Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:03
- Nahlásit

choco ovvrka můžeš dělat kde chceš, to si kluby navzájem uznávají!
jdu si přečíst mail

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:22
- Nahlásit

Eda
nové fotky
žádné nemám
ale za měsíc přiletí fotograf z indn,
tak potom budou

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:23
- Nahlásit

Ketrin
Achá,vždyť říkám,že v tom mám bordel Žjuuuuu,.tak to pak abych si zase brala bryndáček,to budou fotky exlusive

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:30
- Nahlásit

choco
odmailíkovala odpověď

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:44
- Nahlásit

Ketrin
kuju, to jsem chtěla vědět

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:52
- Nahlásit

Tak se hlásíme po delší době, nějak nestíhám...

Ketrin
Prcek je nádhernej, fakt krásná holčička, připojuju se k žádosti o foto...

Synátor je stále ještě v Indonésii? A kde přesně? S přítelem pravděpodobně vyrazíme na delší dobu do Jakarty, tak sháním info...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:58
- Nahlásit

Jandula
A co feňulka? A co tam jako míníte dělat?
Hele vy už jste cvičák vzdali?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:12
- Nahlásit

jana33
Sárinka asi bude muset zůstat u našich , dvacetihodinovou cestu letadlem by nezvládla... Budeme tam pracovat, přítele tam přeloží v létě...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:21
- Nahlásit

Jandula
ahoj paní tak Jakarta? supér nevím sice co přesně a kde bude tvůj přítel dělat, ale pracovat s Indonésanama, to chce pevné nervy...
Ketrin
no, ale černá perla bude za měsíc už veliká slečna a já bych chtěla vidět ještě mimi

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:22
- Nahlásit

Eda
Ahojda, bylo by to podobné, jako v Záhřebu... takže s Indonésanama jen se státní správou, a to se snad přežije... ))

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:32
- Nahlásit

Jandula
aha, tak SNAD jo držím vám palce!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:35
- Nahlásit

Jandula
jé ahoj
no on teď zrovna trochu cestuje, ale jinak většinou pendluje Jakarta - Bali. Teda teď je spíš v Jakartě a vůbec na Jávě, předtím byl rok a půl hlavně na Bali. Teď přiletí na 1-2 měs. a zas se vrací.
Sárinka asi bude muset zůstat u našich , dvacetihodinovou cestu letadlem by nezvládla no ale hlavně to podnebí!! dobře že ji necháš tady

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:50
- Nahlásit

Jandula
A jak tam budete dlouho? To já bych nikam jet nemohla,nenechala bych tu pesany ani na tejden,čtrnáct dní

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 12:57
- Nahlásit

jana33
ani na tejden,čtrnáct dní
vy jste nikdy nikam nejeli bez psů ani na týden? teda, tomu se říká sebeobětování

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:06
- Nahlásit

Eda
Když jsme měli ještě jenom Samouška,tak už jsme měli dlouho dopředu zaplacený Řecko,takže jednou jo. A já jsem trávila dovolenou s uchem a okem na mobilu Od té doby už nikdy. Asi to pramení i z mojí zkušenosti,že tak 80% majitelů psů jsou naprosto ignorantský tupci,kteří svoje psy nevychovávají,nic s nimi nedělají a nemají je pod kontrolou,tudíž neustále hrozí,že se do našich psů někdo naveze. A i když by mi třeba mamka na chalupě smečku pohlídala,tak by takovouhle situaci nikdy neustála,neuměla jí řešit. Nehledě na to,že to naše seskupení by si jí během hoďky omotalo kolem packy a vládlo by mamce i chalupě A hlavně,já bych si to bez nich fakt neužila

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:10
- Nahlásit

jana33
tak 80% majitelů psů jsou naprosto ignorantský tupci,kteří svoje psy nevychovávají
to je vcelku odvážný názor...
A hlavně,já bych si to bez nich fakt neužila
to chápu

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:15
- Nahlásit

Eda
Hele odvážný neodvážný,alespoň v Praze tomu tak je. A myslím,že i jinde. Většina lidí podle mě má psa,ale nic o něm neví. Berou ho jako kamaráda,což je sice hezký,ale už si neuvědomí,že pes je především pes a tak se k němu musí člověk chovat. Stále převládá v lidech názor,že pes se ohlídá sám, dva psi si to vyřikají,fena si to vyřídí,když ten pes na ní bude hodinu naskakovat a otravovat jí atd atd atd. Ale to je na dlouuuuhou debatu.

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:27
- Nahlásit

jana33
Ale to je na dlouuuuhou debatu
tak to jo nemám na polemiku s tebou... je to tvůj názor určitě podpořený zkušenostma, takže tak

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:46
- Nahlásit

Eda
No smutnej názor,kterej se mi neustále potvrzuje Bohužel k tomu člověk musí dojít,když bydlí v místech,kde je velká koncentrace psů,protože to vidí každodenně. Ono to začíná u nesebranejch bobků na chodníku,že

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:51
- Nahlásit

Eda
já hlavně doufám, že to vyjde...

Ketrin
předpokládám, že když je tam takhle dlouho, tak je asi spokojenej... Já mám z toho docela strach, hlavně z úplně jinýho prostředí atd. Jak se tam líbilo tobě?

jana33
na tři roky a vím, že je to možná ode mě sobecký, ale konečně jsem potkala chlapa, kterýho mám ráda a holt je smůla, že dělá na stejným místě jako já a dostal nabídku, která se neodmítá... a já si nedokážu představit, jak by se to dalo skloubit, abych já zůstala tady...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:54
- Nahlásit

Jandula
A cože to děláte,že se na tři roky přemístíte do Jakarty?
No hlavně si to dobře rozmysli,nevím,jak jsi s ním dlouho,abys v tom pak nezůstala sama. Přece jen Jakarta není Chorvatsko.
Jinak nehodnotím,neodsuzuju,to je každýho věc,že já bych to nedokázala neznamená,že to je špatné. A u vás je to vůbec jiný,Sáruška u vašich stejně dost často pobývala,jestli si pamatuju dobře,co?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:04
- Nahlásit

jana33
Oba děláme na Ministerstvu zahraničí, takže je to něco jako povinnost...
Vyslanej bude hlavně on, takže i kdyby nám to nevyšlo, tak já se můžu kdykoliv sbalit a odjet. A vztah se může rozpadnout i po desítkách let..

Sára je putovní pes, kterej je spokojenej, když má k dispozici dvůr a lidi kolem sebe...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:07
- Nahlásit

Jandula
No a ty tam teda nebudeš pracovat nebo jak? No tak jestli spolu zůstanete,tak to chce čivavku,tu sebou můžete brát na všechny cesty,je malá skladná,v letadle poletí na palubě a všude se schová

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:08
- Nahlásit

jana33
Doufám, že budu, ale na místě, který není potřeba po mém odjezdu nahrazovat... ))

Čivavu nebrat... ))

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:22
- Nahlásit

Jandula
No když budeš chtít psa a přitom žít s diplomatem cestovatelem,ještě budeš za čivavu vděčná

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:27
- Nahlásit

Jandula
předpokládám, že když je tam takhle dlouho, tak je asi spokojenej
je tam od srpna 2004, za tu dobu byl 2x doma vždy na 1-2 měsíce. zvykl si tam, mi někdy přijde že už je spíš doma tam...
ALE v Jakartě je kvůli práci a pochybuju, že by tam jinak dobrovolně byl, kdy může tak mizí na Bali, na Moluky nabo jinam... ta metropole musí být šílená.
Mně se tam líbilo moc, ale my byli jen na Bali a to je trochu jiné.

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:47
- Nahlásit

jana33
musím víc než souhlasit, s každým dalším novým štěnětem a psem u nás na sídlišti už to vidím víc a víc...

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:51
- Nahlásit

HAfa našim na hlídání nechávám, ale taky kontroluju denně,co a jak Taky si kolikrát táta ze mě střílí a píše pokaždý, když se Andy zvedne ze zadku.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:56 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
Jj na vesnici jsou zas jiný problémy,ono je všude něco,ale ve velkých městech je prostě velká koncentrace jak psů,tak blbů on si časem člověk zvykne,ale nechat někomu jinýmu smečku bych se fakt bála. Spíš mě mrzí,když pak na takový blby narazím někde,kde bych je nečekala

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 15:03
- Nahlásit

Ketrin
V Jakartě bychom byli taky pracovně a kdykoliv bychom mohli, tak mizíme...

No jsem na to zvědavá...

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání