Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:21
- Nahlásit

Mmartin
A mě bylo divný, že máš takovou sloní paměť a pamatuješ si mě odsud, když jsi tady psal před sto lety )))))))) A ty takhle

choco
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:23
- Nahlásit

jůůůů už se blížíme ke 400 stý stránce

Mmartin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:25
- Nahlásit

choco
tak moment, já si tě předse pamatuju odsud, na štěkání si přišla určitě později než sem... Zapátrej v historii, kdysi jsem ti nabízel, že Baruška bude učitelkou plavání Tolik moje sloní paměť

choco
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:32
- Nahlásit

Mmartin
vždyť jo, to myslím,že odsud NA štěkání jsem přišla teď

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 13:39
- Nahlásit

Mmartin
kdysi jsem ti nabízel, že Baruška bude učitelkou plavání
jasně, Eda se taky nabízela coby plavčice

jinak díky za hoax... bylo mi to povědomý

choco
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 13:57
- Nahlásit

Eda
Mmartin
Jj,já vím a pak byl buďto Andy marod nebo já pořád v trapu a musel se to naučit na táboře. Tak jsem zvědavá letos, jak se tam bude hrnout.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:34
- Nahlásit

Tak jsem včera chvíli měla doma pět psů, heč - při návratu z procházky se k nám přidal, no spíš z lesa vyřítil - černý (skoro)labrador a táhl za sebou dlouhou šňůru. Z mé smečky byl samozřejmě nadšen zejména z její dámské části, a že prý jde k nám. naštěstí jsem rychle vypátrala páníka z vedlejší vesnice a ti si pro zdrhače hnedka přijeli

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:40
- Nahlásit

Ketrin
No vidíš,mohla jsi mít o dáreček víc a ty jsi jím pohrdla,to se ti dost divím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:46
- Nahlásit

jana33

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 12:31
- Nahlásit

Ketrin
jen se neksichti neříkej, že pátý pes by se u vás neztratil
holky, mimo mísu...
včera jsem přes internet objednala plavky, tak jsem zvědavá co dorazí... byla jsem líná chodit do obchodu a lézt do kabinky teď, když mi budou malý, pošlu je zpátky a budu ušetřená řečí prodavačky, že "větší se už slečno ale nedělají"...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 12:44
- Nahlásit

Eda
To se ti ani nedivím,já nakupování přímo nesnáším a oblečení extra. Když už něco extra potřebuju,tak mě vždycky Karel přesvědčuje,tak pojď,podíváme se jenom tamhle nebo tamhle,to bude chvilka

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 12:47
- Nahlásit

jana33
sice jsem včera sklidila posměch. když jsem se metrem přeměřovala, abych objednala správnou velikost, ale já se těším na ten okamžik, kdy mi to bude a budu vysmátá i s plavkama a ready na dovolenou... na rozdíl od posměváčků

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 12:52
- Nahlásit

Eda
Tak hlavně ať ti jsou.-) a kam se chystáte?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 14:07
- Nahlásit

Eda a jaký jsi objednávala, vcelku nebo 2 dílný? nebo nějakou extravaganci?
Kabinky už jsme tu jednou probíraly, já je přímo nenávidím a proto pořád střídám pár džínů a triček ale tak mě napadá že plavky by se šikly, dáš sem adresu na ten obchod?

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 17:23 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin, jana33
pcha, žádnou extravaganci... znáte mě
přelom únor/březen si jedeme vyvalit šunky do tepla (místo lyžovačky)
proto pořád střídám pár džínů
pozor, zjistila sem podlost... moje oblíbené Levis501 (mj. pánské) tenhle rok pozměnily střih takže sem nešla najisto... a navíc i postava se mění...
objednala jsem tady ty: http://www.litex.cz/inshop/plavky/damske-_puzzle/p odprsenka-bez-vyztuze-76-%5Bid-95159%5D.html

choco
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:31
- Nahlásit

Ahojky, tak v pátek vykradli Evin obchůdek....to je fakt hrůza.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:15
- Nahlásit

Potvory, to je děs
doufám že Eva aspoň má dobrou pojistku

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Ketrin
dobrá příhoda s varnou konvicí...
jinak obchůdek neznám, ale zloději jsou sviňáci

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:47
- Nahlásit

Eda
já obchůdek taky neznám, ale Evu jo a to je tak strašně hodnej člověk, ta si to fakt nezaslouží

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:21
- Nahlásit

Ketrin
doufám že Eva aspoň má dobrou pojistku
tak to já taky, nemluvila jsem přímo s ní, ale asi s její mámou, byla jsem si tam zrovna vyzvednout známku a koukala jsem, jakl tele, že tam jsou bez kasy a bez obojků a vodítek a myslím,že vzali i nějaké granule.
ale Evu jo a to je tak strašně hodnej člověk, ta si to fakt nezaslouží přesně tak...za dobrotu na žebrotu..

Mám dotázek ohledně zasílnáí rtg na posouzení kyčlí a loktů...musí být člověk členem jednoho z klubů, když to posílá k těm posuzovatelům? A když si třeba člověk vybere posuzovatele,co doporučuje RK,ale pak bude členem Kchls,tak mu to kchls uzná potom nebo ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:26
- Nahlásit

Ahoj holky,tak to je teda pech. Nejhorší na tom je,že ty zverimexi vůbec nejsou solidární,takže když přijde pak nějakej hajzl třeba s vodítkama do jinýho zveráče,tak mu to klidně jako podpultovku vezmou
Choco s RTG ti spíš poradí Helča,ale nejlíp si vybrat posuzovatele pro oba kluby. Snášil neposuzuje pro oba? A ty chceš pro Andyho ofiko posouzení? Nebo to chceš pro Elly?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:29
- Nahlásit

choco
když si třeba člověk vybere posuzovatele,co doporučuje RK,ale pak bude členem Kchls,tak mu to kchls uzná potom nebo ne?
podle mě neuzná. Anebo jen naprosto výjimečně. Vím že třeba známý nechal snímek posoudit Deckera a ještě nebyl členem žádného klubu. Pak se přihlásil do KCHLS páč je myslivec, a Korda mu řekl že když to teda nevěděl atd. tak že mu to uzná, ale že by to nemělo být.
Jinak posuzovatel ti to posoudí, ať jsi členem klubu nebo ne, to je fuk.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:29
- Nahlásit

Tak KCHLs má jen Šebka,takže pokud jsi u nich,budeš to muset nechat vyhodnotit u něj. Alespoň tak to chápu já

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:33
- Nahlásit

Někde jsem nedávno (ve zpravodaji?) četla že KCHLS teď bude uznávat i Snášila.
ostatní do mailu jestli mi ho choco napíšeš

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:39
- Nahlásit

jana33
nene, Andyho ne, budeme teď rentgenovat Eli ...Andyho zrentgenuju, až potom,co mi řekne Musil, ale to jen pro kontrolu, jestli se mu tam nic nerozbilo...včera ho zas chytla fantas magoria a nevybral to a v plný rychlosti narazil předkem do zdi od plotu, až se svalil na zem....no nezabili byste ho..?

Ketrin
Tak já Ti písnu na mail, ju?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:50
- Nahlásit

choco
KCHLS už uznává i Snášila.
Ale pokud nejsi nikde členem a budeš chtít uchovňovat u KCHLS,tak si myslím,že sice s lamentací,ale Korda Tě vezme.Byl by sám proti sobě,zbavovat se člena.Ale jestli chceš do RK,tak máš na výběr z více posuzovatelů.
Jinak zdravím všechny při pondělku.
Ketrin
Co dělá malá černá perla?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:14
- Nahlásit

Zuzana T
teď zrovna náhodou spí ale jinak skoro pořád přiměřeně zdravě zlobí

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:25
- Nahlásit

Ketrin
poslala jsem Ti mailík

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:32
- Nahlásit

Zuzana T
takže to asi chňápu dobře, když je člověk členem jednoho klubu, tak musí mít posuzovatele od toho jednoho klubu, plus i ovvrka musí mít od toho klubu. A pak může být přes tenhle klub uchovněný třeba pes. Ale nemůže si vybrat posuzovatele od jednoho, jít udělat ovvrka ke druhýmu a pak chtít uchovnění po dalším klubu Že jo ? A když je člověk u obou klubů....?To už mi snad poví Helča v mailíku

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:50
- Nahlásit

Ketrin
chceme nové fotky černé perly!!! prosím

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání