| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
Hafina
No pekne! Gratuluju! A co sis nakonec objednala? CH 2? Bez sedadla?
A ve snehu jsem uz taky drandila, byl to docela adrenalin...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:47
- Nahlásit
Fifi
JJ, Champion 2 bez sedla. No jsem zvědavá, nevím jak to deska v práci celej den vydržím, už se na ni těším. No to poprvé, necháme asi až bude aspoň jen mokro, na sněhu si to napoprvé asi nelajznu. I když nevím až ji uvidím, jestli se nezbalím a nepovalím to hnedka vyzkoušet...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:54
- Nahlásit
Hafina
Verim, ze se nemuzes dockat. Jen pockej, az ji budes "vybalovat"...
A hlavne, nez nekam vyrazis - zkontroluj si, zda mas vse dotazene. My dotahovali riditka, drobne i brzdy. Asi se to tim transportem drobne rozhrkalo...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
Fifi
Ty jo, tak to je mazec, jestli to mám taky takhle zabalený. To bude doma pěknej binec, už vidím, jak bude pes spokojenej, že to může roztahat po celým bytě. Jo dík, všechno zkontroluju a případně dotáhnu, to je dobrá připomínka...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:54
- Nahlásit
Hafina
ja chcu hlavne fotky tebe na kolobce...!
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:58
- Nahlásit
wami
No tak to si asi počkáš, protože mě nemá kdo fotit, většinou venčíme sólo, jelikož chlap je věčně v kélu. Ale slibuju, že když se rozsekám, tak bebina nafotím...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:55 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Fifi
Terri
Wami
Tak jsem koukala na toloběžku, je krásná, modrá, akorát mě zarazilo, že ten stupák je dost vysoko od země, nějakách 16 cm spodní část a k horní ploše stupáku je to nějakejch 20 cm. To se mi zdá dost vysoko, jak vysoko to máte vy?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:45 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
No popravdě jsem dost zklamaná, protože ta koloběžka je o dost delší než na obrázku a než má wami, nedám ji ani na auto, ani do auta, oko na psa je pro mě nepoužitelný, protože jím neprotáhnu karabinu té šňůry, což mi ale zas tak nevadí, spíš mě štve ta délka a ta výška stupáku, protože u koloběžky pro pejskaře mají napsanou světlost 13 cm a já to mám 16, což je ještě o 3 cm víc a nevím, jak se na tom bude jezdit...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:07
- Nahlásit
Tak tady je ta moje...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:13
- Nahlásit
Hafina
Zdar, oni dělají při zakázce "pro psy" automaticky vyšší stupátko. Ale mělo by to být 14,5 cm.
No, mně ho udělali 17,5 vpředu a 14,5 vzadu - výrobní vada... jsem kolobku reklamovala (s tím nebyl problém) - ale šlo to spravit jedině tak, že mi dali pryč odpruženou vidlici a dali normální, čímž se předek snížil. Takže zhruba to mám na 15ti cm... Je to hodně namáhavé na tom jezdit - předpokládá se, že tě potáhne pes...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:28 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Terri
A jak ji máš dlouhou? Ty máš vlastně menší to zadní kolo, takže ji máš kratší, ale já ji mám 205 cm. Jenže já nechtěla, aby mě na tom pes přímo tahal, já chtěla, abych jela apes běžel vedle mě, popřípadě třebas i táhl, ale já mám psa 24 kg těžkýho...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:29
- Nahlásit
Hafina
Sice mám menší zadní kolo, ale do kombíka se mi nevleze Na převoz jsme odmontovali přední kolo... Takže jedině zahrádku na střechu - nevím, ale zda se vleze, nemám vyzkoušeno.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:31
- Nahlásit
Terri
A 15 cm to máš dole, nebo jako už na tom stojíš, na těch 15?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:32
- Nahlásit
Terri
Bez předního kola má nějakejch 176 cm. Budu si asi muset s chlapem vyměnit auto, bo on má kombika a já ne...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:34
- Nahlásit
Hafina
15 cm - a ještě na tom nestojím, a to se to moc nepohne, když na to stoupnu - no já byla z kolobky taky mírně zklamaná...
Neměřila jsem jí do délky, ale kombíka máme slušného a nevlezlo se
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:39
- Nahlásit
Terri
Ne já to myslela tak, jestlli to máš 15 cm k horní hraně toho stupáku, nebo k té spodní trubce co je pod ním, protože já to mám 16 sm k té spodní trubce a 20 cm nahoru na ten stupák...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:52
- Nahlásit
Hafina
Taky tak, 15 cm ke spodní a 20 cm nahoru A to jsem měla těch 17,5 dolní hranu! Tím pádem vrch ještě víc a to už se fakt nedalo...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:00
- Nahlásit
Terri
Je to fakt hodně, zkusím mu napsat, jestli s tím půjde něco udělat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:03
- Nahlásit
Hafina
Je to fakt hodně, zkusím mu napsat, jestli s tím půjde něco udělat
Tak pak dej vědět.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:22
- Nahlásit
Terri
Ok, napíšu, teď jsem mu poslala mail a uvidíme co mi odpoví...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 20:22
- Nahlásit
Hafina
o ou...
No, ja ji mam taky dlouhou jako krava, zmereny to nemam, ale lehce okolo dvou metru to bude, v kombiku (felicie) ji ale vozim nastorc s povolenyma riditkama a opira se o totalne zarazene predni sedadlo... takze ji spis vozim na strese, mam hagusy a pricniky a vozim ji tam naplocho prichycenou gumicukama.
Ale je fakt, ze tu svetlou vysku mam odhadem tech 8 cm... jenze tehdy jeste nebyla pro pejskare...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 20:59
- Nahlásit
wami
jenže já si právě neobjednávala pro pejskaře, ale Champion 2 s okem. Ta světlost je fakt velká. Na sránkách má délku 195, což je asi tak o 10 míň než mám já a to už je dost...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:01
- Nahlásit
Hafina
hm, bych to asi zkusila reklamovat, protoze ve chvili, kdy ti dodali neco jineho, to je jen o tom. Proste mu zavolat a zeptat se, ze je to tak a tak, a tys chtela neco jinyho - muze se stat, ze se proste spletl, nebo si myslel (znas to - "jeden myslel, az...")...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:08
- Nahlásit
wami
Jasnačka, už jsem mu psala mailíka, uvidíme co mi odepíše, doufám, že to bude v pohodě. Připadal mi, že je v pohodě...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:11
- Nahlásit
Hafina
jj, me akorat mrzi, ze bych dala doporuceni na nekoho nespolehliveho...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:19
- Nahlásit
wami
Nemyslím, že by byl nespolehlivej, pravděpoodobně je to jen nedorozumění...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:26
- Nahlásit
Hafina
doufam...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:54
- Nahlásit
wami
Hafina
mi se s ním jednalo taky fajn, akorát mi přišli trochu popletení..
Já si taky neobjednávala nic extra a přesto to přišlo... (ta výška), ale on to zdůvodnil tím, že to tak pro pejskaře dělají, schválně, protože se předpokládá, že budeš jezdit v terénu. V záručáku bez toho zvýšeného stupátka totiž je i napsáno, že je kolobka určena pro rovné zpevněné plochy....
Jinak, kdyby mi nestačila ta výměna vidlice, tak by se s tím nic dělat nedalo - jen nová kolobka. Ale mimochodem, on na stránkách u toho CH2 nemá uvedenou výšku...
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 22:11
- Nahlásit
Hafina
vyskúšaj si kolobku na polnej ceste. Ja mam kolobku ktora ma svetlu vysku asi 7 cm (tj. od zeme po spodok konštrukcie) a keď to zaťažím tak len 5 cm... a spodok už je celý oškretý lebo zachytím hociakú nerovnosť.... takže ja zasa uvažujem, ako tú svetlosť zvýšiť aspoň na 9-10 cm.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 22:14
- Nahlásit
stamir
Jenže 10 cm a 15 je rozdíl - poznáš to zejména na svých kloubech a celkové námaze na kolobce. Ale zase sjedeš i obrubníky bez škrtanců, to jo
|