Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:14
- Nahlásit

OPI
Si to v praxi představ,jak se snažím uhlídat smečku v době hárání v našem 1+1

OPI
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:22
- Nahlásit

no mě to přišlo nereálné,ale proč ne
fííhááá 1+1 a mě je malý náš 2+1
No ale ono když se chce tak jde všechno
tak to bude smečka v sedmém nebi až paníkové seženou správné místečko

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:25
- Nahlásit

OPI
1+1 předělané na 2+kk Hele oni toho místa tolik nezaberou,jim stačí gauč a postel

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:25
- Nahlásit

ahojte, OPI opět super fotky, strašně se mi to líbí ta kombinace LR+mimi, ovšem mě už nezbývá než čekat na vnoučata
představte si že Korálek už plavala. Předevčírem tu bylo docela sluníčko i když chladno, takže žluťáci si hráli v našem malým zahradním rybníčku, lovili odtud klacíčky apod. a ona koukala, koukala, až jí to nedalo a hupsla tam taky udělala pár tempíček a vylezla, dělala jakoby nic ale připadala mi taková trošku udivená - co to jako bylo

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je super,to bude ten pravý vodní živel

OPI
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:39
- Nahlásit

Ketrin
Jen co se mi povede je někdy natočit tak to sem dám,některé momentky,jako když třeba jí Laurinka sušenku viz.foto,tak ona ho provokuje,jak mává všude kolem něj a hrozně se řechtá nahlas,to mám kolikrát až slzy v očích.Jak jsem byla těhule tak jsem měla strach jak to bude,zda nebude žárlit..atd... ale je to nerozlučná dvojka a malá ho fakt sbožňuje už se "těším" až bude běhat a budem na chatě a jak se budou prohánět po zahradě

teď jsme byli venku a je tam labíkovské počasíčko,Karlos se hned prohnal u rybníka a krásně přiběhl na přivolání a i jak měl

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 20:06
- Nahlásit

Ahojky,
Tak co Jani byli jste v neděli cvičit???Nám to bylo v sobotu zrušeno,počasí bylo šílené.
To mě nebááá já už jsem se těšila že je tady jaro,ale tohle je hnus.
Jaký byl víkend???

choco
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 20:48 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

OPI
Jj, krásný fotečky

Chalupa te´d byla k nezávidění, protože jen co jsme přijeli, tak pršelo a pršelo a víceméně jsme byli zavřený doma. Ven jsme se vydali vždy jen na chvíli, když nebyla průtrž nejhorší, aby se alespoň ta dračice Eli trochu vyřádila a Andy měl chvilku klidu na spaní V sobotu nás vylákalo ven zrádné sluníčko a pak nás chytla ta fujavice a průtrž na cestě domů od rybníka...no byl to docela děs... Odpoledne to zase na chvíli přešlo a tak jsem vytáhla k rybníku i Andyho...no ehm, nebudu to dlouho rozmazávat...nepřekvapil, i když už se pro klacík rozhoupal vběhnout do vody, tak ho pak ty vlny zarazili a raději se držel u břehu...sestavila jsem pro vás malou fotoreportáž pro představu, jak to vypadalo

Ketrin
Tak to by mě u ní spíš překvapilo ,kdyby to nevyzkoušela

choco
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 20:57
- Nahlásit

takhle rozvlněný byl Hejtman

Eli se bez váhání vrhá do vln

Andymu se to nějak nezdá...

a vypadlo to, že se vydá Eli na pomoc

jenže z páníkovi "navigace" byl zmatený

a tak si řekl, že bude bezpečnější ji vytáhnout pomocí klacku

když to Eli viděla, raději se vyloupla z vln sama

choco
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:08
- Nahlásit

Eli dolaďuje technické prvky skoku

Andy se od této porady distancuje

Eli jde na to

a Andy se připravuje na úlohu a lá záloha z břehu a odbíhá pro bidlo

to už se Eli odpichuje od lávky a povedl se ji skok dle představ

Andy nelení a je v pohotovosti,kdyby náhodou...

a pak si oddychne, že záchrany není třeba a šťastný vyprovází Eli z vody ven

choco
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:10 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

tak to je náš hrdina...

choco
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:26
- Nahlásit

OPI
Když jsme dopoledne projížděli kolem cvičáku v Kolodějích,tak tam nikdo nebyl...tak to asi bylo zrušený i v neděli. Pokud nám to bude dopřáno s Andym, tak se přihlásíme na cvičáku teď v sobotu, ale asi si písnu o hodinu nejdřív se štěňatama po tak dlouhé době Myslím, že to bude pro nás akorát )))))))))))

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:58
- Nahlásit

choco
Super fotečky
Já ještě nevím zda za týden půjdem,protože chcem vyrazit na chalupu,ale to uvidíme ještě podle počasíčka...
Andy není velký plavec???
Aportuje???taky jsi myslím tuhle psala že teprve držíte,ne???A vůůůůůbec kolik mu je???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:59
- Nahlásit

choco
škoda že ty fotky nevidím, jen křížky.
Včera i dnes bylo opravdu labradoře. Psi se toho venku nemohli nabažit

choco
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 22:26
- Nahlásit

OPI
Mnooo, do velkého plavce má opravdu daleko, v půl roce se týden před Ovvrkama naučil plavat, ale pak přišli problémy s těma nohama a te´d jsme byli u vody vlastně po dalším půl roce, takže je to zase takový mám nemám, váhá váhá, jestli tam doplave nebo ne a te´d to bylo ještě ztížený těma vlnama. Ale já mu věřím, že tu odvahu zase najde A rozplave se.
S aportováním...u něj to bylo vždycky takový hmmm aport, no tak já se teda pro něj zvednu noo, a to ho mám i vzít,fakt?Ale k tobě už ho teda neunesuuu...rozaportoval se k mé radosti na táboře, díky tomu jsme udělali Ovvrka, ale pak ta pauza ...a tak jsme aspoň upevńovali (a upevńujeme dote´d, což u něj neshledávám s velkou radostí) vezmi, drží a pusť. A co jsem semtam zkusila s odhozením aportu, tak pro to běží a přinese....ale jako, že by z toho byl na větvi a nadšením bez sebe....to není...no vypadli jsme z toho oba a já už se těším , až se do toho zase vrátíme...
A 20.2. nám byl rok a dva měsíce

Ketrin
jak to? Kdyžtak jsem je dala i sem URL

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 22:31
- Nahlásit

choco
Dobrý!! Eli je pěkně akční ovšem nejvíc mě zaujal v tý zimě pán v kraťasech

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 22:37
- Nahlásit

choco
No tak to se teda moc nepotatili
Karlos taky nikdy nebyl plavací a aportovací,jak já říkám takový antilabík
Vodu má rád,vlítne do ní kde se dá,ale jen pokud stačí,lákala jsem ho co se dá i jsme ho tam párkrát odnesly,ale prostě ne a ne,nechávám tomu volný průběh,že snad někdy se umoudří
a aport,přesně jak píšeš,dneska to přinese jen párkrát aby se neřeklo,ale jinak nůůůďo.Uvidím jaký na něj bude mít vliv cvičák,že by snad ještě k tomu tu vášeň našel,ale myslím že to nikdy nebude ten labík co by aportoval do nekončna

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 22:40
- Nahlásit

Taky mě překvapil pán v kraťasech

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

Ahojky
v neděli byl cvičák taky zrušenej,asi by to odfouklo aporty
Ale já jsem ráda,protože bychom stejně nešli,jednak mě chytli klouby a skoro jsem nechodila a za druhý si pro změnu rozlízala packy Rozárka. Už mě z toho fakt hrábne,když se Samouš vykurýruje,tak zas Roza. Ale mám podezření,že ona to má z toho,jak jsme je začali po každé sebekratší procházce mýt,tak že má ty packy vlhý,zapaří se jí to,začne si to lízat a takhle to dopadne. Jenže co s tím

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 08:53
- Nahlásit

Ahoj,
nás to teda neodfouklo, máme bytelnej panelák. Zato mě teda totálně dostalo včera, přišli jsme z procházky, otřeli ve vaně tlapky a po chvilce koukám, že Sam zůstal u vany a na něco tam pořád čučí a ono to velikánský napitý klíště, takový to, co jen prasknout, jak je nacucaný.. no hnus, ale hlavně takhle brzo??

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:06
- Nahlásit

Bára a Sam
No vzhledem k teplotám se tomu nedivím. My už máme objednané obojky,měli jsme si je vzít včera na cvičáku,ale protože nebyl,tak si pro ně pojedeme dneska nebo zítra. Vzhledem k vysokým zimním teplotám se obávám,že letos těch bestiek bude abnormálně hodně

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Ketrin
jj pán v kraťasech je cvok Já mu to taky říkám )) A kdyby si nezapomněl plavky,tak by tam vlezl s Eli...Jo Eli je divoška, co by mohla plavat na rozdíl od Andyho do padnutí. A kolikrát jí to uklouzlo z toho můstku a plácla tam sebou ani nemrkla,vyplavala a šla znova

OPI
Taky mi přijde, že se v tomhle moc chlapec nepotatil, od Helči, co Svena zná, pořád slýchávám, jak je Sven úžasný pracant a kdesi cosi, ale Andymu je to jaksi putna To ostatní sourozenci jsou větší divoši. Ale co noo, milášek je to tak nebo tak

Bára a Sam
Nj, bylo te´d docela teplo, tak už vylízaj, potvůrky, už se chystám napatlat na chlupáče spot on. Duowin byl minulý rok super, neměl ani jedno klíště, ale vadí mi, jak je pak mastnej, protože se to musí dávat na celý hřbet a pak ho to dost i svědí. TAkže ještě dopiplám poslední dvě ampulky a pak zkusím, Promeris Duo.

jana33
Teda to fakt babo raď... A nestačilo by třeba ty packy jen otřít vlhkým hadrem a nenamáčet ve vaně...nebo alespoň ne pořád...už abyste našli to vysněné místečko, třeba se těch problémů konečně zbavíte...

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:24
- Nahlásit

choco
"Promeris Duo" je co?
Já loni dávala ExSpot a taky v pohodě (mělo by to být to samý jako Duowin) a ten se myslím dával mezi lopatky a ke kořenu ocasu....
jana33
Teda nevim, já jim loni taky dala obojky, a do dvou hodin měli oba obsypaný krky(!!!) klíšťatama...a to jsem schválně koupila každýmu jinej obojek

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

choco
Andy je flegmoušek, což na některé věci je výhoda,ale zrovna na cvičení spíš mínus,protože takovýho psa namotivovat a rozhýbat je někdy kumšt. Já to znám Ale zase je to super pro "normální" život,protože takový psiska mají nadhled a většinou neřeší blbiny.
No já jsem chtěla packy omývat jen Samovi,ale Karel je přesvědčenej,že hadrem se ten čurbes zvenku neotře a i když Samovi packy utřeme,tak mu to tam Ferda s Rozárkou roznesou.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:26
- Nahlásit

Dines
Používali jsme Killtixy a loni měli poprvé Scalibory (nesmrdí) a za celou sezonu jsme neměli klíště. Takže my jsme s obojky max spokojený

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:41
- Nahlásit

Bára a Sam
hnus, ale hlavně takhle brzo??
Corálie měla klíště už začátkem února. ještěže jsem ho našla úplně malinký.
A Scalibor nám loni nefungoval, nevím co nasadím letos. Asi česnek a droždí

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:43
- Nahlásit

Andy je flegmoušek, což na některé věci je výhoda,ale zrovna na cvičení spíš mínus,protože takovýho psa namotivovat a rozhýbat je někdy kumšt. Já to znám Ale zase je to super pro "normální" život,protože takový psiska mají nadhled a většinou neřeší blbiny. To máš pravdu...ale jako prvního psa jsem si nemohla pro sebe vybrat líp ( když neberu ty zdravotní potíže )

Dines
TAky spot on, nějaká novinka, a snad účinná.

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:45
- Nahlásit

Ketrin
Myslíš jako koupel v česnekovo drožďové lázni? Nebo je napatláš nějakou pomazánkou?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:48
- Nahlásit

all
my měli loni bílej obojek(nevim jméno) a měl klíště až na konci září. Takže velké díky teplý zimě, všechna havěť přežila a máme se na co těšit. Hlavně u černých psů se to krásně hledá.

jana33
Scalibory (nesmrdí
to je obojek nebo vodička?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:55
- Nahlásit

choco

to se přece říká že když se to užívá vnitřně, tak na ně hmyz tolik nejde. Ale je to asi stejná pověra jako že pes krmený syrovým masem je agresivní

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání