| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 17:40
- Nahlásit
HaZa
hezky jsi tu vaši bandu popsala
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 06:03
- Nahlásit
worick - Měli by se pořádat nějaké povinné dovolené ve světě, tu a támhle.... Lidi by určitě přepnuli na jiné uvažování, alespoň část těch inteligentnějších určitě, strašně mi to otevřelo oči... - a přesně proto vždycky říkám děckám... hned jak dostudujete, vypadněte... vemte bágly a aspoň na měsíc se jeďte někam podívat, na zkušenou... taky myslím, že to člověku otevře oči... proto jsem jak divá psala projekty a jezdila s děckama (sice jen po Evropě), aby si to zažili na vlastní kůži i ti, co se s rodiči nikdy nikam nepodívají... každý jednotlivec se počítá... I když co se třeba obsazování Evropy muslimy týče, vím, že v Holandsku to byl problém už před pěti lety, když jsme tam byli poprvé... oni totiž mají pocit, že se všichni musí přizpůsobit jim... ne, že spolu mohou žít všichni v klidu, ať si každý věří v co chce... spousta Holanďanů to dost řešila už tehdy... a to oni nejsou zvyklí takové věci moc rozebírat...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 09:12
- Nahlásit
Strejda
Tak se tam třeba potkáme )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 09:37
- Nahlásit
LuckaM
Tak se tam třeba potkáme
Jestli preferujte bavorské hospody jako my, tak asi ano. Bavorské hospody jsou z řetězce Brot Zeit a jsou skutečně autentické. Servírky jsou selky v dirndlu a točí s Paulaner.
Ovšem čínské, thajské a indické hospody taky stojí za návštěvu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 11:06
- Nahlásit
Strejda
já čtu: třeba se tam potkáme...čumím jak vejr,,co, kde jako, co mi uteklo?!" Bádám o stránku nazpět a jéje, vždyť já úplně zazdila, že jsi napsal, že na podzim letíte také Ale vaši jsou ještě pořád v Singapuru..nebo už ne? Možná se potkáte u přestupu na letišti Tedy LuckaM budou přestupovat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 11:07
- Nahlásit
Kessie
No však já u toho hned myslela na tebe, že na to máš podobný názor
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 11:16
- Nahlásit
Včera k večeru jsem stříkala pýr(mám ho v půl zahradě a je nesmrtelný ) a ještě jednu ohavnou trávu...tu snad ani komentovat nebudu Zvednu hlavu od země a jééé: nad Hájem je balón Po chvíli jsem koukla a blížil se k nám. Volala jsem mamce a mezitím jednou klesnul za sestřenčiným, myslely jsme, že tam sedá a pak se kouknu a on se nám blíží nízko k zahradě. Přeletěl nad náma a přes potok k Gogošce. hned jsem jí volala, že tam má nad barákem balón a ona, že koukají. Tak jsme si všichni volali dokola, kde zrovna je(kde asi sedne), já dalším sestřenkám vedle do vesnice, první sestřenka s mužem a synkem jeli za ním autem, aby malý viděl přistávání. Když už to vypadalo, že snad žuchne někam uprostřed vesnice...nakonec ho dostali až nad vedlejší vesnici na kopeček k rozhledně. Já jsem naštěstí měla stejně v plánu s klukama po vesnici, protože lítáním kolem balónu jsme vycházeli, když už slunko zapadlo Buchtu k snídani jsem pak pekla do 10.30 Tom ho nad našim fotil, ale nemá to stažené. Já jen odpovídala na ahój a mávala V Praze nic zvláštního ale u nás na vsi je to fajn rozptýlení
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 11:22
- Nahlásit
Včera jsem objevila zdroj medvědího česneku. Máte někdo tip na chutné zpracování?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 12:37
- Nahlásit
worick
Ale vaši jsou ještě pořád v Singapuru..nebo už ne?
Ano.
Možná se potkáte u přestupu na letišti
My to nemyslíme úplně vážně, víš?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 12:39
- Nahlásit
Evey
nasekat nadrobno ponorným mixérem, nebo tím sekáčkem1-2-3. Smíchat se solí a olejem, nacpat do sklenky se šroubovacím uzávěrem, v ledničce vydrží klidně i dva roky. Já jsem dala olej olivový, tchýně slunečnicový. Ona to pesto má mnohem chutnější nevím, možná i tím, že já se bála dát víc soli, abych ho nepřesolila...a je takové..nijaké Přidává se do polévek, na špagety, na bramborové pokrmy, či jen tak namazat na chleba
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 12:51
- Nahlásit
Strejda
My to nemyslíme úplně vážně, víš? - vždyť já taky ne Jen mne napadlo, že by jste se hodně divili, kdyby jste na tom letišti na sebe narazili
My jsme na svých cestách taky pár zajímavých setkání měli. Vybavuje se mi, jak jsme naproti sobě na letišti v Malajsii, seděli s většinou závodníků (evropských) F1 : Niki Lauda, bratři Schumacherovi, Mikka Hakinen a nakonec s nima letěli stejným letadlem domů. Ještě s nima letěl někdo známý, ale zaboha si nemůžu vzpomenout kdo?(to je ta skleroza, jak jsem ji zmiňovala ) V resortu na Bali, jsme na pláži objevili Dolfa Lungrena s celou rodinou. Tedy nebylo to těžké, byli jsme na lehátkách jen my a oni zbytek resortu asi machroval u bazénů Ze všeho máme videa, musím si to někdy pro oživení zase pustit
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 12:59
- Nahlásit
[b]worick[/b]
Evey
nasekat nadrobno ponorným mixérem, nebo tím sekáčkem1-2-3. Smíchat se solí a olejem, nacpat do sklenky se šroubov
sekáčkem ne - prý pak hořkne .....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 16:54
- Nahlásit
LuckaM, Strejda - a já jsem si taky myslela, že vám to moc přeju... ale už jsem to pak zapomněla napsat... - užijte si a pořiďte nějakou pořádnou fotodokumentaci, kterou potom mně, která se pár let nikam nedostane, pěkně pošlete, ju? Děkujiiii...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 16:55
- Nahlásit
worick - hodně divili, kdyby jste na tom letišti na sebe narazili - pokud by se poznali... Zapomnělas, Radi, že hafíky s sebou asi mít nebudou...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2015 17:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
pokud by se poznali... Zapomnělas, Radi, že hafíky s sebou asi mít nebudou.. - ono se tam zase tolik evropských ksichtů nevidí
kterou potom mně, která se pár let nikam nedostane, pěkně pošlete, ju? - ani my, ale zatím mi to nijak nevadí. Svět blázní, moc se toho změnilo od doby, kdy jsme jezdili my. Teď už jsem na cestování pos..ná Spokojím se také s fotkama a že čekáme bohatou fotodokumentaci, vůbec nepochybujte! Ono je tady vůbec poslední dobou málo fotek, straším tu jen já, ještě, že se tu ukázala HaZa
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 06:54
- Nahlásit
worick
Ono je tady vůbec poslední dobou málo fotek, straším tu jen já, ještě, že se tu ukázala HaZa
No já už berňáčka nemám 5 let ale jednou určitě zas bude ... takže vám sem můžu nasypat fotky šeltičí - i když jednu mám v barvách berňáka
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 08:07
- Nahlásit
když tu prý máte málo fotek tak včera se naše smečka rozšířila
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 08:16
- Nahlásit
HaZa
klidně choď i s šeltiema, já tady taky většinou řeším samojeda, protože u Berunka není co...je to vzorňas U berňáků se řeší spíše zdraví...bohužel
Psala mi sestřenka(ta, co její dcera čeká ta dvojčata) a mají československého vlčáka, už jí asi budou i dva roky. Sjednala si na psa pojistku, protože čuchala průser. Ven chodí jen s košem, kde není zalidněno ji tuším i pouští na volno. Jednou si otevřela k sousedům naproti branku a zvalchovala jim vořecha(to byla ještě dorostenka, asi si chtěla spíš hrát) jenže mu pochroumala záda - veterina 3.500Kč. Teď mi psala, že zase někomu vletěla na otevřený dvorek a košíkem zlomila kočce nohu. 10.000Kč Já jsem tušila, že tohle není plemeno pro ně(i když oni z ní jsou nadšení, protože její muž je lovec-jezdí i na safari, nebo lovit na Slovensko a tak si připadá, že má vlka sebou ) jenže doteď měli lovecké psy, taky NO, staforda...prostě psy pracovní, co mají k výcviku vlohy...tohle je Woriček a chce to úplně jiný přístup
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 08:34
- Nahlásit
Bessy byla bez PP - tenkrát jsem naletěla že byla 7-má z vrhu a proto je bez PP (byla moje i manželova první) , co se týká zdraví - měla trochu problém se zažíváním - cokoliv mastného se doblila jak amina ve 4 letech přetržené vazy, ve skoro 10-ti letech ji "dostala" rakovina
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 08:54
- Nahlásit
HaZa
co mas za prirustek, sem nejak nepostrehla
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 09:08
- Nahlásit
worick
tohle je Woriček
To není Woriček ani trochu. Samojed je možná lovec a trochu volnomyšlenkář až anarchista, ale není agresivní. Vlčák nikdy nepůjde do hospody bez náhubku a kdyby se mu zdálo, že někdo z členů rodiny ohrožuje jeho šéfa, tak bleskově zasáhne.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 09:19
- Nahlásit
cernej caj
kočka si přestala "hrát na kinder vejce" a nadělila nám koťata
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 09:29
- Nahlásit
HaZa
ahaaa a jaky mate? my mozna budem shanet kocku rodu zenskeho (venkovni) ale zatim neni jisty, no...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 09:58 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
cernej caj
2 zrzaví (jeden zůstane určitě doma), a 2 možná i 3 černé nebou mouraté - narodili se včera večer takže pořádně za světla jsem je neviděla, pohlaví taktéž budu zkoumat až dnes mám ti teda číču rezervovat? budou zvyklí na psi - Ema už jedno olízala a hošani očuchali .....
Crazy je též venkovní - dom se chodí jen najíst a obča vyspat když jí tam "zapomenem" kotíci vypadají zatím - když nebude problém - na venkovní odchov
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 10:06
- Nahlásit
HaZa
tak ja dam vedet, kdy to tak potrebujes? pac s muzem sme jeste uplne otazku nove kocky neotevrely, tak to s nim zkusim probrat.
prave taky u nas byl zigul zvyklej domu se chodit najist a spat a jinak chodil ven a byval venku.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 10:10
- Nahlásit
jj proberte to a dej vědět co nejdřív protože všichni doma zůstat nemůžou tak je budu nabízet, zároveň musím doufat že se nepotkají s kunou nebo cizími kocoury a nedopadne to špatně. C. je má venku ale doufám že v bezpečí ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 10:34
- Nahlásit
cernej caj
nevrátil se tak to už opravdu nevypadá Gucci se mi taky pořád nelíbí, třetí víčka už má sporadicky, tak si říkám, že snad konečně vyzdechla ta tasemnice, ale je strašně vychrtlá, i když ne, že by nechtěla jíst, jí, i když ona nimrá odjakživa. A to byla v zimě už tak macatá jako Leon, jsem Tomovi říkala, že jim před přeočkováním, tedy návštěvou veteriny, budem muset nasadit dietu, aby nás vet nezdrbal, že jsou tlusťoši. No a teď bych byla radši, kdyby Gucci tlusťoch byla... Jak je teplo, jsou taky venkovní, teď už pár nocí byla i Gucci venku. Ráno přišla chrnět domů, trošku se prodřímnula a zase vyrazila na lov Leon mi tu chrápe pod nosem u počítače.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 10:45
- Nahlásit
Strejda
Samojed je možná lovec a trochu volnomyšlenkář až anarchista, ale není agresivní - to ano, pravdu díš Já myslela tím myšlením...že neposlechne na slovo a hned. Čévéčko je strašně povahově nevyrovnané, zatím je to 50/50, jestli trefíš víc vlka nebo víc NO. Pokud vlka, je to úplně naprd. Ani si to nedovedu představit, stačí mi Worka Jak se chová ta jejich nevím, neviděla jsem ji naživo, v akci, jen stát pod balkonem. Sestřenka mi poví, že ať si jen sousedé myslí, že je to strašný, nebezpečný pes...což se mi jeví, jako úplně blbý způsob uvažování (i sousedského soužití ) Já bych takhle žít nemohla, zakládám si na tom, že mám hodné psy a sousedi nemusí zavírat děti, když jdem kolem...Nevím, proč takhle uvažuje, nejsme spolu tak často, ale nevím, že by měli s přímými sousedy nějaké problémy...Sestřence se před pár lety zabil syn na paraglajdu a zdá se mi, že začala být od té doby taková ,,negativistická" . Já to chápu, nebo...chápala bych, že to s člověkem zamává...ale za to přeci nemůže nikdo z lidí kolem, nikdo ho nezavraždil, byla to jen jeho chyba...bohužel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 11:01
- Nahlásit
worick
prave, 2 mesice, to uz asi je jasnej...
tak snad trosku nabere
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 18:39
- Nahlásit
worick - jak se teď oteplilo a Mikša začal lítat po venku, taky se mi zdá najednou nějaký vychrtlý... a to jí pořád stejně... a možná i víc, protože si samozřejmě sem tam něco uloví... třeba to tak bude i u Guccinky... Každopádně je fakt, že ta tasemnice s ní taky musela zamávat...
Kess je teď jen na vepřovým a kuřecím a je to lepší... první bebi už je zarostené úplně, druhé pomalu obrůstá chloupkama... ještě týden dva ji takhle nechám a pak zkusím jednu dávku zvěřiny, co to udělá... oni jak to totiž dávají po kilech, tak to máme na dva dny... takže zkusím jen jeden den... pokud nic, tak dám lososa... a pokud ani potom nic, tak je to jasný a zbavím se hovězího...
Nicméně je fakt, že už by potřebovala i vykoupat... ale když ona do vany, ani sprcháče nevleze... navíc by schnula dva dny (i přes snahu ji utřít, stejné vlhká zůstane) a to je fakt ještě zima... nerada bych se dočkala stejných šoků jako na Vánoce...
|