| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 07:12
- Nahlásit
on po něm každé zazvonění docela věrně zopakoval
co? to ale máte nějak děsně mazanýho kanárka
noHonza si pořád představuje že ho bude učit mluvit a pouštěl mu melodii z mobilu že prý to má opakovat... jako by to byl nějaký papouch marně mu pořád říkám že to je kanár a ten má jen zpívat a né šaškovat
a jméno? - no já vlastně nevím, nejdřív prý že to bude Citron, pak Citrus a nakonec by z toho byl Fernet... tak uvidíme co se ujme
jinak koukni na fotky, měli jsme tu v sobotu Sáru, udělala mi radost, povahou chováním a různými projevy je to celá máma - stejně veselá, rychlá a akční
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:53 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Brý pondělní ráno
Já jsem ze sobotního cvičení byla mimo ještě včera...to co Andy (společně ještě s jedním žluťákem) dělal bylo k neuvěření a tak mě to vykolejilo, že jsem pak rezignovala. Jediné, co ho zajímalo byli prťata a nic jiného neexistovalo, byl jak v transu a vypadali jsme jak totální pitomci....taktéž mimo byla paní s 9měsíčním žlutákem, jejíž hafan jinak aktivně se zajímající a nosící aprty a kachny z vody, tak ho to absolutně nebralo a stejně jako Andy čuměl jen po malých...jarní harašení hadr...no byla jsem z toho zdrclá ještě včera a Andy mi ani včera ještě nepřišel takový jak ho znám, ale to už byl možná unavený ze soboty,protože díky Eli toho moc nenaspí...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:55
- Nahlásit
Stejně tak Jindra nevěřila,co to všichni předvádějí, a chválila skupinku před námi, u kterých to prý všechno odcejpalo jak hodinky...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:17
- Nahlásit
choco
oni prostě pořád překvapujou někdy tak a někdy tak
mě často lidi nevěří, že Cora neustále zlobí, protože v cizím prostředí je docela hodná a někdy přímo předstírá vzornou
v sobotu před cvičením štěňat jedné paní ukradla dřevěnou činku (co si paní nic netušící jen tak odložila na zem, což u nás prostě NEJDE) a začala s ní lítat, všichni ostatní psi samozřejmě za ní, já už to měla za ztracené ale přece jen jsem se pokusila - pískla jsem a přivolala, a ona mi to skutečně přinesla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:17
- Nahlásit
choco
No to teda nevím. Rozárka cvičila nádherně,ale Sam byl na zabití - povel k noze nezná,místo,aby se srovnal,tak se rozvalil, pro aport a hlavně zpátky běžel takovou rychlostí,že lenochod by si mohl říkat blesku, aporty v polovině případů neviděl a když jsem na něj nastoupila,tak se svalil na záda a dělal týraného psíčka. No,všichni se bavili,jen já teda moc ne
A pak mi doma snášel všechny hračky a dělal strašně nešťastnýho psa, no děs
OPI
Hele a nevrčí on jen proto,že je na vodítku a má tě za zadkem? Jestli by se nevyplatilo dát mu košík a stopovačku a sledovat ho,ale nechat ho na volno. Jinak gratuluju k probouzejícímu se zájmu a aport,ono to půjde
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:32
- Nahlásit
jana33
Borgo byl na tom v sobotu podobně jako Sam, akorát tam byl jasnej důvod - přítomnost sestry, která stejně jako kdysi jejich matka neustále voní, ať hárá nebo ne (nehárala). Takže většina fotek co mi její páníci pak poslali je nepublikovatelná-Borgo s dementním výrazem nalepenej zezadu na její zadek
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:37
- Nahlásit
choco
u nás to stálo taky za prd v sobotu,Karlos vrčel jak magor,já se ho snažila zklidnit,ale nic platný,připadala jsem si tam jak debil,všichni psíci v klidu pobíhali jen já se tam trápila s tím naším
jana33
jasný že vrčí hlavně proto že je na vodítku
hlavně na něm bylo vidět že je docela takovej rozrušenej a sám prostě nevěděl co má dělat,k tomu mi nebylo zrovna nejlépe.
na košík není zvyklí a myslím že v něm by byl ještě víc nervozní,.Fakt jsem měla chuť se sbalit a ukončit,ale pak mě hrozně povzbudilo když při aportu začal mít zájem a hlavně jak se to pak v něm probudilo tak fakt proto letěl rychlostí blesku.To mi dalo zase chuť to nevzdát,prostě si musí zvykat mezi hodně psi,naučit se k nim chovat tak jak má a snad jednou se to poddá.
Ale teda pocit ze soboty byl fakt mizernej
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 09:57
- Nahlásit
Zdravím, právě řešíme přes ICQ s Dines Samovo vyšetření na dysplazii, předběžně jsem se objednala u nás na veterině kde mají rentgen a pan doktor říkal, že tohle vyšetření taky dělá, 1000Kč za rentgen a 450Kč za vyvolání snímků. Dines tvrdí, že v JČ to dělá jen Dr.Šebek, já si to teda taky myslela a teď nevím..nevíte, jestli můžu někde najít, kteří lékaři to provádí??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:01
- Nahlásit
Bára a Sam
je lepší jít k Šebkovi, protože ten zároveň oficiálně posuzuje pro KCHLS. Takže Ti zrovna řekne jak to vypadá a taky máš jistotu že snímek udělá tak jak potřebuje. Se snímkem od někoho pro koho to není denní chleba se Ti může stát, že posuzovatel řekne že snímek není kvalitní a vyžádá si nový - tzn.další narkóza atd.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:05
- Nahlásit
Ketrin
díky, tak já se přemůžu a půjdeme tam..posouzení pro KCHLS je přesně co?Jsem ještě v polospánku..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:09
- Nahlásit
Bára a Sam
Ofiko DKK kvůli chovnosti
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:55
- Nahlásit
tak jsem se objednala k Šebkovi, slečna zřejmě sestra na otázku kolik si mám připravit řekla: "asi kolem těch 2 tisíc, no" tak nevim co to znamená každopádně si to užijem, den předtim já, pak Sam..tak snad dopadnem oba dobře
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:40
- Nahlásit
OPI
Jo, taky mi nebylo po cvičení nejlíp, protože tohle jsem snad ještě u něj nezažila, že by mě až takhle ignoroval,nesoustředil se, prostě jako by byl úplně jinde...náladu mi spravila až pořádná porce bramborovýho salůátu s řízkem u babči na narozkách.
Jinak mě tam po Andym vyjela ještě než jsme vlezli dovntiř hnědá feňule, ale ne tak jako je u feňulí zvykem, že porstě dá psovi najevo, a´t neotravuje,ale jak zuřivá saň, potfooorá. Jinak já si teď Andyho hlídám, takže poskakuju kolem chumlu válejících se psů a dávám pozor na případné povrkávání ostatních a když vidím, že se Andy jako má tendence stavět do pozice já jsem boss, tak odvádím jeho pozornost jinam...
Asi si pořídím optimistického kanára
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:43
- Nahlásit
Bára a Sam
Martin platil za Elouše 1600,- za rtg loktů i kyčlí plus pak 700 posílal Šebkovi za vyhodnocení obojího. Pr
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:53
- Nahlásit
choco
vy jste byli taky u Šebka z ČB? A jak dlouho se na to vyhodnocení čeká?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:54
- Nahlásit
choco
Asi si pořídím optimistického kanára
a proč myslíš že jsem ho pořídila já??? No nemusím se trápit jestli mi chodí správně u nohy, jestli se neloudá s aportem,...... a za zvěří taky nezdrhne
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:55
- Nahlásit
A měla bys tam jít ještě s někým, kdo Ti ho pomůže držet a polohovat. TAk ať vám to dobře dopadne. Na kdy jste objednaní?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:57
- Nahlásit
Bára a Sam
nevím jak teď, ale loni byl Šebek rychlej-já byla v PO na rtg, v ÚT to myslím veterinářka co snímkovala teprve posílala normální poštou, a další PO už jsem měla v poště výsledek.
Ale když budeš přímo u něj tak Ti řekne hned jak to vypadá.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:58
- Nahlásit
Bára a Sam
Nene, nám to tady dělali v Brodě (Musil), ale pak sme to posílali Šebkovi. Ono se ty ceny ale zas tak lišit nebudou. Aˇčekali jsme na to asi 14 dní. Ale když Ti to bude dělat přímo Šebek, tak Ti hned řekne, jestli je to špatný nebo ne, si myslím. Musil nám taky hned řekl, jestli tam něco vidí nebo ee.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
choco
A měla bys tam jít ještě s někým, kdo Ti ho pomůže držet a polohovat.
si připadám jak Alenka v říši divů..to jsem nevěděla, teda spíš mi to sestra neřekla, musela jsem se i zepatat, kolik hodin předtím nemá jíst.. objednaní jsme 22.4 až po jeho 1.roce, což je 14.4
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:07
- Nahlásit
Bára a Sam
Si myslim, že si ho v narkóze napolohuje sám,ne?
A hlavně si to nech dělat od Šebka a od nikoho jinýho...i ty RTG!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:12
- Nahlásit
Dines
No my jsme si to drželi sami, doktor a sestra nám ho jen vždycky upravili do té a té polohy a my jsme pak drželi a ani nedýchali,abychom s ní (a vlastně i u ANdyho) blbě nehejbli...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:14 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
Dines
já to fakt nevim, ještě tam pak zavolám..už jsem ti to asi říkala, já to tam fakt nesnáším, konkrétně (snad můžu jmenovat) Dr. Santarius, nevim zda ten člověk vůbec vystudoval veterinu, ale u něj nám skončil Monty, náš první pes, jokšír, co měl mozkovou mrtvici, pak jsem tam vezla králíka ségry, kterýmu vypumpoval žaludek, napíchal injekce s tím,že bude dobrej a za 2 hoďky jsem ho tam vezla mrtvýho. Když jsem tam následně vezla kocoura Matese na očkování, tak mu zjistil ušní svrab, ale to, že měl škrkavky a bůh ví co ještě, už ne..asi jsem zaujatá, ale vždycky když tam musím, tak si představím, jak odtud putovali do kafilérky Monty a Káča(králík) a je mi zle..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:17
- Nahlásit
Bára a Sam
No,tak Santarius určitě umí očkovat a zašívat packy
A jinak je to všude to samý....on žádnej vet neni na 100%,aspoň v ČB jsem zatím takovýho nepotkala...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:55 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
aby nezapadly tvoje fotky mezi samýma RTG...
Nejlepší je poslední fotka Sáry, vševypovídající...
no, a pak ta s kocourem, který má přece všechny LR na háku nebo vítání matky s dcerou... nemá to chybu!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:40
- Nahlásit
Ketrin
Tak co citronek? je to balzám na duši? Fotky jsou žůžo, hlavně jsem se smála černý šmouze alias Cora...to je fakt torpédo Budeš ji teda brát do Letňan? Jestli se můžu začít těšit
Bára a Sam
Jo a ještě jsem si vzpomněla,že nejen že by neměl 24 hodin před tím jíst, takže vlastně když jdetet ráno, tak poslední papů bude mít snídani předešlý den,pak véču a další snidani vynechat,ale taky dvě hodiny před zákrokem vzít i vodu...a vzít si s sebou asi deku pro psa a jestli to budeš chtít nechávat ofiko posuzovat tak Pp. To je asi všecko...
Joo my jsme dneska po očkování a čeká nás procedurování s pindíkem...musím mu to čistit týden hypermanganem,páč mu z něj tečou pěkný sajrajty, takže injekce s hadičkou dovnitř,stříknout roztok a vypustit..čupr zábava Ale co se dá dělat.
A Andy je už prosím taky pěkný kusss chlapa, páč kluk váží 38 kg !!! To nevím teda kde vzal, když dostává furt stejně (nebo že by za ti mohli rybičky,co občas dostane k večerní dávce... )
A opět se to v čekárně neobešlo bez zpěvních ód na ostatní hafy...mám ho za to kňourání okřikovat?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:55
- Nahlásit
chocopáč kluk váží 38 kg
coooo??? to teda koukám kde ty kila má?
Corálii asi budu muset vzít, páč ji nikdo nechce hlídat pořád ji mám na krku, no co jsem chtěla to mám Jestli se můžu začít těšit já ti ji ráda pučím!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 21:20
- Nahlásit
Ketrin
já ti ji ráda pučím
néé, půjč ji mně!!! a kdy jsou Letňany?
choco
kluk váží 38 kg
Edička má o 10 míň
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 21:27 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Eda
já ti ji ráda pučím
néé, půjč ji mně!!! uděláme dražbu holandskou, protože o Coře bezezbytku platí co mi říkala švagrová o Brestě, když jsem se bála aby mi ji ve městě někdo (malou) neukradl: "Za hodinu by byli zpátky a na kolenou by tě prosili, ať si ji vemeš zpátky! - i by ti připlatili!!"
Letňany jsou tuhle sobotu. Borgo dnes zahájil přípravu - s Brestou se vyváleli v nějakym hnusu, který musel být obzvlášť atraktivní, protože on to normálně nedělá
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 23:33
- Nahlásit
Ketrin
kde ty kila má?No asi opravdu nabral , už mi nepřijde tak hrozně žížalovitej. Ale přísahám, že ho ničím nefutruju.
A beru Tě za slovo, já dělám hlídací tetu moc ráda, hafana brát s sebou nebudu, takže budu mít ruce volný
Eda
Taky je to pořádná atletka přecííí Ty se chystáš taky do Letňan podpořit oblíbenou dvojku?
|