Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:58
- Nahlásit

Bára a Sam
obojek

Jo a kamarádka minulej rok dávala čubě nějakej aromaobojek proti klíšťatům a docela jim to fungovalo.

Ketrin
Co dělá dračice?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:01 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

teď zrovna náhodou chvíli spí, tak pšššššt
a máš tam odpověď - my byli o víkendu většinou bez proudu...

OPI
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:09
- Nahlásit

Nám zabíral spot on Bob martin.
Hele a necháváte psi očkovta proti té bolérce atd...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:15
- Nahlásit

OPI
taky jsem se chtěla zeptat..byla jsi rychlejší

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:25
- Nahlásit

OPI
JJ, já mám Andyho naočkovanýho proti borelioze i tetanu...

Ketrin
my byli o víkendu většinou bez proudu... My jsme byli bez proudu v sobotu a tak jsme celá rodina hráli člověče nezlob se ))

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:28
- Nahlásit

choco
My hráli kenta, scrabble a šachy zrovna nás bylo doma hodně romantika se svíčkama je fajn, ale jeden večer stačí

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:29
- Nahlásit

Proti borelce nemáme,klíšťata fakt s obojky nemají,tak jsme zatím očkovat nedávali.Ale letos se chystáme na ten tetanus.
Ketrin
máš odpověď

OPI
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:09
- Nahlásit

no tak o tetanusu slyším prvně

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:44
- Nahlásit

Hele holky nevíte někdo něco o dummysportu?

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:57
- Nahlásit

choco
a to jako co?

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:02
- Nahlásit

Jako nějaký reference a tak, narazila sjem na jejich stránky a dělají nějaká víkendová cvičení a tak...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:05
- Nahlásit

choco
To myslím vede Pavka Koukalová/ Mischelle a Ara Bellis Perenis/,zabývá se WT.

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 18:00
- Nahlásit

Ahoj všem, hlásím příjezd z tepla a od slunce...
nestačila jsem se divit té spoušti v lese, stromy polámaný nebo vyvrácený a to to nedávno douklidili, tak můžou nanovo jinak hnědce se to moc líbí, v lese kalamita i bahno, všude plno klacků...no paráda
Ketrin
a gratulace k malé černé plavkyni!!! a krásná fotka spací piraňi

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 18:30
- Nahlásit

Eda
a kdepak jsi se byla rekreovat?Pochlub se, ať můžem tiše závidět

jinak Samovi jakožto stěhovákovi větví to taky vyhovuje, včera byl uplně u vytržení z větru, kaluží..přišla jsem domu vyfoukaná až do morku kostí a pes se tvářil ještě otráveně, že jsme byli venku jen dvě hodiny, když tam bylo tolik zábavy.
A P.S. viděla jsem ho poprvý se skoro porvat, nejdřív to byla nevinná tahanice o klacek, ale spoluzápasník boxer začal vrčet a pozdějc to vypadalo dost vážně..naštěstí jsem zakročila včas a už si šli každej svojí cestou.

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 18:35
- Nahlásit

Bára a Sam
v Tabě/Egypt a výlet do Jeruzaléma

jinak Edka je taky "klackovej" bojovník, ale netoleruju jí to, protože by mohlo docházet k bitkám

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 18:54
- Nahlásit

Eda
JJ, taky bych si dala koupačku v moři a přeju rychlou aklimatizaci, pamatuju si, že do podobnýho hnusu jsem se kdysi vrátila z Tunisu a byl to šok!
s těma klackama je to potíž, Sam je naučenej od malička pořád nosit a přinášet, přiznám se, že občas to využívám, když se mi nechce nikam dlouho chodit, tak hážeme klacek a on se užene (ale jen občas) Většinou i tak provokuje v lese nebo na louce ostatní psy, ale tohle jsem fakt nepochopila, byla to fena, oba si ho nosili a vypadali v pohodě a najednou se do sebe pustili..
ale možná to bylo jen ječení z její srtany, nepokousali se..

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:31 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Eda
Holahola, vítej doma Co vembloudi? Seš určitzě odpočinutá a plná energie,vi´d? Jooo taky bych si nechala líbit slunění u moře...

Bára a Sam
Hele s jestli to byla feňule, tak by to nebylo tak horký Aspoň teda u Andyho je to tak, že když na něj vrkne feňule tak si nedovolí říct ani popel a jde si po svým...jooo takový fena s fenou ty na sebe dokážou bejt taky pěkně hnusný...ale pejsani jsou v tomhle docela rozumný, si myslím

Zuzana T
A stojí to za to vyzkoušet? Neznáš někoho, kdo tam k nim třeba jezdí?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:38
- Nahlásit

Tak jsme ráno česali..

Samovi se to vůbec nelíbilo a urazil se
¨

a od tý doby v obýváku takhle trucuje

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:47
- Nahlásit

Bára a Sam
hehehe, jojo, my měli kupu chlupů jako kdybychom stříhali ovci...naštěstí po dvou měsících to už začíná vypadat, že dolínává. A takhle uražený Andy bývá po čištění uší, to jsou pohledy jako bychom ho naprosto zneucitili.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 14:55
- Nahlásit

Musím nabonzovat,že má Helča na stránkách další krásný fotky.
Hele ten rybník máte na zahradě?

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 15:15
- Nahlásit

jana33
jéé dík za upozornění už na to koukám Jestli mají ten rybník na zahradě, tak to se mají teda psi fakt bájo

Ketrin
Jak to, že jsi nestihla vyfoptit i první koupačku malé?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 15:22
- Nahlásit

choco
Asi je Helča na piraňku moc pomalá Mimochodem Borgo je krásnější a krásnější

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 15:27
- Nahlásit

jana33
asi jooo ))) Bude muset přidat A s Borgem souhlasím, už jsem se jím kochala,když jsme se tam stavovali, je to fakt kus psa.

OPI
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:53
- Nahlásit

TAK JÁ NEMOHU NAJÍT KDE NA TY FOTKY KOUKÁTE

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:26
- Nahlásit

tady URL

OPI
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:06
- Nahlásit

aháááááááááá děkuji
no zahrada je to teda pořádná pro labíky ráj

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:07
- Nahlásit

jé, o nás bez nás díky za chválu, však jsem si ráno když vylezlo sluníčko říkala že musím PRO VÁS něco vyfotit jenže umístit je všecky na jednu fotku fakt nějak nejde

ten rybník máte na zahradě?no jasně, ale je fakt prťavej-cca 16x5 m asi. Teď to možná vypadá větší, páč je úplně plnej , jak pršelo - pod zemí je tam svedená voda ze střech. Na aportování z vody to neni, ale na svlažení psů to stačí-hlavně v létě je to fajn. Když jsou vedra, tak Sali tam někdy sedí ve vodě třá hodinu a kouká jí jen hlava

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 09:47
- Nahlásit

Ketrin
Takže tam máte jen svedenou dešťovou vodu? Žádnej potok? To se možná budeme inspirovat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:08
- Nahlásit

jana33 jen svedenou dešťovou vodu?
to zas né - je tam nějakej spodní pramen, ale slabej. Když jsme se nastěhovali, byla to taková bažina, předchozí majitel to zavezl stavební sutí a různym bordelem. Manžel - hračička stavař a původem jihočech, co mu chybějí ty rybníky - to nechal vybagrovat, zvětšit a udělal ty svody ze střech. Měli jsme tam kdysi i nějaký rybky, ale přes zimu nepřežily a na jaře měla Bresta zábavu, páč se pro chcíplotiny potápěla

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:10
- Nahlásit

Ketrin
Jéé to je oblíbená zábava Samouše,chytat rybičky chcíplíčky
to je fajn,mít takovej rybníček na zahradě. A vy tam v okolí máte i nějaký pořádný rybníky nebo musíte někam jezdit?

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání