| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:07
- Nahlásit
Bára a Sam
Asi toho svýho čokla zabiju
Po delší době jsem ho zase pustila z vodítka - samozřejmě našel pěkně voňavý hovno a sežral ho - tak ses si řekla dobře mi tak a šla jsem domů, že půjde za mnou....taky že šel, jenže před vchodem to zapích, sednul, lehnul, a čuměl na mě....když jsem popšla k němu tak couvnul, a takhle jsme tam blbli snad čtvrt hodiny - já teda začala chválit jak blbec,on se začal celej vrtět jak byl happy, a přiblížil se asi o půl metru - a konec,lehnul, čuměl a nenechal mě se přiblížit.....asi po půlhodině ho to nepatrně přestalo bavit,tak se teda po dalším vééélikym chválení dožížalil těch posledních 5 metrů ke mně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:16
- Nahlásit
No my máme horzně úzkou koupelnu a je to dost u hubu,když tam skáčou,vyskakování mají úplně zakázaný. A celá smečka sprchování nesnáší,se mnou aspoň spolupracují,dají si packy na kraj vany,já je chytnu pod zadkem a oni do vany sklouznou,ale páníčkovi občas dělají naschvály a dělají "mrtvýho" psa,což při váze 40kg není sranda ale aby dobrovolně hopsali do vany,to tu ještě nebylo,asi je Sam smrtelně nemocnej,bo co
Bára a Sam
Taky od nás pozdravuj, řekni lidičky,co mají černýho labroše,co nosil botičku a ona si vzpomene a kdyžtak přidej bílou labrošku a černýho vořecha a bude hned v obraze
choco
A na kterej turnus? A jsi domluvená s holkama? Už je stopstav,hrozně rychle se jim to naplnilo
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:26
- Nahlásit
Bára a Sam
Hihi, nj, ale taky mě to holki ze cvičáku museli naučit a pak jsem se do toho chválení pustila tak,že mi bylo úplně šumák,co si o mě lidi na ulici budou myslet )))))) Jj, byli jsme to my, ale teda u poslední disciplíny aporty z vody mi Andy nachystal perný chvilky (učil se plavat,až na táboře a do vody se mu moc nechtělo),a hooodně přemýšlel,jestli mu to stojí za to tam vlízt nebo ne....naštěstí mi bylo moje povbuzování tolerováno a Andy se odhodlal Tak se ještě přihlašte Je to fakt bezva A víš,co tam bylo lidí,co si šlo zkusit Ovvrka a při tom se psem vůbec necvičí? Jj, přemýšlíme,že do Budějek pojedeme s Eli vystavovat, pak začne totiž hárat prdelka.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:28
- Nahlásit
jana33
jj,právě že jsem domluvená s Evkou, že si to zaplatím jen jako výcvik až na místě bez stravy a ubytování,takže superko,mám radost,fakt To musí být pokoukání, když předvádí mrtvýho pejska, neučili jste je taky chcípni ? ))))))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:30
- Nahlásit
jana33
Jo a na ten červnový turnus jedeme. V srpnu už máme zamluvenou jachtičku u známýho a budeme brouzdat po moři...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:32 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
Neučili,oni sami se naučili v praxi to vypadá tak,že je smečka naučená si hned za dveřma sednout a čekat na očistu. První jde Samoušek,takže na něj Karel zavolá,on se se ztaženým ocasem k němu připlíží a skácí se na bok. A už ani hlavičku nezvedne,ocáskem nezvartí nebo dělá poloviční mrtvolu,nespadne na zemi,ale začne se klátit,jakmile na něj páník sáhne a chce ho zvednout
A kterej teda turnus? Tak to je dobře,že jste domluvený,jak jsou jen ty dva termíny,tak to byl kalup se zaplněním
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:33
- Nahlásit
Dines
srandista co řvaní, už je to lepší?
jana33
vyřídím
já budu mít asi stokilovýho labradora, nedávno jsem psala, že se mi zdá hubenej, Jana řekla, že je tlustej, tak nevim. Každopádně má teď cca 35kg a to mu je 9 měsíců kolik tak ještě do toho roka přiberou?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:33
- Nahlásit
Aha,už to čtu. Tak to je škoda,my jedeme v srpnu a co vím,tak Helča a Zuzka taky.
V té souvislost mě napadá - Helčo ty pojedeš s párečkem nebo jak to budeš mít?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:36
- Nahlásit
Bára a Sam
Tak ta váha je vyšší,ale nijak tlustej se mi zas podle fotek nezná. Hubenej teda ne,ale tlouštík to taky není. A jak je vysokej? Hele v tomhle na Janu nedej,to víš,flataři,maj retrívra mixlnutýho s chrtama,tak tomu nemůžou rozumět
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:42
- Nahlásit
jana33
tak výšku nevím, večer změřím. To se měří od krku dolů, že jo. Mě mozek dneska trošku stávkuje..že bude velkej jsem věděla už od mala, protože měl ve 4 měsících pomalu větší tlapy než dospělí labradoři..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:48
- Nahlásit
jana33
Nj,co nadělám...můžu být ráda,že mi to aspoň takhle vyšlo a doufám,že tam na někoho známýho narazím,teda.
Jééé ty jsou vyčůraný, to snad není možný ))
Bára a Sam
No tak Andy se na 35 drží už pěkně dlouho, máme zhruba 60 v kohoutku a chtěla bych, aby nějaký to kilíčko nabral, ale když nenabere, tak nenabere...přijde mi takovej placatej ))))) ALe Tvůj Sam mi z fotek taky nepřijde tlustý, tak akorát bych řekla. A kolik ještě nabere...těžko říct... ))))))) Andyho bratr má 41kg,ale to měl před výstavou myslím,že 44 a vet jim říkal,že by měl něco shodit....ale to bylo tím,že jeho panička měla v háji koleno a tak Asty nabíral...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:58
- Nahlásit
choco
Andy má 60cm????????? Kdy tak vyrostl,to je obr Sam má standartně okolo 38-40 kg a výšku 57cm. Jinak Sam taky začal mohutnět až tak po druhém roce,to je u labrošů normální. Andy taky začne.
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:16
- Nahlásit
jana 33:
jani, pls, Albere sou teda uz beznadejny? Chytre sem rano zaplatila a stejne nepojedu
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:23
- Nahlásit
Tak uz nic, domluveno s Evou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:25
- Nahlásit
overview
Bylo ještě místo? Oni mají na stránkách,že kdo chce ještě jet,má poslat přihlášku a počkat na potvrzení,jestli je ještě místo. A který turnus byl ještě volný? A my se známe?
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:28
- Nahlásit
Neslo se mi nalogovat pod Avesicek
A asi pred 15 minutama byly jeste 2 mista, tak sem obratem poslala prihlasku, tak snad stihame. A zname se . A jedem na srpen pri trose dobry vule.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:29
- Nahlásit
jana33
Noo ale třeba kecám, měřili jsme to u stěny a on stojí jak jouda, tak je možné, že to bude o cm dva míň. Dneska ho zkusím přeměřit líp. Tak tos mě uklidnila s tím mohutněním...a mamču potěším taky, když si vzpomenu,jak byla unešená tenkrát na cvičáku z Vašeho Sama a chtěla,aby byl Andy taky takovej..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:29
- Nahlásit
Aha,tak teď jsem se dívala na stránky cvičáku a jsou tam uvedená volná místa. Jen teda nevím,co je ta společná chata,to jsem si nějak nevšimla
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:30
- Nahlásit
Tak nejnovejsi info od Evy- jedeeeeeem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:32
- Nahlásit
overview
Aháááá tak to se potkáme,to je fajn. Já myslela,nevím proč,že máte naplánovanej jinej tábor.
choco
Jééé,ještě chval Né,opravdu Sam se dodělal a zmohutněl mezi druhým a třetím rokem. Řekla bych,že má sice trochu mohutnější kostru než Andy,ale stejně platí,že se prostě dodělávají pozdějc. Většinou roční "mohutní" psi bývají vyžraní
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:34 - Změnil/a: overview
- Nahlásit
mame naplanovany dalsi tri Vy taky srpen? Ja myslela, ze vy prave uz v cervnu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:35
- Nahlásit
overview
Tak už to tam i Evča napsala,srpen je obsazen
Vy ale přes rok na cvičák nechodíte,co?
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:36
- Nahlásit
to je prave to, pres rok nechodime.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:37
- Nahlásit
overview
ty jsi vyhrála ve sportce nebo co?
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:37
- Nahlásit
Vanocni premie:-D
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:41
- Nahlásit
overview
To teda museli bejt hodně velký prémie,když chceš na čtyři tábory a jeden tě vyjde tak na pětku
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:43
- Nahlásit
Jen dva, ty druhy dva sou levnejsi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:47
- Nahlásit
overview
A kam teda jedete? My jsme za prémie nechali odoperovat Ferdu. Každej holt podle svého
|
overview
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:50
- Nahlásit
Tak ferda uz je ok? To ja fajn, ne? lepsi nez deset taboru Aspon podle myho
Sazava (jestli se mi tam nekam nacpe), Alber, Zahradiste s WT a zalov s BM.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 14:53
- Nahlásit
overview
No tak to budeš mít náročný. Takže vy děláte i lovečinu i wt?
Tak zatím je Ferda v rekonvalescenci,drény i stehy z očí už má vyndané,ještě kapeme dvakrát denně kapky a 7. února jdeme na kontrolu,tak snad nás pan doktor pochválí
|