Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:09
- Nahlásit

Ketrin
pro samý psy tady není kam šlápnout

teda ale jinak přemýšlení na téma "bígl", to u mě taky proběhlo...
po jezevčíkovi a před Edou jsem o něm uvažovala... ale právě kvůli jeho povaze, která je ještě snad drsnější než u jezevců, sem nakonec od něj ustoupila... to bych prostě nemohla třeba jen tak trajdat po lese se psem na volno jako teď...

choco
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:36
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Eda
Na tom se všichni shodneme Labrador je prostě labrador

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:12
- Nahlásit

Hele ale já narozdíl od vás labradora nikdy nechtěla a dokud jsem neměla Samouška,tak jsme labradory považovala za takový tupce (pardon - jedinou zkušenost jsem měla z Anglie,kde dva měli,strašně hodný,ale kde je člověk nechal,tam zůstali,líný,naprosto bez života,ale to bylo tou rodinou). Ale teď tvrdím,labrador je ten nej pes,po všech stránkách akorát

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 15:56
- Nahlásit

jana33
po všech stránkách akorát
akorát trochu moc papká venku hnusy... ale to už vím, nicméně smířená s tím nejsem ani náhodou...

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 16:53
- Nahlásit

jj bígl, známí mají feňuly Bígla,při sebemenší příležitosti jim zdrhne,v lepšé případě se vrátí sama,v horší je to stojí min. 5OOKč páč si pro ní jedou do Troji
jsou to hezký psi,ale nebrat
Jinak já jsem kdysi taky labíky nemusela,přesně jak píše Jana,ale pak kámoš měl černého labíka,no říká tomu labrador ale poznala jsem je blíž a nějak se to zlomilo a stráááášně jsem ho chtěla,tak ho mám a nikdy bych neměnila a jsou to psi pro vše

OPI
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 08:56
- Nahlásit

Vstááávat a cvičit
Jana33
tak zítra jdem od 9 takže se tam potkáme

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:27
- Nahlásit

OPI
Nevím,kdy jdeme my (miláček se dnes vrátil z flámu v půl šestý ráno),ale předpokládám,že taky zítra od devíti. tak se uvidíme

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:57
- Nahlásit

OPI
jana33
my tam jsme od 11, takže se uvidíme jen,když se vám bude chtít chvilku počkat, možná by se nám povedlo přijet tam tak na třičtvrtě, ale mezi hafy jdeme až tak za minutu 11 )))

Jinak mi teď zkazil náladu šéf...příští týden jedeme na služebku a spadá to zrovna na čtvrtek,kdy má být ta přednáška, takže vůbec nevím,jestli to budu stíhat, každopádně kdybych nestíhala,tak pak s vámi někam chci jít posedět a všechno odvyprávět, ju? To mi štve...

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 11:58
- Nahlásit

miláček se dnes vrátil z flámu v půl šestý ráno jééé,kde jsou ty časy, kde jsem se taky vracela takhle kolem rána Teď už to ale tak často nedělám, páč pak nejsem schopná existence

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:00
- Nahlásit

...oprava ...ten příští týden plus přespříští taky ...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:01
- Nahlásit

Tak mi právě dorazila knížka Přírodní medicína pro psy a kočky,část by měla být i o stravě,tak jsem na to zvědavá

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:18
- Nahlásit

jana33
A kde jsi ji sehnala?

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:35
- Nahlásit

choco
na baronovi. Objednávala jsem tam Karlovi a Ferdovi strojek na stříhání,tak jsem jí přibalila

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 19:19
- Nahlásit

jana33
Kuju, juknu tam.. kucí už si budou dělat letní sestřih jo? ))) Zdržíte se chvilku po cvičení zítra?

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 19:24
- Nahlásit

Andy bude mít zítra číro na zádech ))) je napatlanej Duowinem...chudák je z toho nějakej špatnej

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 20:30
- Nahlásit

choco
je napatlanej Duowinem
cožéé? má už klíšťáky nebo jen blechy? to je děsně brzo

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:16
- Nahlásit

Eda
Níííííííííc, teda ještě jsem v jeho kožichu nic nenašla, to je preventivně...na klíšťata možná brzy je, ale na blšku narazit můžeme. Každopádnně fufajs se mnou nemluví.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:32
- Nahlásit

Na klíšťata brzo, jo? Cora měla jedno už v únoru
Holky, já si koupila kanárka!

choco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:43
- Nahlásit

Ketrin
Kanárka??? WOW Nějaký nový výcvikový metody s živým opeřencem,jo? Jak se jmenuje?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:43
- Nahlásit

Ketrin
Co že jsi si koupila,ty nemáš bažantů a jiné havěti dost?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:55 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Co se všichni tak diví proč výcvikový metody normálně živýho kanárka, žlutýho, v kleci s psama to vůůbec nesouvisí von vypadá tak optimisticky a možná bude i zpívat
zatím se nejmenuje nijak, zejtra se vrací rodina z lyžovačky tak třeba něco vymyslej

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:56
- Nahlásit

Ketrin
von vypadá tak optimisticky a možná bude i zpívat

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:44 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

Ahojte,tak teda musíš říct že dnešní cvičení bylo děsný,nejen že mě bylo od rána šoufl,ale ten náš psí magor,vrčela a vrčel a vrčel ono to bylo hlavně tím že jsme tam byli mezi prvníma a jak se postupně scházeli jiní tak z toho byl takovej nesvůj,protože postupně k němu sbíhali jiní psi,ale byli jsme s Jirkou,
Jana33
chápu proč s ním nechcete bejt,

mluvil a mluvil a mluvil,ale kdyby řekl jasně stručně,ale to je co kdyby,aby,protože,jelikož,bla bla bla,i já už jsem byla spruzená,jediný co mě z celé dopoledne povzbudilo,že Carlos měl mega zájem o aport měla jsem sebou chlupáče,musela jsem jo teda navnadit,ale jak jsem mu ho hodila tak za ním doslova letěl
ale teda jinak tohle postávání a poslouchání milionu způsobů mě nebaví,já potřebuji aby tam Carlos makal,učil se atd... a ne aby jsme tam 3/4 lekce prostáli
Chápu že je potřeba něco ujasnit,ale ono to jde říct i jasně stručně.

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:55
- Nahlásit

Ketrin
jóó, tak kanárka?!? no, alespoň sedni už umí, né?

jo, jinak 3x fuj, dneska už měla Edička na krku nacucanýho klíšťáka takže objednávám Scalibor...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 20:54 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Eda
sedni už umí, né?
asi bude mít trošku problém s aportem z vody
ale dneska když zvonil telefon (pevná linka) tak on po něm každé zazvonění docela věrně zopakoval
a Scalibor mě loni zklamal, doufám že Vám zabere
OPI
to tam mají nějakýho novýho cvičitele? já znám jen všechny ty ženy a ty jsou ok

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 21:05
- Nahlásit

Ketrin
Holkám se nepozdává Jirka/ od Evči /,já nevím,ale před lety se mi s ním cvičilo výborně. On spolu s Jenny naučil Cathy nosit pernatou.

OPI
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 21:41
- Nahlásit

No neříkám že by špatně cvičil,ale on fakt moc mluví a mluví a mluví,možná si to sám neuvědomuje,ale fakt to je na dlouho,třebas ve skupině se mrňousama je to supr,vše si poslechnout,ale ty co potřebují už makat to je docela nůďo.
když je potřeba něco při výcviku např, vytkonout tak to řeknu a jedu dál,ale on se děsně rozkecá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 21:55
- Nahlásit

OPI
Holky a co mu to říct.Způsob jak se určitě najde - třeba Jirko je mi z postávání zima dej tam nějaké rychlejší cvíčo

OPI
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:06
- Nahlásit

Zuzana T
na začátku cvičení už sám řekl UŽ ZASE MOC MLUVÍM, myslím že to ví a nebo mu to už řekly,ale jak se rozkecá
no uvidíme jak příště,ale je jasné že upozornění neuškodí

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 06:32
- Nahlásit

Ketrin
on po něm každé zazvonění docela věrně zopakoval
co? to ale máte nějak děsně mazanýho kanárka... a má už jméno? včera jsme náhodou byli ve zverimexu a já se málem počůrala smíchy u myšek. tři z nich byly narvaný pod půlkou obrácenýho kokosovýho ořechu, koukaly jim jen ocásky. a ještě tam byla čtvrtá a ta se pořád chtěla dostat k nim. bylo to hrozně legrační... vždycky děsně zabrala zadníma a narvala tam půlku těla. v ořechu se to začalo mlejt, jak se tu vevnitř snažily ji vystrnadit... no, koukala jsem na to dobře 10 minut a narvat se jí tam nepodařilo... asi nepochopila, že kapacita ořechu je tři myšky...

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání