| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jandula
nerada bych tě strašila, ale Jakarta není fajn místo pro bydlení třeba se dostanete do nějaký lepší čtvrti, ale já mám jen děsný vzpomínky třeba místní doprava=špička v Pze hadr
ale je toho asi víc a věřím, že láska je silná a tobě to tak ani časem nepřijde.
jinak jedna koloběžková...
a klacková
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 20:15
- Nahlásit
Eda
místní doprava=špička v Pze hadr
Přesně to říká Štěpán že když kamkoli jedeš tak časová rezerva minimálně 2 hodiny je naprostá samozřejmost
a tys v Jak.byla? jak dlouho?
Jandula
i přesto závidím... já být mladá a bez závazků, tak taky hned takhle někam odjedu je skvělý, že dnes tyhle možnosti jsou
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 20:29 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
jak dlouho?
no, byly jsme tam měsíc a v Jakartě byla spíš taková přestupní stanice...
i přesto závidím...
nezáviď ty máš prima rodinu a ještě lepší smečku!!! (i když nevíme, jak momentálně vypadá její nejmladší čtvrtina )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 20:49
- Nahlásit
Eda
jasně to je přející závidění (v dobrém)
v tomhle děsným počasí co teď je bych tam letěla hned!!! a Š. se chudák těší že si zalyžuje
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 21:52
- Nahlásit
Ketrin
tak si zalyžuje v Alpách, to už je co by kamenem když se to srovná s dálavou z Asie
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 08:37
- Nahlásit
Eda
Jo jo, jsem informovaná, přítel tam byl teďko na služebce, přivezl fotky atd., z fotek to vypadá relativně dobře (teda na asijskou metropoli), ale já jsem stejně vždycky připravená na nejhorší člověk pak aspoň není zklamanej...
Ketrin
Š. se chudák těší že si zalyžuje
velvyslanec si taky posteskl, když slyšel, že jedeme do Francie lyžovat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 08:50
- Nahlásit
No já tě stejně obdivuju,já jsem typickej Čecháček,nemohla bych žít jinde. Stačilo mi půl roku v Anglii a už jsem se mohla zbláznit,jak jsem se těšila na Čechy. Prostě já jsem takovej vlastenec domorodec a jinde bych nevydržela
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 15:21
- Nahlásit
Eda
Jo sem Ti zapomněla pochválit ty plavky, jsou fakt hezký, uvažuju, že si odtamtud taky nějaké pořídím, ale ještě mám čas Edouš má čupr kolobrndu )))
Já sama se asi taky neodhodlám nikam vyrazit, ale takhle ve dvou bych si to i uměla představit...ale ještě bych potřebovala místo, kam bych s sebou mohla vzít i toho svýho chlupáče
Jinak máme za sebou návštěvu dochtoora...Eli musí být aspoň o dva cm delší, jak sme jí tahali z obou stran za nožičky Ale Musil koukal na snímky a říkal, že nožky vypadají v pořádku, takže teď záleží na tom,jak se budou líbit Šebkovi. Ale dúležitý je, že tam neviděl něco, co by tam být nemělo. Andy si před doktorem zase zaklusal a pak ho prohmátaval a říkal, že na to jak to bylo špatný, tak to vypadá docela dobře. Že na něm jde poznat,že tam problém byl (nožky si semtam od sebe dá),ale že má ještě dva měséce k dobru. U levé na pohmat jdou poznat nějaké artritické změny, ale že by dělal rtg až po roce - roce a půl po operaci. Nicméně můžeme začít víc zatěžovat, na chvilku může i zablbnout se psama a tábory by prý neměli být problém. Že to chce jen sledovat,kdy začne být unavený a nebo si ulevovat a dát klid. Takže asi můžu být spokojená. Za dva měsíce mám dát jen echo, jak to vypadá. A pokud by byl nějaký problém,tak samozřejmě dorazit hned. Jen jsem se trubka nezeptala,od kdy bychom mohli na cvičák...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 15:23
- Nahlásit
A ještě nám teda doporučil po dvou měsících už přestat s Alavisema a zkusit v práškový podobě CAniviton forte nebo Chondrocan.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 15:36
- Nahlásit
choco
Tak to je super! Gratuluju! A jemu RTG kyčlí nedělal? Nebo to plánujete až společně zase s loktama? Hele tak když vám už povolil lehký blbnutí s pesama,tak bys na cvičák pomalu mohla,ne? Naplánovat si to tak,abyste dorazili tak 10 minut před začátkem,to by to lítání měl zvládnout a po cvičáku už ho nenechat. Můžeš to zkusit a uvidíš,jak bude po jednom výcviku vypadat. A budete chodit i s Elly?
My dáváme ten Nutradyl a Artican, Artidual. O Canivitonu jsem taky slyšela,že je dobrej.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 15:59
- Nahlásit
jana33
JJ, ulevilo se mi, že to má Eli v pohodě a že s Andym už můžeme něco pomalu začít Nám kyčle dělal, když šel na tu artroskopii a to tipoval tak na jedničky a te´d mu to nechám rentgenovat až půjdeme s těma loktama. Chtěla bych mu právě dát něco slabšího než jsem mu dáala teď, přece jen už do něj cpu přes půl roku kl.výživu se singlem...Myslíš, že to mám zkusit s tím cvičákem? Nejsem si moc jistá, jestli mi vydrží hodinu a půl...přece jen sme si cvičili jen při venčení tak pět deset minut a na procházky chodíme max. na třičvrtě hodiny.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 16:02
- Nahlásit
Ale možná by šlo tam ze začátku chodit jen na půlku....aby si zase zvyknul...No vůbec jsem zvědavá, jak to bude vypadat s ostatníma psama. A taky úo takový době znovu v mhd a metru a na schodech....oou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 16:05
- Nahlásit
choco
Hele ona to zas není tak hrozně dlouhá doba,tak se neděs. Tak začněte prodlužovat procházky,sledujte ho a když bude všechno v pořádku,tak třeba od března zkuste cvičák. Jasně,že to chce postupně prodlužovat a ne rovnou hodinu a půl cvičit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 16:35
- Nahlásit
jana33
Tak nějak jsem to plánovala, že začneme chodit od března. Te´d mu to budu protahovat venku a semtam ho nechám ať se vyblbánkuje se psama, resp. hlavně s Eli a možná už i s Ozzym A budeme i víc cvičit ( i když mi přijde,že mu opakuju furt to samý...asi nejdřív vyrazím na cvičák sama )))))))) )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 08:26
- Nahlásit
choco
tak to je fajn, že se kluk takhle pěkně hojí asi jsem něco prošvihla, ale pořád nějak nevím kdo je Eli/Elly??
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 08:29
- Nahlásit
Ketrin
Eli alias Adelise Ray D´or je Andyho ségra a přítelova čubina
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 08:34
- Nahlásit
choco
ahá... jste si s přítelem pořídili sourozence, to je dobrý... anebo se stal přítelem až poté co jste se seznámili přes ty psíky?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 08:38
- Nahlásit
jana33
já jsem v tomhle blázen, na všem si dokážu najít něco dobrýho, jsem cestovatel od narození...
choco
hlavně to cvičení neuspěchejte, a i tak se připrav na to, že může začít po větší zátěži kulhat, Sára se dala úplně dohromady až po půl roce, do tý doby jsem jí na cvičáku a při hraní mírnila a dávala bacha...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:57
- Nahlásit
Ketrin
Nene, to ne, to byla náhoda, že sme si vybrali sourozence, seznámili sme se až pak
Jandula
On spíš než kulhat, tak dává právě nožky víc od sebe...a to na něm vlastně vidím i teď. A pozor ještě na něj dávat budu, vylomeniny ho dlouho ještě dělat nenechám, tajtrlíkovi
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 16:24
- Nahlásit
Ketrin
ahojky Ketrin, prosim tě nemáš nějaké info o novelizovaných zkušebních řádech od 1.1.2008 pro retrívry? Nikde to nemůžu na netu najít. Díky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 16:33
- Nahlásit
ko4ka
A co potřebuješ? Jsou na stránkách KCHLS,sekce retrívrů,novinky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:53
- Nahlásit
Holky, ještě ad plavky...
dneska přišly a sedí dobře! tak vřele doporučuju vám všem odpůrcům kabinek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:45
- Nahlásit
jana33 Jsou na stránkách KCHLS,sekce retrívrů,novinky právě že nejsou, paní, čti pořádně je tam jen upoutávka, že vyšly a že nejsou zatím dostupné v elektronické podobě. By si je pak nikdo za tu 100,- nekoupil, víš?
ko4ka koupíš je na OMS, já už je mám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 08:35
- Nahlásit
Ketrin
teda mě by nachytali,když daj odkaz na hlavní stránku na proklik,tak už mě nenapadlo kontrolovat datum,já naivka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:28
- Nahlásit
jana33
neboj, mě taky nachytali, koukala jsem tam na staré a ještě jsem si říkala že tam vůbec žádná změna není - ?! ale pak jsem potkala pana tajemníka z OMSu a ten mi to vyložil a novou verzi prodal. Ještě mi taky pochválil Coru a ona mu za to počurala lino v kanceláři
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:30
- Nahlásit
Ketrin
Asi na něj vyjadřovala jasný názor
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:32
- Nahlásit
A jaký jsou tam změny? Něco zásadního? Nebo třeba věta - všichni rozhodčí budou slídění a dohledávku hodnotit stejně?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:41 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
všichni rozhodčí budou slídění a dohledávku hodnotit stejně? to tam bohužel neni
nic moc zásadního... já to teda ještě moc neštudovala. na první pohled se mi zdá že tam je akorát větší prostor na to slídění s dohledávkou, a u kachny z hluboké vody je že pes na vodítku dostane o 1 stupeň nižší známku.
A pak tam jsou u každých zk. popsané limitní disciplíny pro toho, kdo nechce udělat zk jako takové, ale chce jen loveckou upotřebitelnost pro myslivost. Pro ty se to myslím dost zjednodušilo. Ale to se nás netýká
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 17:30
- Nahlásit
jelikož je konec měsíce, dala jsem další várku fotek na rajče...
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/Leden_2008/
malá ukázka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:58
- Nahlásit
Eda
jelikož je konec měsíce to jako inventura ve foťáku?
nejlepší je "to fakt nejde...! " a Roxy už je veliká!
já dnes taky vzala s sebou do práce foťák, ale nějak nebyl čas... pořád někdo chodil a to je pořád s lidmi to samé dohadování: Já: Cora NEskákej, NE!! Návštěva: A jen jí nechte, mě to nevadí, dyť je to štěňátko, viiiiď.... Já: Nojo ale za chvíli bude mít 40 kg (schválně přeháním) a to už Vám vadit bude... Návštěva: a to je jedno, dyť je malá, pocem, ťuťumuťu...
|