Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:25
- Nahlásit

Ketrin
dělám to stejně jako choco, dva míčky jsme utopili, tak hodim klacek a zavolám přines, ne aport..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:32
- Nahlásit

ok, já jen žes psala "aportovali klacky" - kdybys napsala "blbli s klackama" tak neřeknu ani Ň
jinak naši psi samozřejmě taky klacky nosí a navíc se o ně tahaj ale snažím se aby to nedělali - hrozí úraz - a neházím jim je, páč pořád nosím aspoň v kapse tenisák a minidummík

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:41
- Nahlásit

Ketrin
si žluťák kecne do pryskyřice
no, ani hnědej zadek od pryskyřice není k zahození...
pořád nosím aspoň v kapse tenisák a minidummík
na ty mi Eda prdí

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:48
- Nahlásit

páč pořád nosím aspoň v kapse tenisák a minidummík
my máme Ketrin spotřebu tak 3 tenisáky týdně, buď ho utopí nebo ztratí..a klacky ho baví o 100 pro víc..

OPI
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 15:28
- Nahlásit

ahojky, tak všechny zdravíme
Máme se skvěle, o víkendu jsme byli na chalupě,tak jsem každou volnou chvilku trávila s Karloskem v lesích a polích. Bylo nádherné počasíčko,pěkně jsme si zacvičily a musím říct že co jsme se zase do toho opořeli tak výsledky jsou znát dělá mi jen a jen radost.Dnes jsmě byli na prochajdě tady v lese a boží počasíčko,vypadá to že by bylo už jaro tadýýýýýýý
akorát,poraďte,jak byl ten silný vítr tak mu nafoukalo asi do očí a trošku mu z nich jakoby těče, dělají se mu tam ospalky,koupila jsem mu na to borovou vodu tak to zkusím vykapávat s ní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:28
- Nahlásit

Bára a Sam
klacky ho baví o 100 pro víc.. tak hlavně ať se na něj nenapíchne jako naše Sára

Dneska v práci Cora i po jídle se tvářila děsně hladově, a já už pro ní nic neměla, tak jsem jí ještě do misky nakrájela syrovou mrkev a jabko - na velké kusy, aby to kousala, protože její "stolování" připomíná zapnutý vysavač. A zrovna přišel do kanclu kolega a takhle zíral, "co to ten pes žere" A protože on je takovej šetřílek, tak jsem si hned živě představovala, jak doma určitě bude manželku prudit, proč kupuje ty děsně drahý granule (jednou jsem je potkala na veterině a kupovali nějakej šrot), když Kotasová krmí psy mrkví?!?!

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:36
- Nahlásit

Bára a Sam
Joo to Andy taky klacky a šišky jsou nade vše, míček ho baví jen pidichvilku a lítající talíř dneska zrušil při druhém odchycení...Ale stala se mu dneska odpo bolístka...jsem ho trubka poslala pro jeden klacík a ono to nebyl jen tak ledajaký klacík,ale bylo to z nějakýho křoví s trny a on si ten trn zabodl do horního patra, tak jsme pak tahali trn z držky a až domů si klacků nevšim a spíš koukal, že by za to utrpení zasloužil něco dobrého na zub

OPI
vy jste měloi nádherné počasíčko jo,? Kdepak máte chalupu? TAdy se udělalo hezky až v neděli odpo...ale to už jsme byli tak utahaný, že jsme se psema k vodě už neměli sílu dojet Nechystáte se na cvičák v sobotu?

Ketrin
Téééda to ti pejsek od dotyčného kolegy pak poděkuje, že jsi ho přivedla k vegetariánské stravě )))

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:44 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
Kotasová krmí psy mrkví
jojo, a o pověst máš postaráno jo, zjistila jsem, že hnědka NEJÍ kedlubnu. zatím je to jedna jediná věc k jídlu, kterou nesnědla...
VŠECHNO NEJ panu Borgovi k narozkám!!! A další gratulace k super výsledkům vyšetření!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:18 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Eda
hnědka NEJÍ kedlubnu tu taky nemusím
Bresta miluje banány, zatímco Borgo je nejí. Takže není pravda že LR všichni jedí uuuuplně všecko
akorát naše černošky, ty jo - ty jedí úúúplně všecko
děkujeme - jo, vyšetření - je to dobrej dárek trvalo to tak dlouho, že jsem na to skoro zapomněla

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:22
- Nahlásit

Ketrin
Borgo má narozky? A jaké vyšetření? Ty taky fšecko tajíš

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:24
- Nahlásit

URL no nejní to moc k chlubení, ale dočtete se tam o našem nedělním velkopsosrazu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:25
- Nahlásit

choco
Nic netajím, je to na stránkách velkým písmem a červeně

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:28
- Nahlásit

A jooo, už jsem si to přečetla, tak to se přidávám ke gratulaci a přeji Borgouškovi tu nejvoňavější kost pod sluncem A taky gratuluji k výsledku vyšetření.

Raději se ale moc nepátrám po tom, co to vlastně je, páč by si mohl ANdy vymyslet, že to bude mít taky a to už fakt ne

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

Ketrin
Taky gratulujeme,jak k narozeninám,tak k vyšetření. Jinak Rozárka oslavila v sobotu třetí narozeniny.Plyšáka už společnými silami roztrhali

OPI
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:35
- Nahlásit

choco
Chalupu máme směr Poděbrady u Městce Králové,hm nebo že by nebylo hezky??? V sobotu sice puchejř nesvítil,ale i tak bylo fajn, zima nebyla.
Na cvičák se chystám,jsme tam zase 14 dní nebyli,minule to zrušily kvůli počasí a teď jsem nemohla.Ale nevím zda nás dají k mrňatům,myslím že ne....VY jste cvičly s jirkou jak jsi psala že povídal a povídal ono to je fajn takhle ze začátku si zase vše poslechnout,ale my když byli naposledy s mlaďátama tak Karlos byl pak docela znuděnej až na to že furt čuměl po feňuli GR která mu moooooc voňěla
Už bych i raději od 9h. ale třebas se potkáme
Co se týče těch klacků tak Karlos si klacků nějak zvlášť nevšimal,ale co jsem s ním zase začala cvičit tak už se na ně chytá.Ale dnes jsem se musela smát,protože jsme byli dopolko venku,já zaparkovala kočár a karlose jsem odložila,přivolala...atd... pak dostal volno a právě začal blbnout s klackem a když jsem ho přivolala,tak si pak ke mě lehnul a hodil pohled,helééé dnes dáme pauzu,budem jen tak vegetit.Naprostý lenošení je fakt že o víkendu jsem si toho užily dost.Hlavně i udělal radost že jsem zase oživili lehnutí na dálku a zasatvení

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:35
- Nahlásit

choco
přeji Borgouškovi tu nejvoňavější kost pod sluncem není to trochu dvojsmyslné?
a to jsou hezký stránky, to děláš ty?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:43
- Nahlásit

jana33
Rozárka oslavila v sobotu třetí narozeniny.
samí březňáci byl dort?
Mně dneska zavážel Vetamix, tak Borgo dostal různé sušené uši a pařátky a rypáčky...

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 20:55 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ketrin
není to trochu dvojsmyslné?No jasně ,že je
to děláš ty? nooo já to vedu ne dělám si srandu, je to blog, takže je to víceméně daný a jen přítel to pak semtam poupraví, ale chci ho zlanařit do normálních stránek, ale moc se mi to nedaří, protože dělá programátora a tak se mu už doma nicmoc programovat nechce...ale já se jen tak nezvdávám

jana33
teda to je oslavenců, jste měli uspořádat společnou narozeninovou párty Mno Rozárce by se taky slušelo popřát, ale ta potřebuje hlavně zdravé nožičky a tak jí přejeme s Andym, ať jí slouží ve zdraví ještě spoustu spoustu let

OPI
Mnoo asi to Jirka teda byl, popravdě vůbec jméno nevím. Taky si myslím, že je to správně, když se snažil všechno vyvsvětlit, i když do hodiny a půl to oprvadu všechno vtěsnat nejde...ale my nebyli přímo ve skupince se štěndama, ale s dospělákama začátečníkama. Štědna cvičila s Jindrou. Tak třeba se uvidíme, musím to vykoumat, tak abych pak nemusela k babče stopem

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:00
- Nahlásit

Dort samozřejmě byl,to být musí i s fotečkou My jsme obě rybičky, Karel říká,že všechny jeho ženský jsou vodní tvorové)))
Jinak my se teď o víkendu na cvičák chystáme,tak doufám,že někoho potkáme. Se musím Jindry zeptat,jestli neplánují nějakou akcičku,loni bylo v březnu retrívří tažení

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:00
- Nahlásit

Kdo by chtěl, dala jsem k Edě fotky z Egypta...
URL

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:11
- Nahlásit

Eda
teda vy jste se měli foto švédských stolů se sladkostmi mně připomnělo, že jsem ještě pořád neshodila, co jsem nabrala vinou podobných dortíků předloni v Tunisu :

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:13
- Nahlásit

jana33
Taky bych vás tam rdáa potkala, ale my když už dorazíme,tak asi tak max. deset minut před jedenáctou... to už budete asi v trapu

Eda
Nááááááááádhera )))))) to teda pěkně děkuju, nejen, že jsem dostala chuť fakt zmizet někam daleeeeekooooo ale taky teď slintám víc než kdy naslintal Andy nad těma stolama plnýma dobrot

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:17
- Nahlásit

Ketrin, choco
holky, ty dobroty byly vážně něco... já na sladký jsem, maso mě vůbec nebere... ale vymyslela jsem taktiku jak moc nepřibrat. po celý den se nějak hejbat (plovat, běhat, volejbal...), vynechat oběd a nejíst přílohy...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:22
- Nahlásit

vynechat oběd a nejíst přílohy...jo a místo toho si dát 3x denně zmrzku a 5x dortík ale ty si to můžeš dovolit - sportuješ, máš jiný spalování....
to já se musím držet abych nejedla když přijedu večer ze spinningu (a někdy se neudržím

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:29
- Nahlásit

Ketrin
a někdy se neudržím nebeč pokud se ještě vejdeme do dveří čelem a néé bokem...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:41 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Ketrin
choco
asi jsme z něj udělali klackovýho závisláka, moje babi s dědou mají krysaříka závislýho na míčku, já mám Sama na větvích. Nosí si je i sám, třeba půlku Stromovky projde s klackem v puse a zvládne přitom i čůrat, čmuchat a sám si ho nadhazovat..
jinak k tý zelenině, začíná jí zmetek odmítat jen tak samotnou, např mrkev mi v hlavním jídle sní ani nemrkne, ale samotnou jí plive. To samý s paprikou, jediný co dá samotný je okurka, tu miluje.
Ale dneska mě potěšil a dostal velkou pochvalu, byli jsme na návštěvě u našich a předvedl ukázkově všechny povely co umí, tj. sedni, pac, lehni, přines a zůstaň. Všechno napoprvý, většinu jen na mávnutí ruky, což taky učíme. Ale asi to bylo tím, že nebyl v obzoru žádnej pes..
A ještě jsme byli s číčou na veterině kvůli tlapce a objednali se rovnou za měsíc na vyšetření na nožky, tak uvidíme. Doktor říkal, že tam občas má labrouše a zlaťáky, co do roka jsou skoro jen zavřený doma a ještě pořádně nelítali, aby měli co nejlepší výsledky u rentgenutak jsem zvědavá, jak dopadnem my.
Ketrin
taky velká gratulace!
Eda
jsem ti říkala, že budem tajně závidět..já teda ne ty hromady jídla, ale to moooře..

choco
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 22:48
- Nahlásit

Bára a Sam
Nosí si je i sám, třeba půlku Stromovky projde s klackem v puse a zvládne přitom i čůrat, čmuchat a sám si ho nadhazovat Tak nějak a kolikrát mi to poleno nebo v puse nenápadně naskládané šišky vyplivne až před dveřma u nás doma a ještě cestou do výtahu tím stihne někoho praštit a venku se s nima chodí chlubit lidem...prostě maniaci Takový nadšení, co má z klacků, by si mohl přenýst na aporty a budu happy

Jdu ještě splácat článeček a skouknout fotky z nedělního srazíku hafů a huráá na kutě...zítra si asi přispím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 08:47
- Nahlásit

to zas byl začátek dne ráno po obvyklé rutině se zaměstnanci jsem šla Coru vyvenčit, že ji pak nakrmím a bude spát. jenže jsem v lese byla málo ostražitá, potkaly jsme koní h****, pak ještě lidské... Cora tedy posnídala už venku - grrrr

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 08:54
- Nahlásit

Ketrin
Cora tedy posnídala už venku
i když vím, že tobě do smíchu asi nebylo

my si byli ráno zaběhat abych se probrala a docela to zafungovalo, jen se mi Sam z celýho nadšení pletl pořád pod nohy, že jsem málem hodila tlamu

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 08:57
- Nahlásit

Ketrin
Jako bychom o tom nemluvili,viď? Sam zase ráno bufetil na chodníku zobání pro holoubky,je to fakt děs

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání