| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 09:12
- Nahlásit
Pozóóór, kdo plánuje dvojvýstavu KCHLS na Hluboké, tak dnes je 1.uzávěrka!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:44
- Nahlásit
Ketrin
Cora tedy posnídala už venku TAky bych vraždfila, když to udělá Eli, ANdy k tomuhle naštěstí vůbec netíhne
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:50
- Nahlásit
Pozóóór, kdo plánuje dvojvýstavu KCHLS na Hluboké, tak dnes je 1.uzávěrka!
MY leda na kukandu, Elis bude hárat a Andyho křivý nožičky můžu obdivovat leda já, ale asi tam bude Andyho jediný bratr Aston se vystavovat ( psala mi panička, že prý váží 44 kilo a musela jsem se usmát, když dodal,že ale není tlustej,nýbrž mohutnej...no třeba jo ) Jo a vyšli mu kyčle 2/1, lokty k mému smutku asi nedělali, to mě zrovna zajímalo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:53
- Nahlásit
choco
Stejně je to škoda - vzpomínám jak tam loni Andy vzorně ťapkal v kruhu coby mimino, moc vám to slušelo
44 kilo
ouvej to jsem na něj zvědavá, no třeba je celkově větší.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:59
- Nahlásit
Nazdárek děvčata od labíčků.
Jak se Vám všem vede?Já byla letos zase na čumendě na Crufts a také podporovat první 3 české zástupce GR.Sice se neumístili v pořadích,ale pěkně se s v nabité konkurenci předvedli.
Labíky jsem nestačila sledovat neboť GR bylo přes 550,ale viděla jsem nej fenu a psa - oba byli moc pěkní.Žádné lymfatické hlavy,ani zavalití,ani hubení - výška takový střed - 53-56 cm.Když jsem je viděla ležet v přidělených kójích,tak měli skoro všichni kouzelné výrazy.
Ketrin
V neděli jsem stříhala Bonnu a museli jsme pak na veterinu s drobným poranení a tam byla labička vážící 52 Kg!!!! Děs.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
to jsem na něj zvědavá, no třeba je celkově větší.
Určitě,takovej mohutnější
No kyčle 2/1,to máte s Elis docela kliku,že je tak zdravá,když má jedno štěndo ze stejnýho vrhu tak špatný lokty jako Andy a druhý na tom s kyčlema není taky úplně nejlíp (já vím,že na chovnost to je,ale...). No každopádně ty lokty je blbý,že nedělali
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:01
- Nahlásit
Zuzana T
stříhala Bonnu a museli jsme pak na veterinu s drobným poranení
Copak,nevšimla sis,kde má ouško?
Teda 52,to snad už není ani možný.
Jo Zuzko nějak se ti před víkendem ozvu,snad nám to konečně vyjde,že bychom se stavili pro toho opeřence
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:03
- Nahlásit
jana33
nééé - já jí to neudělala ,ale popotahovala se s další goldenkou o míček a ta jí trošku trhla pod okem kůži.tak jsme pro jistotu jeli k vet.Dneska prý už o ničem neví,ona je neskutečná pohodářka.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:06
- Nahlásit
Ketrin
jj, ouvej....vyšší než Andy určitě nejní, v Olomouci byl tak nějak akorát, ale je fakt, že to měl o čtyři kila méně...no nechám se překvapit, třá to zaseč nějakou aktivitou do té doby shodí...
moc vám to slušelo jéé, se červenám Byl sladkej Ale co noo, já jsem stejně nervoza a tak si to aspoň víc užiju, když můžu fandit ostatním.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:14
- Nahlásit
jana33
Jo no taky jsem se musela zasmát, když jsem si to četla,že za ty dva měsíce takhle zmohutněl )))))))) MYslela jsem si, že když vědí, že Andy měl lokty takhle špatný, tak že to automaticky pro kontrolu udělají, ale to sem se teda spletla...Jo na chovnost jim to stačí, ale jestli si myslí, že s tím udělají nějakou parádu...
Zuzana T
Ty brďo, 52 kilo....huuuufffff
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:15
- Nahlásit
jana33
Copak,nevšimla sis,kde má ouško? ee,nevšimla si, kde má ošiško )))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
choco
já jsem v tom fakt nevině
Ta 52 kg labička se sotva valila.Ptala jsem se vet,proč je tak tlustá ve 4 letech - on řekl,že je to soubor faktorů a trpce se pousmál.Byla sice kastrovaná,ale takové " prase" být tedy nemusí ani po ní.Ti lidé jsou naprosto nezodpovední.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
52 kilo!!? A já žila v domnění že je Sali tlustá když ve svých nejtlustších letech měla 40 jdu ji odprosit
Zuzana T Tys byla na Crufts, to se máš Škoda že sis nevšimla u LR aspoň tř. Special Working Gundog, protože tam totiž byl 2. Oliver od Himalájského cedru!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
Ketrin
fakt - no to je tedy úspěch.To mě mrzí,ale opravdu je to takový šrumec,že nemáš šanci vidět všechny retrievery.v kruhu flatíků byl ke konci také slyšet pořádnej kravál - tam se super fandilo.
Ve spec.working class byla největší šance - nebyly tak děsivě obsazené/ například yerling,youg měli kolem 40 psů/.Radka B. s Audrin něla 9 fen/ z 11 přihl/,ale bohužel těch dalších 8 bylo moc pěkných a tak do pořadí nezasáhla.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:36
- Nahlásit
Zuzana T
co je to yerling,youg ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
young ,pardon - to jsou mladí ,yerling v podstatě taky + mezitřída .Z ciziny jsou tam ti,co dostali na nominační výstavě Cajc,ale mezitím přesáhli požad. věk,z angl. jedinců je to nějak podle dosažených úspěchů tam na výstavách.v tom se dobžře orientuje Radka B.,Oni mají na Cruft těch tříd daleko víc a zase nemají tř. šampionů.Nejprestižnější je OPEN a Young.Tři.pracovní je ta spes. w.g. a trialová,ale tam bylo po jednom jedinci - fena byla goldenovi nepodobná,ale sklidila obrovský potlesk - angličani si prac.psů velmi váží.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:44
- Nahlásit
Zuzana T
aha Oni mají na Cruft těch tříd daleko víc já vím, právě že se v tom nijak zvlášť neorientuju...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
Ketrin
Když by tě to zajímalo více ,mám katalog.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:52
- Nahlásit
Ketrin
A kdopak je Oliver? Každopádně i tak je to úspěch, že se tam vyšvihl český pejsan
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:07
- Nahlásit
Ketrin
tak jsem zkoukla Olivera a on žije v Holandsku!Takže český odchov,čest pro chovatelku.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:26
- Nahlásit
jana33
¨Jani, sím Tě, jak to vypadá na Meziříčku? Je tam možnost,aby si tam něco člověk ukuchtil sám?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:29
- Nahlásit
choco
Ne,ty chatičky jsou takový úplně obyč pro děti.Ale to jídlo tam není drahý a ani špatný. Některý lidi se neberou večeře a opíkaj nebo grilujou
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
jana33
Ahá, takže jako ani nebalit nic do ledničky ))) Tak to jo. Ještě,že jsem se zeptala...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:41
- Nahlásit
choco
Ledničky nejsou, takže max. na první večer.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:44
- Nahlásit
jana33
tak jsem už taky poslala přihlášku, pojedeme ale bez Eli, jelikož na ní přijde v té době hárání.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:46
- Nahlásit
choco
Tak to je škoda. No kdyby nehárala,tak jí můžete vždycky přivézt sebou
Apropo,jak to budete dělat s Andym,když budete chtít být společně a Eli bude hárošit?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:52
- Nahlásit
jana33
Noo Eli te´d čeká poslední hárání, pak ji chce nechat MArtin vykastrovat, takže nebude co řešit. Jinak Andy je zvyklý zůstávat s našima, takže by to nebylo tak hrozný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
choco
Tak to jo,já si říkala,jak byste to chtěli řešit,kdybyste pak spolu bydleli
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 21:29
- Nahlásit
Ahojte, tak si jdu pro radu,pořídila jsem si píšťalku,karlos na ní reaguje výborně,ale... chtěla bych aby na jedno dlouhé písknutí měl zastavení a na jeddnou přerušené přivolání,jenže on pokaždé letí ke mě tak nevím zda to nechat jen na přivolání nebo ho naučit i na zasatvení,ale jak???já dám povel písknu,ale jak to slyší hned letí ke mě..
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 21:32
- Nahlásit
jana33
prosím Tě chtěla bych poradit jaký postroj od manmatu by jsi doporičila???
A pak jak jsi nám půjčila chlupáče tak ho budem potřebovat asi na dýl tak zda by jsi měla tip kde ho koupím,abych ti ho mohla vrátit.
Jo a ještě jedna otázka,pokud bych použila na dummy pach,nemohu ho tím navnadit že by pak šel třebas po zvěři???
Mysím že by pak měl větší sklon k pachům v lese...atd...
|