Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

choco
Nojo, ale nicmoc vtipnýho....půlku ho sežral než sem vůbec stihla otevřít pusu....no a tu druhou jsem pro jistoti jako správnej pejskař zapytlíkovala a vyhodila ;o)
Ale potkat toho kdo to tam nechal, tak ho nakopu!!!
Podivný je,že psí většinou nežere,tak bůhví čí bylo

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

Dines
No jo soucítím s tebou...raději bych původ ale oné lahůdky nezjiš´tovala...Kdyžuž vidím, že se do něčeho pustila přítelova pojídačka blivajsů, tak už radši nepátrám, čím se to ládovala, protože na to je můj žaludek kolikrát krátký...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 21:22
- Nahlásit

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids. individual&VideoID=30536909

převzato z tématu o pitbulovi, ale kdo z nás by tohle nechtěl pro labrouše, aspoň když jsme v práci a psíci sami doma ??!!!

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 21:45
- Nahlásit

Ketrin
Jééé to je bomba ten psík taky

Bara_
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:59
- Nahlásit

Ahoj všichni, tak jak se máte a co je u vás novýho? Já jsem to ve škole zapíchla dřív, tak se musim dneska pokusit odparazitovat byt a zachránit polomrtvý kytky..

proběhla už ta přednáška Dr. Sehnerový? A bylo tam něco zajímavýho co stojí za přiučení?
Ketrin
výborný, takovej přístroj by se nám taky šiknul, akorát by sousedi pod náma měli asi radost, kdyby kobyla Sam celý dopoledne cválal za míčkem po předsíni

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:37
- Nahlásit

ahoj holky... nějak nestíhám, jen jsem nakoukla...
Ketrin
video mi nejede...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:27
- Nahlásit

Eda
video mi nejede
jak tóóó? škoda!!! - zkus to nějak... je tam fantastický udělátko - nějaký kutil se vyřádil -, do kterýho si pejsek (asi jezevčík nebo co) v chodbě bytu strká tenisák a ono mu ho to vždycky vystřelí, on ho aportuje a tak pořád dokolečka

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:36
- Nahlásit

Ketrin
jééé minulou procházku u vody jsem zcela vážně uvažovala o koupi přístroje pro tenisty, který jim neustále dokola vyhazuje tenisáky a oni se na nich učí servis nevím, jak se to jmenuje, ale bylo by to fajn!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:49
- Nahlásit

Eda
To chci taky!! hlavně aby vyhazoval hodně daleko

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:09
- Nahlásit

Ketrin
no tak to je neuvěřitelný házedlo! ale nejlepšejší na tom je, jak to tam paní jezevčíková pokládá a přesně ví kam...

choco
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

Dobré podoledne tak už máme zase pááátek, jupííí Rozhodnutí na jakou hodinu máme přijít jsem už nechakla na Jindře a ta nás šoupla na devítku, takže vy, co tam jdete, můžete čekat Andyho divadlo aneb Andy v ráži a panička na vývrat

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:00
- Nahlásit

choco
Předpokládám,že my jdeme taky normálně na devítku,tak se uvidíme. Má bejt hnusně,to bude mít Samoušek radost

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 18:05
- Nahlásit

Poslušně hlásím, že choco kecá, Andy plave a ne že ne... Bohužel foťák jsem nevzal, páč jsem s plaváním nepočítal, ale do vody šel dobrovolně, opakovaně a plaval

choco
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:41 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Mmartin
Helééé, já nekkecááám On se k tomu vážně jinak nemá. Na něj zapůsobila Bára Ale udělal mi tím radost, bych to do něj vůbec neřekla, kor ještě z takovýho b lbýho břehu, že tam půjde. On měl pr´dola vůbec nějaký dobrý den, asi vstal pravou packou, když to cvičení konečně dneska vypadalo jako, že fakt cvičíme a aportíme a dalo se na nás snad i koukat a pak plavání a takovýho lítání s Bárou za balonkem a klacíkem. Už taky spokojeně spí jak dřevo.

Bara_
přednáška proběhla, leč my jsme museli odejít dřív než to skončilo, páč už to bylo půl hoďky přesčas. Ale jako na navnadění jít do dělání hamání psům to bylo účinný, zapsala jsem si jen pár věciček, jaký maso ano,jaký spíš ne,jaký přílohy,antioxidanty a tak podobně,ale víc se asi dočtu z knížky,takže čekám,až to dorazí a začneme.

OPI
Karlos je kusss Musím říct, že tohle cvičení je o nečem jiném, než co se pak cvičí od těch 11. Ale určitě uvidíš a poznáš je Andy dokáže házet taky pěkný nezájem a víceméně si jede s čumákem po svým. A nechceš zkusit mu dát příště po cvíku košík a nechat ho se vyběhat? Nebo myslíš, že by z toho byl vynervej stejně?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:48
- Nahlásit

choco
tak až budeš mít někdy čas a chuť tak mi napiš o tom mase, jen krátce co je dobrý a co ne, ať nedělám něco blbě. Dík

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:53
- Nahlásit

choco
U nás se taky dobíjejí baterky

choco
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:57
- Nahlásit

Mmartin
Tak to Andy je natažený jak široký tak dlouhý a hlavu zvedne jen opravdu stěží

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:00
- Nahlásit

choco
Tak to Bára postupně střídá všechny pelíšky a hledá ten správný

choco
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:15
- Nahlásit

Mmartin
Prosím Tě, kolik těch pelíšků má? To se holka nadře, než se rozmyslí,ve kterým by teda mohla usnout a který je sporávně natřepán Co to je za pelíšek na té prostřední z těch tří...ten sa mi páčí I když já nevím ,proč jsem ANdymu pelech vůbec kupovala, když v něm tak z 95% vůbec nejní, většinu čas prochrápe u dveří balkona na linu, už jsem mu tam aspoń začala dávat peřinu,aby neležel kvůli těm haksnám pořád na tvrdým...ale nedá si říct.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:25
- Nahlásit

choco
Jo, ten je nejoblíbenější, být o kousek větší tak bych ho měl místo postele
To je tenhle

Pelíšků má jestli dobře počítám pět, to víš, ředitelka petshopu Já jí je postupně dával na oblíbená místa válení právě kvůli těm otlakům

OPI
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:05 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

tak dnešek byl propadááák... Nejen že jsem uvízly v koloně tak jsme dorazily dýl,ale Karlosíno ten perlil.

choco
Nad tím košíkem jsem zrovna dnes přemýšlela a příště už to tak udělám,už je na čase on pak bude asi i víc makat, takhle je nevybouřenej a má rypák furt u země,ale dnes teda perlil ale zase není divu,když jsme dorazily kvůli koloně dýl tak to asi taky bylo znát.No ted asi dva týdny nejdem, tak ho budu zvykat aspoň trochu na koš a pak ho tam vypustím a uvidíme
A Andy byl dnes fakt zlatíčko,strašně mu to šlo

Jinak musím říct že díky cvičáku děláme velké pokroky a to oba, já jsem byla taková poseroutka,hned jsem viděla všechno černě,kde s kým se porve a jak zdrhne a já nevím co,ale tam jsem dostala takovééé kuráže že je to už celkem v pohodě,Karlosíno kde může je na volno,kromě teda v lese, tam se ještě malinko obávám,ale hlavně jsme se zase do toho opřeli a myslím že cesta bude dlouhá,ale nakonci nás čeká velká odměna

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 22:43
- Nahlásit

OPI
já jsem byla taková poseroutka
ale tam jsem dostala takovééé kuráže Super

jinak my dnes taky cvičili, bylo nás 5 a všem to docela pěkně šlo i když jsem si na ně vymyslela různý špeky co ještě nedělali... akorát fakt nevím proč mi pořád minimálně dva z přítomných psů neustále chtějí nakrývat Borga ještě že on už jim aspoň trpně nedrží, ale běží hned ke mně, páč v tomdle případě ví že maminka je zažene a vůbec u maminky je nejlíp ale fakt si dnes nemohl ani s ostatníma pohrát - hned po něm lezli. Možná je navoněnej Brestou, ale ta taky nehárá

choco
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 23:50
- Nahlásit

to víš, ředitelka petshopu wow, tak to je ovšem generální ředitelka Tak na tenhle už jsem pokukovala, říkáš,že je nejoblíbenější, jo? No myslím, že ho klidně pak budu využívat na ležení i já to ho asi po výplatě koupím, sice v tomhle našem malým krcálku to bude trošku problém ho někam šoupnout,ale já už nějaký místečko najdu, kam ho pak šoupnout. Joo a před chvílí jsme s mámou Andymu tahali klíšťáka, musím zase provést patlámomatlámo posledním Duowinem, co mám doma a pak zkusíme ten promeris, protože s Andyho váhou se mi ten Duowin dost prodraží.

OPI
JJ, stálo by to za zkoušku, třeba skouknout a zeptat se,jestli tam nejsou nějaký podobný vrčouni, co tam občas bývaj taky a nevím, možná ho nechat s pár psama,když se to tam teprve zaplňuje, aby to na něj nebylo najednou třá moc...a furt být někde poblíž a zasáhnout, když by něco bylo...já Andyho taky furt na oko sleduju a jak vidím, že se k něčemu schyluje...
já jsem byla taková poseroutka
ale tam jsem dostala takovééé kuráže , jj, to je bezva, taky to bylo asi i slyšet ))))))))))) A s tím čmucháním jsme to měli te´d ty dva cvičáky úúúúplně to samý, dneska to byla asi ta pravá packa a možná hladový voči vlastně )))))

Ketrin
To je hezký ,že se jde takhle schovat To bych chtěla aby ANdy chodil taky...

Tak jo, už toho pro dnešek nechávám a jdu si zalíst na kutě, zítra se půjdeme kolotočovat, když bude počásko akurát

OPI
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 07:49
- Nahlásit

taky to bylo asi i slyšet
když s ním to fakt jinak nejde,on je to paličák paličatej.Hlavně jak jsem s ním sama tak poslouchá jak hodinky,takže vím že on moc dobře ví co má dělat,ale bohužel to místečko kde měla ta feňule přilepenou pipku je mnoooohem zajímavější
Ty jo ale nejvíc mě drtí když jsem ho řpivolala a on čmuchá tak pak na něj musím zařvat a on teda jako s tím rypákem u země pomalu,ale jistě jde ke mě
Jsou to pacholíci chlupatý

Mmartin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 08:03
- Nahlásit

choco
tak to je ovšem generální ředitelka

No, a víš jaké je pod ní pracovat? Na své podřízené je pes

Na klíšťata jsem přešel od pipet na obojky, sice s těžkým srdcem, ale je fakt, že loni na začátku sezóny s Advantixem jsem z ní tahal klíšťata po týdnu (a to rok předtím fungoval spolehlivě) a pak s Killtixem po zbytek sezóny jen asi dvě mrtvé uschlé malé klíšťata... Tak uvidím jak letos...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 08:54
- Nahlásit

Tak já taky letos poprvý poznávám, jaký to je mít velkýho psa v období, kdy hárají feny..večer po práci jsme šli obejít barák a trasa, která nám normálně trvá 15 minut, byla 45ti minutová, protože prakticky jen očmuchával trávníky. A ty slinty potom?Ještě že byla tma, určitě by se mě někdo zeptal, jestli nemá slintavku korunku tomu nasadil klasickým zatřepáním hlavy, takže měl slinty uplně všude, černej pes s bílou hlavou..doma jsme ho pasovali a dostal " řád zlatého prasátka".

Mmartin
my používáme na klíšťata taky obojky, ale nevim, jestli to fakt vydrží 3 měsíce, když je prakticky pořád ve vodě..

Mmartin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 09:02
- Nahlásit

Bára a Sam
No ten Killtix by měl vydržet 7 měsíců, takže celou sezónu (i když poslední dvě zimy mám pocit že sezona klíšťat je celoročně ), a loni minimálně těch 6 vydržel... Občas se musí vzít ty póry nějakým šamponem nebo mýdlem, aby nebyly ucpané a furt to z nich padalo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 09:32
- Nahlásit

choco
To je hezký ,že se jde takhle schovat To víš, bojím se aby se jednou nenaštval a nezačal to řešit sám, takže.
Ovšem ještě milejší by mi bylo, kdyby se ke mně chodil schovat před lesní zvěří, ale to on zas né

ty slinty kde měla ta feňule přilepenou pipku
my než jsme na pražský výstavě došli z parkoviště na místo u kruhu kde jsme se utábořili, tak Borgo vypadal že má buďto slintavku anebo přinejmenším vypil lahev jaru a o tom že já měla jednu ruku dloooouhoooou ani nemluvím ale pak už to bylo dobrý, a to prosím před náma v kruhu běhaly i feny!!!!

choco
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:11
- Nahlásit

Bára a Sam
Jooo kvůliva slintům už s sebou nosím po kapsách zásobu papírových kapesníčků, když je zapomenu oslintaný kalhoty mě neminou...

Mmartin
Říďa je jako pes,jo? Nekééé

Já ještě u spo onu vydržím, uvidím, jak se na něj budou ty potfory lepit, minulý rok neměl ani jedno, tak snad to nebude o moc horší. A u ten obojek musí mít pes pořád nebo je možný to třeba doma sundat...

Ketrin
Noo před lesní zvěří tě zas ochrání on, přecééé

choco
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:13
- Nahlásit

Jinak počasí nám na kolotočování nevyšlo, fńuk ,přesunuli jsme to na příští týden...s Andym jsme skoro celý den proleželi bok po boku, byl ze včerejška nějaký umordovaný

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání