Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 10:08
- Nahlásit

choco
Teda to má to samé co Samouš a to bych do něj nikdy neřekla! Je vidět,že se to kilama fakt posuzovat nedá!

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

choco
Ty se chystáš taky do Letňan podpořit oblíbenou dvojku?
nóó, nechystala jsem se původně... ale kdyby bylo moc hnusně a nedalo se vyjet ven na kole... proč ne?

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 17:00
- Nahlásit

jana33
No to teda ve srovnání se Samem já taky ne, do toho má teda ještě co dělat. Musím se domluvit s Evčou,jestli by mi ho nezměřila...

Eda
Noo docela to tomu odpovídá, že bude chnusně...a i kdyby ne, tak na kolo můžeš vyrazit pak Přece si nenecháš ujít Coru zblízka

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
Přece si nenecháš ujít Coru zblízka
no, to máš naprostou pravdu!!! dáme někde sraz? nikdy jsem tam nebyla...
Ketrin
teď v Letňanech jsi v kruhu 6, jestli jsem to dobře viděla. ale jak poznám kdy začnete? na kolikátou tam mám být, abych vás viděla?
a kdo ještě popř. stojí za pozornost?
Hmm, tak koukám, že Konopiště je 17. května a to na 100% nemůžu... ach jo...

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:57
- Nahlásit

Eda
Jj, to mám A odkud že bys přijela? Bychom tě mohli nabrat někde po cestě autem. My pojedeme od Černýho Mostu.
A začéná se posuzovat tak od devíti, ale než přijdou na řadu pracovní psi, tak to nějaká chvilka bude.

Na mě právě vlezla chřipajzna a do práce mi byli od kamarádky pživezení dva hafové (švýcaráka a knírače), tak to bude veselé. Má je na hlídání její bratr a ten dneska ppotřeboval akutně pejsy pohlídat,páč musel na služebku. Tak jsou chudáčci celý nesvý a bílej kňourá o sto šest. Doufám ,že se mi doma nebudou chtít všichni sežrat.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 12:00
- Nahlásit

choco
To je jako hlídáš přes noc? Tak to bude asi docela bugr Jinak my se samozřejmě taky ukážeme, cvičák není,tak bychom mohli dorazit relativně brzo. A nezapomeňte,že příští týden je ta přednáška

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 12:03
- Nahlásit

jana33
naštěstí ne, přijede si pro ně kolem půlnoci....ale i tak...jsou dost nedůvěřiví, hlavně teda švýcarák a štěká na všechno kolem...sem si trošku naběhla...ale snad to přežijeme ve zdraví

Tak to tam na sebe narazíme. Doufám, že tu přednášku budu stíhat, to by mě fakt hoodně mrzelo,kdyby ne.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 12:49
- Nahlásit

Eda
Jak píše choco, začít by se mělo v 9, tak pracovka by mohla být.. dejme tomu... nějak před polednem (?)
a pozóóór, jsme v kruhu 5!
je to od vás hezké mě ty výstavy moc neba, bez psa a nutnosti ho vystavit by mě tam asi nikdo nedostal

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:19
- Nahlásit

Ketrin
To se ti nedivím,celá výstava je prakticky jen o hodinách čekání

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:27
- Nahlásit

Ketrin
jana33
No když tam mám na koho koukat a mám to blízko

Ha psiska si lehli, Lucky už nekńourá a dokonce na mě zvartěl ocasem a lehl si ke mě pod stůl a Monty se klepající snaží zamhouřit oka. No strašpytlíci. ale te´d se jim ani nedivím,že jsou vyklepaní, když putují takhle na chvíli k němu, koho zas tak často nevidí...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 18:36
- Nahlásit

choco
no bezva nabrat se nechám ráda akorát, že to tam vůbec neznám... když mi dáš přesný instrukce, budu tam v pozoru
Ketrin
jj, je mi jasný, že pro vás vystavující je to nůďo, ale když mám zrovna čas, chtěla bych to trochu i poznat a vás třeba i rozptýlit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:27
- Nahlásit

Eda
choco
Holky musím vás upozornit, abyste nechodily v ničem (oděv+obuv), co má jakékoliv vyčnívající nebo plandající šňůrky, přezky, zarážky, tkaničky do bot apod. Protože Cora občas (no, spíš dost často...) dostane takovej záchvat, kdy do všech těhle doplňků kouše a tahá za ně a jakékoli napomenutí i potrestání ji akorát ještě víc rozdovádí Chraň vás pámbů naaranžovat si kolem krku nějaký ležérní šátek s třásněma - likvidace zaručena
Ideální výbava na hlídání Cory je neoprén

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:55
- Nahlásit

Ketrin
Jo jo neoprén - ten je choulostivý na natržení - to by jsi musela Coře upilovat drápky a zoubky!
Tedy ty z ní děláš pěkně nevychovanou holku!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:23
- Nahlásit

Zuzana T
Znáš Bali... tak si to ještě tak 2x znásob...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:27
- Nahlásit

tak já prosím o fotky z výstavy, ať se můžu kochat aspoň virtuálně

Ketrin
Protože Cora občas (no, spíš dost často...) dostane takovej záchvat, kdy do všech těhle doplňků kouše
promiň mi to, ale dělá mi upřímnou radost zjištění, že nejsem sama kdo má labradoří neřízenou střelu. Občas mám záchvaty paniky, když vidim spoustu těch klidných, rozumných labroušů a obzvlášť po přečtení tvého příspěvku o OVVR zkouškách(viz téma níž), konkrétně: Samozřejmostí je chůze na vodítku u nohy, vodítko prověšené, ruce v kapsách...jsem myslela, že mě vomejou, jen ta představa..dají se dělat ovévérka třeba v 10ti letech?To už by možná šlo.fakt se snažim co můžu, ale výsledek pořád žádnej..
jinak jsem teď dostala do práce info od přítele, že se Sam dostal do skříně v obýváku a totálně natřískoval mojí sbírku velkejch šišek z Chorvatska, Španělska, Itálie..nejsem na cetky, ale kameny a šišky sbírám fakt ráda.Nezbyla ani jedna.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:54
- Nahlásit

Bára a Sam
totálně natřískoval mojí sbírku velkejch šišek
jestli tě to utěší, můžu vyfotit a ukázat ti jak vypadá můj mobil poté co si Cora minulý týden z něj "chtěla zavolat"

Vydržať!!

A o óvévéer jsem nic nepsala...??

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:09
- Nahlásit

Eda
Tak jo, domluvím se s polovičkou a písnu, kde a v kolik. nejspíš by se Tě nejlíp nabíralo bu´d někde u CČM nebo na zastávce u metra )to bys vyšla schody nahoru a přešla takový mostík přes silnici a dostala by ses na stranu, kde je MAkro Hornbach apod a tam je také zastávka. ALe ještě upřesním.

Ketrin
Sím Tě tam bude mít jiný starosti než koukat, kdejakou šňurku komu zkrátí

Bára a Sam
Joo to zamrzí...ale co naděláš Pak na Tebe vrhne žalostný pohled a je to vyřešeno

Jinak Andy dostal výchovný pohlavky, páč mi tady na Luckyho udělal pár pěkných ksichtů s pyskama nahóru. Lucky si kupodivu z toho vůbec nic nedělal a vlezl si do jeho pelechu, máchal mu jeho plyšákama před ksichtem a ještě mu několikrát hamtnul na hlavu. Což je u tohodle strašpytlíka,co říct. Nicméně už všichni tři leží a vypadá to,že i zabrali. Luckyho mám napresovanýho pod stolem, Montyho kousek od něj a Andy se svalil za mě za židli.Nejradši bych se natáhla k nim, třeští mi hlava ..ale ještě musím vydržet,než se pro ně zastaví.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:10 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
likvidace zaručena
tak mám zase pocit, jako bys trošičku přeháněla.. to víš že nejsem amatér, co se mezi štěňata vrhne v něčem extra pro ně zajímavým ale tenisky na suchý zip nemám, tak leda jarmilky, ale ty už od ukončení povinné školní docházky nevlastním jasně, montérky by byly ok, ale asi byste se mě všichni lekli
Bára a Sam
jinak co se šišek týká, Eda včera zlikvidovala nějakou (doufám že ne extra vzácnou) šišku sousedovic ohařce. páníci jsou v Austrálii, tak tam chodím svítit a zalévat kytky. hnědka chodí ráda se mnou a včera když jsem odcházela, tak měla plnou hubu zbytku evidentně nádherný šišky... tak jen doufám, že nebyla nějaká extra

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:48 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Ketrin
už to není na hlavní straně, bylo to téma z roku 2006, Dotaz na OVVR hlavně na Ketrin..tak nějak, někdo to nedávno oživil..
Eda
tak měla plnou hubu zbytku evidentně nádherný šišky...
budou mít páníci asi radost. Nojo, naštvaná můžu bejt akorát na sebe, že mám blbý skříně, který otevřou packou i kočky..Sam si určitě jen krátil dlouhou chvíli a klackovej absťák, ale je to hajzlíkco mi to dalo práce sem přivézt v pořádku, i jsem si pořídila spešl sprej, aby hezky uschly a nerozsypaly se

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:51
- Nahlásit

Dobré ranko
Tedy, dnešní první jarní den potěšil ponejvíce hnědici, protože tolik sněhu na její oblíbený válení sudů v lese už dlouho nepamatuje... je to super, ale poněkud nečekané

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:30
- Nahlásit

Eda
tady je taky bílo a tudíž se nemusí pořád utírat packy a podvozky pocit, jako bys trošičku přehánělano jo ale jen trošíčku

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

Ahoj všem labradorům a jejich paničkám...

už jsme tu dlouho nebyly, páč nám nic nechybělo, ale teď máme problém... prosím, prosím, byly jsme s Juli v úterý na kastraci, uchovněná být nemůže, a potřebovala bych poradit jak má probíhat rekonvalescence od zkušených..
Z úterý na středu hodně brečela, včera trošku kníkala, ale byla veselá a vrtěla ocasem..dnes leží, nechce vstávat..zabere jen salám.... a není veselá. Hlavně...nechce být s námi doma..pořád utíká do verandy, kde jindy být nechce. Moc nepije... Co myslíte? Je to ještě normální? A taky mám strach.. ve verandě je dlažba a přeci je tam chladněji- takových 16 stupňů, nemůže prochladnout??

Jinak i u nás je totálně bílo... a já už byla nastartovaná na jaro..

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:40
- Nahlásit

Juli
Určitě jí na dlažbu nepouštěj,je teď oslabená a ještě by mohla nastydnout nebo chytnout zánět močáku, ledvin apod. Na kontrole jste byli? Předpokládám,že berete atb,co analgetika,máte? Rozárce píchli analgetika ještě druhý den po operaci a na dalších pár dní jsme dostali Rymadil. Ono jí to může bolet,ale většinou to spíš bývá psychické - ona cítí,že se jí něco stalo, stehy jí tahají a ty jí zakazuješ si je lízat, může být rozbolavělá atd atd,takže je z toho prostě zkrouhlá. Kdy zas máte jít na kontrolu? Já si myslím,že to nic nebude,přece jen je dva dny po operaci,tak prostě není v pořádku. Ale zkontrolovali bych jí stehy,jestli to okolo nich nemá zapálené,případně jí můžeš změřit teplotu,ať máš jistotu,že je vše v pořádku.

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:55
- Nahlásit

Jano33,
na kontrole jsme nebyly, prý až za 14 dnů na stehy... Dostala jen injekčně při zákroku ATB a analgetika...prý "zásoba" na 2 dny. Já jí hlídám...chodím se na ní pořád dívat..jestli leží na pelíšku,aby nešla na dlažbu. Přikryla jsem ji i ručníkem.. Stehy zkouknu za chvíli..teď spí a za chvíli přijde demoliční jednotka takže jí probudí a pak jí prohlídnu. Teplotu se obávám, že nezměřím.. to se jí líbit nebude... čumáček má chvíli suchý a teplý, chvíli vlhký... KOlik by měla mít správnou teplotu v konečníku bez odečtu?
A taky vůbec neposlouchá...hmmm, já se jí ani nedivím..musí být na nás děsně nakrklá...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:25
- Nahlásit

A další atb v tabletách nemáte? Rozárka dostala antibiotika na další týden.
Normální teplota je tak 38,5, do 39 je to ještě v normě.
Hlavně jí moc nelituj nebo to mrška pozná a začne se litovat ještě víc A hlídej jí,aby si ty stehy nelízala (teda jestli nemá límec nebo pruban)

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

Jani, nedostaly jsme nic.... včera jsem tam volala, že brečí a vet říkal, že je to lepší, když něco cítí než aby se přepínala... Tak fakt nevím..když jsem studovala na netu,co vet to jiný názor. Někdo nedává vůbec ATB...
Hlídám jí.. ona se na ty stehy celkem nedostane..svědí jí hlavně to vyholení...
Mršku nelituju snad to bude dobrý..
Chtěla jsem vložit i nějaké její nové fotky..aby jste viděly jaká je z ní baba, ale nechce mě to pustit do galerky...no já tam už rok nebyla..

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:01
- Nahlásit

Juli
No co vím,po každé operaci se dávají antibiotika,aby nedošlo k infekci v ráně

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:49 - Změnil/a: Juli
- Nahlásit

Jano, to ona dostala jen v té injekci..ale na netu jsem četla,že někdo nedává ani to.. fakt nevím. Je to nejlepší vet na okrese, snad se nic nestane...
Jinak stehy vypadají dobře. Ale asi je fakt na nás naštvaná, protože přišla babička a s tou v pohodě. Jenže už tu zas není a ona vyvádí a chce od nás ven...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:53
- Nahlásit

Juli
OK,já bych na nich asi trvala,ale u mě už jsou veti zvyklý,že jim diktuju diagnozu a co bychom na ní potřebovalikaždopádně napiš,jak pokračujete a podrbej hafušku za ouškama

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:54
- Nahlásit

Juli
ahoj, moc zdravíme hnědou kamarádku!
jak říkáš, vše je individuální, třeba Eda 2. den byla už celkem normální, no rozhodně nekňučela. neměla nás ráda, to ano a oči měla po narkóze jakoby "kalný" na ATB si nepamatuju, ale asi jí nějaký píchli a analgetika říkal doktor rovnou, ať jí nic nedáváme. tak vám holky držíme moc palce, uvidíš, že každým dnem to bude lepší!

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání