Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
OPI
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:02
- Nahlásit

choco
co mu dělali s nožkama???Vím že měl Andy problémi s předníma..,,
Ještě jsem dr nevolala,jsem to lajdák,ted toho bylo nějak mnooooho

zítra jdem na čipování,tak doufám že to bude vše o.k.
Doufám že už zítra se dokopnu k tomu se objednat na ty rtg

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:19
- Nahlásit

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:21
- Nahlásit

choco
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:38
- Nahlásit

OPI
Jůůůů
Tééééda kvááásnýýýý fotos

Noo už je to půl roku,co jsme museli na artroskopii, měl obě přední špatný, ale teda on kulhal jen chvíli, spíš chodil s nohama hoodně zeširoka od sebe, no a měl tam úlomky, z toho artrozu a osteochondrozu...takže tak nějak všechno,co se snad dalo. Zadní už tak hrozný nedopadly...

choco
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:39
- Nahlásit

OPI
Páááni,to není žádný camfrňousek...to bych taky mohla doufat, že se z tý mí žížaly vyvine ještě tohle,vi´d?Když mají stejného tátu )

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:39
- Nahlásit

choco
Ty jo to je děsný už takovýho prďolky malého hned takové problémi ale hlavně už aby to bylo v pohodě a bude ho to v nějak omezovat v životě???

Jooooooooo Karlosek to je pořádnej kus hafana
Po mámě to určitě namá,takže celý tatínek on byl od malička mamutek každej si myselel že to je rotvík

tady mu byly asi tak 4 měsíce

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:42
- Nahlásit

OPI
Hele neflákej se a koukej vás k vetovi objednat
Jj Karlosek je takový drobný psíček mazlíček

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:54
- Nahlásit

jana33

jdu na to

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:04
- Nahlásit

a je to,objednala jsem nás nejdříve na vyšetření abych to s ním konzultovala a pak se objednám na ty RTG a jdééém tam 10.4. v 9 ráno

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:07
- Nahlásit

OPI
hele,ale určitě mu nedávej ráno žrádlo. Nevím,jak jsi se s nimi domlouvala,ale je dost možné,že když na něm pohmatem Duchek nic nenajde,bude ho chtít hned zrentgenovat,abyste tam nebyli "zbytečně"

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:21
- Nahlásit

jana33

o.k.

S ním sem nemluvila,operuje,ale objednala jsem se na ortopedické vyšetření a pak se dohodnem na RTG nebo nám je udělá hned,uvidím... ale snídošku teda nedostane

Dnes jdem na čipování,chjooo snad to pak bude v pohodě

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:24
- Nahlásit

OPI
Ježiš,neblbni,čipování nic není

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:25
- Nahlásit

jana33
Hele jakej dummy mám zvolit??? Koukám na pesshop a nevím jaký podle váhy....

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:31
- Nahlásit

OPI
Půlkilovku a kup oranžovej,aby byl dobře vidět

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:35
- Nahlásit

jana33
a je jedno která značka???
třebas tuten??

http://pesshop.cz/?oid=1851

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:37
- Nahlásit

nebo
http://pesshop.cz/?oid=848

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:40
- Nahlásit

OPI
No snad nás to omezovat už nebude, stačilo te´d toho půl roku, kdy jsem byla furt jak na trní, aby si s tím něco neprovedl. Ta artroza tam sice zůstane, ale tím, že jsme nechali vytáhnout ty ulomky a ošetřit tu chrupavku,tak by se to mělo zpomalit. Ovšem jak to vypadá uvidíme až někdy v září, kdy ho nechám zrentgenovat pro kontrolu. Jediný,co asi teda Andy dělat nebude budou dogtreky, přítula se těšil, že bude chodit s oběma,ale bude si muset vystačit s Eli.

Téééda,to byl fakt macíček Tak to se obávám, že Andy nedožene Jinak dummíka bych klidně volila těžšího, kldině kilovku Taky ANdymu objednám už těžší.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:42
- Nahlásit

My máme tu druhou značku,ale v té době ještě bracco dummíky nedělalo.
choco
Já si myslím,že pro učení je ta půlkilovka lepší, Karlos se moc k tomu nošení nemá,tak je zbytečné mu to ještě ztěžovat nebo znechucovat kilovkou. Ta může přijít časem

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:49
- Nahlásit

choco
No dost jste si to užili,ale hlavně že už je líp
karlosíno mi kulhal jako štěnďule,ale to bylo z důvodu nepoměru vápníku a fosforu v krvi bral nějaké pilule aby se mu to vyrovnalo,bylo to právě kvůli stravě, proto jsem zakotvila u granulí,tam má vše potřebné, vet. mi tenkrát říkal at do dvoulet má granule a pak at ho krmím čím chci,proto se mi do domácí vyvařování moc nechce,ikdyž ted by to už nemělo žádné následky,ale vidím že je po nich v pohodě a i srst je supr.
Jinak ještě jsem si vzpoměla jak jsi psala že Andy granule moc nechcéé tak to mi karlos dělal taky,měl období kdy se ofrňoval,tak buď chtěl nebo nechtěl a zase to samo přešlo.

Tak myslíš že kilovku,joooo

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

tak já vemu půlkilovku bracco a pak můžem přejít na větší

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:56
- Nahlásit

OPI
Tak o Andym jsem nictakového psát nemohla, protože ten by byl býval pokaždý sežral i misku To psala asi o Samovi, že už nece žrát ráno granule. Andy fakt néíéé,to je pažravec.
No já jsem nespolíhala,že by v granulích bylki nějak extra dávky přípravků na klouby a od mala dostává výživu a vzhledem k problémům s nožkama ji dostávat bude i nadále, jen semtam změním značku.

jana33
Ahá, tak to jooo, já myslela,že už se roznosil.

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

A s vařením už toho moc zpackat nemůžeme...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

O jakým Samovi,o našem??? To nééé,ty sežerou i zaručeně nepoživatelný věci Možná Báry Sam,ale já to teda považuju za závažnou chybu v charakteru labradora,má to být pažravec I když bych nežravce(hlavně venku),uvítala

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:01
- Nahlásit

jana33
Jo, tak já mam pažravce ikdyž to neni labrouš....
Zrovna včera někdo takžka před vchod narafičil véééliký voňavý hovno

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:01
- Nahlásit

URL

Na poslední fotce je Amy pronásledována nadrženým Andym...ještě vyhrábnu nějaký fotky z odpoledního koupání...ale Andy tomu moc nedal, je to vyčůraná potfoooorááá, počkal si,až se Eli s klacíkem přiblíží víc ke břehu a pak skočil do vody, ukradl jí klacek a pelášil z vody...pacholek

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:03
- Nahlásit

choco
achááá tak to jsem se spletla

Karlos žádnou výživu teda nedostává,ale taky sem tam nad tím uvažuji,ale to se poradím teď s tím vet a hlavně taky podle toho co s tlaokou bude....

Joo to jsem si myslela taky že se roznosil, minulý víkend jsme byli na chatě a jak krásně aportoval a vše co jsem mu hodila i přítel sám řekl ty jo to čumím,no a mi přijdem na cvičák a on chudáček neumííí a nevííí jak aportek
ještě k tomu když jsem ho chtěla na něj na lákat tak naprosto nezájem, rypák u země a čmuchal a jen Jirka řekl Karlosi hele co mám a pomlhl se pro něj přetrhnout

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:05
- Nahlásit

Dines

jana33
Jj, od Báry Sam

Venku musíme být na pozoru u Eli, ta si najde všelicos, Andy ji naštěstí zatím nenapodobuje...

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:08
- Nahlásit

OPI
Hele,to mi silně někoho připomínáš....taky když s ním cvičím sama, tak zájem docela velký, ale na cvičáku to samý jako KArlos....rypák u země nebo u psí zadnice a nazdar bazar. Ukázkově to předvedl, až coJirka vytáhl srnčí nožičku....ale přešli jsme zase na dummyše a lálátrálá, nevidím,neslyším...

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

choco

hold mají klucíí stejnou krev,ale co jsme Vám koukala na fotky tak to taky není ouplný mrňousek

choco
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:26
- Nahlásit

OPI
To joo,ale co slýchávám na Svena chvály,jak je to úžasný pracovní pes,tak nám toho teda asi moc nepředal Mrňousek to nejní, ale je takovej ouzkej, mnoo...

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání