Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:04
- Nahlásit

A Cora se zatím jeví taky jako pěkně chytrá...
co mě ještě čeká uááááá

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:13
- Nahlásit

Ketrin
No to víš,to jsou ty lidičky,co si kdysi mysleli,že každej pes je perfektně vycvičitelnej a všechno je závislý jen na majiteli. taky jsem takový byla než jsem se seznámila s Ferdou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:30
- Nahlásit

lidičky,co si kdysi mysleli,že každej pes je perfektně vycvičitelnej a všechno je závislý jen na majiteli
to se mě naštěstí netýká

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:39
- Nahlásit

Ketrin

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:41
- Nahlásit

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:47
- Nahlásit

Ketrin
to se mě naštěstí netýká co ty černý brejle?
jejda, malá čerňoška je už zjizvená, tak snad si dá směrem k Sali pokoj...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:53
- Nahlásit

Eda ahoj
právě že nedá, je strašná
představ si že ještě minulý týden na spiningu jsem si říkala - už aby byl konec - a tento týden: jé to už je konec?!

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:43
- Nahlásit

Ketrin
jé to už je konec?!
no super, chválím tě moc za pozitivní přístup! já si minulý pátek po páté hodině spinnu už raději neříkala nic ještě, že lidi byli fajn
večer vám ukážu fotky z labradoří vycházky, škoda jen, že to bude bez čichového vjemu, smrděly z rochniště v lese děsně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:12
- Nahlásit

po páté hodině spinnu
wau a jedeš pořád naplno? asi musíš,co...
a jakou pouštíš hudbu?
já včera chtěla vyfotit jak Cora drží Borga za kůži pod krkem a vodí si ho po kuchyni, jenže... foťák moc pomalý a psi moc rychlí

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:08
- Nahlásit

drží Borga za kůži pod krkem a vodí si ho po kuchyni
jéé, škoda, to muselo být srandovní
jakou pouštíš hudbu?
no, nejdřív jsem začínala jen s tím, co se líbí mně, ale teď jezdím i na "tuc tucárny" a stále stahuju a prosím kamarády o novou hudbu
jedna drsňácká

a pohodička...

OPI
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 22:07
- Nahlásit

Ahojte,tak jdu k Vám labradůrkům pro radu co s tím naším čertiskem.Minulý týden bylo blbě mě a karlos byl nastydlej,kašlal až chrmlal,ale dostaly jsem se z toho,dnes mi zase ulehla malá s děsnou rýmou,no je jí půl roku takže sama se nevysmrká tak odsávám a chovám,protože do toho jí ještě rostou dva zoubky najednou. Ale jsem tady hlavně kvůli Karlosovi.
Já teda nevím,ale ten náš hafan je fakt hyperaktivní.Holky jsem s ním celý den,ven chodíme min.4X denně, a to nejkratší je minimálně 3O min,ale odpolko třebas 2 hoďky,jdem celkem dost rychle,je fakt že neaportuje,ale věnuji se mu maximálně,i doma,si hrajem,cvičíme,ale prostě padne večer,přijdem z procházky,nají se a má rapla,provokuje ke hře,olizuje mě....atd.... já si potřebuji dělat taky svou práci,ale říkám si že jiní psi jsou většinu dne sami doma,copa dělají asi pak oni???je fakt že je rozjívený že taky pániček je doma..atd...Ale řekněte,co s takovým bláznem?? chci s ním chodit na kolo,ale ted jak byl nakřáonutej tak jsem ho nechala vyležet,ale ještě chci zkusit brusle,že prostě k večerní procházce přidám větší aktivitu...fááákt už nevíííím

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

Ketrin
drží Borga za kůži pod krkem a vodí si ho po kuchyni
Tak tohle přesně dělal Samouškovi Ferda,ještě dneska ho to občas rapne a v rámci hry si dáví kořist
OPI
Ujišťuju tě,že naše smečka přijde z dvouhodinové procházky a začne se přetahovat o hračky a dělat salta. Jedinej,kdo je unavenej jsme my. A po jídle? To by řádili jak divý. Ale maj to zakázaný,bojím se torze,takže po jídle musí zalehnout, i kdyby nevím co.

Včera jsme byli se Samem na kontrole,přijeli jsme a sestřička,že budeme muset počkat,že naše vetka operuje. Co si myslíte,že operovala? Dvouroční labík,páníci viděli,jak spolknul malou plastovou lodičku. Tak si Dáša myslela,že mu jí vytáhne endoskopicky,jenže když se tam dostala,zjistila,že kromě nad lodičkou se ještě ladně pohupuje hopík tak ho musela kuchnout,jsou to fakt střeva.
Samoušovi včera brali krev,tak do týdne budou výsledky,jestli je to ta štítná žláza. Pokud ne,tak bychom museli někam do Plzně na testy na alergie. Ať je to štítná žláza!

MisaK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:47
- Nahlásit

b]OPI[/b]
Ahojte všetci,
Jediné čo zaberá na môjho psa je keď namáha hlavu- psychická záťaž(fyzická záťaž ho nevyčerpá - po 1/2 hod.spánku je zas fit). Najlepšie sú akékoľvek pachové práce.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:21
- Nahlásit

OPI
nevím jak starej je tvůj Karlos, ale moje skoro 10ti měsíční pako je přesně to samý. Při procházkách potkáváme samý klidný a hodný pejsky, jen jeden labrador je stejný, paní si pokaždý stěžuje na to, co píšeš ty. Já se teda chlácholím tím, že to je puberta a že to přejde, protože občas jsem taky na infarkt. Např. včera, procházka lesem ostrou chůzí 1 a půl hodiny plus házení klacků, míčku, hra na schovku a honění se s jezevčíkem..přišli jsme domu, osprchovali, Sam padl a spal 2 hodiny. Než jsem stačila cokoliv udělat, už zase nosil hračky a cupoval deku, vyhrabal mi hlínu z kytky na koberec kterej jsem předtím půl hodiny vysávala.. je to asi všude stejný

OPI
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:32
- Nahlásit

jana33
Jůůůůůůůůůůůů takže nemám doma blázna
Já se taky právě bojím torze takže ho v tom nijak nepodporuji a on pochopí že hold tudy cesta nevede,ale někdy fakt prudí a prudí.

MisaK
V tom máš pravdu,já mu přes den schovám různé hračky a on je musí hledat a toho i baví

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:38
- Nahlásit

asi mi to tu někde zapadlo, ale potřebovala bych poradit, jak odnaučit nahánět ptáky..máme na louce za barákem teď dost havranů a já nejsem schopná psa udržet, aby se za nima nerozlítnul..než stačim zařvat fuj nebo nesmíš, už se za nima žene..zkoušela jsem facáka, vysvětlit, že fuj tohle se nedělá, ale nic nezabírá.hodně ho to totiž baví(asi jak krákaj jak šílení)

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:38
- Nahlásit

Bára a Sam
Já tě nechci vyvádět z iluze,ale to je normální setrvalý stav. Rozárce budou tři,Samovi pět a i on,který je na labroše velký flegmatika,takhle řádí

OPI
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:45 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

Bára a Sam

ehm,no Báro,tomu našemu jsou 3rokya mám pocit že je to naprosto samé co ten Tvůj,ikdyž hlínu teda nehrabe
je to prostě furt ještě puberták bláznivej a to už jsem začínala mít jednou pocit že by snad malinko dospěl,ale pak mě zase přesvědčí o opaku
Ještě k tomu mám 6měsíční mimčo naštěstí děsně hodný,ale taky už si říká o své,takže já říkámže to je jak když mám děti 2
Ikdyž teda Karlose musím pochválit v tom že prostě respektuje malou a hlavně jak kdyby chápal že když je potřeba tak se musím věnovat jen jí.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:46
- Nahlásit

jana33
alespoň v nějaký malý zklidnění doufám..třeba v to, že přestane demolovat byt, když je doma hodinku sám a přestane nahánět všechno co se hejbe..aspoň trošku, trošičku

choco
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:46
- Nahlásit

Ketrin
To je rarášek černej Myslím, že je na tu jizvičku určitě pyšná a moc si z toho nedělá ))) A co zkusit Coru v akci natočit a dát na web? TAky se odhodlávám k přihlášení na spining, ale samotná se k tomu nedošoupnu...

Eda
Ty musíš mít kondičku panešku....pět hodin ...wow...

jana33
Já si taky myslela, že mám flegmouše...ale jak se mu nožky uzdravují, začínám o tom pochybovat...dneska ráno jsme potkali Ozzyho a to byl šrumec, Andy zase smyslů zbavený a torpédil...pak jsme potkali ještě fenku rigdebacka, kterou od operace neviděl a tóčo ještě větší...pak už ho zase otravná panička brala za flígr, že už by to na něj bylo dost a tak si dal ještě hoňku s Ozzym.

Bára a Sam
A co zkusit dát si ho na stopovačku a až bude mít chuť za nimi vystřelit,tak ho na ní líp odchytíš a zakročíš dřív než se k nim dostane....

MisaK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:52
- Nahlásit

OPI
Len mu to treba postupne zťažovať a komplikovať, labradori majú veľmi kvalitný čuch a najsť hračku v byte - ľavou zadnou, to je brnkačka . Pokiaľ tú svoju kečku poriadne nanamáha, tak sa neunaví ani pri pachovkách.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:55
- Nahlásit

OPI
Myslím, že nemusíš mít výčitky,když se Karlosovi nebudeš celý den věnovat...většina psů zůstává doma samotných a jednoduše tu dobu prospí a kolikrát nechávám i Andyho o víkendu samotnýho v pokoji schválně, aby si dáchnul a nechci aby mě pronásledoval jako ocásek a chodil za mnou jako stín.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:56
- Nahlásit

OPI
A co to zkusit venku? Aby něco hledal?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:03
- Nahlásit

choco
zkoušela jsem normální šnůru, jenže jaksi nejsem silově v převaze, on když škubne a rozběhne se, tak ho prostě neudržim..nemám v ruce takovou sílu. A jak už jsem ti psala, on se nerozmýšlí, on vystartuje hned, proto nestačim ani nic říct a je fuč. Na přivolání přiběhne se staženým ocasem, ale mě jde o to, aby se vůbec neutíkal..jsem z toho tumpachová

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:12
- Nahlásit

Bára a Sam
Začni ho učit stophvizd. Nevím,jestli cvičíte na píšťalku,ale rozhodně je lepší než "jen" hlas. Samozřejmě vyrazí třeba taky,ale když ho to naučíš,můžeš ho hned hvizdem zarazit,posadit,přivolat.

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:07
- Nahlásit

jana33
Jak se učí "stophvizd"?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:17
- Nahlásit

Bára a Sam
no já mám dost drsný recept od své kolegyně.Mají na vesnici chalupu a jejich pudl honil a hlavně chytal drůbež- a byl z toho vždycky malér po vsi.
Jednou si její manžel půjčil od souseda starou kachnu,od vozky bič a sedl si na dvůr,vypustil kachnu i psa.Jakmile se pes přiblížil ke kachně,dostal ťafku.Pes to zkusil párkrát a vždy následovala rána.Pak měli bič asi týden postavevej u dveří a už ho nikdy nemuseli použít a pes si ptáků už ani nevšiml.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:31
- Nahlásit

Zuzana T
jo to mohlo fungovat, ale já nemám možnost uzavřenýho dvora kde bych mohla číhat se slepicí po boku a navíc jsem asi měkká abych ho třískala..

ta píštalka se koupí normálně v zoobutiku?

OPI
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:37
- Nahlásit

choco
venku to je děsnej čmuchal,takže by se mi na nějakou na to pěkne vyprd,páč venku po něm chtít aport to je nadlidský výkon
Jooo to už musí bejt aby milospán spolupracoval

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:40
- Nahlásit

Bára a Sam
Objednej si raději . loveckou např od Canea nebo www.pesshop.cz
stojí kolem 110 Kč a více

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání