Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Mmartin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:36 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit

choco
No u nás se přes noc dobily baterky... Teda aspoň u čtyřnohé osádky... Takže ráno odmítala hodit bobek, dokuď neletělo aspoň deset balónků a přes den jsme byli na dvouhodinové procházce spojené s mrznutím, moknutím a zdrháním před šťastnými rodinkami divočáků
Ale teď tady je aspoň chvilku klid - zátiší se spícími psy

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:12
- Nahlásit

OPI tak to je super,že vám to jde a hlavně ty,že už se nebojíš a nejseš vynervovaná,to je nejdůležitější. Jinak s tím košíkem ti to už radím dlouho,stejně se k tomu budeš muset odhodlat,tak čím dřív tím líp.
Naši milánci se v sobotu vystřídali, hormonek Sam zezačátku kravil jak mohl, na nějakej handling jsem mohla zapomenout (oni mu teda dálky nejdou moc nikdy,ale teď to bylo echt),protože deset kroků ode mě začal čmuchat a hledat háravky (bože ať to jaro už skončí),ale ve druhý půlce se probral a začal moc hezky makat. No a Rozárka obráceně, začátek nádhernej,konec děsněj,dostala od pánečka obrr vylágroš. Prostě se nám hezky střídaj,pitomečkové

OPI
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:50
- Nahlásit

jana33
Já vím že jsi to říkala,ale tak nějak jsem na to nebyla asi já připravená, ted už to je jiné,ikdyž možná budu jistější kdyby jsi ho třeba sledovala se mnou nebo Karel,přeci jen je to kus telááátka
Ne fakt mám z toho všeho lepší pocit,když teda pominu aport,ale tak ted mi jde hlavně o poslušnost aby jsme se do toho zase dostaly,nějaký aport jde tak trochu stranou a hlavně doufám že když se vylítá s hafanama tak nebude tak blbákovat a nebo bude blbákovat ještě víc ale on to pochopí že něco za něco

Co se týče aportu, tak předminule to vypadalo že jako jooo a ted zase nic hold zase končíme s házením a musím ho jen lákat,jenže ted jsem měla i nohu a niiiiic akorát jak jsme tam stály tak jsem ho furt lákala a lákala a jednou mi jí donesl,ale zase už malinko vím jak ho na to nalákat,i to tam krásně předvedla i ta paní od Sorbona

ještě se chci optat,máme dummy,zatím mu jen ukazuji,popřípadě dám podžet, zatím zájem o to je,ale dotaz je,že když např. přijdu domů tak on jak má radost tak hledá co by v hubě držel,co využít toho a dávat mu držet dummy a při tom chválit ....atd....

choco
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:00
- Nahlásit

Mmartin
Tak to Andy je dobíjel ještě přes den ALe taky jsme vylezli z pelíšku po obědě a před véčou a pokaždý se vrátili mokrý, až na kost s rozčvachtanými nožičkami.. a tak jsme se vždycky rádi po návratu zase zachumlali a usli

jana33
mnooo s tím handlingem mi to nejní ještě jaksi moc jasný....ale neměla jsem, kdy se zeptat na víc....s tím,k dy teda psovi říkat dopředu a kdy ho vyslat jako pro aport a taky jestli ho na tu pravou a levou stranu mám učit třeba na dlouhý šňůře...a jestli má na té straně vždycky něco najít nebo ho učit bez toho aby něco našel.. Jinak jsem tam po očku vždycky koukala a vypadli mi oči z důlků, když tam psi leželi vedle sebe s aportama a pak ste si je volali...

OPI
Joo tak to nefím...možná by to stálo za pokus...to mě ani nenapdalo..Andy taky chmátne po nejbližším plyšákovi nebo bačkoře (kdyby se tam dalo chodit a aportovat bačkoru, tak bych neměla problém s motivací )))))))) ) Já teď občas beru dummíka ven a většinu času sio ho prostě nesu sama a dělám jak je to strašně zajímavý, někdy to má úspěch, že se zajímá a chce to a to mu pak nechám i chvíli nést a někdy zase hází takový nevšímáky a vysbírává raději klacíky a že si to můžu strčit někam ...

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

choco
To jsme zkoušeli poprvé, odložit psa,aport před něj a pak přivolat s povelem přines Byla to legra a hlavně jsem fakt čuměla, že až na výjimky to všem psům bylo jasný,bafli aport a letěli jak prdlý

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:45
- Nahlásit

jana33
Nj, vy jste tam už vyšší třída )))) Tam než se my vyšplháme ))

My jsme si šli včera s Andym pro pigáro proti borelce a na kontrolu s pindíkem. Nebyl tam náš pan doktor,ale doktorka a Andy se jí hroozně líbil, ale jeho to teda nepřesvědčilo, aby se vysoukal dobrovolně z pod toho umyvadla, takže paní doktorka mu píchala pigáro skoro pod umyvadlem )) Ale náš hrdina ani nepínul a to říkala, že ho to nejspíš zabolí. A jak ožil když už jsem šahala po klice, že jsme k odchodu, to skákal jak veverka Čištění hypermanganem nás ještě týden nemine a když už ani to nepomůže, tak snad jen uříznout, páč říkala,že i když nasadíme ATB,tak to kolikrát až tam dolů neúčinkuje a pak je problém, že když se pobijí všechny bakterie, tak pak se tam znovu můžou nasadit třebna jen ty špatný a máme to znova...takže babo raď

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:51
- Nahlásit

choco
počkééj, co je Anďákovi????? se mi nic neřekne....

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:51
- Nahlásit

choco
Hele a co stím má? Není to normální sekret? To má každej pes a v době,kdy hárají čuby to mají opravdu hodně,je to taková žlutoželené "čepička" na pindíkovi

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:13
- Nahlásit

Montik
jana33
Jo to nám říkala, že taková kapička na tom je normální, ale on už to má právě víc než jen čepičku a už docela dlouho. A poslední dobou si to hodně si vylizuje a na pohmat je mu to už nepříjemný, ale jako pindíka samotnýho nějak zánětlivýho nemá, takže tam má prostě namnožených v tý předkožce víc těch špatnejch bakteriií a proto mu to tak teče, takže máme ještě vydžet s tím hypermanganem...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

choco
No nechci tě strašit,ale podle mě tím ničeho nedosáhnete. Některýmu psovi se to dělá míň,jinému víc a pokud to nesmrdí nebo to fakt není nějak extra a nebolí ho to samo o sobě,tak s tím stejně toho moc nenaděláš.

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

choco
Ty jo...takto je krapet husťárna, ne?? Tak držím palce, ať se to vyzdraví..

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:21
- Nahlásit

Montik
Copak jsem ti neříkala,jak mu dvakrát denně musím do toho zajíždět se stříkačkou a nalejvat mu tam hypermangan?Já myslím, že joo

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:22
- Nahlásit

choco
hele, jako fakt néééé, tohle bych určitě nezapomněla

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:24
- Nahlásit

jana33
Noo to jsi mě moc nepotěšila, protože on je od toho,když mu to nečistíme fakt dost špinavej...já jsem si třeba myslela,že na to bude nějaká mastička,která by to zmírnila, ale to jaksiu neexistuje. KAždopádně ATb se mi do něj rvát nechtějí, tak hold zůstaneme u toho čištění, který mu budu v nějakých intervalech opakovat....jinak asi teda nic nezmůžeme

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:26
- Nahlásit

Montik
nj, nevím, proč si vymýšlí takový věci, když k tomu vetovi tak nerad chodí. jo už je zase o kilo lehčí a to se cpe, jak vepřík

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:28
- Nahlásit

Montik
A Moni, ty sis už ten promeris kupovala? Kolik to asi tak stojí a je to možný dostat v lékarně?

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:30
- Nahlásit

choco
taky se začal hýbat, jen tak dále My jdeme na vet ve čtvrtek a uvidíme, co mi ten slavnej dktooor řekne..Na netu jsem si našla, čím vším se to dá léčit, tak ať mi kouká napsat něco jiného, než entizol... Jo a Lucky si zase pořád líže prdku,a le neustále, zase má plný análky. Chjo, to je co měsíc. Jinak, aktivní je pořád stejně (ne-li víc...)

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:32
- Nahlásit

choco
jo, kupovala....maj ho u nás na vet...Stojí 717 Kč...kdyby si chtěla, můžu ti ho ve čtvrtek vzít..

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:53
- Nahlásit

choco
Ono to má výkyvy, právě třeba v době hárání je ten sekret větší. Jediný,co to omezí,je kastrace. Ale kvůli tomu se jaksi nekastruje,že Ale je fakt,že Ferda to skoro nemá a když tak minimálně. Holt se nevzrušuje

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

jana33
aháááá, noo tak to potom vysvětluje všechno...harašení...nooo tak to aspoń ukazuje, jak je Andy momentálně vykolejený Joo to už musí bejt,aby se ferda vzrušil nebo něčím rozrušil,co?

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:13
- Nahlásit

Montik
joo Giardie jsou asi pěkný sfině, co? Přemýšlím, že až budu mít, kdy,tak taky zajedu nechat udělat rozbory hovňousů, jen tak pro jistotu. Ty jsi s tím, jela do labvetu,vi´d? A nemusela jsi být objednaná nebo tak něco? Já se dneska zeptám u nás v lékarně, tam jsou vždycky ochotný všechno mi objednat a kdyby tohle nemohli, tak Ti písnu, ju?

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:20
- Nahlásit

choco
oki, tak dej vědět...Do labvetu se objednávat nemusíš, stačí tam dojet, zaplatit stovečku, odevzdat bobek a zase můžeš jít..

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:21
- Nahlásit

jana33
Jani, jak dlouho trvalo než Ti došel balíček z komvetu?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:24
- Nahlásit

choco
Ferdu vzrušujou naše bačkory

Z Komvetu tuším tak týden,určitě ne víc

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:27
- Nahlásit

ahoj holky, jedete někdo vystavovat příští víkend do ČB??

my máme zase problém s neustálým drbáním na levý tváři, žádná vyrážka tam není, tak nevim aby to nebylo něco od zubů..asi to zkrouhnem všechno za 14 dní při tý narkoze, plánuju mu nechat ostříhat i drápky na pátejch prstech, protože je má přerostlý, tak nechám kouknout i na ty zuby..

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:39
- Nahlásit

Bára a Sam
Narkoza,narkoza - rentgen nebo co? Už se začínám ztrácet
Hele třeba tam má erotogenní bod,Rozára ho má na bradě a furt se s ní někde otírá

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:42
- Nahlásit

jana33
nespustí je z očí a pak nepustí z pusy,viď?

Bára a Sam
Nene, do Budějek se nedostaneme, máme náročný slavící víkend
y si drápky stříháme sami A určitě si drbe tvář? nedrbe si třeba uši...?

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:42
- Nahlásit

Bára a Sam
Ty mu nestříháš drápy svépomocí?

choco
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:44
- Nahlásit

jana33
tak erotogenní zony mě fakt nenapdala, ale když už jsme dneska u těch vzrušujících věcí )))))

Bára a Sam
joo nevídáš semtam Janču s Baďákem?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:45
- Nahlásit

jana33
jdeme za 14 dní na rentgen DKK
to by možná mohlo být tim erotogenním bodem, posledních 14 dní chodí po bytě i venku zásadně "obnaženej" a vždy připraven! a hlavně po ránu je to vždycky pohled pro bohy..

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání