| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:27
- Nahlásit
Fajka
tak dedka uz do trojky beru malokdy, on uz trochu nestiha...
takze jezdim se dvema, z toho mastodont je jeden (zas je nejovladatelnejsi) a potrefeny pometlo ho proste nepretahne do lesa, i kdyby chtelo...
takze ja skoncim tak maximalne v marnici... (to az se to te male jednou povede )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:31
- Nahlásit
Několik poučení padlého mushera...
1.) i v létě se vyplatí zimní oblečení (Příště jedu ve vaťáku a oteplovačkách. Díky tlusté mikině nemám na lokti ani škrábanec, zato díky tenkým teplákům mám sedřený koleno. )
2.) je dobré dodržovat zásadu "3x a dost". (Jestliže uřvete psy u třech srn, aby to nebrali polem, čtvrtá vyskočí z pangejtu psům přímo před čumáky.)
3.) koloběžka není letadlo (dvoumetrový let přes pangejt tedy podnikejte raději na rogalu)
4.) psi přivázaní ke koloběžce jsou bezpečnější, než přivázaní k vám (díky včasnému výstupu letěla přes ten pangejt akorat ta zbrnda)
5.) psi, kteří dostanou koloběžkou, si cestou domů nevšimnou ani kočky na půl metru od nich (ještě že má ten tažnej popruh amortizér, letícímu rogalu - pardon, kolobce - dodala guma správný švih a razanci )
(poznatek nejen pro mushery - odreniny si delejte tak, aby v nich nezustal sterk, daji se pak osetrit pouze cistou vodou a naplasti, a nikoliv nejakym hnusnym palivym stiplavym svinstvem, co mi penilo pres pulku ruky )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
wami
ale nesměju se škodolibě
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 06:22
- Nahlásit
wami
ještě bych doplnila:
6)to že vytočí lávku přes potok pes neznamená,že ji vytočíte i vy.......
PS:Buď v klidu,já mám zas přes stehno takové jelito,že si sukni dlouho nevezmu na sebe.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:42
- Nahlásit
wami
No, hlavně, žes to přežila. Si to dokážu úplně živě představit....
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:44
- Nahlásit
Anu
wami
Teda děvčata, co vy na těch vozítkách děláte?
Se zatím směju, zatím mám stále na kole osmicu a nemůžu nikam vyrazit, ale až vyrazím, budete se smát zase vy...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:49
- Nahlásit
Hafina
mám stále na kole osmicu a nemůžu nikam vyrazit
já padám jen z půjčenými koly přeci si nebudu ničit svoje
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:50
- Nahlásit
Anu
já padám jen z půjčenými koly přeci si nebudu ničit svoje
to je rozumný
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:51
- Nahlásit
sarax
hlavně ekonomický
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:52
- Nahlásit
Anu
jj.....seš prototyp na rady jak uspořit...ofšem do tý doby než jdeš k vetovi u vás ,kterej zjistil že v Rusku se dá rejžovat zlato
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 07:55
- Nahlásit
sarax
ofšem do tý doby než jdeš k vetovi u vás ,kterej zjistil že v Rusku se dá rejžovat zlato
jojo,představ si že za Anubovi nemoci si otevřel pán veterinář kliniku, v celku slušně vybavenou,jedinou v okolí-nejbližší je až v Hradci.....nebýt Anuba,nemá nic
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:17
- Nahlásit
No, tak na to, ze to byl po temer dvou letech prvni pad, to je pohoda...
Jediny, co me na tom ve skutecnosti vazne sejri, je to, ze jak se pri tom letu dvakrat protocila riditka, urvalo se mi lanko od tachometru...
Posledni udaj na nem byl 39 km/h, do kopce... To jsem si jeste stihla vsimnout, nez jsem provedla výstup z kolobky stylem letecký parakotoul...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:33
- Nahlásit
wami
Jediny, co me na tom ve skutecnosti vazne sejri, je to, ze jak se pri tom letu dvakrat protocila riditka, urvalo se mi lanko od tachometru... [i][/i]
To je ten co jsi se včera chlubila že máš nový??? ...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:51
- Nahlásit
na nem byl 39 km/h, do kopce...
A já si doteď o Tobě myslela, že jsi způsobilá a příčetná...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:53
- Nahlásit
Terri
věř nebo ne,ale i můj tachák ukáže takovou rychlost,když máme před sebou kočku,nebo srnu a jedu teda zrovna po rovince-přeci jenom mám malého psa 13kg!!! Tomu se řiká povolený dopink
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:53
- Nahlásit
Fajka
To je ten co jsi se včera chlubila že máš nový???
Terri
A já si doteď o Tobě myslela, že jsi způsobilá a příčetná...
a zdani klame, co...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:59
- Nahlásit
wami
ahojky...dosly ti v poho penizky za to voditko??
|
nels
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:08
- Nahlásit
wami
ahoj Wami, jaky byl Krusnohorskej dogtrek? predpokladam,ze jsi tam byla taky ja jsem planovala tam prubnout ten novy sedak od tebe,ale Buh mel se mnou a mym psem bohuzel jine plany,takze jsem sice videla base camp,ale pak uz jenom Decinskou nemocnici (
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:21
- Nahlásit
wami
Nebuuuj na nový tacháč si vyděláš, hlavně že se ti nic nestalo...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:30
- Nahlásit
Anu
wami
Vy jste šílenci Mně už děsí samotná představa tohohle (ale je fakt, že kolobka není tak vysoko, jak kůň )
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:33
- Nahlásit
Terri
tak na koni jezdím taky a taky se mi občas podařilo žuchnout. A se psem jezdím na kole-to je trochu horší seskavování,takže se vždy spíš nacápnu,než stačím seskočit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:33
- Nahlásit
wami
Krasa... Taky si to umim zive predstavit.
Btw - Dosly uz penize?
A prebyva mi ted diky nove zasilce (nova snura s rozdvojkou je uuuuuzasna!) ta puvodni tahaci snura pro jednoho psa. Nemate nekdo zajem?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:39
- Nahlásit
Orry
dosly
nels
No, ja postrehla, ze tam mas byt taky, ale dosla jsem az pozde v noci (resp. ve dve rano v nedeli)... takze jsem nevidela hodne lidi...
Copa se ti stalo, zes skoncila v nemocnici...?
Fajka
Nebuuuj na nový tacháč si vyděláš, hlavně že se ti nic nestalo...
no jo, ale to teda bude trvat...
Terri, Anu
Naaahodou, na konich jsem se naucila ty bezva letecke parakotouly, ktere ted pouzivam i u psu...
Fifi
penizky nevim, ja se jeste nekoukala...
a chci fotky dvojky in blue!
|
nels
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:15
- Nahlásit
wami
no rekneme,ze jsem mela "super" tyden.nejdriv se mi zranil v pondeli dost blbe Nelson,takze trek v uvahu nepripadal a sla jsem tam jenom tak,jako ze si aspon uzijeme hezky vikend. no a hned v patek po prijezde jsme sli vencit,pes na stopovacce,rozbehl se, moje noha se zamotala do snury,hodila jsem dvojite salto,par vterin v bezvedomi,no a s otresem mozku jsem ten vikend stravila v nemocnici v Decine. UUUUZASNE
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:52
- Nahlásit
wami
To by se ti vážně s Brutem nemohlo stát .... páníček jezdí tak rychle, že ho Brut nestíhá a tak je zatím klid. Ale když Brut vidí kočku( zajíce, srnku, koně, krávu...), tak je dokonce i před páníčkem a pak hrozí pád držkopád
nels
Teda, taky nevíš, co by jsi ..... hlavně jestli už je vám oběma dobře
|
nels
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 16:35
- Nahlásit
brut
ja vim,trapny co? )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:56
- Nahlásit
nels
teeeda...
hele, a nebyli jste naaahodou na Cakove? Jel tam kdosi s ridgebackem, ale nevypadalo to, ze by se chtel ke mne hlasit, tak jsem to ani nezkousela...
brut
tak vetsinu casu maji tu prumerku, tj. tak okolo 15 km/h... Se jen tak vezu a kocham krajinou... ale kdyz uz jsou akcni, tak to stoji za to...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:00
- Nahlásit
wami
no na Cakove jsme byli pouze loni na midu,jeste s kamoskou a jejim RR. ale jsem si skoro jista,ze jsem te tam nepotkala,ja bych se hlasila hned a delat to co predvadi na te fotce bych s mym psem po patku asi neprezila,jak to tak sleduji. nasim nejnovejsim cilem je totiz jedine a to PREZIT
jinak je to vopruz koukat se na krasy Ceskeho Svycarska z okna nemocnice,to ti teda reknu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:11
- Nahlásit
nels
eh, ja nemyslela Cakov jako dogtrekking, ja myslela Cakov jako musherske zavody...
jinak je to vopruz koukat se na krasy Ceskeho Svycarska z okna nemocnice,to ti teda reknu.
to ti teda verim... a mel se ti aspon kdo postarat o psa?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
wami
jo,jo,ja tam byla s pritelem. ten tam v te rychlosti nechal na chatce i nase polstare,co jsem prinesla z domu pak me napadlo,ze nakolik jsme to meli v kempu zaplaceno az do nedele,tak jsem tu chatku mohla nekomu zdarma na tu jednu noc nechat no neva...
ten cakov jsem pak pochopila, no bohuzel k mushingu se asi s Nelsonem zatim nedostanu,to si pockam na klidnejsiho a poslusnejsiho psa...nebo az bude starsi
|