Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:09
- Nahlásit

Zuzana T
Dines
Díky. manmat právě máme a nedrží. Jednou jsem si na to téma psala s někým od musherů a oni si šijou botičky na míru a podle potřeby.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:12
- Nahlásit

Ketrin
ty jsi ale jak říkají bratia Slováci škodoradostná
to vážně ne,já když slyším a vidím,co téměř všichni labradoří kluci začnou vyvádět a jak to není vůbec jednoduchý,tak děkuju osudu,že máme Samouška,kterej umí každýmu kráásně imponovat a dělat vlkodlaka,ale do šarvátky se nikdy nepustí a konfliktům se snaží vyhýbat

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:17
- Nahlásit

jana33
Kdybys byla z Budějc,tak teď na mě doma čekaj tři botky

OPI
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:01
- Nahlásit

choco

Lekce Borgo versus Andy mi byla poučením, aspoň vím, co příště dělat, takhle moc ještě nevylítnul, pacholek.
Také se ráda nechám poučit
jana33
tak to že jsme tam teda ještě nebyli

tak v pátek ráno si k nám přiběhl nejaký starý NO,byl sám,než jsem se nadechla tak byl u nás,hold jsem je nechala očuchat a Karlos byl naprosto v pohodě byl to pes,ale pak jako chtěl odběhnout,ale zase se vrátil k nám,pak začala nějak moc divně dýchat,no já už měla srdce v kalhotech jak mi po něm skočí, naštěstí po chvíli zase odběhl,ale fakt mi nejlépe nebylo.
No a včera,potkáme nějakéhýho rasy neurčitýho středního hafíka,chvíli spolu blbly,ale pak se začal na Karlose stavět předníma tlapkama na hřbet a to se už hooold našemu nelíbilo a začal vrčet,ale docela dost,nikdy to neudělal k měnšímu psovi,ale hold si asi od nějakého puberťáka nenechá už vše líbit
ALE musím ho dnes pochválit, byli jsem v parku a před námi tam šely asi nějaká mooooc voňavá feňule,ten náš rypák u země a lítal jak magor,tak jsem hned využila situace a pérovala ho přivoláním a zadařilo se že i přiběhl s takovým tím kňouráním,jako chjo,tady to voní,ale já musím poslechnout paničku,toho jsem se od něj ještě nedočkala tak pokroky děláme

cherry
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:53
- Nahlásit

ahoj - dlouho jsem nepsala, čtu pravidelně - Cora je krásná - no černoch

ale mám dotaz na boku se mu udělala boule. Minulý týden jsme byli na očkování proti vzteklině a je to v těch místech - může to být z toho? nikdy to neměl jsem se trochu vyděsila.

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:02
- Nahlásit

cherry
Jo, může to být z toho

OPI
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:06
- Nahlásit

cherry

Může to mít z toho Karlos jí jednou taky měl a v tom místě to měl i docela horké,ale sama zase zmizela

cherry
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:24
- Nahlásit

uf tak to jsem si oddechla

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:54
- Nahlásit

OPI
No tak vidíš,jaký jste šikulky. Jinak když budete mít čas,tak bychom mohli o víkendu vyrazit
Páníček včera nadával,že mu Sam zdrhl za známou pitbulkou,tady se všechno hárá a on si musí všechny ověřovat,pacholek. Ale ráno jsem se smála,protože už byl dvakrát rozběhnutej i s rozárkou za psama,tak jsem pískla a krásně je odvolala,přísahám,že Sam měl v očích . vidíš,já jsem děsně poslušnej,páník kecááá

OPI
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:41
- Nahlásit

jana33
vidíš,já jsem děsně poslušnej,páník kecááá

Na víkend se dohodnem zase koncem týdne,ale co baráček,jak jste dopadli?
Dnes mi i kus nesl dummy,on teda normálně občas něco nese,ale tohle nechtěl,mám jen takovýho obyč,z té jakoby pytloviny nebo co to je,ale uvažovala jsem o tom chlupatém to by ho mohlo zaujmout víc

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:49
- Nahlásit

OPI
Ok,tak se nějak domluvíme. My chlupáče máme,tak bychom ho mohli vzít s sebou a vyzkoušet to.
Baráček nádhernej,krásnej starej mlýn u řeky,fakt romantika,ale pro naše záměry a účely to nebylo,bohužel

OPI
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:56
- Nahlásit

jana33
a jaké s ním máte plány,zda se mohu zeptat???
Tak to by bylo super kdyby jsme ho mohly ozkoušet zda by to sním hnulo,venku s ním ted moc neaportuji,stejně to nemá cenu,ale doma to trénujem a jinak zkoušíme DRŽ.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:04
- Nahlásit

OPI
Chceme kombinaci hotel pro psy + výcvik + ubytování pro lidičky s pejskama to je takovej základ a dál se uvidí
Jasně,klidně chlupatce vezmeme. A zkoušeli jste srnčí nohu? Sam na chlupatci taky začínal,nic jiného ho nebralo,ale kožešák miloval od začátku. Tak ale pak zkus vymyslet,jestli je u vás nějaký odlehlejší místo,kde by bylo trochu víc klidu a nechodilo tam moc psů,abychom to mohli vyzkoušet

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:26
- Nahlásit

jana33
hotel pro psy + výcvik + ubytování pro lidičky s pejskama

jůůů...a stihnete to ještě letos? Chtěla bych do dalekých krajů pokud to vyjde a jediný hlídání pro psíka bude asi hotel

choco
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:30
- Nahlásit

jana33
páník kecááá Si to umím představit
Chceme kombinaci hotel pro psy + výcvik + ubytování pro lidičky s pejskama Jsem si to myslela Už chňápu, že to nejní jednoduchý najít. A kde by to mělo být?

choco
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

Bára a Sam
hihihi jj, to pak člověk odjíždí v klidu, kdžyví ,že ho dává do dobrých rukou. Hlídání mám naštěstí letos dobrý, tátovi jsem řekla, aby počítal s dovolenou tak nějak jako já a mohl být se psema na chalupě

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:39
- Nahlásit

choco
Nejlíp Vysočina,ale nebráníme se ničemu,co by bylo dobře dopravně dostupný. ale není to lehký najít, potřebujeme samotu,polosamotu,aby lidi neprudili, potřebujeme nejlépe bývalou usedlost,aby tam bylo dost prostoru, k tomu vetší pozemky a v dosahu vodu a les. Už jsme to měli,měli jsme se stěhovat,bohužel prodávající si to po měsíci rozmyslel. A to jsme měli složenou i zálohu

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:41
- Nahlásit

choco
to každopádně, mě rodiče bohužel Sama nepohlídají protože jsou furt v práci a mají jorkšíra a ten je ze Sama pos...jo malýho ti pohlídá každej, s větším už je to problém..

OPI
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:48
- Nahlásit

jana33
tak to jsou super plány,doufám že vám to brzy vyjde.
jinak na cvičení by tu místo bylo,ale nebylo by lepší napoprvé dorazit sama??že by jsi mi potřebné ukázal v klidu...a ták ??
já jsem bez karlose byla akorát na víkend pryč a pak když jsem byla v porodnici,ale to se o něj staral přítel tak jsem byla v celkem v klidu,ale když bych ho měla dát někomu jinýmu třebas z rodiny,co ani nevědí jak sním tak nervíky pracujou ale vám bych ho ráda svařila tak doufám že se vám to brzy rojede a já mohla v klídku na dovču
Jinak máme chaluou a jen co bude teplo tak tam budu,je tam velká zahrada a s ním a malou to bude báječný

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:55
- Nahlásit

OPI
Hele klidně,jestli si myslíš,že to pro vás bude lepší,tak svěřím smečku Karlovi a přijedu sama. Akorát já neřídím,tak mě budeš muset nějak navigovat mhd.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:41
- Nahlásit

Bára a Sam
jj, je to těžší...to já ještě bydlím s našima, takže malá bílá chlupatá si musela zvyknout, že s ní bude bydlet větší černej chlupatej a bylo. A hlavně jsou naši zvyklý s ním chodit ven a vědí,co a jak a oba ho zbožňujou,.takže to mám v tomhle dobrý

jana33
To jsem postřehla, když jsi o tom psala, že pak couvnul, to je fakt jednání...A máte už zase něco dalšího vyhlídlýho? Budu držet palce...to by se pak páchalo srazíků...

OPI
Jojo,chaloupka je fajn věc mamča mi včera oznámila, že když dostane taky prázdniny jako děti ve škole,tak by tam te´d s psama odjela na týden, Andy je tam ve svým živlu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:36
- Nahlásit

Ahoj holky, dneska jsem poprvé nechala mrňavku doma, (akorát ji v poledne pojedu nakrmit a obhlídnout vzniklé škody na majetku) takže mám v práci božský klííííídek (ale chudáci Sali, Bresta a Borgo)
jana33
Kdy už bude konečně ten hotel pro psy?! Až bude největší blátivé období, tak ti je tam nechám všechny 4 a odjedu na kanáry

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:40
- Nahlásit

Ketrin
Sežeň nemovitost a bude hotel Bychom to mohli pořídit někde u vás a udělat korporaci

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:44
- Nahlásit

jana33
anebo si budeme konkurovat a navzájem se děsně pomlouvat

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

Ketrin
A pouštět na sebe agresivní psy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:19
- Nahlásit

třá tohohle:
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/coralia-calenzana---cora/56

Málem bych zapomněla historku: v pátek jsem byla s Borgem na hokeji, se podívat jak hraje synek. Po zápase jsme čekali u kabin, Borgo odložen aby nepřekážel, já se tam s někým bavila, okolo šel sám prezident klubu a jen tak pro sebe povídá: to je ale nádhernej pes. Za chvíli zase procházel a k Borgovi: ty seš ale krásnej. A zas šel pryč. A do třetice, zas za chvíli procházel a povídá mi: Tohle ale neni labrador, že ne?! Já: no samozřejmě že to je labrador. On: TOHLE že je labrador?! Já: Jistě že je, co by to bylo!? On (odcházeje, rezignovaně mává rukou): Tak co já to teda mám doma!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:21
- Nahlásit

Ketrin
škoda,že k tomu nemůžeš přiložit fotku toho jeho labradora

OPI
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:55
- Nahlásit

Ketrin
tak tohle se mi stává dost často,lidi se mě ptají, co je to za rasu,to je labrador??tak řeknu ano je to labrador, jejich výraz vypadá asi takhle ten je ale nějaký veliký a hlavu má velkou
co víc k tomu mám dodat

OPI
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:56
- Nahlásit

tak tenhle výraz nemá chybu

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:38
- Nahlásit

Holky, ale to je přece "normální", že nemáme LR. Podle dost lidí přece žádný hnědý ani neexistuje...
Ketrin
neboj, doma si ji smečka ohlídá a škody nebudou žádný

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání