| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:21
- Nahlásit
janakou
že někteří jezdí i pomaleji
no třeba já určitě...
se nehodlám zabít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:37
- Nahlásit
kyrrka
Neni to sice z kolobrndy, ale z horskyho kola. Aneb Nikita tazena fousem. Taky docela srumec. Jeden uprk a zde druhy.
|
slony
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 23:35
- Nahlásit
wami
pre inspiraciu , odporucam Product Catalog
http://www.dogscooter.com/index.html
http://www.youtube.com/watch?v=cvpTWkweBPM
a toto sa mi moc paacilo
http://video.google.com/videoplay?docid=-319666557 4499327186&q=dog+scooter
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 00:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
slony
Ten pan z druhyho odkazu nema na kolobce brzdy, a to pidi zadni kolecko! Aneb tomu rikam euthanazie..
A vleknout u kolobky psa v ramu - to sa mi "tiez moc paaacilo".
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:46
- Nahlásit
wami
hlásím, že včera dorazil postroj, všechno v cajku, akorát Kithy koukala, jak se toho co nejdřív zbavit ... tvářila se, chudák, jak kdybych jí nasadila oprátku ... takže byla včera docela sranda
Ještě jednou moc děkuju!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:46
- Nahlásit
slony
Asi uz vim, kde se pan Hota inspiroval, kdyz vytvarel tu moji...
ta z tech stranek dogscooter
Ta moje...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:49
- Nahlásit
Tinta76
tak to jsem rada, ze se vam upraveny postrojek libi...
slony
voziky se mi nezdaj, tam nemas jak psovi pomoct...
a na postrojich se taky zcela evidentne moc noveho vymyslet neda!
ale kazdopadne dik za odkaz, si tak clovek overi, ze jsme v leccems i pred cizinou, v leccems ze jsme tak nejak prirodnejsi, v leccems muzem premyslet o inovacich...
|
slony
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:04
- Nahlásit
wami
presne tak ten odkaz bol mysleny
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:23
- Nahlásit
Znovu jsem se dívala na to video z Hradeckých závodů atd., to prostě nemá chybu! Celkově to vypadá na partu hrozně prima lidiček! Wami, funguje to opravdu tak jak to vypadá, nebo je to jenom klam videa a optimistické hudby? Mám špatné zkušenosti z výstav: faleš, závist, pomlouvání!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:11
- Nahlásit
janakou
vetsinou to tak funguje... aspon tam, kam jezdim ja...
Asi jako vsude se najde tu a tam nekdo, kdo (treba nechtene) tu atmosku zkazi, ale rekla bych, ze to byva spis v pripadech mistraku, kde hrajou vetsi roli emoce a touha vitezit... teda - vim jen z doslechu, ja na takove "spickove" akci nebyla, kdyz uz nekam vyrazim, tak na "poutak", kde je ta atmoska naprosto dokonala a bezva... Holt my mame musherinu tak nejak rekreacni...
Treba dneska po praci razim smer Brno a zitra jedem na zavody do Cakova...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:35
- Nahlásit
Včera jsem se ke zkoušce koloběžky nedostala, tak jsem si říkala, že vyrazím dneska a vono tam leje jak z konve, to je na nas...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:07
- Nahlásit
Takže včera jsem konečně vyzkoušela koloběžku. Do auta jsem ji dostávala asi půl hodiny, musím mít sundaný přední kolo a sklopený obě zadní sedadla, ale nakonec jsem ji tam dostala. Jízda super. Aris docela táhne jako drak, po rovince z kopce i do mírného kopce je jízda super. Do většího kopce buď slízám, nebo mu pomůžu, ale stupák je fakt dost vysoko, takže je to na odrážečku fakt makačka. Naštěstí to moc nepotřebujem. Prostě budu vyhledávat jakž takž rovné trasy a bude všechno v pohodě.Taky jsem měla strach, že bude lítat ze strany na stranu a očuchávat a že mě strhne, ale přesně ví, co má dělat a když náhodou valí do boku, stačí zařvat a valí dál.
Takže žbrndění je úplně super, akorát by se hodil ještě jeden pes
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:57
- Nahlásit
Hafina
Takže žbrndění je úplně super
Souhlas! Kolik jste toho na poprvy zhruba ujeli?
akorát by se hodil ještě jeden pes
Objektivni duvod si ho poridit!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:12 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Hafina, Fifi
Jj, dva tazni psi jsou naprosto SUPER!!!
Vybojovali jsme na Cakove treti misto, tentokrat jsme za sebou nechali i nejake ty husky a dokonce i ESP!!!
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:27
- Nahlásit
Fifi
No zhruba tak 4 - 5 km, nechtěla jsem ho napoprvé uhnat, i tak byl vyřízenej, celý odpoledne spal.
Jj, to řekni u nás doma. Já druhýho psa prosazuju, ale musím na to pomalu. Ještě jednoho welše bych chtěla....
wami
Gratulujem
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:33
- Nahlásit
wami
Gratulujem
Hafina
Tak to je fajn! No zhruba tak 4 - 5 km Si myslím, že napoprvé je to akorát
Jé já už se tak těším na další rok, až budu moct jezdit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:01
- Nahlásit
wami
Teeeeda, velke gratulace!!!! Koukam, ze Bansi uz je pravoplatnou taznou silou!
Ja porad jeste nejak nenasla odvahu zaprahnout stereo...
Hafina
zhruba tak 4 - 5 km
Taky si myslim, ze to je rozumny.
Terri
Jé já už se tak těším na další rok, až budu moct jezdit..
S kocarem?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:03
- Nahlásit
wami
gratuluji moc a moc.Jaká byla trasa,bahno nebo se to dalo.Myslela jsem na tebe.A co na kolech,kdo zvítězil?Už se těším,až si pořídím to lepší kolo a vyrazím též.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:31
- Nahlásit
Banuska netaha, Banuska jenom nasazuje vyssi rychlost... (Prvni den jsme meli na trasu 5730 m prumernou rychlost 17,5 km/h!!!)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:33
- Nahlásit
Teda, ona by tahala, ale zvlada to za ni Lump...
Jinak - trasa relativne bahnita, ale neprselo, dobre sjizdne, lesem, mezi poli, drsnym terenem, ale naprosta bomba, clovek se na trati nenudil...
Anu
Kdo vyhral na kole ted z hlavy nevim...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
wami
Banuska netaha, Banuska jenom nasazuje vyssi rychlost.
To musi byt srumec, kdyz se takhle hecujou navzajem! Ze bych nakonec jeste casem doobjednala snuru s rozdvojkou?
Jen dumam o tom, ze ty mas pejsany podobneho vzrustu, ja mam strach, aby perdel nebyl uvlacen silenou padici rotvici, kdyz bych je zaprahnula k sobe...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:53
- Nahlásit
Fifi
ty mas pejsany podobneho vzrustu
rozdil v kohoutkove vysce mezi nima je cca 10 cm a rozdil ve vaze cca 20kg...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:00
- Nahlásit
wami
rozdil v kohoutkove vysce mezi nima je cca 10 cm a rozdil ve vaze cca 20kg...
Na fotce to az tak nevypada.
Ale kdyz to pocitam, tak jsme na tom asi zhruba stejne, jen ten rozdil ve vaze bude asi vyssi...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:01
- Nahlásit
Fifi
rozdíl váhy nevadí,Anub taky tahá s ohodně větším a těžším psem....a je to super protože se navzájem podporujou k větší rychlosti..
mimochodem kdy uskutečníme tu náštěvu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:08
- Nahlásit
Anu
.a je to super protože se navzájem podporujou k větší rychlosti..
No prave!! Rotvice beha jak pako sama o sobe, kdyby ji mela jeste hecovat perdelka, tak aby ji neslehlo..
mimochodem kdy uskutečníme tu náštěvu?
Vidis to, se nejak domluvime po mailikach! Ted mam zhruba do pulky dubna co vikend to akci...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:13
- Nahlásit
Fifi
no aspoň máš adrenalin.....jak dlouhé trasy jezdíš?
Jasný domluvíme se po meily,já už tak dlouho nedrbala rotíka....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:19
- Nahlásit
Anu
Mas mailika.
Ja nemam na brnde merak, ale je to zhruba 10 - 14 km, podle toho, jak si zajedeme ruzne po ceste.. Do auta brndu s rotvici nenacpu, ale snad casem budeme mit na aute nejakou zahradku, tak pak vyjedeme i do lesu..
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:27
- Nahlásit
Fifi
tak nějak,spíše kolem 20km jezdíme.Jednou mě vytáhnul na kole 39km/hod-viděl kočku....to byl masakr,ale jinak dobrý
já jezdím hlavně po lese a polních cestách,na silnici ho to tak nějak nebere.No kdybych přijela já k tobě tak bych si sebou mohla vzít kolo a vyrazit na výlet.Já už valím dom,odpověděla jsem ti ale přesnější budu zítra.tak zatim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:11
- Nahlásit
Anu
wami
Jsem si rekla, ze strach ma velke oci a dneska poprvy teda vyrazila s dvojsprezim! Fotak vezmu priste, dneska jsem nevedela, jak to dopadne. Ale docela to slo, kdyz se obe rozcvalaly, tak to byl opravdu uprk, jednu chvili, kdyz metr pred nama vybehl zajic, tak jsem mela zamackly obe brzdy a jeste jsem pribrzdovala nohou, nastesti se drzely na ceste.
Coby Kutilka Timka jsem si vyrobila rozdvojku z parasutisticky snury, ale obcas se domotaly(je to asi dlouhy, a taky moc neverim, ze by to casem neprervaly). Zpocatku byla rotvice nasrata, ze ji to perdel kazi, tak ji ruzne vlacela za sebou, na polni ceste naopak vlacel perdel rotvici, ke konci uz bezely jakztakz synchronizovane! - takze Wami - zacatkem dubna pocitej s nejakou tou rozdvojkou pro me, please..
Ale jinak - dva tazni psi jsou naprosto SUPER!!! - davam ti Wami za pravdu, je to vetsi adrenalin!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:05
- Nahlásit
Fifi
Tetka, neříkej, že se perdel nevozil rotvici na hřbetě a že skutečně táhnul
|