| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:31
- Nahlásit
Tinta76
spiš velikost M
oki
Prosím tě, moji psové maj +- 16 a 26 kilo (ten větší je strašnej tahoun), bude lepší ten popruh pro normální psy, nebo pro ty menší?
Pro ty maly psy je mysleno pro psy typu treba maly knirac - takovych 8-10kg (prp. jeste min)... Pro takovy, co mas ty, si s klidnym srdcem porid klasisky tazny popruh...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:39 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
wami
Ach tak. Dík za ujasnění Objednávku mám poslat přes e-shop?
A kdyby nááááhodou i přes to moje měření postroj neseděl, dá se vyměnit?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:32
- Nahlásit
Tinta76
Objednávku mám poslat přes e-shop?
Budu radeji...
A kdyby nááááhodou i přes to moje měření postroj neseděl, dá se vyměnit?
Samozrejme zcela bez problemu..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:50
- Nahlásit
wami
OK, paráda, perfektní spolupráce
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:06
- Nahlásit
wami
tak dneska přišel balíček. Šňůra s amortizérem je parádní, ale mám pocit, že budu muset vrátit postroj - kolem krku sedí perfektně, ale ten popruh pod hrudníkem má ta moje chudinka až po břicho, což si myslím, že nejni dobře - potřeboval by bej tak vo dvanáct čísel kratší, aby jí ten postroj přesně sedl. Co s tim?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:25
- Nahlásit
Tinta76
no... pokud mas pocit, ze postroj nesedi, tak mi ho jednoduse vrat zpatky, a jestli ji tedy neni "konfekce", tak zkusime nechat usit na miru... Pak budu potrebovat miry nejen A-B, ale i A-D a B-D (D - posledni zebro).
(Jinak ale ja mam pro Lumpa sity trosku prodlouzeny naschval, taha v nem v pohode taky... )
Jo a jeste - mas nejak moznost ji v tom nafotit, at to aspon nejak vidim? A za druhe, k tomu mereni - vazne to ma okolo krku uplne tesne? Treba ma akorat velky cislo postroje...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:28
- Nahlásit
wami
heh teď jsem ti poslala mejla, bylas rychlejší
No kolem krku jí to sedí, řekla bych, horní kroužek má na kohoutku, ale vona opravdu asi nemá žádnej hrudník
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:33
- Nahlásit
Teď jsem ten postroj zkusila i pesanovi, ten je o dost mohutnější, kolem krku mu byl taky a popruh pod hrudníkem mu trčí 10 čísel od hrudníku ... já mám asi mutanty ... jakej pán takovej pes
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:37
- Nahlásit
Tinta76
ale to poznas az v tahu, se mrkni, jak se to planda mym psum v klidu bez tahu...
(Ten s postrojem je Lump.. )
(tady je to videt na Lumpovi i na Denym... )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 18:46
- Nahlásit
Dík za fotky, asi jsem je měla vidět před tim, na tvých psech ovšem ty postroje vypadaj úplně jinak, Kytce je opravdu velkej, já bych ho zkrátila, jestli to teda půjde upravit. Hele kde má u psa v tahu ten postroj končit?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:00
- Nahlásit
Tinta76
covece, kazdymu trosku jinak... Denymu kousek za kohoutkem a Bansi vetsi kousek za kohoutkem, Lumpovi v puli zad... To zalezi prave na tom hrudniku, kazdy ho ma jiny, kazdy ma taky malinko jiny ten postroj.
Jinak treba tady je to pekne videt na fence, neni sice "nasa", ale je to jedna z mala fotek, kde ten postroj videt je a sedi...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:07
- Nahlásit
V tahu teda má bejt ten hrudníkovej popruh nataženej a končit někde co žebra. Kytí ho má nataženej až pod břicho a ten zapínací popruh má hodně šikmo k břichu. Bohužel to nemám jak nafotit. Takže když to shrnu - kolem krku sedí dobře, akorát je potřeba zkrátit ten popruh pod hrudníkem, je to teda možný?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:10 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Tinta76
a mas ten popruh okolo hrudniku utazenej akorat? Protoze me to fakt prijde v podstate normalni, psi ten postroj nemaji za prednima nohama, ale fakt az kus dal, vespod jim konci se zebry, nahore ruzne, ale v podstate kdyz pes tahne, cely postroj se natahne s nima a dobry...
zkratit popruh
mno, je mozny usit novej postroj na miru se zkracenym tim popruhem, presivat se to asi moc neda...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:18
- Nahlásit
wami
No hele, když utahnu ten postroj, aby ho měla přesně kolem hrudníku, čili vlastně vzadu na žebrech, tak tim popruhem pod hrudníkem může dost nekontrolovaně provlíkat přední nohy, myslím, že by o něj i zakopávala .
Takže já ho zabalim, připíšu ti k tomu, o kolik by měl bejt ten popruh kratší (budu počítat s tím, že má bejt trošku plandací) a pošlu ti ho doporučeně zítra zpět.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:29
- Nahlásit
Tinta76
nevim, jestli te to uklidni, ale kdyz je Lump v postroji navolno, tak taky nohy obcas provlika...
Ale oki, posli zpet, ja dam instrukce a budes mit postroj na prani... (teda snad to vyrobce udela, ale je s nim vcelku rec, tak myslim, ze jo... )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:31
- Nahlásit
wami
no tak to si piš, že mě to uklidnilo
Tak jo zejtra posílám. A jinak cena stejná? A co poštovný?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:35
- Nahlásit
Tinta76
A jinak cena stejná? A co poštovný?
cena je stejna, druhy postovny neplatis... (az to tu budu mit, poslu ti to doporucene )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:38
- Nahlásit
wami
a za jak dlouho by to asi tak přibližně mohlo bejt?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:47
- Nahlásit
Tinta76
mno, tak to ti nereknu... Zalezi, jak rychle to zvladne pan Pesek usit, byva to okolo 14 dni, ale ruku do ohne bych za to nestrcila...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:50
- Nahlásit
wami
jaro je tady, fňuk ... ale my to už nějak přečkáme ... a díky moc!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 20:07
- Nahlásit
Tinta76
mno jo, ja muzu delat, co je v mych silach, ale jsou proste veci, ktere neovlivnim...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Bře 2007 20:15
- Nahlásit
wami
šak já vím a jsem ráda
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
wami a posielas postroje aj na slovensko? ake je postovne a balne?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:12
- Nahlásit
wami
ahojky, a jakpak vypada moje objednavka diky (ksirky, dlouhe voditko)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:13 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
kyrrka
Na Slovensko poslat muzu, postovne a balne bych dohodla individualne. Jedinym problemem, ktery resim uz dva mesice, jsou platby, protoze doberecne na Slovensko stejne jako prevod pres banky jsou u vas dost blbe navyseny a zpoplatneny... Premyslela jsem, ze bych si otevrela ucet u nejake banky na Slovensku, ale v tuhle chvili to nejde...
Kdyztak mi pisni mejla (je tady pod clenem), mam par napadu, ale nechci to moc resit verejne, nicmene myslim, ze to zaslat na Slovensko pujde urcite...
Orry
Objednano, sije se, cekam, az mi to pan Pesek posle...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:44
- Nahlásit
wami
jasne diky a to voditko jsi nejake dobre uz omrkla??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:23
- Nahlásit
Orry
a to voditko jsi nejake dobre uz omrkla?
zatim mam sikovne trimetrove, bohuzel teda se tvarili, ze delsi ho nedelaj, tak jukam jeste dal...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:31
- Nahlásit
wami
ok...taky kdyby se neobjevilo neco "lepsiho" tak beru i tohle diky moc
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:35
- Nahlásit
Tak už mám kolobku doma, ještě jsem ji sice neviděla, ale maminka mi volala, že už ji přivezli. No a zrovna dneska sněží, takže budu asi drandit tak jedině po chodbě...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:36
- Nahlásit
Jo a jak budu mít doma foťák, tak vám ji vyfotím a dám sem fotku, ale to bude asi tak za týdem, protože ho má s sebou Laďa a ten dneska jede do Španělska (pracovně). Možná to zkusím mobilem ale to zas bude houbes kvalita...
|