| Autor |
Zpráva |
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 19:20
- Nahlásit
Bára a Sam
počkej, já fotím, ne?
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 19:21
- Nahlásit
Mmartin
ajo, jsem popleta
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 19:32 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
tak já vás nebudu trápit, byl to myslím Hyunday Tucson a ten má dělené zadní dveře, takže jde otevřít jen vršek, který není na mé fotce vidět
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 21:04
- Nahlásit
Mmartin
děkuju doalelůja!!! svoji foto misi jsi splnil na 500% alespoň pro mě
a autohádanka byla fajn, taky jsem se nechala nachytat
Ketrin
mimi už není žádný mimi, ale slečinka moc krásná!!!!
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 21:12
- Nahlásit
Eda
tak hádanku jsem řešil taky, aspoň tu část, co to bylo za auto... Já byl totiž jako japonský turista a prohlížím si výpravu až na fotkách... Když jsem totiž zvedl oko od hledáčku, tak do mě Hanka kopla a křičela Foť, foť...
Ale ono fotit černého psa na přímém sluníčku je dost nahouby...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 22:08
- Nahlásit
Mmartin
kopla a křičela Foť, foť...
super, tak to má být!
ono fotit černého psa na přímém sluníčku je dost nahouby
řekla bych, že skoro kdekoliv je to dost těžký...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:53 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Mmartin
hezké moc!!! až na ty moje nefotogenické grimasy
ad skákání ze zavřeného auta - aspoň vidíte jak se sem mí cvičenci těší
zacvičili jsme si a vymrzli jsme, dnes jdeme jen na lítací procházku s goldeníma kamošama viz výše
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:39
- Nahlásit
Teda vy jste se měli,jen tiše závidím
Já hlásím,že Samoušek je zdravý jak ryba, štítná žláza funguje skvěle. Ale upřímně nevím,jestli mě to má úplně těšit nebo ne,kdyby mu fungovala blbě,tak nasadíme prášky a bude klid,takhle to vypadý fakt na ten libeňskej bordel a stím toho asi moc neuděláme. Zatím mu teda mejeme tlapky po každým venčení,ale i to je časově dost náročný,protože musíme mýt tlapky všem,aby do bytu nenanosili něco,na co je ten Sam asi alergickej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 09:29
- Nahlásit
Mmartin
až teď jsem se dostala ke kompíku, mooooc se Ti to povedlo Teď mi tak došlo,že ani nevím,jestli jsi měl možnost si taky malou ochmatat nebo jestli jsem soukromničila sama NA těch fotkách to fakt vypadá,. že korálka unáším Včera jsem si s Andym zkoušela něco málo z cvičáku a snad nejsme ztracený případ a zase se do toho dostaneme. Když už vidí, že se cvičí, tak se snaží, ale po 20 minutách na něm bylo vidět (a i na mě), že stačí a tak jsme toho nechali.
all
Corynku jsem ukořistnila jen díky tomu, že už byla pak chudinka hladová a unafená a tak neměla už moc síly na protesty, že ji někdo chová )))))))) Je to úžasný rarášek.
Ketrin
Máte to tam strašně hezký, takhle bych si taky nějak představovalla svoje hnízdečko A kolem samý psi Vy cvičíte takhle každý týden? Lekce Borgo versus Andy mi byla poučením, aspoň vím, co příště dělat, takhle moc ještě nevylítnul, pacholek.
jana33
A co pořídit Samovi botičky,to by nemělo nějaký efekt?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 09:58
- Nahlásit
Lekce Borgo versus Andy mi byla poučením, aspoň vím, co příště dělat, takhle moc ještě nevylítnul, pacholek.
Copak puboši měli nějaké nedorozumění?
V sobotu na cvičáku to bylo tentokrát hodně ostrý, všichni psi se zbláznili, asi jak se pro ně krásně ochladilo, snažili se znášilňovat feny i sebe navzájem a prsili se a chrčeli a vrčeli,fakt nějaká všeobecná psychóza. Vůbec jsme Rozárku od nás nepustili,protože se na ní přímo slítávali. Sam to moc neřešil,ale když někdo chtěl naskočit i na něj,tak už se ozval A pak celej výcvik skučel na hnědou fenku,co cvičila s náma,fakt děs. Ještě že tentokrát nepřišla OPI,nebylo nejvhodnější prostředí
A co pořídit Samovi botičky,to by nemělo nějaký efekt?
Ještě jsem nenarazila na žádný,ve kterých by opravdu mohli psi běhat a neshrnovala by se. A hlavně by to musel mít na všech čtyřech,takže to by se to fakt nesmělo ani hnout,aby chudák mohl vůbec chodit
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:05 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
jana33
Mám od Wami a vypadala cekem f pohodě....než jsem ale měla možnost podrobit jí skutečně zátěžovýmu testu, tak jí sežral
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
Dines
něco podobného (od Trixie) měla Bára na noze jeden den, shrnovalo se to a za chvíli to bylo vepředu prošoupané, jak to tahala po zemi...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
Dines
A co je to za značku? My měli už asi čtvery, na táboře v Albeři jsme zkoušeli další,když si Sam při práci v rákosí ošklivě rozříznul tlapku,ale všechno to vyšlo na stejno
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:17
- Nahlásit
jana33
Mmartin
Ten muj blboun v ní chodil tejden - jen na vodítku a žádný extra vzdálenosti, ale držela dobře, za ten tejden vypadala skoro jak nepoužitá, co to je za značku nevím - asi Polar...
Objednávala jsem jí na www.propsy.eu Taky jsme měli rozřízlou pacinu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:29
- Nahlásit
jana33
Copak puboši měli nějaké nedorozumění?
JJ, už jsem měla na jazyku, že je to dobrý, že nic nebude a pak si vjeli do kožichů.
V sobotu na cvičáku to bylo tentokrát hodně ostrý
Jejejej, to se mám na co těšit. Asi si to dáme ještě se štěňatama ))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:32
- Nahlásit
jana33
A s těma botičkama to bude asi teda potíž najít nějakou co drží...a co ty od ruffwear?To by SAm vypadal jak Boss Ale zase jsou dost drahý.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
choco
pak si vjeli do kožichů
Zas tak hrozné to nebylo, prostě si potřebovali vysvětlit, kdo jsou domácí a kdo hosté...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:37
- Nahlásit
choco
Ta cena za ty Ruffwear neni už snad ani vtipná
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:39
- Nahlásit
Mmartin
Tos mi připoměl - jsme byli fandit na fotbale...prvních pět minut než jsem mu stačila vysvětlit pravidla řval furt, a pak už jen fandil a řval když byl někde samotnej fotbalista s míčem....když naši prohrávali 2:0, tak začal výt, a když konečně dostal přihrávku, tak se předved jako parádní brankář a míč zalehl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:39
- Nahlásit
No mě už se do těch botiček právě nechce moc investovat,po těch zkušenostech
choco
nojo jsem slyšela,že ale nebyli jediný,kdo se tam "měli rádi". Fakt v sobotu byl nějakej den blbec nebo co
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:40 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
jana33
Tak Wami má jednu botičku za 60,- , což mi přijde docela slušná cena i jen na zkoušku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:42
- Nahlásit
choco
Cora opravdu není moc chovací, tos měla kliku že jsem ji kvůli vám nechala dlouho vzhůru a hladovou škoda že jste se nemohli zdržet na cvičení a nestihli jsme ani to kafe.
Cvičíme teď vždycky v sobotu a až se prodlouží dny tak se to přesune na některý den v týdnu.
Ale tentokrát to fakt byl extrém ten počet, jinak nás je míň, tak od 3 do 5-6.
jana33
puboši měli nějaké nedorozumění
ani ne, Andy byl jen trochu nezdvořilý, někdo prostě ještě neví jak se chovat na návštěvě
jsem se docela divila, páč Borgo je jinak spíš taková trubka co se pořád podřizuje... ale mladšímu už teda né.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:43
- Nahlásit
Dines
krát čtyři plus poštovný. A upřímně mi přijdou stejný,jak manmaťácký a jiný a ty teda nedrželi ani jedny
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
Dines
jsme byli fandit na fotbale...prvních pět minut než jsem mu stačila vysvětlit pravidla řval furt, a pak už jen fandil a řval když byl někde samotnej fotbalista s míčem
???
to Borgo na hokeji vždycky chvíli kouká a pak usne.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:46
- Nahlásit
Ketrin
někdo prostě ještě neví jak se chovat na návštěvě
No tohle mě vždycky fascinuje třeba na Ferďasovi,kterej je starej pruda,ale jak přijedeme na návštěvu někam na zahradu,kde mají psa,tak je jak mílius a nic si nedovoluje.
páč Borgo je jinak spíš taková trubka co se pořád podřizuje...
Ale už se začíná dostávat do věku,kdy začne vystrkovat růžky. Teď tě teprve bude čekat ta správná zábava
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:52
- Nahlásit
jana33
ty jsi ale jak říkají bratia Slováci škodoradostná
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:53 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
jana33
Ty Manmaťácký jsem neviděla, ale podle fotek mi přijdou dost nízký.... tu od Wami měl mladej skoro až po kotník (nebo co to je za kloub? )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:26
- Nahlásit
jana33
Hele a co zkusit botičky,které dávají" mašéři" svým tažným psům.Ty budou určitě odolné dost,když sv nich táhnou trapem saně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jana 33
Tak ty botičky pro tažné psy jsem našla zde:
www.manmat.cz
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:38
- Nahlásit
Jestli je to "podšitý" jakože jen pod tlapkou, jakože si myslím že jo, tak budou fakt nízký, ale kdo ví?
wami
Člen # Zasláno: 4 Úno 2008 09:02
no, vydrzi jak... boticky...
na bezny prichazky OK, na zavodech rozedereme jednu za den. Z neoprenu. Drzi vcelku dobre...
jinak http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_6795_0.html a možná http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_7688_0.html
|