| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:25
- Nahlásit
Jano, tohle dělám u dětí.. , určitě dám vědět.
Edko, hnědko..ahojky.. Jo, asi nás nemá ráda a chce být sama..brečí jen z toho důvodu, že chce od nás pryč na místo, kde bývá, když my odcházíme. Asi je tam ve větším klidu... No, sehnala jsem starý koberec až dojede mužskej z práce natáhneme ho na podlahu, aby si náhodou v noci nelehla na zem a necháme ji tam, když chce. Bojím se, že by do rána doma stejně brečela a chtěla tam.. zvednu stupNě na kotli a snad tam bude i tepleji..
Snad nás začne mít zas ráda..víš, jak já trpěla už dny předtím s ní...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:57
- Nahlásit
Juli
víš, jak já trpěla už dny předtím s ní...
no jasně, že si to dokážu představit... ach jo, ale už jste se daly holky na vojnu, tak musíte to vydržet
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:06
- Nahlásit
Eda
.. jo, jo...hlavně, když to pro ni dobře dopadne! Tak Edka zase válela sudy? To Juliš je asi atypický labrador... do kaluží neleze, do hromad listí taky ne, v blátě si nelibuje, ve fujtajblých se neválí...jen je žere..čuňas..
Tak jsem se koukla trošku zpět a musím pogratulovat Borgovi k narozkám a Ketrin ke Cory...je úžasná!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:53
- Nahlásit
Juli
Ahoj neboj, to bude dobrý, asi se ještě cítí všelijak a je třeba zmatená... ale těm atb že nemáte to se teda taky divím, Sali je brala asi týden.
a děkujem za gratulaci
jinak já už zapomněla od koho přesně Juli je, ale každopádně jsem se seznámila na podzim s její příbuznou hnědkou šikulkou Anne Anastazie a s páníčkem - byli tu na nácviku a pak i na OVVR
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:20
- Nahlásit
Ketrin
tak počítám, že v sobotu se uvidíme v kolik tam asi budeš? musím vás alespoň morálně podpořit!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:42
- Nahlásit
Eda
já tam musím být brzo nejpozději do 9, ale spíš dřív ale pak si počkáme. alespoň morálně podpořit! to bude fajn, budem to potřebovat - Borgo je od Cory celej orvanej a okousanej
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:07
- Nahlásit
Ketrin
Jé, Stázinka, sestřička naší Julči! Byli u nás loni i s I.V., slíbili, že přijedou i letos...
K ATB. já si četla na netu a vážně někdo dává jen tu jednu injekci a někdo tvrdí, že vůbec nic.
Každopádně, Juli spala ve verandě a nechce se jí za námi. Ale když přijdu tak je vidět, že je ráda, olizuje mě a hlavně...žere a loudí, to je ta stará Juli Ona tam má větší klid..celý den i noc prospí..
Akorát to počasí mě pěkně naštvalo..u nás už všechno napučené... a takhle Juli chodí čůrat a chladit si podvozek do sněhu....to je jak naschvál, zrovna po zákroku. Ale jizvičku má hodně malinkatou a celkem vysoko...vlastně jsem si všimla, že se na ni ani nedostane..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:31
- Nahlásit
Juli
no bezva, dobré zprávy, hnědka je kabrňák a pošli zase nějaké fotky, ať vidíme, jaká je to fešanda
mějte se holky, jdu do procesu...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:43
- Nahlásit
Eda
Je to číslo! Teď jí to začalo pěkně svědit...a zjistila jsem,že se drbe nohou.. což není moc dobrý..takže chodím pořád za ní a drbu jí raději já..
Fotky bych dodala, ale nemůžu se dostat do své galerie tak nevím, asi si budu muset založit novou...
V procesu si to užij..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:47
- Nahlásit
Ahoj holky,
my samozřejmě taky zítra dorazíme povzbudit.
Co ta Bali Helčo,bude tam?
Já hlavně doufm,že alespoň malinko se to počasí umoudří,v sobotu odpoledne jdeme na dlouhou procházku s kamarádama z Brna,tak doufám,že z toho neomarodíme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:09
- Nahlásit
Juli
aha takže sestřička. No byla šikula, páník tvrdil že si pokazili aport, ale já udělala čáry máry fuk, vytáhla jelení nohu a bylo po neaportování
já tady tu galerii taky přestala používat, protože mě to do ní taky přestalo pouštět. nevím proč. Řešil to i admin a nevyřešil.
jana33
Bali by měla dorazit. Snad konečně asi napotřetí nezačne hárat když je hlášená na výstavu. Odhárala prý nedávno.
Já jdu odhazovat sníh
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:22
- Nahlásit
Ketrin
Sestřička..je úplně jiná než Juli.řekla bych že je po mámě a babči Chaseland a Juli je celý tatík Jerry Tetřeví Dvůr. A je sladká.. obě jsou sladké..
Já teda sebekriticky přiznávám, že u nás aport ee Prostě jsme to my dvounožci nezvládli..bez zkušeností a okoukání výcviku to proště nešlo... Ale co se týče poslušnosti a základních povelů tak je 1. Pro nás to stačí... je to vážně spíš pes muchlovací, psychoterapeutický..
Minulý týden tu měla Juli kamarádku...no malého koně.. Justýnku, vlkodavku.. No to bylo něco.. Dvůr je jek závodiště...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:50
- Nahlásit
My také na výsatvu dorazíme, i když jsem fakt nakrouhnutá chřipajznou moc pěkně. Bude tam i Evča Píchová s Dorris.
Mjusím dolů, máme schůzlu, tak zatím
Eda
Ještě písnu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:55
- Nahlásit
Eda
Hele,tak v kolik bys tak chtěla asi být v Praze? A sejdeme se teda na tom Čerňáku,jo?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:30
- Nahlásit
Eda
Kdyžtak moje číslo je 777754813,tak mi písni sms a domluvíme se,ju?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 19:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Všem tady hlásím,že Borgo byl V1 ,ale prý se zdál být hubený tak bez titulu ,mě se nezdál.Miminko Cora je kouzelná.
U goldenů to bylo tak - Evička Píchová V1 - CAC / splnila CH CZ/,sestra Doris Delfína také V1,CAC.Moje Bonnynka byla výborná,pan rozhodčí ji i změřil a spočítal zuby- má všechny a dobrou míru,takže už může mezi chovné holčičky .Mladý Monty z ChS Od Hr.Veveří byl CAJC,BOB a BIG1.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 20:02
- Nahlásit
Zuzana T
Bonnynce gratulujeme a Monty je ten co byl na táboře? Bomba
,mě se nezdál
hubený
Jaký balzám pro mé uši po dnešku, kdy každý známý kdo šel okolo řek: Proč je tak hubenej? teda abych byla spravedlivá s výjimkou Petry O., která řekla: jé ten je pěknej a super v kondici
ale hlavně že kromě této vady na něm pí rozhodčí nenašla žádnou další a já jsem spokojená i bez titulu, protože se i slušně předved
Evičky Déčka super - to dávno víme, že to jsou krasavci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 20:47
- Nahlásit
Ketrin
Jo to je on.Musím neskromně říct,že opravdu zazářil a sklidil při soutěži o BIG velký obdiv.Je to showman!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 08:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, byli jsme u toho Jsme rádi, že Borgo dostal výbornou, a je jasný, že oproti většině labroušů tlouštíků Borgo vypadal jako vyžle, ale mě se jeho postavička líbí a moc jsem mu to přála. A když se mu povede přibrat jak říkala rozhodčí dvě kilíčka,tak to příště bude i stitulem .
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 10:00
- Nahlásit
Ketrin
kdy každý známý kdo šel okolo řek: Proč je tak hubenej?
no, já teda néé dyť víš, jak nemám ráda tlustoprdy...
později vše doplním obrazem teď drandím ven, než začne pršet
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 11:43
- Nahlásit
Hele buďme objektivní, Borgo je opravdu hubený Ale to nic nemění na tom,že je krááásnej a rozhodčí si mě tím,že ho dala na první místo, trochu udobřila.A hlavně Borgoušek teď začne nabírat a mohutnět a za rokto bude kluk otitulovanej
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:17
- Nahlásit
jana33
Borgo bude jako Bernášek.Přibere si jen tolik kolik potřebuje.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:39 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Tady slíbená fotodokumentace... (neupravené, jen staženo z foťáku)
URL
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:56
- Nahlásit
Ketrin
Jé psy posuzovala Čečrdlová- tak to je mi jasný,že byl Borgáč hubený.A neradila ti dávat mu buchty? .
Eda
Koukala jsem na fotodreportáž z výstavy a viděla výmaráky.Tak jestli máš v nich interes,tak 1.den byla za nej psa- BOD vyhlášena fenka výmarského ohaře.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:34
- Nahlásit
Eda
Moc pěkné fotky, jsi talent. Hlavně ty dogyny, málem jsem si je fakt spletla s ponclama.
Ketrin
Gratuluju k úspěchu p. Borga. Nezdál se mi až tak hubený, ale mezi buřtíkama se to špatně hodnotí. Cora už je velká holka, ale má krásný výraz, bude z ní pěkná feňule.
My se nikam nechystáme, hněducha hází mapy po zádech a navíc má pál kuleček nahoře a né a né to sundat dolu. Vždycky se najde nějaký dobrák, který chudáčkům labíčkům strčí tu rohlíček tu šunčičku, ale aspoň ušetřim na granulích . Nedavno si šína vrazila kopáč na seno do zad (holky ho tam chytře nechali otočený a Šína se na něm pěkně poválela), tak jsme léčili a léčili, ale už je to dobré. Hlídám zase Bártíka, tak máme veselo. U nás je asi 15-20 cm sněhu, to je teda jaro. Jinak tedy přeji Všem veselé velikonoce, jestli tedy můžou být veselé. Asi zbalim ráno psy, nějakou hajtru (koně) a půjdu se courat po lese (velikonoce nesnášim). Chlapa s prďolou pošlu na šupačku a zdejchnu se. Kolik jste kdo barvili vajíček? Já 4 a stačí.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:46
- Nahlásit
Eda
taky díky za fotky, už jsem se těšila jinak mě moc pobavila fotka a komentář s těma dogama, opravdu vypadají jak hříbata, já mít takovýho psa, tak vypadám asi hodně komicky.
Ketrin
gratulace, Cora i Borgo jsou fešáci, oba mají krásné hlavy, takový mám ráda
Lucinda
(velikonoce nesnášim). Chlapa s prďolou pošlu na šupačku a zdejchnu se. Kolik jste kdo barvili vajíček? Já 4 a stačí.
mám to nějak podobně, naštěstí mám dnes noční, takže jsem se u přítele vymluvila, že zítra hodlám dopoledne prospat, ať se opovažuje s bandou kámošů přijít, že smí domů, až všechny vyšlehají a bude dost společensky unavenej. Vajíčka mám dvě na špejli ve váze, tím to hasne. Velikonoce mám ráda jen proto, že začíná jaro, což podle počasí momentálně nevypadá. Snad budou dávat zítra v telce aspoň pohádky, doufám..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 00:23
- Nahlásit
Eda
to je hezkej seriálek akorát já kdybych tam nebyla, ale to zas nejde, že dám si odkaz na stránky, ju?
všem díky za gratulace a těm co se zúčastnili za podporu, bylo to milé
Zuzana T
jo říkala něco o vánočce. Ale já Borga fakt krmím, i když mi to jana33 nevěří
Lucinda
Pojeď zas do Boleslavi. Ale v září. V červenci tam nebudu.
Vajíčka jsem nebarvila, nemám čas, koupila jsem pár obarvených Koledníky stejně zajímá jen chlast Taky to nemám ráda
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
všem
děkuji za pochvalu fotek, ale brala jsem to vážně spíš jako seriálek, žádné "umjení"
Tady máte velikonoční nášup... Eda sběratelka
http://www.youtube.com/egemova (Eda with her sticks)
Zuzana T
Tak jestli máš v nich interes,tak 1.den byla za nej psa- BOD vyhlášena fenka výmarského ohaře.
pšš, nesmí se to přede mnou říkat nahlas moc se mi líbí dlouhosrstý
Ketrin
chceš je poslat na cd? osobně se mi tam moc líbí jen dvě tvoje fotky, ale kliďánko to vypálím a máš je doma
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:49
- Nahlásit
Zuzana T
No tak si představ,jak tam ti ostatní psi vypadali, když i Č jim říkala,že jsou tlustý, dokonce kredencoidní a srážela jim za to "body"
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:22
- Nahlásit
Ketrin
Nevíš kdo byl BOB ?Ten pes se moc pěkně předváděl v soutěžích - byl nakonec BIG4.
|