| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
No jeden je hned za lesem - cca 300 m, tam chodíme plavat a aportovat z vody. Pak dva větší jsou asi 3-4 km = větší procházka, ale jsou tam často rybáři, tak tam se musí dávat bacha. Ale rákosí tu není, to pokud potřebuju tak se musí jezdit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:22
- Nahlásit
Ketrin
Tak to máte fajn,netušený možnosti Já chci taky rybníček na zahradě a rybník za lesem ))) Klidně i bez rákosí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:23
- Nahlásit
Se dočkáš. Nějaký nový nadějný tipy?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:32
- Nahlásit
Ketrin
No něco jsem teď objevila, posílala jsem to Karlovi,není to statek,ale dům,k čemuž on přistupuje apriori s odporem,ale má to obrrr pozemek,to bychom mohli ještě začít chovat kozy nebo ovce a je to kousek od vás
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:36
- Nahlásit
Jo? A kde?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:38
- Nahlásit
Ketrin
Rváčov, Lomnice
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:40
- Nahlásit
Fakt, jo?? Tak to je opravdu kousek. Tam je to hezký! a o kousek blíž ku Praze než to máme my
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:44
- Nahlásit
Ketrin
Ale právě na mapě to tam vypadá na potoky,ale na koupání moc ne. Ale je možné,že tam třeba budou nějaký rybníky v lese,takhle to máme na chalupě,tam se to zdá taky bez vody,ale v lese je koupacích rybníčků hafo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:47
- Nahlásit
jana33
Zas tak detajlně to tam neznám. Ale můžu se v sobotu zeptat holčiny co je odtamtud a jezdí cvičit s goldenem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
Ketrin
Joo? Tak to se zeptej,budu ráda. Uvdím,co na to drahá polovička a kdyžtak se budu snažit domluvit prohlídku. Jenže mám celej víkend školu,tak nevím,jak to skloubit. Uvidíme
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:47
- Nahlásit
Ketrin
krásný ranní fotky!!!
|
Jájule
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:24
- Nahlásit
Ahoj Všichni, jsem tu úplně nová. Pořídili jsme si LR teprve před 10-ti dny. Jsem ráda, že jsem tyto stránky našla, protože mám spoustu dotazů Pesinka se jmenuje Sally. Hned přihodím dotaz. Nemůžeme se zbavit průjmu. Nevím, co dělám špatně. Vařím kuřecí masíčko s těstovinama, rýží nebo ho míchám s granulema. V psým obchoděmi doporučili granule Fitin Junior. Zkušila jsem jí dát trošku tvarohu s vajíčkem a vločkama. děkuji za odpověď přesto, jak se snažím, přijde mi, že Sally žere docela málo. A to se má pomalu lépe než přítel
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:05
- Nahlásit
ahojky jájule,myslím že ten průjem může mít plno důvodů,ale doporučuji granule s ničím nemíchat!!!! já sem karlosovi taky dávala jako malému do granulý maso,abych mu přilepšila,že,ale ba naopak, měl z toho špatný poměr vápníku a ted nevím čeho,ale ,myslím že fosforu v krvi a kulhal mi kvůli tomu na přední tlapu takže pokud granule tak samotné do 2 let věku.jiank samozřejmě to co vaříš to může,ale pokud dostane k jídlu granule tak samotné...
Jakou máš barvu labíka???Těším se na fotečky mimíska
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:40
- Nahlásit
Eda
díky a co Ty?? -opálená, odpočatá? a jak tě vítala Edička, skákala ti až na hlavu?
Jájule předpokládám že je to malý štěně takže radši na nic nečekej a navštiv veterináře. Tady ti těžko něco poradíme... Může být začervená, nebo dietní chyba, nějaká infekce, stres ze změny prostředí, z jiné vody atd.... cokoliv.Hlavně ať aspoň pije Nedávej tvaroh. Nic nezkazís vařeným kuřecím s rýží a mrkví.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:52
- Nahlásit
Dobréé ránko!
tak jsem dneska v práci a opět totálně nevyspalá, zvířata měli v noci asi nějakou party, kočky se ve 2 ráno praly a Sam snad vyl na měsíc nebo co.. ve 3 ráno třískal miskou na vodu, pak převrhli vázu se jmelím..pak se má člověk usmívat na hosty
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:57 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
a co Ty??
odpočatá krásně, opálená taky Edička mi nanosila všechny plyšáky před dveře, abych si vybrala toho nej... a do toho pár tenisáků jinak už marně čekám na teplo a jaro, ale pár pupenů už je, tak se snad dočkám...
až budu mít trochu času, hodím fotky na web, kdyby vás to zajímalo na kouknutí...
Bára a Sam
proč usmívat? jsi recepční? to bys měla mít nacvičený profesionální úsměv...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
Eda
proč usmívat? jsi recepční?
přesně tak, naštěstí mám zatím jen samý telefony, tak si jdu dát kafe a snad se to zlepší.. profesionální úsměv... tak ten jsem si nikdy nenacvičila, i když je fakt, že v křeči z hostů jsem tu dost často..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 17:18
- Nahlásit
Ketrin
super zpráva dne žlutá fenka Roxy má všechny RTG od dr. Šebka 0 !!!
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 17:22
- Nahlásit
Sice fenku Roxy neznám, ale přesto gratuluju! Mimochodem testy na dysplazii se dělají nejlíp kolem 1 roku? Aspoň myslim a jelikož nám bude rok za měsíc, tak abych věděla..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:46
- Nahlásit
Bára a Sam
Roxynka je třeba tady:
a myslím že kolem roku je to ok
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 16:26
- Nahlásit
Eda
Tak to je čupr
Bára a Sam
Jooo taková noc musí být moc fajn, to má člověk chuť miláčky i uškrtit
JJ, doporučuje se to po roce, ale řekla bych, že čím později se to udělá, tím to o těch nohách víc vypovídá.
Já mám taky skvělou zprávičku, teda raději to za´tukám Dneska jsme byli po dlouhatánské době na cvičáku Jindře jsem napsala, že bych raději k mrňousům a začátečníkům do začátku a tak mi to bylo splněno. Andymu to bohatě stačilo, byl vyplesklý jak želva, že vidí tolik psů po hromadě a několikrát jsem ho musela dávat do klidu, když se k nám nějaký hafoš přichomejtl a Andy mě chtěl vláčet za ním, sem myslela že ho taky proplesknu. Ale v duchu jsem si říkala klíííííd je tu po dlouhý době Jinak mu to šlo ( taky aby ne ) byli jsme ve skupince čtyř hafů a cvičil nás nějaký klučina,nevím neznám,ale byl fajn, až mi ho bylo líto,jak všechno vysvětlovala a hodinu a půl mluvila mluvil a mluvil, Já jsem dostala připomínku, že bych měla víc chválit, ale jinak k nám nicmoc neměl A bacha na věc....Andy mi krásně přinesl aportík, to jsem myslela,že ho upusinkuju a i když jsem mu ho pak třeba dávala při chůzi u nohy, tak si ho krásně vzal a nemusela jsem mu ho tam rvát jako doma. Asi se mi ho povedlo ho na něj trošku nabudit.Takže to taky ťukám. Ani jsem nekončila dřív, protože se při poslušnosti moc nenadřel a těch aportů se moc nestihlo, TAkže te´d doma upadl do komatu a myslím, že bude spát jako baryk až do zejtřka Nicméně se těším na další hodinu, fakt mi to strašně chybělo a doufám, že i Andymu Ještě budeme chvíli pokračovat v těchle začátečnických, ono nám to neuškodí oběma poslechnout si to zase všechno od začátku ( i když Andy byl už pak trošku znuděný a pokňourával ) jo a taky jsem čubrněla, že když jsme pustili dva psi na volno a ti si pak v dálce dováděli, tak že pak Andy nedělal na zavolání, že neslyší a přiběhnul Omlouvám se za tak dlouhý psaní, vím, že to není nic světobornýho, ale já mám takovou majinkatou radůstku z toho
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 07:55
- Nahlásit
Eda
Roxy má všechny RTG od dr. Šebka 0 !!!
tak to je bezva už jsem to viděla i na stránkách Lib.blat.
jana33
jak dopadla prohlídka nemovitosti?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:20
- Nahlásit
choco
Tak to jste šikulky,je super,že jste to tak zvláli a už jste zase zpátky ve cvičícímprocesu
Ketrin
Děs běs,zbourat to a postavit něco novýho. Karel propadl beznaději,že prej barák pro nás nikde není
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:25
- Nahlásit
jana33
zbourat to a postavit něco novýho tak to je za ty prachy drahej špás
Takže na Rváčov jezdit cvičit nebudu
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
Čínská specialita - Labrador na borůvkách
Naštěstí není sezóna, jinak bych asi tu fialovou barvu sundaval těžko
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:06
- Nahlásit
Ketrin
A to za to chlápek chtěl ještě víc než psala realitka. Holt musíme hledat dál. A hlavně,jak jsme si to včera říkali - spoléháme na tebe,ty jsi místní,tak nám něco sežeň
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 10:21 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
Tak nám se stalo v sobotu to, čeho jsem se obávala. Při procházce lesem si Sam nese klacek a jde ukázkově u nohy, když se najednou zezadu přiřítí pitbul. Šel Samovi přímo po krku, ten jen pustil klacek a knučel. Chytla jsem ho za obojek a doslova odtáhla od toho psa, přičemž se Sam dal na útěk směr louka. Pitbul stál proti mě a vrčel na mě a jeho majitel (paní s kočárkem a plešatý, zřejmě hodně posilující pán! na něj jen zařval : "Co děláš vole, máš si hrát!" Stála jsem jak opařená, ani ženská ani on slovo omluvy, prošli kolem mě a vzápětí psa poplácával na hřbetě a oba se smáli. Sama jsem našla po 5 minutách ležícího pod stromem, na přivolání nechtěl přijít, tak jsem pro něj došla a to bylo vítání.. žádný zranění naštěstí nemá, ale domu upaloval, jak kdyby mu hořelo u zadku. Nejvíc síla je, že oni se ani nesnažili zjistit, jestli mu třeba něco neudělal a kdyby jo, tak nevim, co bych dělala já..jen se bojím, aby to na něm nezanechao nějaká následky jak na labradorovi od nás ze vchodu, kterýho údajně jako štěně napadl kokr a on od tý doby nesnáší všechny psy a je tady hrozba pro psy s PP, protože už dvěma nadějně výstavním ukousl kus ucha..
Včera jsme byli na Hluboký u obory a s retrívrem tam aportovali klacky z vody, tak snad to bude Ok..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:04
- Nahlásit
jana33
To by bylo, abyste jste něco nenašli...
Mmartin
jj, to znám Andy se naučil sbírat borůvky na Albeři a byl štěstím bez sebe, když mu s tím někdo pomohl nebo ho navedl,kde jsou další schovaný Jo, na Rozsíčko nám to nejspíš tak s 99,9% opět nevyjde, protože babča pozvala k sobě celou rodinku na oslavu narozenin a já s mámou tam nejspíš ještě jedeme pomoct s příprvaou žrádýlka, tak mám smolíka.
Bára a Sam
Toho se děsím taky, člověk si říká, co a jak udělat, ale pak v reálu je to stejně jiný a já si neumím představit, že odtrhávám cizího psa. Chudák Sam...
Mě Andy udělal radost včera při seznamování s kamarádčinýma psama, bílým švycarákem a ridgbackem. Měla jsem trochu obavy, jak bude Andy brát Luckyho poštěkávání, protože je dost ublafanej, ale pejsové byli v pohodě. Jen na začátku ridgeback a Andy na sebe trochu vrkli,ale hned jim bylo vysvětleno, že teda takhle nee a šlo to. Hned to zaťukávám, aby se příště naopak nesežrali )))))))))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:10 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
jana33
jsi místní,tak nám něco sežeň
no zkusím to, ale - jak jsem říkala, je to tu chudej tkalcovskej kraj a kšefty se nehejbou
Mmartin
ještě horší než lesní plody je když si žluťák kecne do pryskyřice (venkov) nebo do žvejkačky (město)
Bára a Sam
jakej pán takovej pes - hovada
hele ale s tím "aportováním" klacků, nevím, no... jestli s ním chceš dělat nějaký zkoušky tak ať ty klacky radši moc nenosí a pořiď mu nějakej aport, ne?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:19
- Nahlásit
Ketrin
noo já Andymu taky semtam hodím nějaký ten klacíček, ale jako aport to neberu, když už chci aby mi to přinesl, tak na něj volám podééééj jako u plyšáků a podobných hračiček...nebo to je taky matení?
|