc jsem měla nalétáno. A to ještě vůbec nebyli teroristé... Tím tě vůbec nechci strašit, vždyť lidí létají denně miliony a v pohodě. Někdo z letadla prakticky nevyleze: sportovci, obchodníci...Akorát Tom říkal, že nechápe, jak si někdo může zamluvit dovolenou(let) půl roku dopředu, když neví, co bude příští týden My máme pořád trochu trauma z toho, že jsme měli letět na dovču, tehdy ještě ,,jen" do Turecka...a umřel mi taťka, takže jsme to museli stornovat a přišli i o nějaké peníze(ale to nám v tu chvíli bylo fakt jedno )
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 18:23 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Strejda
Je to s British Airways s přestupem v Hong Kongu.
Bližší info zde http://cestujlevne.com/bangkok-kuala-lumpur-a-sing apur-z-prahy-9-690-kc/
Dá se to různě nakombinovat. My máme tuším v Londýně 3 hodiny a v Hong Kongu asi 6.
A teď koukám, že ta akce platí i na Singapur ;)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 19:46
- Nahlásit
worick
Tom říkal, že nechápe, jak si někdo může zamluvit dovolenou(let) půl roku dopředu, když neví, co bude příští týden
To má pravdu. Ale stejně jsou na tom třeba muzikanti a zpěváci, kteří mají kalendář plný na dva roky dopředu. Může být nějaký problém v rodině, může se zpozdit projekt, může se stát všechno možné. Ale to bych musel sedět doma a čekat na pohromy.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 20:29
- Nahlásit
LuckaM
My máme tuším v Londýně 3 hodiny
Na jednom letišti nebo musíte na druhé?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 23:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
může se stát všechno možné. Ale to bych musel sedět doma a čekat na pohromy. - a ty hlavně chodí, když je čekáš nejmíň...
Vykoupali jsme ty kluky...jsou krásenky To by byla nádhera, kdyby jim to vydrželo alespoň týden nádherná lesklá, jemná, nadýchaná srst....mamka konstatovala, že jsou tak krásní, že zítra žádný výlet po bordelech aby se hned zasvinili, ale jedině po cyklostezce a budou se všem ukazovat, jakové jsou nádhery Mám i nějakou fotku(koupala jsem jí tu i Mandy) ale ve svém mobilu a to mi zase Tomáš stáhne na svatého dyndy
Česání bylo hrozné(ještě bude ) takové kožichy snad ještě neměli Zimou to asi nebylo možná stravou? Hlavně třeba Workovi se už podsada odloučila za krkem, jako-by ještě na hlavě(v límci) a má tam obrovskou plstnatou kouli(nevím, jak jinak to popsat) protože mu to tam zůstalo. Je vidět, že je to už mrtvá srst, ale přesto, že češem pořád, mu to tam zůstalo zacuckané. Rvala jsem mu to chudinkovi snad hodinu a nejmíň polovina mu tam ještě zůstala a ke všemu - jak je to cucek, tak to nevysychá Berušek má plstnatou náprsenku, plchy za krkem i ušima. Teda už skoro ne, taky jsme dlouho bojovali a většinu dostali ven...narozdíl od toho Worinka
Ráno mi Tom z okna oznámil, že jelikož budem vařit k obědu plánovaný guláš, tak jsem asi zapomněla, že musím do pekárny a hodil mi drobasy na chleba jelikož jsem teda fakt zapomněla a šla jsem klasicky za ,,potoční čůzu" nechala jsem si hodit i řasenku, abych měla alespoň oči (jsem si je mázla v pracovně) Ale hadry jak bezdomáč a ke všemu kluci neměli ani obojky a vodítka a měli jsme s sebou i Dášenu, která přiběhla, když jsme ještě obcházeli zahradu. Riskla jsem to přesto, že Pekárna je u silnice a kousek od křižovatky na hlavní frekventovanou silnici. Ale když už Woriček potok i naši ulici zvládá dobře, tak jsem je povelovala ten kousek silnice po chodníku a riskla to. Před Pekárnou měli ,,lehni a zůstaň", ovšem až si překontrolovali nějaký přechcánek na kraji trávníku. Nikdo tam nebyl. Než dočichali, přirazily asi 4 auta a lidi valili do Pekárny. Tak jsem jim brblala, že kvůli nim teď budu čekat ve frontě, což jsem vzhledem k situaci, že jsou na volno ani nemínila riskovat. Jen jsem otevřela dveře a houkla na kámošku prodavačku, jestli je chleba...a ta se mi vysmála, že v sobotu tak do 8 hodin...že musím dřív vstávat (bylo půl jedenácté ) Chodíme tam málo a v sobotu snad podruhé v životě Tak jsem vzala žitnou mouku, že chleba si upečem a klukám s Dášou, jsem vybojovala poslední rohlíky. Berrynek už čumíkoval u dveří ale Woruška s velkou pochvalou ležel na místě jako přibitý. Udělali mi fakt radost, jak to zvládnuli a valili jsme zase potokem domů. A ke všemu všichni sousedé už pracovali v zahradách a na domech, tak jsem se za tu svou imidž propadala hanbou
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 08:47
- Nahlásit
worick
na vyšesávání berňačky (a zdědili to šeltie) používám toto spokojenypes.cz/hrabla-na-vycesani-linajici-srsti/ dvojite-hrablo-s-plastovou-rukojeti?id=64581
pokud mají "plstnaté cucky" (šeltky na to trpí za ušima) tak to rozstříhám efilačkama a pak vyčešu.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 08:50
- Nahlásit
ještě aby jste se nedivili jsem tu dvojmo - jednou jako "HaZa" když tu brouzdám od jinud než z domu - nepodařilo se mi přijít na to jaké mám doma heslo a jak to uložené změním ... (přihlašuji se nějak automticky)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 11:14
- Nahlásit
zavrelka
hrablo mám, jen to jednořadé teda...ale moc nadšený z něho není zvlášť z toho vyčesávání cucků Některé jsem taky vystříhla a hotovo, když to nešlo roztrhat. Jinak češeme drátkovýma, ty mají rádi, ale nedá se s nima právě vyčesávat línací, to je jen tak na běžné pročesávání.
ještě aby jste se nedivili jsem tu dvojmo - jednou jako "HaZa"...to jsem poznala podle celého jména, co se někde ukázalo (pod fotkama) Ale divila jsem se, to je fakt
Ráno jsem chtěla pokračovat ve vyčesávání, ale doběhla dášena, ještě než jsem klukům otevřela dveře, takže místo ležení a držení...lítali po zahradě za ní (než zjistili, že fakt nehárá ) pak jsem trochu prohrábnula Berču, Workovi zase za tím krkem a taky na jednom boku...to měl všechno vevnitř ještě úplně mokré Právě se u toho bojím ne, že se nachladí, ale hotspotu Je vedro. Částečně pod oblačností, ale dusno, funí oba jak lokomotivy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 08:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tady je zase jako po vymření
My jsme byli na výletě tedy až včera k večeru, bylo hodně teplo, tak jsme jeli až v 17h a naplánovali jsme kolem Baťova kanálu za Uherským Hradištěm. Jsou tam taková rekreační místa s jezerama, bylo to tam hezké. Jedinou chybku to mělo v tom, že jsme šli kus cesty po velmi frekventované cyklostezce, takže jsme museli pořád uhýbat a hlídat psy, no a cyklisti a inlajnisti z toho taky asi nadšení nebyli. Ale opravdu jsme nikoho neohrožovali. Zpátky jsme se mrkli na příbuzné, kteří tam bydlí, ale jen opravdu je pozdravili u dveří, protože psiska naložená v autě a my taky ne moc čistí
Zapomněla jsem napsat, že pokaždé, když jde někdo z nás do křoví čůrat, tak Berunek čeká u něj na cestě a dělá ,,spojku". nejde, prostě se nehne, i když ho voláme, ať na to kašle. Včera tak stál u mamky a Tom se smál, že až ji povezem nechat v lese(Jeníček a Mařenka) tak Berču určitě neberem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 08:23
- Nahlásit
zavrelka
nahore pod panelem Kynologicka diskuze jak je ten modrej pruh s moznostma, tam si das "preference" a muzes si tam dat novy heslo, czpes to ma nestandartne ze nemusis znat to stary
worick
no pravda, to by se vam mohla vratit
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 09:15
- Nahlásit
Strejda
Letenky má pod palcem spíš Lukáš, tak jsem se ptala a máme tam 5 hodin a je to obojí na stejném letišti Uf
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:57
- Nahlásit
LuckaM
máme tam 5 hodin a je to obojí na stejném letišti
Dobře to Lukáš koupil. To je první věc, kterou hlídám. Jednou jsme další letadlo nestihli a bylo s tím dost starostí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:09
- Nahlásit
U nás je tak superhnusný uragán, že ještě teď nevidím na oči, jak mi do nich válo prach z cesty, když jsme šli ulicí domů Dokonce bych řekla, že teď malinko polevil proti tomu, co bylo hned ráno. Vůbec se mi do toho nechce chodit pracovat Všechno mi pak lítá, převrací se kolečko... Dáša dneska nebyla, ale jak jsme na potoce stáli se známíma pejskařema, s berňákama Ivanou a malým Akimem(Alf jim po Novém roce umřel) tak šla kolem Dáša s paničkou (s kočárem) asi z Pekárny a kupodivu šla s nima domů(nemá ráda Ivanu )
Nikdy mne nenapadne nic nafotit až doma jsem si uvědomila, kolik pejsů tam bylo(ještě šel kolem nějaký tulák) na volno a v pohodě (Akim je ještě prcek )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
no pravda, to by se vam mohla vratit - no šak to Přivedl by ji zpátky Já vlastně nevím, proč tam vždycky Berunek hlídá: jestli jako dotyčného stráží a nebo mu chce ukázat cestu, kudy odešel zbytek smečky? No mamce by musel, ta se ztratí i kilometr od baráku
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Trochu prská a jen doufám, že to není všechno Včera jsem dosadila, co se dalo a potřebujeme vodu a to už dost. Dva měsíce zase nekaplo. Ráno tu byla Dášena + nějaký jezevčík, co nevín, čí je a Rony, kterého kluci nemusí(jednou se s Workou pořádně servali) Jen jsem viděla, jak vykouknul tady zpoza posledního kopečku u jezera, uviděl klukyza barákem(nevím, jestli tele nevěděl, u koho to je? Však takový blbec to zase být nemůže ) vyvalil oči a vzal packy na ramena Šli jsme potokem, jezevča nás v polovině cesty doběhnul, Rony ležel u lávky a čekal, jestli si to Dášena nerozmyslí a nepůjde raděj s ním(vypadá jak ona, jen je béžový) ale Worka si ji hlídá a zahnal ho To jezevčík kluky nezná, tak se nedal
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 14:37 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
Trochu prská U nás do oběda, krásně, obloha modrá. Pak se sem nahnaly mraky a leje.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:52
- Nahlásit
worick
zrovna vyšlo nový číslo pes přítel člověka a je to tam samej woriček
tak nevím jestli víš a jestli kupuješ, jestli ne, tak to určitě stojí za to
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 06:57
- Nahlásit
Fajka
ahojky, díky když je tam něco zajímavé, tak koupím. Akorát jsem se teďka k nákupům(do civilizace )dlouho nedostala U mně je to naopak - nadšená nejsem To zase přibude Woričků...kteří postupně skončí v útulcích a kotcích
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 07:01
- Nahlásit
Evey
Z nahlášených asi 30mm spadlo...no jestli 12mm? Ve 21h to byly jen 4,5 Jen prskalo a prskalo. Dneska slůňo, tak to rovnou vyschne a je po Na semínka to stačí, jestli na brambory...to netuším.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:01
- Nahlásit
Včera jsem před deštěm tedy konečně pospravovala ty díry v plotě(aby k nám s Dášenou nechodila polovina vesnice) a jen jsem doufala, že tu ráno zase Dášu nenajdu a nebudu záplatovat nanovo - trvalo mi to víc než hodinu Ráno se jdu po běhání sprchovat a kluci v pořádku leží za barákem. Dám si kondicionér na hlavu a slyším Worku, jak vyštěkává ve vchodu - to dělá, když mu o něco určitého jde: máme otevřít Leonkovi, nemají vodu, máme jít ven tak si vemu osušku a jdu se zeptat, co je to tentokrát? když už vidím Worku jak peláší přes trávník k bráně. Jdu kouknout z druhého okna a v bráně tlamici Dášena No tak jsem jí tu bránu raděj otevřela, než vyrobí novou díru. Chvilku za ní Worka běhal, ale zjistil, že to hárání je jen finta, aby si s ní hráli a jinak z toho nic nebude. Takže než jsem se za nima vyrachovala, tak už zase leželi a Dáša pobíhala po zahradě. Dostali všichni trošku mléka, vytahala jsem všem pijousy(Dášena jich měla taky snad 10 velkých už) Jsem blbka, už tři dny jim zase dávám spot a nejsem schopná Jednou jsme jeli na výlet, takže ne před ním, kdyby někde plavali, pak zase byli s kočkama, pak zase pršelo a pořád něco...Teď jsem Workovi už dovyčesala z toho nejhoršího tu kouli chlupů za krkem, tak než vyjdem na prochajdu, už je vážně zakapkám
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 16:36
- Nahlásit
Tady včera taky začalo večer pršet a asi i nějakou dobu v noci pršelo, ale moc velký déšť to nebyl... do kádě natekla trošinečka... byla jsem před chvílí kouknout... jinak dneska sluníčko, ale "zubaté"... je jen 17 stupňů a hodně fouká studený vítr z jihu... záhonky vyfoukané, suché... stejně se bude zalívat...
Kesska má i druhý bolák zarostený... takže už je v pohodě, nicméně teď jiný druh masa nezkusíme, protože se tak jako občas drbká všude... teď to bude těma chlupama co začala pouštět... vyčesáváme každý den... ale zatím mi to nepřijde jako velká hrůza... to Mikeš líná víc...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 16:37
- Nahlásit
Tá ta - a jak vy a vaše malá krasavice? Dodejte nějaké nové info... jak se sžíváte a jak se máte všichni?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 06:46
- Nahlásit
Kessie
Tá ta - a jak vy a vaše malá krasavice? Dodejte nějaké nové info... jak se sžíváte a jak se máte všichni? - viď, že jo...každý den, když sem lezu, tak si říkám, co s nima je, že tu zase nic není
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 07:06
- Nahlásit
Drakopes
A v reakci na Fajčin odkaz jsem si vzpomněla: Alenko, Jirko, potkáváte ještě někdy ty samojedí dvojčata? Jak to s nima vypadá dál? Samojed v centru Prahy... Já si to prostě neumím ani jen představit Vždyť on má vážný problém se jen naučit chodit normálně na vodítku(Woriček to taky pořádně neumí) Samojed kluše pořád jak koník. Neumí jít,,co noha nohu mine". Když ho donutím jít pomalu, končí to komicky tím, že za chvilku cupitá. A tím, že cupitá, cupitá rychlej jako já jdu, takže i na flexině za chvilinku táhne Myslela jsem, že jen já jsem ho to debilně naučila, ale pak někde na Fauně to napsal majitel seveřana jen jako poznámku, že u nich není problém jen útěky a vraždění sousedových slepic, ale i tohle
Měla jsem strašlivánskou noc, zdál se mi hnusný sen o tom, že nás doma naháněli nějací vrahouni a my s Tomem jsme museli někudy utéct a ještě s sebou vzít kluky tak, aby nás neprozradili. Vzbudila jsem se ve 2h strachy bez sebe a pak jsem se probouzela snad každou hodinu, protože jsem kvůli tomu už nemohla spát V 6h mne vzbudilo nějaké vyštěkávání, tak jsme se musela vykulit z postele a jít se podívat, jestli to není Dáša za bránou. Ta to ,,bohužel" nebyla, jelikož ta už je v zahradě Byl to nějaký její zhrzený milenec za plotem Nechci slyšet za chvilku Toma, jak bude nadávat, že ho probudili...kvůli ní
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2015 01:12
- Nahlásit
worick
samojedí dvojčata
nedávno ano, Erwínek by pro ně byl pořád nejzajímavější plyšák na hraní, ale jsou na vodítku, takže Erwínek má šanci uniknout; pak tu chodí pes ("woriček") na vodítku (trochu bublá) a fenka ("woričková"), která snad chodí "jen tak" (nejsem si jist); ano, přibylo jich ("woričků"); na mnoha místech by měli šanci socializace (spousta velkých parků), ale nějak to v této společnosti nefunguje (strach, předsudky atd.); tím nezpochybňuju jejich svéráz neřízených střel - píše Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2015 08:02
- Nahlásit
Drakopes - Yura
Worka brblá pořád, hlavně na Berrynka, když se k němu někdo přiblíží(pes, někdy i lidi si uzurpuje jen pro sebe ) málo kdy brblá na nějakého psa, ani nepamatuju, kdy. U něj je to způsob komunikace, zatím co Berrynek málo kdy vydá hlásku, Worka takhle mručí, i když se mazlí. Většinou je to tak, že koho má moc rád, hodí se mu na záda a pak začne mručet a dotyčný se lekne, že ho chce kousnout Socializovaný je myslím dobře, bohužel na tom vodítku v místech, kde hrozí nějaké nebezpečí být musí, protože nepřemýšlí a vyrazí Ale jako štěndo, půl roku určitě chodil na volno, na vodítku jen po vesnici, aby se naučil na vodítku(nenaučil )
Včera jsem Dášinu díru provizorně zacpala kamenem, dneska tu byla už před 6h...nevím zas kudy, kde bude další díra
|