Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 17:03
- Nahlásit

Ahoj všem, trošku váhám, jestli sem ještě můžu chodit, když hnědku necvičím ani nedrezůruju... Ale u nohy jde bez problémů, od zvěře je odvolatelná na 99%, jen ty "dobrůtky",který nachází všude možně a futruje se jima kvůli h...u je ochotná vydržet i lupnutí přes zadek...

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 19:21
- Nahlásit

jana33
Ne,tak jsem to nemyslela Já jen, že to strašně dobře popisuješ a tak bych se nedivila, kdyby jsi se pustila do cvičení i ty My bychom k vám určitě rádi chodili Dneska jsem zase zabrousila na stránky Ketrin a začetla se tam do článků a zase jsem se přistihla,že u veta dělám s Andym přesně ty vopičárny,který tam popisuje,že se dělat nemaj...jak jsem u těch u doktorů nervozní, tak dělám přesně to samý přemlouvání a Andy pak tancuje po celý čekárně,když je tam pes...tak už si vštěpuju do makovice,že takhle v čekárně blbinkovat nebudeme.

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 19:27
- Nahlásit

Eda
Tsss sím Tě Jooo čéče to Eli je to samý, stokrát zařvu fuj a kolikrát i z nouze hážu klíče a nic, po sotporvní to stejně vcucne do sebe. Andy asi nejní pravej labrador, protože to zkusil jako malý pívo se špačkama a pak asi dvajkrát s hovňousem a po mým zákroku byl klid...každej je ňákej )

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:17
- Nahlásit

choco
každej je ňákej
jéé, tak to bych chtěla aby jí to přestalo chutnat ale jsem bez šance

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:55
- Nahlásit

choco
začetla se tam do článků a zase jsem se přistihla,že u veta dělám s Andym přesně ty vopičárny,který tam popisuje,že se dělat nemaj jo teorie, ta by mi šla

je fakt že před týdnem na veterině byla docela legrace, jsem Borga odložila v čekárně a šla se kouknout co mají vedle v prodejně. a pan doktor už mezitím otevřel do ordinace a zval a lákal Borga dál a on se ani nehnul a čekal na mě... se pan doktor divil

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:03
- Nahlásit

Eda
co bys cvičila a drezúrovala, když i bez toho ti Edík funguje tak jak potřebuješ teda až na ty ňamky, ale to je plemenný znak

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:23
- Nahlásit

Ketrin
Páni teda jak vy to děláte i když k vetovi by nešel ani Andy, ten když tam jde, tak je tááákhle majinkatej, ale jestli by nešel na lákání od někoho jinýho, za to bych ruku do ohně nestrčila...za kus žvance by se asi ani nerozloučil.

Eda
přesně tak, když vám to spolu fakčí, tak není co řešit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:31
- Nahlásit

Páni teda jak vy to děláte och to nic není akorát že na výstavě nám to bude prd platný tam se zas bude tvářit děsně otráveně, jaká že je to strašlivá nuda a nejhorší je, že on když se spolu bavíme nebo jakkoli komunikujeme, tak pořád mlátí ocasem, ale v tom postoji né a né

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:39
- Nahlásit

Ketrin
ale v tom postoji né a né
v postoji je žádoucí, aby mlátil ocasem? jo, mimochodem, když mi do toho něco nevleze, pojedu se na vás mrknout na Konop. ...
choco, Ketrin
jojo, díky za chlácholení, my s Edkou asi vážně víc nepotřebujeme... hlavně, že nám to běhá a jezdí

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:45
- Nahlásit

no koukám že buď pes poslouchá a nebo sežere kde co
tak u nás to je s poslušností taky na štýru,ale zase mi venku nic nesežere Teda to co leží na zemi,ale jak mu někdo něco dá tak jsem malej pán,ehm,hlavně jak vidí pošťačku tak huuuurááááá pro piškot
Ale odvolání nebo aport né a nééé a nééééééé

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:58
- Nahlásit

OPI
že buď pes poslouchá a nebo sežere kde co
ale ne Eda "poslouchá" i žere zároveň protože zatím neznám povel, při kterým by zároveň šla "ke mně" a přestala žvejkat a polykat to, co má v hubě takže jí pak musím pochválit, protože přišla. ale že si dá sakra na čas, aby to mohla polknout

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:13
- Nahlásit

takže jí pak musím pochválit, protože přišla. ale že si dá sakra na čas, aby to mohla polknout

Tak to Karlos do huby nic neveme ještě dělá že neslyší žádný nemůže být dokonalý,přece...

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:16
- Nahlásit

Kvalita sice šílená,ale musela jsem se podělit je to prostě keliška zvědavá

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:18
- Nahlásit

tady byl ještě miminko ....

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:20 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ketrin
A kam se všude chystáte? Musím říct, že jsi mě dost pobavila, ale to pochopíš záhy,jen co se koukneš na fotky níž...Andy má na postoj totiž taky svůj názor a to dost zjevný Ale co nadělám

Eda
JJ, vypadá to efektně ) a určitě jsou za to nějaké plusy navíc Eli jsme taky vtloukali nejen postoj ale i vrtí vrtí ))))))
asi vážně víc nepotřebujeme... hlavně, že nám to běhá a jezdí a to je důležitý

OPI
U vás nosí pošťačky piškůtky a ne dopisy) A´t mu příště místo piškotu strčí do pusy dopis To mi připomnělo, že jsem tuhle potřebovala podžet zbylé papírové pytlíky na hovňousy a sebrat Andyho nadělení, a tak jsem ho zneužila a strčila mu to prostě do pusy,ať mi to podrží...np tvářil se,že mě potom hned sežere,ale nepustil,dokud jsem se pro ně nevrtátila ))))

Už chňápeš ?

Tady si prosím všimněte, jak Andy dává najevo, co si o mě a mým focení už doopravdy myslí

A takhle se mi Eli směje do ksichtu

A Andy hopsá hejsá

no zbytek fotek z neděle tady URL

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:20
- Nahlásit

jedna letní opalovačka a ....

...druhá zimní sněhová...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:29
- Nahlásit

choco, OPI
wow krásný ksichtíky, to jsem si myslela, že jen hnědka vymýšlí nesmysle...
pro mě vyhrává Andyho úšklebek, vypadá to jako by opravdu říkal cosi ne zrovna hezkýho

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:29
- Nahlásit

choco
Ona nosí piškoty všem psům,denně kupuje minimálně dva pytlíky a jelikož je to tady samý RD tak dává psům piškot,my bydlíme v bytě,ale jak chodíme ven tak jí někdy potkáme a ten jak jí vidí tak hned ví oč jde.On mi někdy taky bere věci,ale to prostě musí mít nálada,nedávno jsem s ním šla do drogerie pro jar a vyšla jsem a on mi to chtěl vzít,tak jsem mu ho dala řekla drž a nesl ho až do auta a pak z auta ho donesl domů,čučela jsem jak blázen a chvááááálila....

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:34
- Nahlásit

a tady ještě dvě kde si hraje na chůvičku,tam byly malý tak 1-2měsíce

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:36
- Nahlásit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 07:33
- Nahlásit

mně tuhle něco spadlo a tak jsem řekla Borgovi aby mi to podal a pak místo pusť jsem řekla děkuju už člověk z toho aportování blbne
OPI
nádhera fotky s mimčem!!!
Eda
Konopiště plánuju, tak to je fajn choco
teď tu Prahu, pak ty 3 jarní klubovky a dál se uvidí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 07:57
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj pani,jak rostete?
Byl někdo z Vás v Brně na výstavě a jak jste dopadli?
Já byla u kamarádů v Bítýšce a na výstavu jsem jela na čumendu.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:42
- Nahlásit

Správně psala Kterin,teorie ta by nám šla jinak naše smečka stojí za hnědkou,sežerou na co přijdou,přivolání dobrý,takže i s něčím v hubě se přibližujou,ovšem hoooodně pomalu,no na zabití

OPI
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 12:10
- Nahlásit

OPI
fakt nádhera
děti už mít nebudu, ale doufám že aspoň si kluci přivedou takové nevěsty, které mi dovolí tohle provozovat

Zuzana T
ahoj, dnes 3 měsíce a 11,5 kg. Roste tak akorát, ne moc překotně, což je fajn. Aspoň zatím. V Brně jsme nebyli, jedeme až Prahu a pak Hlubokou už s oběma

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 12:38
- Nahlásit

Ketrin
které mi dovolí tohle provozovat
no, to se snad rozumí samo sebou, ne? stačí jedna návštěva u vás a hned mají jasný obrázek

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 13:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Tak v Praze se snad uvidíme,když nedají LR,jako na podzim, do jiné haly.Budu vystavovat Bonnynku.
Na Hlubokou pojedu,ale záleží na Cathy,jestli bude nebo nebude březí a kdy to event. vrhne na svět.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 13:42
- Nahlásit

Co co? nějaká výstava u nás na Hluboký??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 13:53
- Nahlásit

Bára a Sam
www.kchls.cz
vrcholové akce- dvoudenní klubová výstava v oboře u ZOO se super rozhodčími.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 14:12
- Nahlásit

Bára a Sam
Zuzana T
NO vidíš, můžete se tam jít předvést..... jen teda loni to bylo vo hubu - kámošce tam pudl chytnul psincovej kašel, nebo jak se to jmenuje

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání