| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:35
- Nahlásit
Bára a Sam
Kongy máme a nesmrděj,ale my už je máme léta,takže možná smrděli ono to vyčichne samo,to bude z toho,jak to bylo zabalený,myslím,že to tak maximálně bude pár dní smrdět tobě,ale samovi to bude putna
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:56
- Nahlásit
jana33
a čím je plníte?Přijde mi ten otvor dost velikej, třeba granule co máme tím asi propadnou hned, budu muset vymyslet něco většího
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 10:07
- Nahlásit
Bára a Sam
My to neplníme,máme to pro labradory na nošení a pro Ferdu na jeho teriérské hryzání,protože kromě Kongů jeho jemné zacházení nevydržela žádná hračka Ale co vím,tak se k tomu prodávala nějaká pasta,ne?
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 10:21
- Nahlásit
jana33
a pro Ferdu na jeho teriérské hryzání,
tak z tohoto důvodu jsem to taky objednala. Tu pastu jsem neobjednala, přijde mi to moc chemický. Tak zkusíme piškoty a uvidíme, musim ho nalákat, protože hračky určený k hraní ho moc neberou, radši má "zakázaný ovoce" jako moje plyšáky a mončičáky z mládí, knížky apod.
Snad je tohle opravdu nerozkousatelný, ať nám aspoň jedna věc vydrží dýl než 2 dny
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 10:36
- Nahlásit
Bára a Sam
A kterej máš? Jinak jsou fakt držící,po dvou letech jsou na nich už sice patrné otisky zubůa,el to je tak vše. A to je Ferda schopný zlikvidovat všechno
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 10:40
- Nahlásit
jana33
černej, myslim, že Extra Large..vzala jsem to podle doporučení pro labradora, není to ten největší. A pak ještě nějaký pamlsky co vypadaly na fotce velký a ve finále jsou to mrňavý kostičky tak pro jokšírka to bude tak na jeden hlt..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 11:06
- Nahlásit
Bára a Sam
A co do toho udělat nějakou vlastní hatlapatlamňamku
Já jsem od včerejška sirotek Ale Andy si prý na zahradě naplno užívá, dělá ze sebe hlídače a pouští hrůzu na podezřelé chlapy procházející kolem pltou (je fakt divnej ) a taky mu přivedla ukázat od ségry kamarádka dvouměsíční labroušku (ale mamča ji k němu nepustila, páč by ji evidentně zmuchloval....navíc se divila, že takhle malý pívo tahají po vesnici....ale to je škoda slov...) Za to naše stará maltézanda už autpo oprvadu snáší hůř a hůř a dvakrát pod sebe udělala loužičku a je z toho víc a víc vynervená...
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:01
- Nahlásit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:33 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Ahoj všichni To je ale krásně Dneska frčíme na chalupuuu, už se mi začínalo stýskat. Jsem zvyklá, že odjíždím od Andyho semtam já, ale když teď odjel on, tak to bylo takový divný, když jsem přišla domů a tam nikdo. snad bude natolik hezky, že to s ním taky zkusím k vodě...jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit, jestli ho chytí stejná vodní fanstasmagorie jako Elis nebo jestli přetrává stav, když nemusím, tak tam nelezu
jana33
Když se mi bude zdát Andy v pohodě, tak se přihlásím do Koloděj na příští víkend
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:40
- Nahlásit
choco
A teď ťapal v pořádku? Tak to budu držet palce,aby vše dopadlo a mohli jste zase začít cvičit. My teda příští víkend nepůjdeme,mám školu,ale následující víkend zas ano
Jinak jsem teď na cvičák objednala protiklíšťákový obojky,obávám se,že jak se oteplilo,začnou mohutně vylízat
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
Ahoj, my máme na jihu zataženo mě to ale netrápí, jsem stejně až do pozdního večera v práci..jinak musím říct, že Kong Sama fakt baví, takhle dlouho si s ničím hrát nevydržel a nadšení přetrvávalo i v noci, kdy mi to v 4.40 donesl do postele přímo před obličej. Oslintaný, s nacucaným a polovylezlým piškotem..navíc ten gumovej puch takže jsem měla probuzení do růžova, dokážete asi to představit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Bára a Sam
To mi ani neříkej,že je na jihu zataženoooo!!! Máma si nestěžovala zatím na počásko...Já hcci mít hezky
To muselo být příjemné probuzení Na noc bycvh mu to brala, co si má co hrát,když má spát A jestli je to nezničitelné, to bych zkusit pořídit Elis...hmhmhm
jana33
Jééé to je škoda...no musím to hrozně za´tukat, ale máma na něm nic nepozoruje a to prý na chalupě řádí jak černá ruka (odnáší polínka, likviduje mamince kytičky, a pořád otravuje,.že si chce hrát na zahradě A na procházkách taky dobrý ) teď mi máma říkala, že ji včera dokonce táhnul k vodě...tomu teda nevěřím
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 13:00
- Nahlásit
choco
tak už změna na polojasno, sem tam sluníčko vykoukne a pak zase zaleze..ale jak vidím přes sklo, tak teplo tam je určitě.
co si má co hrát,když má spát
to je pravda, já jsem opět nachcípaná, tak jsem včera spala už od deseti hodin a v těch 4.40 jsem se probrala a Sam to pochopil jako že už je asi ráno, vždycky když otevřem já nebo přítel oči, tak on nám začne nosit do postele hračky
mě čekají zítra 2 oslavy narozenin, takže sobota bude asi spací a v neděli se chystáme do IKEI pro novou postel radši bych ale následovala Edu někam do teplých krajin k moři, ale musim si nechat zajít chuť
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:37
- Nahlásit
Bára a Sam
ale musim si nechat zajít chuť asi tak noo
tak on nám začne nosit do postele hračky Aháá, to známe taky, ale u nás doma má smůlu s nošením hraček do postele ,páč to chrníme nahoře
Jjo polojasno už je lepší Tak to tam koukejte udržet
Užij si oslavy...já nedávno zažila 4 oslavy v jednom dni a bylo to náročné, ale fajn
Za chvilku snad končím a frčíme na jih Tak se mějte o víkendu huuussskyy , haf
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:02
- Nahlásit
TAK TAKHLE SE DOMLOUVAJÍ NA MAMKU
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:04
- Nahlásit
OPI
Krásná fotečka
Hlásíte se na cvičák?
Bára a Sam
Cizí nebo tvoje narozky?
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:15
- Nahlásit
Jinka konečně zdravím všechny
Po víkednu jsem byla docela k.o.
Děkuji za super návštěvu Janě se smečkou,ujasnily jste mi dost věcí a ukázaly správný směr jak na to
Pilně trénujem,ikdyž teda pacholek jeden zkouší to jak se to dá dřív jsem při povelu k noze nehleděla na to aby seděl přesně tam a kde jak má být,teď už ano a on už moc dobře ví kam ten zadek dobře usadit,někdy to udělá dobře,jindy sedne a koukne jako zda by to takhle nestačilo,tak mu řeknu hele kde máš bejt a šup už cestuje tam kde má bejt
Je super když jsou vidět pokroky,hned to člověka že kupředu a vidí že to k něčemu je,ikdyž nás čeká ještě dlouhá cesta cvičení
Normálně co se nám včera nepřihodilo,jdem si takhle spolu venku a najednou si to k nám hnal nějaký teriér,tak jsem na něj zařvala,vím že není kamarádský,ale on se vrhnul rovnou na karlose,tak jsem je otrhávala a zmetka malého jsem odkopla,on stál před náma čumák jak harmonyku a jak si dovoloval,to se mi ještě nestalo u psa bez pána,pak páníček si ho teda chytl plácl mu jednu něžnou přes zadek a řekl no co to je,hele já bych s ním snad podlahu vytřela
malou jsme odvezla k mamce a šla jsem s karlosem do lesa,byla to nádhera už se hrozně těším na jaro a léto až budem na chatě a budem se zase toulat po lese
úúplně ti choco závidím,že jedeš na chajdu.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:17
- Nahlásit
jana33
ahoooooooj,jojo zrovna jsem tam psala,ale asi zase od 11hod. to bude lepší.
Jinak vodítko i obojek máme červeno- černý.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:19
- Nahlásit
OPI
to je božíí
jana33
taťkovo a kámoš s kámoškou..máme zamluvenou hospodu, kde mají hlavně moravský žufánky(slivovice, hruškovice, ořechovice..) a domluvený karaoke, uf bude to náročný, už je mi blbě předem..
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:30 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit
KOUKEJ CO TO MÁM CHTĚL BYS
MÁM MU TO DÁÁÁT???
NEDÁÁÁÁÁM
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:47
- Nahlásit
OPI
Tak to je super,že děláte pokroky,Karlos je fakt šikula a určitě vám to půjde. Tak to je dobře,že jsi zmetka odkopla a Karlose ochránila,to ti jdou plusový body nahoru. I když co víš,vzhledem k tomu,že to byl teriér,třeba by se Karlosek zase zamiloval,to známe,ne?
Tak to máte manmat kombinaci jako my,věci od nich jsou fakt super!
Bára a Sam
Tak brzdi,ať se ještě někdy probereš
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 17:17
- Nahlásit
Karlosek zase zamiloval,to známe,ne
no možná,jo,protože když ho viděl tak už se natřásal jako s tím že jééééééé kámoš a malinkej a už by se natřásal jak kolem Ferdy bohužel tenhle místo přivítání po něm skočil,no mě tak nas....
Manmat fakt chválím,jsem maximálně spokojená,ještě mám zálusk na postroj od nich,ty naše už mají pomalu odsloužíno.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 08:34
- Nahlásit
OPI
Postroje taky máme, jsou taky super,vepředu vypolstrovaný,takže neškubaj srst. My máme od Manmatu skoro všechno včetně opasků a šňůr s amortizérem
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:11
- Nahlásit
Hele a ten amortizér,to si mám představit jako co,to jako silná guma???jsem tam koukala na to koukala,ale nikdy jsem se s tím nesetkala........
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:13
- Nahlásit
OPI
Jo je to guma,je to na delší pochody a na podobný sporty typu dogtreking,canicross apod., tlumí to nárazy. Ale ty si ho rozhodně nekupuj, jakmile je pes na šňůře s amortizérem,tak táhne a je stále na napnutém,takže pro vás to teď není vhodný.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:14
- Nahlásit
už jsem si tam i přesnější popis našla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:22
- Nahlásit
OPI
U toho je výhoda,že máš volné ruce. Takže na opasku a amortizéru máme Ferdu,když podnikáme delší výlety nebo jdeme do lesa, Karel si to původně kupoval pro Rozárku,když hárala.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:36
- Nahlásit
jana33
no pro Ferdíka to je ideální,ale pro nás teď fakt nemožné
Hele a jak to u vás chodí když Roza hárá???Co Sam a Ferda??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:43
- Nahlásit
OPI
Trdlo,Rozárka nehárá Když jsme se s Karlem dali dohromady,tak jsme jí museli nechat vykastrovat. Ale ona by teda šla na kastraci tak jako tak,protože se jí vždycky dost zhoršila bolestivost a hybnost u té dysplázky,prostě hormony dělali své,takže i z toho důvodu to vetka doporučila.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:05
- Nahlásit
jana33
tak to jooooooooooooooooooooo
|