Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:08
- Nahlásit

Bára a Sam
Není mrška,jen ví,co je dobrýA nemůžeš mu toho udělat večer o něco víc, dát přes noc do ledničky a pak vytáhnout k snídani?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:12
- Nahlásit

jana33
je mi to jasný začínám o tom přemýšlet, granule akorát lezou do peněz a když mu to nechutná..stejně večer vařim, tak už to sfouknu při jednom..máme s přítelem problém, že chodíme pozdějc spát a ráno si rádi přispíme, takže pak nestíháme ani vyčistit si zuby
a ty dáváš ráno to co večer?

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:21
- Nahlásit

Jj, večer část masa a zeleniny odeberu do misky, šoupnu do ledničky,ráno vytáhnu,zasypo ovesnýma vločkama a zaleju horkou vodou. Než se vrátíme z venčení,tak je to "akorát",zamíchám a podávám

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:29 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

tak asi doberem tenhle poslední pytel a začnem to praktikovat stejně, co bych pro to moje děcko přerostlý a pubertální neudělala

tak hezký (snad teplý) víkend všem, já jdu obsluhovat skupinku maďarů a příští týden mě zas čeká škola v Praze, tak se tady mějte pěkně

choco
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 18:46
- Nahlásit

Před chvílí jsme se vrátili z prochajdy a nevyhnuli jsme se jednomu pitomci žlutýmu labradorskýmu, kdyby mě aspoň panička upozornila, že se rve. takhle jsme s Andym chtěli počkat, až nás přejdou, ale pes se rozhodl, že Andyho nejdřív skoukne, vlítnul mu na hřbet a vrčel, tak jsem ho sundávala tlusťocha jednoho a cpala Andyho za mě. když se mi ho povedlo dát z Andyho,tak přišla panička jakoby nic a že se nemusím bát,že nic nedělá a v tu ránu byl zase na Andym....grrrrrc

jana33
No jako přesně rozpočítávat do puntíku to taky nebudeme,jen kolik masa Andymu a kolik Eli plus nějaká ta příloha a zeleninku a ovoce už budeme přidávat různě podle oka. Ale ještě si přečteme knížku. Do kolika to vlastně trvalo? Museli jsme odejít zrvona když to bylo nejzajímavější A myslíš,že s tím můžeme začít ráz naráz nebo nějak pomalu ubírat granule a přidávat masíko? Mám trochu obavy z toho syrovýho, ale když jsem to včera tak poslouchala,tak asi zbytečný. Hovězí budeme dávat syrový a když kuře, tak vařený.

jooo na cvičák jsem tuuuze zvědavá, taky se obávám, že Andy bude dělat mimoně, navíc jedeme zítra busíkem s košíkem od ovčouna,to bude happy...

Bára a Sam
Taky přejeme hezký víkend A Samouškovi dobrou snídani

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 16:14
- Nahlásit

choco
Tak jak jste dneska cvičili? My měli kliku, bylo zataženo,fučel vítr a dokonce nám chvíli i krásně pršelo,takže Samoušek exceloval Sluníčko vylezlo až skoro na konci.

Co se týká žrádla,doporučuje se přecházet postupně,ale my to udělaliskoro skokem,protože jsme s tím začali,dva dny to míchali, kluci byli úplně v pohodě,tak jsme jim prostě už šoupli jen maso. A Rozárce jsme to pak dali taky ze dne na den

choco
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 19:13
- Nahlásit

jana33
Achoooj, myslela jsem na vás a říkala jsem si ráno, jak vám to pěkně vyšlo my jsme tam přišli taktak, takže si Andy nestačil zablbnout a taky to na začátku podle toho vypadalo. Je jak nadrženej pako. Když se něco dělo a dělali jsme.tak dobrý,ale jakmile byla delší prodleva,tak konec a zajímala ho jen jedna voňavá feňulle a co dělal,když viděl, že byla puštěná na volno s jiným psem,když se zkoušelo přivolání ... kňoural a pak dokonce i začal poštěkávat. Pomalu jsem něvěděla, jak ho už na sebe nalákat. takže to bylo tak půl na půl,lepší než minule,ale ne to,na co jsem u něj byla zvyklá a na co jsme zvyklá normálně, že mě vnímá. achjo

OPI
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:18
- Nahlásit

ahojte tak já musím říct že jsem v sobotu s cvičením s Jirkou byla mooooc spokojená cvičilo se a když něco říkal tak krásně ryhle k věci a pěkně to odsejpalo sice jsme taky přijely na poslední chvíli a Karosíno si to pěkně do vrčel,ale pak byl v pohodě,ves skupině jsme měli zlaťačku co pejskům mooooc voní, už tenkrát z ní byl karlos paf a tak jsem se držela s ním od ní dál a bylo to v pohodě,a je fakt voňavá,protože ostaní dva hafani z ní byli úplně vedle

Jinak na rady jany a karla se snážím fakt dát povel jednou a neopakovat se,někdy to ujede,toho jsem si vědoma,ale když jsem sledovala ty jiný na cvičáku tak jsme se kolikrát fakt nedopočítala jak to furt opakovaly

jo a k tomu našemu kulhání, tak jednoznačně na levou přední,ale někdy mi přijde jako kdyby jen blbě šlápnul,pak si pokulhá a v pohodě,někdy po větší námaze,ráno se třebas zastavil a jako kdyby potřeboval chvíli počkat, a zdvyhal se ke m levou před ní, zítra musím zavolat tomu Duchkovi

choco
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 22:44
- Nahlásit

Brý večer a brou noc, dneska jsme s Andym a Eli šli na svod u nás v Počernicích, tyjo, on je fakt jak nevybouřená střela, když je mezi tolika psama...musela jsem ho už fakt tvrdě krotit, až sem si říkala,jestli to nejní už moc, ale jinak by snad ani nereagoval... pak se teda po půl hodině relativně uklidnil,ale nesměla se k nám přiblížit naše další ségra Amy, se kterou jsme se tam nečekaně setkali a která právě hárala. No takový hooodně starý pán (jak říkal přítula strjda ) nás skouknul, Andy z jeho strkání rukou až do krku na v-ětvi nebyl a byl vyjevený ,co se děje, ale ustáli jsme to. Měří 58-59cm (ale teda ruku do ohně bych za to měření nedala...), no jinak nic zajímavýho ani zvláštního, jen Amy nemá jeden zub...za pár minut jsme byli hotový a šli jsme se se psama projít do lesíka...Andy v závěsu za Amynou zadnicí...a odpoledne jsme je vzali na Sadskou vykoupat,což jsme si užili krásně Zítra dám nějaký fotečky na stránky, tak brou noc

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 08:58
- Nahlásit

Ahoj,my včera taky udělali velkou jarní procházku a Samoušek si šel dokonce sám zaplavat,sice asi tak pět tempíček,ale i na to jsem valila bulvy
Jinak si Hani z Andyho nic nedělej,Sam je taky jeden velkej splašenej hormon, okolo nás háraj čuby,takže celou ranní procházku pouze klape držkou a vrhá se ke každýmu psovi,jestli to náhodou není ta ona

choco
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:40
- Nahlásit

jana33
Tak to s Andym tam budu muset vlízt zase s ním, čeká ve vodě,tam kde dosáhne na plavající Eli, které pak čmajzne hozený klacíček. NA rady Evky ho tam ale nenutím, ale počkám, až budeme moct plavat i my a prostě mu všichni zmizíme ve vodě a bude Vy chodíte plavat k Vltavě nebo jste byli někde na výletě?

Noo já bych si ztoho bývala byla nic nedělal,kdyby aspoň reagoval na to comu řeknu, ale to je povel...nic,čumí do blba, povel...cuknu...opět nic,jakobych tam nebyla...a když už to je takhle po několikátý tak už prostě nezbývá než ho přinutit růčo, což má kolikrát taky účinek jen na chvíli, protože mu v hlavě haraší jen to jedno. Včera už jsem v klidu fakt nevydržela a dostal vytaháno za kožich tak, že brečel. Ale když se k nám zase někdo nachomejtnul,byl opět v transu..Fakt si připadám, jako bych ho nic nenaučila a nevím, co v té chvíli s ním dělat, kdybych na něj měla být furt jak na rasa,tak se obávám,aby se mi pak nevykvánul úplně na všechno...Jestrli je tohle ona puberta,tak to potěš....má vůbec cenu s ním te´d něco dělat, když ho zajímá jen to jedno?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:19
- Nahlásit

všem úspěšně cvičícím gratuluju, s neúspěšně cvičícími soucítím. My jsme se flákali a necvičili, páč jsme tu měli návštěvy a našeho dlouholetého rodinného kamaráda a Brestina celoživotního platonického milence irčana Bena. Takže psi měli jiný kulturní program-lítačky, procházky a Cora měla novou oběť A dneska jsem zjistila, že je Borgo pěknej prevít Brzo ráno jsem vezla dítko na autobus a ještě se vracela domů, abych se před odjezdem do prac.procesu uvedla do provozuschopného stavu. Přijíždím k baráku a vidím, že Borgo kliďánko běží od lesa domů!! (když jsem odjížděla, byli všichni na zahradě a z lidí doma nikdo) Vystoupím z auta a on mě vítá jak ztělesněná nevinnost. On si prostě přeleze plot a jde si do lesa!! Takže ode dneška má smůlu, jak není nikdo doma tak on bude zavřený na dvorku, když si neváží toho že má k dispozici obří zahradu s rybníkem. Mám ho moc ráda na to abych riskovala že se mu na nějakym jeho sólo výletě něco stane.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

choco
Klíííd,dostáváš se prostě do zábavného věku a mi ti to kamarádsky přejeme,protože ten půlroční vzorný Andy na OVVRkách nebyl normální pes
Ketrin
No to je teda bestie! Možná,že odtud pramení ten problém se srnkama,on si za nima chodí sám. To je fakt o hubu,tak holt má utrum se svobodou,pacholek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:53
- Nahlásit

choco
mi ti to kamarádsky přejeme
anoanoano!!!
jana33
to je teda bestie!
To je, co?! Já věděla, že umí přelézt plot, ale měla jsem za to že to udělal jen 3x - ze žárlivosti - vždy v situaci, kdy já šla ven s jiným psem a jeho z nějakýho důvodu nevzala. Potřetí jsem ho důtklivě varovala, ať zůstane doma. (Šla jsem s mojí mámou a s Corou na malou miniprocházku.) A on ten plot stejně přelez, ale hned za ním na druhé straně - u cesty - zadaunoval a tam na mě čekal až se vrátím.
Ale dvorek je prostorný, je tam sluníčko, trávník, za chvíli tam postavíme letní altánek a začnou kvést růže... bude to mít jako luxusní maxikotec A až bude hezky, stejně pak hodně chodím do práce pěšky a nebo na kole a to ho beru s sebou, takže strádat nebude ale stejně mě to štve
Nevděčník jeden!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:00
- Nahlásit

Ketrin
No je to vychcánek,hlavně nenápadně

Jinak dneska ráno viděl Samouš snad duchy nebo co. Normálně jsme se vrátili z venčení,dala jsem jim baštu a pak jsme se společně uvelebili na gauči,to já vždycky snídám a u toho se maluju. Najednou Sam seskočil,zůstal stát,malinko vrtěl ocasem a zíral do okna. Pak se šel k tomu oknu podívat,načež se vrátil,sednul si na zem,civěl do okna a tichounce kňučel a naříkal,vydržel snad čtvrt hodinu. V okně přitom nic nebylo, ani holubi,což jsem si nejdřív myslela. Pak najednou střih,popadl hračku a vysmátej mi jí přinesl,smotal se do klubíčka a spal. Karel si dělal srandu,že vyhlíží ty háravky z okolí už z pátýho patra,ale tohle nemělo s háravkama nic společnýho,bylo to jak žalozpěv

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

viděl Samouš snad duchy
kdoví co to bylo, škoda že nám to nemůžou říct

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:08
- Nahlásit

Ketrin
No doufám,že se to nebude opakovat. Ještěže bylo ráno,v noci bych se fakt bála

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:21
- Nahlásit

Dneska je Cora umučený uvařený psíček - dopoledne se mnou jezdila po pochůzkách - daňová přiznání a spol. - a taky ten víkend ji asi zmohl, teď pořád spí, takovou ji vůbec neznám

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:22
- Nahlásit

Ketrin
Tak si to užívej,malejm breberkám stačí málo a příliv energie se obnoví

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:46
- Nahlásit

jana33
jestli není nemocná fakt je divná, dokonce jsem se s ní mohla pomazlit aniž by mě pořád hryzala a hopsala při tom

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:00
- Nahlásit

Ketrin
Ty jseš jak my,my si taky vždycky říkáme - oni jsou nějaký hodný,buď jsou nemocný nebo připravujou velkej průser

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:50
- Nahlásit

Tak Samouš se včera zbláznil,utekl Karlovi za háravkou,pak ještě jednou a když ho chtěl Karel zdupat hrál hysterický divadýlko a ječel tak,že lidi považovali Karla za největšího trapiče a volali Novu Fakt je to jeden velkej černej hormon,nic než háravky ho teď nezajímá
Ovšem ráno mi najust předváděl toho nejvychovanějšího psíčka,kterej se při běhu za stopou háravky poslušně na dálku posadí,na paničku čeká, od psů se nechá odvolat......občas ho podezřívám,že to dělá Karlovi schválně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:39
- Nahlásit

jana33
jaro, no...
Mně zas Borgo včera předved jak mu ten skok vysoký přes plot bez rozběhu nedělá apsolutňe žádný problém. Vraceli jsme se z vychajdy, kde jsem házela B a B minidummík a vyvolávala jmény kdo pro něj půjde, žádné cvičení spíš jen hraní a blbnutí. Vraceli jsme se a byli už u našeho plotu a oni pořád prudili a strkali se u mě že chtějí ten dummík, tak jsem ho hodila přes plot na zahradu, aby byl pokoj. No a Borgo se plavně vznesl a dummík byl jeho
Ale ptala jsem se sousedky, která je pořád doma a všecko sleduje jestli ho často viděla někde trajdat, a říkala že nikdy. Takže snad to nebylo s těmi jeho výlety tak horké a včera se navíc tvářil moc spokojeně, jak se na dvorku pěkně v klidu vychrupal

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:48
- Nahlásit

Ketrin
Hele nepodceňuj ho,umí se maskovat a být nenápadnej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:55
- Nahlásit

jana33
umí se maskovat
Žluťák?? Ten na těch lukách a v lesích přímo svííííítí

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:15
- Nahlásit

Ketrin
Tsss,nepodceňuj,vlítne do prvního bahínka,pak jehličí a pomalu se plíží a než jde domů,tak se demaskuje

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:25
- Nahlásit

no chytrej sice je, ale takhle moc zas né

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:30
- Nahlásit

Ketrin
Aby ses nedivila,já jsem jeden velkej údiv z těch vychcánků,stále

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:22
- Nahlásit

Ahojte,koukám že jaro řádí všude
tak to já musím kupodivu toho našeho pochválit
je jak beránek,když teda pominu jak dneska ráno tůroval v trávě na jiného labrouše ten k němu přišel,čuchnul a s výrazem ty jsi magor, šel dál
Jinak si krááásně užíváme počásko,jsme co nejvíce venku,k narozkám jsme dostala nový foťák takže jsem jak japonský turista

choco
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:38
- Nahlásit

jana33
No jooo,jen se mi smějte, si to zasloužím Hihi, velkej splašenej hormon vystihuje naprosto dokonale ffšeckooo

Ve čtvrtek jedem poprvé na lovečák do hafba, tak jsem na něj zvědavá, co mi zase připraví za nervový traumata. A ještě si rozmýšlím,kam nás přihlásit do Koloděj.

OPI
Jooo,taky toužím po novém foťáku,tak snad si brzy udělám taky radost, ještě musím ale splatit poslední splátku za Andyho nožky.A co vy? NA kdy jste objednaní u doktora?

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání