Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
OPI
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 17:41
- Nahlásit

ooo děkuji tak nafotím malou s carloskem
já mám radost

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 18:12
- Nahlásit

tak je to angína, dostal 2 injekce peňáku a máme koupit jitrocelový sirup a dávat jen měkkou stravu. To budou týden pěkný muka, když nemůže lítat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:28
- Nahlásit

OPI
teda ten je hezkej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:30
- Nahlásit

Zuzana T
nojo, ale tenhle recept na pudla jaksi není moc použitelný u retrívra kde se předpokládá budoucí lovecký výcvik - ne?

OPI
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:44
- Nahlásit

Bára a Sam
Jééé tak to Vám nezávidím,Karlos byl taky nedávno nastydlej,ale naštěstí v čas zabral jen sirup,ale před tím bral antibiotika 3 týdny a bylo děsný ho udržet v klidu
To je hold to jejich čvachtání v tomhle počasí....

Ketrin
Moc děkuji za pochvalu od Tebe si toho vážím dvojnásob

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 08:39
- Nahlásit

Bára a Sam
Hodně štěstí, ale neboj, to zvládnete, když my to zvládli 6 měsíců

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 18:05
- Nahlásit

Bára a Sam
Dneska jsme měli na cvičáku něcopro vás. Říká se tomu umělý králík nebo jak - na jedný straně úvaz do země, dlouhatánská pevná guma,která se přetáhla skoro přes celej cvičák a na konci té gumy je přidělanej kožešinovej dummík. Všichni pesani se posadili kus od gumy,okolo se naházeli dummíci a pak se guma pustila - letí to hrozně rychle,poskakuje,no sranda. Nutno ale říct,že Rozárka a Sam jsou fakt nějaký divný,protože všichni psi seškrtili na vodítku,jen ty naši dva blboni seděli na volno a ani nemrkli,nějak jim nedošlo,žeto je chyták a vůbec nechápali,že by se za tím snad měli urvat,když naproti nimleží x dummy tak jsem Evě a Jiřince říkala,že to je tím,že mám klidy před zvěří nacvičený každý ráno,když před náma přebíhají desítky potkanů

OPI
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:26 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

Dobré ráno všem,tak jak jste si užili nádherný sluníčkový víkend? Já se musím pochlubit a zároveň pochlubit ty naše lotry zlobivý,při včerejší procházce vyhnal Sam z remízku stádo asi pěti srnek a jak on,tak Rozárka předvedli nádherné zastavení a posazení na dálku,jsou to šikulky Akorát vedle nás šli nějaký lidi s dětma a říkali,že jejich pes by jim urval ruku i s vodítkem a jak se to prej učí. Tak jsem jim vysvětlila,že takhle to vypadá,když jsou psi hned ze začátku procházky zbuzerovaný a cvičí prostný,protože onemocní akutní selektivní hluchotou

OPI
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:05
- Nahlásit

Ahojte
jani tak to jsou fakt šikulky
Já jsem byla s Karloskem cvičit sama na stopovačce,hele byl jak beránek,ale to proto že jsme byli sami ale zase lepší než nic
Jinak na normálním vodítku taky super,jde krásně u nohy,když zatáhne že by šel jinam tak jen cuknu a hned se sám srovná.
Ale dnes ráno jdem z vycházky a vodítko jsem měla jen přes rameno a on šel na něm hezky u nohy,jdem a potkáme jednu babku od tuď tak pozdravíme se a ten náš vocas hned koukal aby mi něco neuteklo a samozřejmě šel k ní tak sem cukla řekla NE,ale babka pooooocem já tě pohladííím noooo ty jsi takové krásnééé telátko,samozřejmě naše telátko štěstím bez sebe,ale nechtěla jsem na něj bejt rázná před ní
Tak jsem si vzpoměla jak Ketrin zakazuje malé skákt na lidi a všichni taky jéééé však je malinká nech jííí ...
NO ale jdu si pro radu,holky,ten náš aport,já už nevííím.
Naučit ho nejdříve drž a pust,ale on mi to do tý tlamy nechce ani vzít,ať dělám co dělám tak prostě ne a ne

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:10
- Nahlásit

Ahoj, tak my zažili včera něco podobnýho, šli jsme na procházku do lesa,protože po sobotním skoro-nevenčení měl Sam hrozný roupy a nedalo se to s ním vydržet. Měl spíš ale absťák na klacíky, takže když se před náma najednou objevilo asi 5 srn, zůstali jsme oba dva stát a jen jsme koukali jak běží z louky do lesa..pak jsme ovšem potkali labradorku Elzu, stejně starou jako Sam a kašel nekašel, lítali jak magoři, nakonec jsme dorazili domu s pěnou u pusy a rozdejchával se asi hodinu. Jinak jitrocelák mi poctivě sní, ale čaj mu nějak nezachutnal. Už je to ale lepší, kašle o hodně míň..

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:12
- Nahlásit

OPI
Kašli na to,co říkají lidi nebo co si myslí,tak holt budeš za tyranku. Paní ti nepomůže až v jiné situaci budeš potřebovat ovladatelného psa a on nebude,protože jsi byla nedůsledná,aby si paní náhodou něco nemyslela. O nás si taky spousta lidí v okolí myslí,že jsme týrači
Hele a nosí ti Karlos třeba doma hračky? Nebo zkoušeli jste na cvičáku chlupatýho dummíka, Nebo balonek,cokoli,co by ho zajímalo?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:14
- Nahlásit

Bára a Sam
Naši pažravci radši chcípnou žízní než by se napili čaje. Takže je to normální

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:15
- Nahlásit

jana33
přebíhají desítky potkanů..před vaším barákem??

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:40
- Nahlásit

Bára a Sam
Bydlíme v Libni u Rokytky,tam žijí. A okolo Rokytky se odbývají ranní a večerní procházky,takže tam všude za tmy pobíhají po chodnících a přes den v korytu Rokytky

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:45
- Nahlásit

Bára a Sam
Teda nevím jestli je nejlepší nápad nechat ho lítat a kašlem a antibiotikama....těch pár dní bys to vydržet mohla,ne?

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:50
- Nahlásit

jana33
Brý ranko, jj, víkend byl úžasný, sobotu jsme měli slavící,a le dopoledne jsem ještě stihli vyrazit s Eli ven a v neděli jsme se snažili zase vyčistit na chvíli dům od chlupů , páč Andy se rozhodl ještě nedolínat, pak jsme blbákovali se psema na zahradě a pak jsme s Eli vyrazili zase k vodě na Sadskou a s Andym jsem pak ještě vyrazili na necelou hoďku sama. TAže mám toho zase nachozýno na týden
předvedli nádherné zastavení a posazení na dálku
Jsou to kabrňáci

OPI
Andy má teď fázi,kdy to taky sám dobrovolně nevezme takhle mě z ruky, takže mu prostě otvírám držtčiku chtěnechtě,ale pak už to drží jak dlouho chci...kdybych mu to hodila nebo mu dala plyšáka nebo jinou hračku,tak pro to poletí a vezme všema deseti,ale takhle....neciii a včera vytáhl pro Eli aport přítel a Andy se šel za mnou schovat, jakože on už to má přeci dneska za sebou A jak píše JAna, taky bych nehleděla na to,co si řeknou o vás ostatní,a´t už když musíš trvat na svým a být na hafa ráznější nebo když máš ze sebe dělat tajtrlika a chválit Na to nekoukej
Bára a Sam
Já jsem Andymu,když byl marod vařila heřmánkový čajíik,ale musela jsem ho dost zředit,protože byl na něj hodně hořký,pak už to normálně chlemtal...ale lítat jsem ho nenechávala tak týden a pak ještě týden klidovější režim...

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:52
- Nahlásit

jana33
Brr, to máte jako každodenní bojovku...to bych nepřežila

choco
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:53
- Nahlásit

Teda nevím jestli je nejlepší nápad nechat ho lítat a kašlem a antibiotikama.... Taky myslím...aby se mu to ještě nezhoršilo...

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:57
- Nahlásit

choco
Jojo, vím jak je náročný nenechat ho lítat , ale musí to být(pár měsíční zkušenost), teď už ha zase týden krotím co to dá, z vodítka se nehnul, a doufám, že už snad za týden bude OK

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:59
- Nahlásit

Dines
choco
lítal tak 10 minut, pak jsem ho násilím odvedla..před 2 hodinama jsme byli venku, teď mi přinesl v hubě vodítko a leží na něm a knučí..už jsme jednou kašel měli a vím, že jak to přišlo tak to odešlo a hlavně podstatná věc, veterinář řekl venčete na volno ať se pes neškrtí vodítkem, takže vyjdeme na volno a on mi hned za nějakým psem zdrhne. Pak ho připnu a on kašle z toho, jak se dusí..takže udržet tohle černý torpédo v klidu je fakt nadlidskej výkon..
jana33
ty bláho, to je jak z hororu..já mám teda ze všech myší(hl. z potkanů) fobii, takže to si neumim představit, ale asi už jste zvyklí, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:01
- Nahlásit

jana33
nádherné zastavení a posazení na dálku
jsou dobří

Já v sobotu cvičila starší štěňata, Borga vždycky beru s sebou ale že jich bylo víc, tak aby se to nezdržovalo tak on necvičil, jen dělal doprovod. Omladina byla z toho sluníčka nějak rozjuchaná, takže B byl jediný (jakžtakž) poslušný
v neděli jsme měli návštěvu s hodně dětmi, -i malými - bála jsem se že jim Cora bude skákat až na hlavu a že se jí budou bát, ale kupodivu se k těm malým přece jen chovala trošku opatrněji. Akorát jim kradla Lego

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:08
- Nahlásit

Bára a Sam
Na tohle je nejlepší postroj. Je fakt,že při angíně je hodně namáhaný srdíčko a ve spojistosti s atb je nějaké lítání dost rizikové.

Jinak mě potkani jako takový vůbec nevadí,ale když jich je milion,běhají všude okolo a důchodci je ještě krmí,tak by mě fakt odvezli.
Btw Ferda včera chytl na procházce myš polní,naštěstí byl odhalen a mrtvolka mu byla odebrána než jí spolkl

Helčo aspoň vidíš jaký máš zlatíčka zlatý,jen je furt kritizuješ a kdesi cosi a nevážíš si jich nutno říct,že v sobotu byl na cvičáku Sam na zabití,protože se sluníčkem přišli hormony a chtěl si furt něco ochcávat a očuchávat i s aportem v hubě

Hele kdo k vám vůbec jezdí na cvičení,resp. odkud k vám lidi jezdí? A cvičíte nějak pravidelně?

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:12
- Nahlásit

Bára a Sam
každá minuta je špatně Jestliže nemá lítat a nemá poslušnost, nic jinýho než vodítko nezbývá...a jestli nechce chodit u nohy, tak upřímnou soustrast.... já mu vždycky jednu fláknu vodítkem, a on se zklidní (no, někdy ho musím přetáhnout i dvakrát
Ten vet by si měl rozmyslet, co vlastně chce....jestliže je nemocnej, tak by dle mého neměl lítat, a to že chrchlá na vodítku je jeho problém..kdyby měl něco fyzicky s hrtanem, nebo tak, tak bych ho zase klíďo nechala lítat, a nedávala na vodítko....

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:12
- Nahlásit

jana33
ale když jich je milion,běhají všude okolo a důchodci je ještě krmí,tak by mě fakt odvezli.
tak to mě asi taky..
můžu mu dát med normálně na lžičku, když mi to v čaji odmítá vypít?

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:14
- Nahlásit

Bára a Sam
můžu mu dát med normálně na lžičku, když mi to v čaji odmítá vypít?
Jasně, jen já bych se bála, že mi to sfutruje i s tou lžičkou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:15
- Nahlásit

jana33
No lidi jezdí tak nějak z okolí, z okruhu dejme tomu 20-30 km okolo. Teď přes zimu cvičí jen ty starší štěňata, resp. ti co se chystají na OVVR a na jaře začneme zas i s pokročilými. Vypadá to že budu mít 1 skupinku 3-4 úplných štěňat (Cora a spol.), 1 skupinku oveverkářů a 1-2 skupiny co už se chystají na zk.lovecké upotřebitelnosti, resp. někteří už něco mají (Borgo a Máňa). Takže se to dost rozrostlo a vyhlásila jsem stopstav, protože už bych to nestíhala časově.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:20 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Dines
on na přivolání přiběhne, ale jen když si ho ten pes nevšímá a neprojevuje zájem o hru.A to dělá jen mě, Karla poslechne normálně. Ráno házela na louce nějaká holka Jack russelovi frisbee a Sam tam hned letěl, na zavolání se otočil, ale frisbee bylo zajímavější..dostal taky vodítkem přes zadek, chvíli šel vzorně, jenže pak objevil nějaký zajímavý pachy a zbytky masa co lidi vyhazujou z oken a už tahal. Tak dostal znova a šlo se domu. Je to jak kdy, ale někdy bych ho fakt zabila a o to víc, když se vždycky Karel diví, že mě neposlouchá, s ním je prý vzornej. Přitom já furt nosím po kapsách odměny, já mám v kapsách míčky a milion různejch věcí, já chodím na dlouhý procházky,nevim, co dělám špatně..
jinak píštalky už se řeší, nezapoměla jsem..
prosím tě spíš ty taky někdy po 24cítce?já mám zítra, už to vidim, že celou středu zas prochrápu..

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:29
- Nahlásit

Ketrin
Tak to už máš velkocvičák Asi k tobě přijedu na exkurze až to rozjedeme
Bára a Sam
Nojo to je o autoritě,tam ti nepomůžou ani pamlsky,ani míčky,ani přetáhnutí vodítkem - mezi námi přetáhnutí vodítkem mi nepřipadá jako ten nejlepší trest

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:36
- Nahlásit

jana33
mezi námi přetáhnutí vodítkem mi nepřipadá jako ten nejlepší trest
jenže já když na něj jen mluvim jako že se zlobim, tak on jen kouká a popř. k tomu vrtí ocasem. Když chválím za každou pitomost, tak sice strhnu jeho pozornost, ale to mu nezabrání v tom, aby neutekl za nějakým psem. asi jsem udělala chybu, že jsem ho odmalička nechávala hrát s každým psem. Chodí tu jedna pani s o měsíc mladším labradorem, pokaždý na vodítku, nikdy ho nepouští ani si nesmí hrát s ostatními psy. To je taky extrém, zase jí jde krásně u nohy, protože je na stahováku.. to jí sice závidím, nadruhou stranu to určitě není lepší řešení..

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání