Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bernský salašnický pes II
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 36 . 37 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:46
- Nahlásit

Co myslíte, je ta sova živá?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:08 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Strejda
no, když vezmu, co mi dá práce přesvědčit Erwina, aby vydržel chvíli pózovat a neskákal na mě se podívat, jak fotka dopadla. Třeba jsou to jen umělotiny, které velmi malebně vytvaruje do příslušné pózy. Oba dva.

Ti slimáci jsou zajímavější

hele, Radko, inspirace pro Woríčka

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 16:04 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
potřebovala bych hlavně hovězí apod Vydrž, vypadá to, že budeme mít nějaké chladící auto, tak by se dalo něco poslat.
a co děláš, když je tak hnusně V plánu byla především venkovní práce, zamést silnici od posypu, aby se neprášilo. Jenže tam proletuje sníh a není tam zrovna plážová teplota, tak jsem se na to vyprdla. Něco málo jsem pouklízela doma, uvařila oběd a den je fuč...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Něco málo jsem pouklízela doma, uvařila oběd a den je fuč... - no šak to, nejtíž vlézt na NET, mám dojem, že pak má den o X hodin míň Taky doma houby stíhám...Nakonec jsem přeci jen do biatlonu letěla ven(a měla sem tam zůstat...katastrofální výsledek ) Tom teď moc nestíhá, musel si ještě něco chystat a teprve po biatlonu jel ještě na jednu schůzku, tak jsem se rozhodla, že to chvojí z pergoly, kterého už bylo víc na zemi než nahoře a tahalo se to do baráku konečně sundám i sama a nebudu čekat, že mi Tom přiveze žebřík, to zvládnu Zrovinka jsem s tím i ostříhala wistárii a krásně to přesně stihnula i s úklidem po sobě
Drakopes
inspirace pro Woríčka - on by to možná i zvládnul, kdyby se o ty kačenky staral takhle od mala, on je jinak celkem chůva, ale nesmí to před ním běhat a lítat
Strejda
já bych řekla, že může být, živě vypadá. Jen jsem si všimnula, že má na nohách nějaké tkaničky, možná ji přivazuje, aby neulítla, každopádně je na psa zvyklá, jinak by nebyla tak v klidu v jeho blízkosti. Tohle budu taky muset ukázat Woričkovi

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 14:18
- Nahlásit

To vlevo je holka a jmenuje se Poppy, vpravo kluk Falco. Nejsou to sourozenci, ale chov neplánují. Jsou jim 3,5 měsíce, v rodině jsou druhý týden. Potkali jsme se podruhé, poprvé v plném počtu, tj. i s Erwinem.
Nechápu, proč si lidi pořizují psy, navíc rovnou dva a ještě k tomu samojedy, když o psech absolutně nic nevědí!! Ranní rozhovor s pánem se odehrával v duchu údivů nad tím, jak jeho i ostatní psi vzájemně reagují. Měl obavy, že ti jeho skáčou i na Erwina. No bože, ať je nechá, když tak je napomene. Hrůza v očích, jak vypadá napomenutí od tak velkého psa. Překvapení, že by ostatní psi (i třeba jezevčíci) poznali, že to jsou štěňata ...

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 16:19
- Nahlásit

Drakopes
Nechápu, proč si lidi pořizují psy, navíc rovnou dva a ještě k tomu samojedy, když o psech absolutně nic nevědí!! Hm, tak to taky moc nechápu. Zní to jako začátek blbého konce, ale snad se pletu.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Ježíši, tos mi snad neměla ani psát dopr...jak přišli zrovna na nápad pořídit si samojedy?!? Ještě napiš, že do bytu a klepne mne Jak staří lidi to jsou? Myslím tím, jestli ne nějací 20letí mlaďoši a jestli vůbec manželé? Nebo si za chvilku(až půjdou od sebe)budou ještě půlit psy?! Nemám na tohle nerva A to co popisuješ, jak pán ví jen to, že je to pes a fenka...aha...a tuší vůbec co obnáší mít doma i psa i fenku? Říkal, že na chov ne, budou kastrovat? Protože nadržený samojed vyje....což tak nevadí u nás, ale na bytě bych to viděla jako dooost velký problém
Ani se nemůžu rozplývat nad tím, jak krásní jsou...jak mne to štve
Ne, nemám patent na chov samojedů...jen vím, co to obnáší a to je Woriček moc hodný pejsek. Určitě jich plno až tak hodných a tolerantních k jiným psům není. A vzhledem k tomu, jak majitel samojedů, už teď čumí na chování psů, jako ,,tele na vrata", tak nevim, nevim

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:22
- Nahlásit

worick

povídej mi o tom. Já je potkala ve čtvrtek cestou ze školy. To jsem je jen pomuchlovala, říkala jsem, že třeba jen prochází. A dneska jsme se ráno potkali v parku. Pán, řekla bych možná přes třicet, ale o psech fakt nic neví.
Uvidíme ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 08:45
- Nahlásit

Drakopes
worick
Evey
Někdo myslí při pořízení psa skoro na všechno a někdo nemyslí vůbec.
Mám známou v Praze, které se líbí berňák. Hodili by se k sobě i povahou. Ale bydlí v bytě ve vyšším patře bez výtahu a má obavy s cestou po schodech, až bude pes starý a nebude dobře chodit. Tak si koupili apenzela. Ona není úplně sportovní typ, ale brzy bude. Pes se jejímu tréninku denně věnuje a nic jí neodpustí. To je ta dobrá možnost. Obávám se s vámi, že samojedi z Prahy na tom budou hůř.

Kessie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 11:37
- Nahlásit

Hmm... jestli můžu trochou přispět, tak s pokorou musím sebekriticky sdělit, že ač se třeba snažím, tak Kessie je opravdu úžasná a symbióza funguje... stejně i na sobě vidím chyby, kterých jsem se dopustila... a to si troufám tvrdit, že jsem se opravdu hodně snažila zjistit o berňoušcích všechno možné, během toho měsíce čekání, než se k nám Kess nastěhovala... vlastně i od ní se učím... ale přitom opravdu vidím některé chyby, které jsem třeba svou nebo teda naší nedůsledností udělala... proto nechápu, že si někdo pořídí pejsu, ať už jakéhokoliv a nic o něm neví... stejně tak to vidím i s výchovou dětí... nějak podobně... (což teď dost řeším... , ale o tom se rozepisovat nebudu)

Kessie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 16:13
- Nahlásit

Tak už vím, že ryby musím kupovat jen kuchané... nebo teda bez kůže... kůže Kessce nechutná... takový dnešní vtipný zážitek... vzala šprota do huby a vyplivla na zem... pak se o něho jako chtěla třít... tak jsem jí to zakázala... myslela jsem, že jí to snad voní, ta rybina... ale pak jsem pochopila, že by si jako rybu ráda dala (protože kapra minule sežrala s nadšením), ale že se tím třením chce pokusit zbavit rybu svého kabátu... šprota jsem koupila jen kilo, ale mám tam ještě v takovém stavu makrely... nemáte nějaký fígl, nebo budu muset sundávat rybám kůži já?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 17:23
- Nahlásit

budu muset sundávat rybám kůži já?

budeš muset ...

worick
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 17:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
nevím, jak je velký normálně šprot, tak 10cm, nebo 20? Já znám jen ty malé. A kdyby jsi ho rozřízla jen napůl, nesnědla by to tak? A nebo ho kuchni a jakoby ho přetoč kůží dovnitř Ha...a teď nad tím uvažuju, ono se to vážně nekuchá? A co ten žlučový váček, tady to neva? Já jsem měla jen 30cm sledě a z těch jsem jim ho vyndavala....
Kessie
však právě s pejsama....vidím to moře chyb a to jsem se snažila, studovala..a přesto se mnoha nevyvarovala

Dneska jsme byli konečně na velké prochajdě(i s mamkou a Mandy tady kolem přes les - kluci jsou momentálně grogy) A Woriček byl moc hodný, i tady potokem, co už šel od Pekárny na volno až domů, od Pálenice po silnici, co už umí - chodíme tak ráno, tak sice měl myšlenku vlítnout dozadu za humna sousedovi na slepice, ale jsem houknula a hezky poslechnul. Dnes mi dělal jen radost. Berunečka...tak ten vždycky, to je zlatíčko Trochu jsem se bála, páč vyšlo i slunce a sama jsem byla tady do těch našich kopců pěkně zpocená, tak že Berunka nebude moct, ale zvládal výborně, vůbec jsme na něj nemuseli čekat, až tady v ulici, i když šlapal statečně, bylo vidět, že ty noženky už má unavené, už s nima trošku motal, jako ten medojed kapský v ,,Bohové musejí být šílení 2"

Gučinku jsem odčervovala cca dva měsíce zpátky(možná to ani nebude) a už z ní zase lezou kousky tasemnice cca tři dny. Už jsem nad tím uvažovala, že ji tak nechám, protože v telce říkali, že pro zvířata je normální, přirozené a že horší je do nich pořád cpát tu chemii. Stejně se totiž odčerví a pokud na druhý den sežere myš s vajíčky(či co to je) tasemnice, tak ji má znovu celý ten čvrtrok...jak se odčervuje nejčastěji. Jenže dneska přišla z venku a zalezla, pak se ukázala v poledne a bylo vidět, že je nějaká nesvá, tak jsem si ji odchytla a přes obě očka třetí víčka vypadala dost nemocně Zprvu jsem se lekla, pak jsem si řekla, jestli to nemá spojitost s tím začervením a hledala jsem pilule...ovšem nenašla, musím koupit. Na druhou stranu bych se i trochu bála jí to dát, kdyby to bylo něco jiného, horšího(ledviny, otrava) abych ji nedorazila Dala jsem jí alespoň pastu na bezoáry, Leonkovi to onehdá pomohlo, jak mu bylo taky blbě. Teď vypadá líp, víčka zalezla. Uvidím zítra. Ona totiž už cca třetí týden blbě žrala, zase už přestala jíst kapsičky, co jedla doteď a i když jsem vyzkoušela, dalších X druhů, nic nechtěla. Někdy si veme trošku masa, ale ani tomu moc nedá. Právě jsem myslela, že zase jen s jídlem vymýšlí, což je její specialita

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 17:17
- Nahlásit

worick
a už z ní zase lezou kousky tasemnice Ne všechny preparáty berou i tasemnice. Mrkni co jsi jí dávala a jestli to bere i ploché červy.
protože v telce říkali, že pro zvířata je normální, přirozené a že horší je do nich pořád cpát tu chemii No, tak to tedy nevím. Elza měla tasemnici jen jednou a než jsme to zdiagnostikovali tak vypadala děsně. Hubená, unavená, špatná srst - už jsem myslela že je to něco vážného.
Stejně se totiž odčerví a pokud na druhý den sežere myš Tak to je bohužel pravda, ale zkus se mrknout po něčem co chrání déle. Myslím že jsou to i nějaké kapky za krk, které by na červy měly držet min. měsíc. Ale už si nevzpomenu název.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:51
- Nahlásit

Evey
Myslela jsem, že ani spot-on na tasemnice není, ale nakonec jsem našla - Profender. Akorát jsem tam vůbec nenašla, jestli je to ve spotu jen proto, že do kočky dostat tabletu bývá většinou problém a nebo je tam právě nějaká doba ochrany, třeba jako proti blechám 3měsíce. Včera byla celkem dobrá, i myšilovila venku odpoledne, tak jsem si říkala, že to budou jen ty cucky, ale dneska ráno zase nevypadala ve své kůži, takže zkusíme to odčervení. Toma jsem poslala na veterinu, snad tam něco účinného mít budou.
Elza měla tasemnici jen jednou a než jsme to zdiagnostikovali tak vypadala děsně. Hubená, unavená, špatná srst - tak vypadá Worka pořád i tu tasemnici už měl, ale teďka jsem u něj už dlouho články nepozorovala...u něj jsou na bílém zadku tedy blbě vidět. Ale jeho taky odčervuju častěj než Berunku, ten nežere pořád nějaké myši apod.
Nevíte, jestli se už probudili ježci? Včera jsem jednoho málem sekla srpem zakutaného pod nízkou trávou. Myslela jsem, že je to další kupa od mravenců, kteří už takto několik trsů zničili, další zničili hraboši - jen kousek od této Worka vykutal obr díry, protože tu trávu hraboši poddolovali a udělali si tam hnízdo. Já ji čistím, projedu to z jedné, druhé strany a jak jsem to začala obřezávat srpem dokola, tak narazím na klubko ježka. Trošku se pohnul, tak jsem ho rychle zaházela tou už oškudlenou trávou a myslela si, že tam zimoval. Ale mi to nepřipadlo zrovna ideální místo na zimování, dole bláto, vlhko tak mne napadlo, jestli už v noci nešmejdil a jen tam nezalezl přes den?

Jak jsem tušila: to běhání s prací venku a velkýma prochajdama s klukama...se neslučuje Jsem unavená šíleně moc Člověk je taky po zimě zlenivěný, než se do toho tempa dostane. Včera jsem pracovala jen 4h a byla jsem úplně hotová Dneska bych měla pracovat víc(abych stíhala čistit před rašením) ale ráno po běhání jsem málem lezla po čtyřech, na potoce jsem s klukama musela letět jak blázen, protože Tom spěchal do práce, takže u snídaně jsem sotva lapala po dechu a teď musím jít makat. A k večeru ještě s klukama. Zítra mám plánované běhací volno no, hodilo by se spíš už dnes snad se ho dožiju To nepíšu, aby jste mne litovali(dobře mi tak) to je jen takový výlev, aby se mi ulevilo(a kdyby to se mnou seklo, aby jste věděli proč )

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:54
- Nahlásit

worick
že do kočky dostat tabletu bývá většinou problém A nedělají se třeba i nějaké pasty? To by mohlo být pro kočky lépe aplikovatelné.
Nevíte, jestli se už probudili ježci? Myslím, že už ano. Teplo a hlad je probudí.
pracovala jen 4h a byla jsem úplně hotová Taky musíš brát v potaz, že jsi po nemoci...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 21:39 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.phtml?id=8065 62#utm_source=centrumHP&utm_medium=stylebox&utm_te rm=position-4

Kessie
Zítra mám první závoz Barfu

worick
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 07:14
- Nahlásit

Tá ta
Zítra mám první závoz Barfu - a odkud jste si objednali?

Co se článku o škodlivostí granulí týče tak: nenapadlo by mne a nevím, jestli to není přehnané(prostě se mi nechce věřit) že tam hází maso i s igelitem - přece rozříznout obal a vykydnout to do šneku může i poslední dement Že se tam hážou dejme tomu jehňata v kuse a slepice v kuse mi divné nepřijde - když si ho vlk uloví, nikdo mu ho nedere ani nevyvrhuje - s tím problém nemám. Spíš s tím, že se z masa jistým, mně neznámým postupem vytvoří granule a pravděpodobně se tam ztratí všechno, co v tom mase bylo dobré a přidá něco, co z toho udělá tu granuli. To ve mně právě důvěru nevzbuzuje.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 07:15
- Nahlásit

Evey
Tom přivezl ten Profender spot-on. Tvrdila mu, že to chrání měsíc. Hm, nic moc, ale tak alespoň něco.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:07
- Nahlásit

Tá ta, worick
že tam hází maso i s igelitem je to blbost, takto se dělá fáma
Že granule jsou obrovský kšeft je tak asi jediná informace z tohoto článku. Myslím, že můžete být klidní a sypat je dál do misky. Stačí jen krapet koukat na složení a nekupovat ty co stojí 20 kč / kg.

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:38
- Nahlásit

Evey
worick
hází maso i s igelitem
Někteří moji zákazníci mají dceřiné společnosti, které vyrábí krmiva. Maso s igelitem si nedokážu představit. Jak říká jedna postava z "Ženy přežijí", mám zácpu představivosti.

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 06:01
- Nahlásit

Tá ta - jééé, no supeeer... a jsi spokojený? Taky se zeptám, odkud jste nakonec brali? My /teda Kess/ má dneska na snídani králíka... Hrozně se mi líbí, jak je každé ráno nadšená a jak mi přijde třikrát poděkovat, než se do toho masena pustí... Asi ten rozdíl mezi granulema a masem dobře chápe...

Ale taky si nemyslím, že by do granulí házeli maso i s igelitem, na druhou stranu... člověk nikdy neví, no...

Teď jsem někde viděla, že nějaký chytrák nemá nic lepšího na práci, než napíchat do párku hřebíky a rozhazovat to po městech... říkám si, štěstí, že jsem na vsi... i když i tady někdo před třemi lety otrávil sousedovic jezevčíka Vendu...

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 06:06
- Nahlásit

worick - já když jsem v Brně sháněla něco proti blechám, sehnala jsem jen klasiku... Frontline spot on... pro Kessku... na kočky nic neměli asi na třech místech, prý je pro výrobce ještě brzy... přijde to až s jarní sezónou... tak nevím, Vánoční sezóna přichází už v září... a na jaro čekají asi až do poslední chvíle... každopádně Kesska se drabe pořád, sice míň než předtím, ale pořád... přitom jsem u ní ale blechy nenašla... ani jakoby nakladená vajíčka v kožichu, nic... tak nevím z čeho by to neustálý drabání mohlo být... Mikša se nedrabe vůbec...

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 06:09
- Nahlásit

worick - jak je to s rybama vůbec netuším, co se kuchá a co ne... já jsem právě pochopila, že lidi dávají celou rybu a psi to sežerou... tak jsem naivně mysela, že to tak bude i u nás... ale prd... - že je tam nějaký váček, který musím vytáhnout... to jsem nevěděla... každopádně šprot je opravdu meší a na to já kašlu... makrelu teda kuchnu, ale nějak mi ta rybina nedělá teď dobře, ačkoliv s tím normálně problém nemám...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:35
- Nahlásit

worickKessie
Vzali jsme to nakonec taky od Barf Me.
Nechal jsem si to přivést do práce a večer to doma začali porcovat.
To už ale manželka měla za sebou celé odpoledne krájení zeleniny a pytlíkování po 50g.
Končili jsme cca kolem 22.h.
Výborná zábava.
Možná ty granule zase nejsou všechny tak špatné jak se píše.....

Tá ta
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:40
- Nahlásit

Janiii
Co vy?

worick
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 08:15
- Nahlásit

Kessie
Tá ta
já mám mrkev, celer, petržel - nastrouháno do mražáku od podzimu...ani nemluv, je to celodenní pakárna. Ale o to je to lepší, když si teď na vaření jen useknu kolik potřebuju, pro nás i pro kluky. Dýni tam mám taky nakostičkovanou. Bohužel jsem nějak prošvihla cuketu Červená řepa vydrží ve sklepě, tu trochu vždycky dostrouhám, přisekám jablíčko. A jinak, co je zrovna v lednici pro nás. Jelikož to povařuju, tak třeba okurku ani nedávám. Tak omrknu toho vašeho dodavatele. Už jsem nevydržela a zkoušela ukvokat v Praze paní z Krmme, jestli by to bráchovi nepřivezli v 8večer - těsně před tím, než odjíždí na Moravu, ale bohužel, rozvoz mají jen dopoledne. Tak snad mu přísště vyjde líp směna. Musíme ještě nějak vydržet.

S tím drbáním Peťi nevím, hodně se tak projevují alergie. Možná se to po mase upraví. Co kdyby jsi pro začátek zkusila úplně vynechat lepek, u Kess pochopitelně myslím To znamená ale, ani žádné piškoty třeba...

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 17:54
- Nahlásit

Je to v pytli... sice jsem se fakt snažila, koupila jsem i sprej a Kessku postříkala, vymetla jsem jí boudu a celý to taky vystříkala, vyvětrala po zimě... ale objevila jsem jí rozdrápaný kus zad, jak se dere zadní packou... Toho jsem se obávala... takže jsem to obstříhala, pokapala Betadinou, po zaschnutí potřela rakytníkovou indulonou a zítra se budu snažit koupit někde řapíkovou mast, která vám pomáhá... jen si nejsem jistá úspěchem... když si to Kesska pořád dře a dře... kornout nemá smysl dávat, je to dál a dosáhne tam zadní tlapou... tak nevím, čím jí to znemožnit...
Mikša i přes aplikovanou pipetu dneska přinesl na hlavě klíště... zrovna dopoledne jsem na nějakým programu českýho rozhlasu při vaření poslouchala, že letos bude klíšťat víc než obvykle, protože nebyla žádná zima už několikerý rok po sobě... tak uvidíme...
a to zrovna teď...

worick
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2015 23:58
- Nahlásit

Kessie
počkej...jako-že má hot spot a proto se drbe, nebo se drbe všude tak, že si zrovna na zádech vyrobila hot spot? Na zádech je divné, jak se zapařila na zádech? To nebude hot spot, co tedy?
Klíšťata už měla, kromě Worička, letos všechna zvířata

Dneska jsme po dlooouhé době potkali Gogošovi. Oni sem na naši stranu teďka moc nechodí, protože jak není pořád daná ta lávka, museli by obcházet kus, aby se dostali zase zpátky na druhou stranu. V zimě, když Marťa šla s Gogi po práci, tak už by měli tmu, potokem to není nikde osvětlené. Kluci zprvu na sebe všichni vrkali, ale uklidnili se a pak už pohoda. Ještě, že Gogča není ,,chytlavý" a vrkání Worička dobře zná(a vzpomenul si ještě na to )
Dneska jsem stříhala a čistila i před bránou a odpoledne hrůza kolik lidí tu přešlo, přejelo na kolech, bruslích, s kočárky, s pejsky....provoz jak na Václaváku Bylo pěkně, ale celkem mne to překvapilo, ve všední den sem, na ten náš konec, tolik lidí nezavítá
Včera jsem zase skřípala zuby, když šel kolem soused s pyrenejkou Arinou Teď jak běhám, tak nevidím, jestli s ní vůbec chodí alespoň ráno, na tu 200m kadící ,,procházku" ke stájím, ale tak možná jo. Ale odpoledne s ní šel soused, Arina s ohlávkou šmatlala u jeho nohy jak na cvičišti, očividně nepohodlně - nevycházel jí nějak krok Došli ,,až" ke koupáku, tam se povrtěli a šli zpátky - takže procházka 600m celkem s tím, že pes přísně šlape u nohy, bez vylítání se, ba vůbec pořádnému rozchodění se Proboha, ten pes musí být zákonitě hyn na nohy, když si je vůbec nerozchodí Doufám, že je ještě nenapadne, na ní chovat! Už měla tuším(podle jejich řeči) i zánět dělohy Jsem jim říkala, že jestli nechtějí mít chovku, tak ať ji raděj nechají vykastrovat, už kvůli dotěrným vořechům kolem...(vlastně možná, že už dali, jen to nevím)

worick
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 08:10
- Nahlásit

Tá ta
Kessie
Ještě na vás dva dotaz: jakovým způsobem jste si od Krmimmasem.cz, vybrali doručení masa a nakolik to vyšlo? Přiveze mi sem 20kg masa za 150Kč? Nějak ten rozvoz nechápu...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 36 . 37 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání