| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:32
- Nahlásit
OPI
Duchek, Skala - Praha, Musil - Český Brod. Vyber si a zavolej,že pes po větší námaze kulhá,tak potřebuješ konzultaci,že RTG mu nikdy nedělali,tak bys ho chtěla udělat i s kyčlema,abys věděla celkový stav.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:32
- Nahlásit
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php?topic =4.0;prev_next=next
tady doporučuje někdo toho našeho dr. jmenuje se Ošmera,ale hodně tam chválí toho Duchka, takže asi jsem spíš pro něj....
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:34
- Nahlásit
jana33
je to on???
http://www.vetcentrum.cz/
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:38
- Nahlásit
OPI
Jak píše Jana,vyber si z těch tří a šupky hupky,ať se Ti na něj podívají.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:44 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
OPI
Jasně to je on. Chodíme k němu s Rozárkou i Ferdou a je fajn, pesany má rád,je to odborník a necpe lidi do zbytečných operací. Jen se zeptej na ceny těch RTG,to z hlavy nevím
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:56
- Nahlásit
tak ono je asi jedno kterého z těch 3 vyberu,na všechny je chvála
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
OPI
A kolik je vlastně Karlosovi? Jestli máte přes rok,tak můžeš rtg spojit s oficiálním posouzením,bude-li to dobré,aby jsi 2x neuspávala psa.Myslím,že se Skalou se to domluvit dá,ostatní neznám je dle jména.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:05
- Nahlásit
Zuzana T
v prosinci mu byli 3 roky...
ehm a oficiální posouzení je dobré k čemu???To kdyby jsme chtěly jít na výstavu....atd... ?????
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:15
- Nahlásit
OPI
,hm tak to já myslela,že jste mladoši- .No oficiální posouzení RTG je k jednak dobré k evidenci zdraví našich psíků a jednak jedna z podmínek k chovnosti.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:19
- Nahlásit
Zuzana T
a to je podmíněné věkem???
Už jsme na to staří??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:31
- Nahlásit
OPI
Co je podmíněné věkem? Uchovnění. Néé,ale jaksi se to dělá dřív,obyčejně Jinak můžeš uchovnit kdykoli, podmínkou je OVVR, tuším dvě výstavy a RTG na kyčle do 2/2
Zuzana T
Oni jsou mlaďoši pubertální,ale mentalitou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:32
- Nahlásit
jana33
to je i můj muž a má 5x.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
pchéééééééé tak to my máme stejně do OWR daleko páč aport z vody u nás jen tak nehrozí
zítra zavolám tomu Duchkovi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:44
- Nahlásit
Zuzana T
Nojo tak u chlapů je to normální
OPI
Hele jestli chceš Karlose naučit milovat vodu,tak se stačí domluvit, Ferda je megaplavec a za svojí láskou přece Karlos půjde i do vody jen teda aportovat se nenechá
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:00
- Nahlásit
jana33
Karlos má rád vodu,jenže plavat nechcééééééé
Ale s Ferdou by to mohlo klapnout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:14
- Nahlásit
U Helči se dneska slaví - babička Salinka se dožívá 12 let! Všechno nejlepší,hodně zdravíčka a ať jí malá piraňa moc nezlobákuje
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:11
- Nahlásit
Bezva, alespoň jedna fajn zpráva dnešního dne! Salince posíláme gratulace a pohodový život v její smečce
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:37
- Nahlásit
Také moc Salince gratulujeme a přejeme hooooodně dalších spokojených let ve smečce
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 20:22
- Nahlásit
Ke gratulaci se s Andym samozřejmě přidáváme, vůbec na to nevypadá babuška, tak a´t na to ještě nevypadá dlouho
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:46
- Nahlásit
jana33
Eda
OPI
choco
Sali vzkazuje že děkuje a že dort byl dobrý ale malý a fotky jsou stále ještě ve foťáku
zítra si užijte přednášku a následnou slezinu kdo se tam dostavíte, já musím naklusat na pracovní akci takže to nestíhám
a jedna zajímavost aneb bacha-co se všechno může stát:
http://z.kralovskych.teras.sweb.cz/Novinky2008/sis ka.htm
abyste nemusely dlouze pátrat - jde o goldena.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:52
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je vostrý,tomu bych fakt nevěřila ještěže to tak dopadlo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:57
- Nahlásit
jana33
že jo.
škoda že musím makat, jinak bych vám napsala co včera vyved Borgo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:14
- Nahlásit
Ketrin
Nekecánkuj a piš
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
Ketrin
no, tak to mám nejradši... namlsat nás a pak, že musíš pracovat... všichni přece hákujeme, néé?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Eda
Prosím tě,mohla bys mi přeložit jeden článeček. Zhruba tomu rozumím,ale přece jen
http://www.handicappedpets.com/brace/index.htm
kdyby ti to vyšlo, pošli mi to prosím na andras@centrum.cz
Děkuji
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 08:26
- Nahlásit
hola hola tak jdem zítra od 9hod. kde jde takyyy???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:12
- Nahlásit
OPI
Nevím,ale předpokládám,že taky tak
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 16:03 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
OPI
My nejdeme od devíti,ale od jedenácti, ale jestli zas holomek bude koukat jen po štěndách a bude mít hlavu v pejru místo na krku, tak se s ním příště nebudu sejřit a už nác přihlásím do pokročilých ,aby neměl čas mylset na nic jinýho než na to,že se cvičí. A jak to,že chodíte do pokročilýách,když vlastně začínáte? Nebylo by pro vás lepší být v začátečnících?
jana33
Tak seminář přítele přinutil zamyslet se nad tím co jí nejen pes,ale i on objednáváme si knížky a začneme jim něco kuchtit, s tím že ráno budou dostávat granulky. Jen spočítat kolik by měli dostat čeho bude asi krapet fuška
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 16:36
- Nahlásit
choco
My jsme to nikdy extra nepočítali a počítat nebudeme. Důležitá je pestrost a pes si pak vezme vše,co potřebuje. Ale je fajn,že vám to pomohlo se takhle rozhodnout
Jo a jak na potvoru se nám na zítra oteplí,to zas Samouš bude dělat komické vložky na téma - umučený uvařený psíček pohybující se rychlostí lenechoda,už to vidím
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 16:55
- Nahlásit
když se bavíte o těch granulích, mě je Sam poslední dobou odmítá žrát..jak už jsem psala, dostává Pro Plan, zkusili jsme už dvoje příchutě a když mu ráno nasypu, tak se na mě podívá stylem co to je za blevajz a trvá mu dost dlouho, než to sežere. Radši kouká a čmuchá, co máme my k snídani.Tak nevim jestli je uplně vypustit a dávat žrát jen večer vařený, nevim..a nebo je jen mrška zmlsaná a hraje to na mě
|