Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 15:27 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Zuzana T
BOB je Clifford od HC - s Brestou mají společného tatíka. Krásný mladý pes a kromě toho Míša umí každého psa perfektně vystavit.

Eda ne díky, nic mi neposílej, dala jsem tam ten odkaz - to stačí
Já jsem Ti teď poslala mailem dvě fotky těch pudlů co tě tak zaujali - Štěpán tam taky chodil a fotil všecko možné...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 16:04
- Nahlásit

Ketrin
Ale Dočekalová ho nevlastní ,že? Nemá ho na stránkách.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:08
- Nahlásit

Ketrin
óó, díky ti, pudlíci jsou děsný Je vidět, že máme ještě exteriérové rezervy...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 20:13
- Nahlásit

Zuzana T
Pokud vím, tak je její - nechala si ho jako následovníka po Ringovi. Stránky nemá aktuální.

Eda
Došlo to? Mně pak přišlo nějaký chybový hlášení....
Ten hnědej mi přišel podobnej vašemu sobíkovi Oliverovi

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 20:15
- Nahlásit

Ketrin
aha

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 22:37
- Nahlásit

Eda
To video nemá chybu hamounka jedna hnědá

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 06:59
- Nahlásit

Ketrin
hamounka jedna hnědá
no ano, konečně to někdo trefně pojmenoval! to víš, přece jen se nemusí dělit se smečkou...

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:16
- Nahlásit

ahojte, tak jsem byli 4 dny na chatě a včera začal karlos zase pajdat na přední normálně až večer když sešel z postele, tak zakňučel a dnes když šel na gauč tak dal přední nahoru a zakňoural a zase slezl,on už dýl občas pokulkhával na přední levou,ale ortoped mi řekl,musím přijít až když kulkhá aby to viděl,no jenže u něj to bylo neurčitý nebylo to po nějaké záteži a tak, ted má podezření že to po tom když je přetaženej,hodně pohybu málou odpočinku,budu tam muset zavolat aby na něj koukl a asi u dělal vyštření i s rentgenem mám strach z dysplazii

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:26
- Nahlásit

OPI
Určitě se vyplatí udělat rtg a to nejen předních,u kterých může mít event. problém,ale i u kyčlí,ať víte na čem jste a můžete event. přidávat více kloubní výživy nebo čehokoli. Takže já bych to udělala bez ohledu na akutní potíže. Tak snad to bude v pořádku,třeba si jen něco namohl

Lucinda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:33
- Nahlásit

Ketrin
No na září bych ti to mohla slíbit, to je ještě daleko a možná se mi do té doby zadaří poslat i přihlášku
Eda
Eďouš je klasik. Ještěže těch klacků nebylo deset. Nedavno si Šína vzpříčila v hubě kost mezi zadníma stoličkama, ale všimla jsem si toho, až když jsem měla na vodítkách koně a vedla jsem je do výběhu, tak musela chudák s tím běhat ještě 5 minut, ale nedusila se, protože ještě stíhala v běhu otravovat Bárta a střídavě si hrabat do držky tlapou - pako.

Tak jsem si včera užívala velikonoce. Soused mě nějak vyhmát na koních (já už naplánováno, jak hodim sedlo a mizim dokud mě nikdo neobjevil ....) Běží na mě s plácačkou, ale to ještě netušil, že Bárt miluje běžící lidi s klacíkem, rozmáchl se, že mi uštědří první ránu (to abych neuschla), Bárt na nic nečekal, mohutně se odrazil a než plácajda dopadla na můj urozený zadek, tak jí Bártíček už cupoval na piliny. Chudák soused, stihl říct jenom "Já jsem malí zajíček..." a bylo po pentlích. Ani jsem se mu neomluvila, takle přepadnout pracující lid s lopatou a vidlema. Myslím, že příští velikonoce zase pošleme Bártíkovu paničku na dovolenou za moře

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:50
- Nahlásit

Lucinda
Chudák soused, stihl říct jenom "Já jsem malí zajíček..." a bylo po pentlích To já jsem přítulovi naložila taky,když je ten přechodný rok a pak jsem měla svatý klid,protože u něj mě nikdo nehledal Kdepak vlastně máš iháháky? TAky jsem jezdila, ale co jsme si pořídila Andyho tak jsem bez času, abych dojížděla až za Benešov...no třeba někde něco poblíž najdu a semtam se zajdu svézt.

Eda
To je taky dobrý skrblíček A fotodokumentace povedená

OPI
Jojo rtg určitě nechcej udělat,ať víš na čem jste. a doporučuji na to jít k nějakému ortopedovi. Sama jsem se ponaučila,že na to obyč.doktor nestačí.

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:54
- Nahlásit

Lucinda
ještě stíhala v běhu otravovat Bárta a střídavě si hrabat do držky tlapou - pako.
óó, jak to znám
jinak Velikonoce u mě neproběhly, ležela jsem v posteli, bylo mi bídně dneska už musím do školy i procesu, takže na marodění není času

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:55
- Nahlásit

Jdu¨se přihlásit na cvičák na víkend, nejradši bych ho mrskla už k vám pokročilejším holomka harašícího, ale jak říkala minule Jindra,že udělali 30 aportů...tak to by Andyho položilo. takže se musím modlit, aby nepokračovalo to otupění jako minule. V neděli jsem mu zkoušela házet pár aportíků, takový rychlovky,aby se neměl čas roznudit a vzpomenout si,že už jako nemůže a byl docela šikovný. Jen už bych měla konečně oprášit píšťalku a naučit se s ní zase pískat.

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:07
- Nahlásit

Ketrin
krásný nový fotečky Všem to tam moc sekne a Borgovi obzvlášť.

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

Joo se chci zeptat, je možný, že by Eli začala hárat dříve než jsme čekali? Andy totiž začal být o víkendu nějaký u vytržení, furt se s ní chtěl muchlvat,olizoval jí tu její julču a ždíbal do zad když se kolem něj otočila,tak byl nalepený na zadku. Ale ještě u Eli nic nepozorujeme, jen MArtinovi přišlo,že jí viděl častěji čůrat...tak jestli je to předzvěst ...? byla bych radši, třá bychom ji stihli ještě přihlásit na klubovku.

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

tak dnes v 17h. jdem k ortopedovi,držte palce...

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:58
- Nahlásit

Zjistila jsem,že se u nás v Poču koná svod lovečáků, tak tam s hafama zajdeme

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:17
- Nahlásit

OPI
A kam jdete?
choco
Možný to klidně je,zvlášť u mladé fenky,tak to hledejte. To byste zvládli i sraz

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:09
- Nahlásit

OPI
Tak už něco víte? A u koho jste byli?

jana33
No on mi furt Martin nevěřil, že to možný je, prvně začala hárat vlatsně začátkem listopadu, tak by to nebyĺo zas tak nemožný, kdyby to už na ní pomalu šlo teď. Byla bych fakt i radši. V květnu toho máme docela dost a byla by škoda ji nechávat doma.

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:14
- Nahlásit

Tak jsme tam byli a zase nic,jelikož Karlosek si pobíhal naprosto v klídku a žádná známka kulhání takže zase musíme vyčíhnout až bude kulhat,ale dr říkal že se nemusím bát,normálně s ním vyrazit klidně na kolo nebo pořádnou tůru,prostě pořádnou zátěž a pak přijet tam a nejlépe na lačno.
Ale když už jsme tam byli tak jsem ho rovnou nechala očkovat ;)

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:19
- Nahlásit

JO a objednala jsem ho na čipování, jdem 2.4. sice má tetování,ale není moc kvalitní
jaké necháváte dát hafanům ještě očkování???

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:40
- Nahlásit

OPI
Ke komu prosím tě chodíte? Podle mě je naprostá blbost snažit se zhuntovat psa tak až se mu projeví chronický problém. Já bych ho tedy každopádně vzala k ortopedovi a hlavně mu nechala udělat RTG, kdyby jen preventivně,abych věděla,jak na tom pes je (jak jsme psali včera). Můžu doporučit Duchka nebo Musila, Duchek je z Prahy, Musil z Českého Brodu.
Očkování dáváme takovýto klasický a letos chceme přiočkovat na tetanus.
P.S. proč vás objednává na čipování?

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:12 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

jana33
chodíme na vet. Tajovského na Praze 4.Krč
Mě se to taky moc nelíbí že bych ho měla dostat do stavu aby kulahal,navíc když jsem ted viděla že ho to i bolí,on to prej potřebuje vidět aby zjistil kde je problém.Na jednu stranu má pravdu,ale mě drtí to čekání,vždyť po prvé jsem tam s tím byla cca před půlrokem,možná i dýl.to řekl o samé...na preventivní rtg jsem se zapoměla zeptat.... jinak tohle je ortoped a prostě chce vidět jak kulhá..........
to čipování chci já

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:16
- Nahlásit

OPI
No je otázka,jakej ortoped to je. Samozřejmě pokud by nezjistil nic na RTG,tak pak bych chápala,že potřebuje psa dostat do stavu,kdy bude kulhat,ale takhle? Fakt se mi to nezdá,konzultovala bych to ještě jinde.
To čipování jsem myslela,proč vás na to objednává,když to trvá asi pár sekund a všichni to snad dělají na počkání

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:56
- Nahlásit

jana33
NO mě se to na jednu stranu taky moc nezdá na druhou stranu ho zase chápu,možná že kdybych řekla bych měla zájem o RTG preventivně tak by s mi to odsouhlasil.Jenže já trubka to zapoměla zmínit Každopádně ať kulhá nebo ne tak by RTG nebylo na škodu,aby jsme věděli jak na to jsme.Teď ale zvažuji zda to udělat tam nebo dát na Vaše rady na ozkoušené dr.
A na kolik kč cca vyjde RTG???

Jooo tááákhle jsi to myslela s čipováním,to jsem se chtěla já objednat,abych měla hlídání pro prcka a hlavně abych tam když tak nečekala,často se tam objednávají lidi.A včera měl očkování tak aby tam měl nějakou pauzu mezi tím

choco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:51
- Nahlásit

OPI
Tak nebo tak by to měl zrentgenovat a pak může usuzovat. Nás Musil skouknul, pak Andyho na stole prohmatával a dělal mu snohama různý klikyháky a už jen podle toho dělal pomalu závěry a rentgeny mu to pak opravdu potvrdily. Musila Ti můžu jen doporučit, ochotnějšího doktora jsem ještě nepotkala. Rentgeny předních plus s celým tím vyšetřením nás vyšly asi kolem 1300,-,ale bylo to bez uspání,Andy si se sebou nechával dělat ,co bylo třeba. Jinak přítula platil s uspáním za rentgeny všech nohou 1500,-. Jediný nedostatek je,že musíš být trpělivá ,když se tam chceš dovolat a objednat se.

choco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:52
- Nahlásit

S čipováním zkušenost nemám, nějak je mi to proti srsti...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:58
- Nahlásit

OPI
Proboha,žádné namáhání u kola,to je blbost i podle selského rozumu.
Pokud máš zájem ,pak já sjem 100% spokojená s Dr. Skalou.RTG všech čtyřech kloubů stálo 1350,- ,dává lehkou sedaci a nohy si drží sám.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:11
- Nahlásit

My chodíme k Duchkovi, taky 100% spokojenost. Jen má delší objednací doby.
Každopádně jestli má v kloubu nějaký problém,tak tím,že ho umoříš tak,že zase začne kulhat, mu v tý noze můžeš udělat pěknou paseku a pak už by taky kulhat nemusel přestat.
Jinak pesáky máme očipovaný všechny, v mnohých útulcích na tetování prdí a vůbec ho nezkontrolují. Čtečky tedy taky nemají všude,ale spíš bych řekla,že je šance pesana najít přes čip než tetování

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:26
- Nahlásit

chjoooooooo tak já nevííííím
Mě se taky nechce ho trápit do tý doby než bude kulhat a přivést mu tam kulhající umordovaného hafana kdyby ho aspoň prohmatal tak neřeknu,ale tohle mě docela ničí,když tam přijdu a on mě opět pošle pryč že mám přijít až když kulhá
poraďte teda nějakého dr. na RTG nebo mám zkusit mu zavolat a navrhnout to je mu??? já nemyslím že byl by špatný,on se asi jen vyhýbá něčemu co by nemuselo být potřeba a když mu řeknu že mám zájem o RTG tak by s tím měl souhlasit....
pokud uvidím že rtg je v pohodě tak budiž,pak ho na to kolo vemu,ale jinak na nějakou takovou zátěž s.........

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání