Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 14:13
- Nahlásit

Ketrin
A v Praze budeš mít Corálka? Přijdeme vám dělat fanklub Konopiště je kousek, to bychom se mohli přijet podívat taky, když nic nebudeme mít a Hluboká je ještě s otazníkem. Ale tam jsem se chtěla jet kouknout nejvíc.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 14:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Dines
To jsi popletla výstavy - kotcák roznášeli psy na Klubovce v září v Č.Budějovicích v hale,dokonce jsem jednoho psa viděla na vlastní oči.Hluboká je venku na louce.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 14:33
- Nahlásit

Zuzana T
Nepopletla...fakt si to přinesli z Hluboký...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 05:57
- Nahlásit

Dines
my a předvést, jo? cha chá..to bysme nejdřív museli umět výstavní postoj a umět zůstat v klidu. Myslím, že Sam by to bral jako super hraní vééélké smečky labradorů v kruhu..
ale abych ho pořád jen nekritizovala, včera prý dokázal zůstat sedět (na volno!)a ani se nehnout u výtahu, když dolů ze schodů šel chlapík s fenou rotweiler+staford, která na něj už jednou vyjela...takže chválim drobné pokroky.

když to vyjde, tak bych ráda jela na tu Hlubokou aspoň na čumendu

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 08:33
- Nahlásit

Dines
Psincovej kašel může pes chytnout kdekoli, inkubační doba,po kterou pes vypadá naprosto zdravý a nemá žádné příznaky,ale už je infekční, je 3-7 dní. S tím nic nenaděláš

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 08:44
- Nahlásit

jana33
Ale jo, dyk já nic neříkám Jen jsem docela ráda, že mě "zachránila" náhoda a nejela jsem tam se svýma štěndama
Bára a Sam
No, nějak se ale otrkat musíte...ne?

choco
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:06
- Nahlásit

Dines
Myslím, že z těch, co vím, že sme tam byli, nechytil nikdo ani rýmičku, tak bych to na tu výstavu nesváděla...a to byl Andy v tý době nýchylnej ke všemu

Bára a Sam
Když byste to doma začli trošku po chvilkách trénovat,tak myslím, že by vydržel A před výstavováním krapet unavit a je to )))))

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:20
- Nahlásit

holky kdyžb se tady bavíte o těch výstavách,já jsem na tohle z mimoně,když mám psa s PP co je potřeba udělat aby mohl mít štěňata s PP????Vím že asi zkoušky,výstavu a RTG na DKK,ne???Jak to probíhá,co by měl umět???nebo nemáte nějaký odkaz kde je o tom nějaké info???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:27
- Nahlásit

choco
v Praze budeš mít Corálka? chtěla bych ji vzít, aby si okoukla prostředí a užila nějakou srandu ale uvidím jak se mi podaří přemluvit někoho aby jel se mnou, páč se 2 psy už musím vzít ohrádku a plno dalších krámů - Borgo jde do pracovky, takže budeme dlouho čekat
Bára a Sam
jasně, jak píše choco-trénovat. A večer před výstavou nekrmit!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:30
- Nahlásit

OPI
2 výstavy - nejhůř VD.
RTG DKK - nejhůř 2/2
a OVVR - stručně řečeno tam jde o aport z vody a na suchu, nebát se výstřelu a nějakou tu nejzákladnější poslušnost - aby netahal na vodítku, aby šel u nohy bez a aby na tebe úplně nedlabal není to nic těžkého.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:54
- Nahlásit

Ketrin
OPI
Není to nic těžkého,ale pro OPI myslím momentálně ano - Karlosek venku na aport prdí,za to na psy vrčí. Ale co není,může být,když se budete snažit,tak to zvládnete

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 12:21
- Nahlásit

jana33
Chápu, ale přece nebudem OPI říkat že to je těžký - když budou pilně chodit do Koloděj tak to zvládnou

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 13:04
- Nahlásit

Ketrin
To jo,ale aby zas neměla pocit,že jako o něčem lehkém mluvíme o něčem,co je pro ní teď třeba nepředstavitelné

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:07
- Nahlásit

stručně řečeno tam jde o aport z vody a na suchu
to je pro nás nepředstavitelné a pochybuji že se toho někdy dočkám
Jinak ho musím teda pochválit,s tím vrčení to není už tak hrozné
asi to bude tím že mě naučily v Kolodějích křičet
ne,fakt musím ho teď pochválit,sice má období kdy je venku jak pošuk,ale na psa mi dlouho nezavrčel,na přivolání mi taky už líp reaguje.Sice musím být teď ráznější,ale ono mu to vůbec neuškodí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:29
- Nahlásit

OPI
s tím vrčení to není už tak hrozné
mě naučily v Kolodějích křičet
na přivolání mi taky už líp reaguje
no vida tak i ten aport časem pude

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:36
- Nahlásit

jana33
máš mail

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:38
- Nahlásit

OPI
Tak to je super,gratuluju. Ona fakt není trhač,jen se musí uklidnit a vůbec si zvyknout mezi psy pohybovat. Mám radost

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:43
- Nahlásit

Ketrin
nemám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:45
- Nahlásit

jana33
???
tak znova...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 14:57
- Nahlásit

Už došlo a odešlo

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 17:07
- Nahlásit

jana33
Jééé děkujeme za pochvalu
On by za každým psem hned nejraději vyrazil,podotýkám že je na vodítku,ale to ho musím taky odnaučit,takže si ho musím srovnat že takhle teda ne.někdy to zkouší hodně někdy si dá říct on není zvyklí mezi psama tak jak nějakého vidí tak je mimo,ale pokrůčky myslím vidět že jsou....
K těm zkouškám,kdyby byli zkoušky pro komedianty tak my zmáknem levou zadní,umí mrtvej,štěkej,pac,pac střídavě nebo obě,plazit,popros a taky koukej jooo to by nám šlo

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:32
- Nahlásit

OPI
a taky koukej
tak tady tak přemejšlím, a ne a ne přijít na to, k čemu je tenhle "povel" dobrej...

choco
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:55
- Nahlásit

tak tady tak přemejšlím, a ne a ne přijít na to, k čemu je tenhle "povel" dobrej...
Já taky )))))))) Třeba je to koukej na cestu, kam šlapeš nebo nechrápej a koukej

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:10
- Nahlásit

To je jasný,to je "koukej,vyletí ptáček"

choco
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:22
- Nahlásit

jana33
a jooo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:09
- Nahlásit

nenene. To je podpůrnej podpovel k přivolání: koukej, co to máááám...!

OPI
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:14
- Nahlásit

Chechechéééé,samá voda
On když byl štěně a letělo letadlo a byli jsme na zahradě tak seděl a koukal na letadlo a já mu říkala koukej co to tam letí,je to éro,no a on si zapamtoval že když řeknu koukej tak mu něco chci ukázat no a když mu řeknu koukej a např. ukážu tím směrem tak tam kouká

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:18
- Nahlásit

OPI

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:41
- Nahlásit

koukej co to tam letí,je to éro
to je ještě lepší než když já nesu Coryně misku a přitom jako cvok vyzpěvuju "Coroušek jde papkaaaat"

choco
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:14 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Cholkíííííííííííííííííííííí Andyho ségra Eli má od Šebka 4x0 jupíjupí,takový jsem to ani nečekala

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání